Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Am băut un peşte mare pe burta goală!

Am băut un peşte mare pe burta goală!

Motto: Presupunem că mâncăm un peşte şi ne rămâne un os în gât (Mihai Gâdea). În seara asta, cazul nostru, bem un peşte (Radu Tudor)

Declaraţiile absolut iresponsabile de aseară (unele dintre ele, cu o vădită tentă autodemascatoare) ale preşedintelui Traian Băsescu meritau nişte reacţii ferme. Iar fosta mea colegă Andreea Creţulescu mi-a oferit posibilitatea exprimării libere, la doi ani de la ultimul prilej public de acest gen (scandalul tonomatelor cu ieuro), pe postul rival de ştiri. Mă bucur sincer că am acceptat fără nici un fel de rezervă.

Pe de parte, pentru că trebuia să se audă în toate mediile, cu precădere în cele ale privitorilor favorabili lui Băsescu, exact ceea ce am spus noi (CTP, Tolontan, Ciutacu, oameni care-mi place să sper că nu pot fi suspectaţi de simpatii comune de ordin politic şi/sau de aranjamente între ei) ieri la Realitatea despre idolul intelectualilor şovăielnici.

Pe de altă parte, fiindcă am avut dreptate şi, în ciuda tuturor idiosincraziilor pe care le declanşează, Andreea a demonstrat, încă o dată, că e de 100 de ori mai ziaristă decât toţi închipuiţii cu pretenţii de ziarişti de la ea din trust şi de aiurea.

Nu în ultimul rând, s-a probat iar că nu-i bine să declari înainte de zeama de varză.

UPDATE: Gata, Secărică a făcut dreptate! Mai bine-i lua şi le lipea ciungă-n păr.

UPDATE la UPDATE: “Omisiunea de a denunţa de îndată săvârşirea vreuneia din infracţiunile prevăzute în art. 215(1) – inclusiv delapidarea – se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani” (Codul Penal)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Am băut un peşte mare pe burta goală!

  1. corect am zis : “in cazul nostru (TB), bem un peste”

    la el, mincarea e fudulie, bautura-i temelie :-))

  2. Îmi place doamna Creţulescu şi mă bucur când oamenii care practică profesionalismul fără a şovăi, se respectă şi fac front comun împotriva celor care greşesc.

  3. Dle Ciutacu…

    astept cu mare interes , si cred ca nu numai eu , anchetele JN referitoare pe Dna Ministru UDREA…ACOLO sumele sunt ENORME pe linga ce a fost la Ridzi.

    Macar sa avem o speranta .. ca vom scapa de aceasta echipa…

  4. Tot respectul pt. tine si colegii tai Radu Tudor si Mugur Ciuvica.Nu mai tin minte care din voi a spus aseara ca de acum incolo cei care au fost atenti (va refereati la telespectatori) de acum incolo vor fi si mai atenti….aveati dreptate!Poate noi,cei mai “micuti” nu avem puterea de a schimba ceva,si poate nici nu ne mai intereseaza prea tare(ne e deja sila),dar asta nu inseamna ca nu vedem ce se intampla si nu ne duce mintea sa vedem cum stau treburile de fapt.Intr-un fel va multumesc pt ca sunteti purtatorii nostrii de cuvant aproape in fiecare zi…..conteza!

  5. inseamna ca deal-ul a ajuns pe masa Zig-Zagului, unde a gasit intelegere ??

  6. Auzind si vazand ce-a zis Basescu aseara, ii recomand cu multa caldura si prieteneste un control medical sever si un tratament adecvat. Asteptam ancheta JN cu pitipoanca Elena Udrea si al ei minister.

  7. @aide-memoire: nu-mi permit sa acuz pe nimeni fara probe. sa suspectez, da

  8. Domnule Ciutacu, faptele sunt mult mai grava.

    Bugetul statului fiind tepuit cu zeci de milioane de euro pentru ca, EBA sa ajunga la UE. Deci campania EBA a fost in fapt condusa de catre Basescu, dupa propria lui declaratie de presa, din biroul de presedinte si cu personalul aferent prezidentiei si angajatii SRI, SIE. Si toate astea pe banii statului. Basca banii cheltuiti de Ridizi si Udrea care sunt a doua problema. Asa ca, va dati seama cit de independenta a fost EBA si cit de implicate au fost institutiile statului din primul moment de cind EBA s-a anuntat demisia din PD-L pentru a participa la europarlamentare. Suma tepuita din banii contribuabililor Ridzi+compania condusa de Basescu ridicindu-se la zeci de milionae bune de euro. Asa ca, Basescu si EBA trebuie ca, amindoi sa-si dea demisia din functiile pe care le detin.
    Iar fata de acuzatiile demente facute de Basescu, Antena3 trebuie sa-l dea in judecat si sa-i ceara dovezi canaliei perfecte pentru acuzatiile iresponsabile facute vis-a-vis de plata pe sub masa, incasata de mogulii aia rai inclusiv de trustul lui Voiculescu.

  9. Ma bucur, ca din ce in ce mai multi jurnalisti se arondeaza in jurul ‘echipei castigatoare’si cauta solutii viabile, pentru a ajunge la radacinile ‘raului’ adanc infipte in constiinta noastra si depun efort sustinut pentru eradicarea lor.
    Sufletul meu tresalta de bucurie, cand jurnalisti de seama isi dau mana si uniti pentru o cauza comuna, uita de micile neintelegeri intre ei, si se dedica trup si suflet luptei impotriva tiraniei.
    Bravo lor!
    Si-i felicit pe toti acei jurnalisti care au putere mobilizatoare.
    Jurnalisti de renume

  10. Emisiunea sinteza zilei de aseara a fost bestiala, toti cei din platou au dat dovada de curaj si bun simt, accentuand senzatia de rascruce de drumuri, de “pana acum” si “de acum incolo”, iar cine a vazut emisiunea si continua sa mai bata campii despre bunele intentii ale marinarului ar trebui sa se caute la cap! As fi tare curios daca exista totusi cineva care sa admire si sa sustina demersul civic-schizoid al discursului de aseara.

  11. Buna ziua, Domnule Ciutacu ! Eu nu am un blog, poate pentru ca sunt prea batrina la cei 51 de ani ai mei pentru o astfel de indeletnicire, poate din lipsa de timp, sau poate pentru ca sunt un om simplu care nu crede ca are nevoie de asa ceva. Dar vreau sa va trimit toate gindurile mele bune, tuturor celor din echipa voastra si a celor de la “Sinteza zilei” si de fiecare data ma recunosc in toate dezbaterile voastre… Parca vorbesc eu cu mine insami… Cred ca m-a angajat si pe mine “mogulul” vostru… Cine stie???!!! Atunci cind, din diferite motive, si asta se intimpla foarte rar, eu si mama mea de 78 de ani, stam si ne uitam la voi si participam activ la toate comentariile voastre. Daca s-ar intimpla ceva si ati mai fi pe post cred ca ne-ar durea ceva in suflet. Si sa mai stiti ca aroganti ar trebui sa fie toti cei care au un pic de creier si citeva idei destepte despre ce si cum mai merge lumea…Pentru ca de prosti si imbecili suntem satui…Sa fiti sanatos toti alaturi de familiile voastre! Poate toamna prezidentiala ne va aduce ceva NOU si BUN, pentru a nu ne mai fi rusine noua, ca natie, pentru a nu ne mai jena ca suntem romani, pentru a da si noi un semnal ca nu consumam oxigenul degeaba pe pamintul asta… Altfel doar Armaghedonul ne mai poate salva…

  12. imi place sa cred ca in cazul Ridzi doar s-au incalzit motoarele…sper sa nu dea in fiert pana la urmatorul caz…care sper sa fie al Lenutei….nu conteaza care….Basescu sau Udrea

  13. Vis a vis de (ne)independenta EBEI….tot ce s-a intamplat in acea seara,aterizarea dansei la sediul partidului unde a fost asteptata cu carnetelul….faptul ca au fost atat de AROGANTI si au facut totul drept in mutrele noastre….nici macar nu s-au chinuit sa accesorizeze putin aparentele….chiar credeau ca pune botul careva vis a vis de “independenta” drei?nu….dar au stiut ca numai asa le vor iesi calculele,pardon,strategia vis a vis de nr de voturi necesare.
    dar faptul ca imediat dupa rezultat au facut tot circul ala mizerabil cu reinscrierea in partid,reintoarcerea puiului in cuib,demonstreaza ca se cred atat de untouchable incat o pot face PE FATA si nu-i nimic,cine ce poate sa le faca,nu?Ei uite ca poate pana la urma ;lumea nu le mai permite un astfel de comportament.

  14. maitre, apreciez pasiunea voastra ptr milf-uri, dar mie imi plac mai mult prospaturile (deocamdata), si de aia intreb – pe proaspat exilata la bruxelles (varza la varza trage) nu o intreaba nimeni nimic ?! daca procesul de alegere (al ei) a fost fraudulos, alegerea mai este valabila ?!

    sau acolo tre sa fie cei trei care au speriat vestul si nu se poate sparge sfanta treime de alesi ai popo(r)ului roman ?!

    nu ma intelege gresit, nu am absolut nicio simpatie fata de absolut niciun om politic (desi apreciez clasa lui nastase – e vechi in meserie si prezenta scenica a lui duda princeps, o fac fara a participa la bot [e b rusesc, care se citeste v 🙂 ] – dar a face rocada intre o mezelareasa si o textilista e un pic cam de “mauvais ton” …. doar pe vremea fanariotilor aveam asemenea specimene (rapace cred ca e adjectivul potrivit)

    am retinut o “zicala” din catavencu anilor 94-96, cand catavencu era altceva decat ce e acum; nu conteaza grafia, franceza e o limba fonetica 🙂

    FOUX TOUS LES MOMENTS COURRENT

  15. bai,s-au terminat ziaristii la realitatea,de au inceput sa invite de la rivali ? 🙂
    tu o simpatizezi pe cretuleasca,dar mircea o considera o fonfanita…prost obicei are badea,de se leaga de defecte fizice…

  16. Domnule Ciutacu, nu stiu cum se face dar revenim la acelasi punct, la aceiasi discutie.Va sa zica un demnitar, ministru tineretului “deturneaza” niste fonduri pentru campania progeniturii prezidentiale. Pai sa va aduc aminte ce scrie in biblia libertariana : statul este o gasca care se folosesc de monopolul absolut asupra justitiei si sistemului de taxare pentru imbogatirea lor si protejatilor lor in detrimentul restului populatiei. Pina aici nimic nou, madam Ritzi, EBA si Basescu sint actorii acestui episod. Care este solutia dumneavoastra si a presei : jos Ritzi si EBA si un pumn in gura lu’Basescu. Solutia asta este un bandaj pe rana. O sa vina alta Ritzi si alta EBA si piesa se repeta la infinit. Nu, domnule Ciutacu, solutia este chirurgicala, eradicarea ranii. Adica, desfiintarea ministerului tineretului si a tuturor ministerelor care folosesc banii cetatenilor pentru imbogatirea gastii de la putere.Piata libera ofera servicii mult superioare “ministerelor statului”. De ce trebuie cetatenii sa fie jefuiti prin taxe in folosul “gastii”, cind ar putea foarte frumos sa plateasca serviciile pe piata libera, unde concurenta garanteaza un pret mult mai convenabil. Va aduc aminte adevarul conform caruia : cu cit statul este mai puternic si taxeaza mai mult, cu atita cetatenii sint mai saraci.Deasemeni, cu cit statul este mai “sarac” cu atita cetatenii sint mai bogati. Nu inlocuirea lu’Ritzi cu Pitzi este solutia, ci desfiintarea ministerului in totalitate.
    Un taliban, libertarian

  17. Daca nu s-ar fi prins dl. presedinte i-ati fi avut la mana pe toti. Pe 29 mai v-a tras-o la toti.
    Eba a reusit chiar si fara mass-media ticalosita.
    Sa-i vad acum pe Vantu si pe Sarbu cum justifica ei de ce a dat Ridzi 75.000 Euro pe 3 scanduri si daca vor recunoaste ca au vrut s-o compromita pe consiliera de la Luxten.

  18. Cea mai ferma reactie pe care cineva i-o poate da lui Basescu in urma declaratiilor de ieri este o flecma mare si densa , cu bolta, sa-i cada pe varful cheliei si sa i se scurga printre ochi direct in gura aia spurcata de recidivist .

  19. O sa treaca si cazul Ridzi , pana in noembrie.
    Dar ceea ce merita sa fie remarcat sunt vizitele din ce in ce mai dese ale presedintelui prin diverse tari.
    Oare una dintre intrebarile puse de presedinte pe unde se duce este si aceasta: Te superi daca mai candidez pentru al doilea mandat pentru presedentia Romaniei?
    Sunt curios ce raspunsuri ii sunt oferite de sefii statelor respective.

  20. Ridzi

    Muierea asta juna ce sa gandit. Ia sa scap eu de la cratita din Valea Jiului si sa capat o ministeriala. Aceasta fireste cu niste costuri. Sa vedem cum si daca va functiona DNA ul in acest caz pare se cu probleme mari si dovedite ca atare.

    Nu stiu ce COinteres a avut presa in aceasta “afacere de carton” cu iz de portocala care de la miez se impute, dar ma intreb de ce doar asta se dezvaluie si nu se arata altele, cred ca sunt destule si destui???

    In fapt, acum avem un marinel cotrocel care si a pus bacanta la turism si a trimis fatuca la ieuropa si a capatuit stipendierii, astfel cu totii sun bine si realizati la nivel de compensare INSA in acest mecanism s a strecurat Ridzi, o provinciala care nu si a putut asuma decat barbaria lacoma a provinciei si nu smecheria ticalosita damboviteana.

    Astfel, admiratoru unui oarecare arpi de gruia, care se viseaza guvernator in Ardealul PAMANT ROMANESC (cu majuscule pentru marinelu controcelu in caz ca nu are pleoapele ridicate) adica marinelu cotrocelu s a cam suparat la conferinta si pe cale de consecinta si a dat in aberatii.

    In fapt, muierea asta este cel mai morbid exemplu al ciociosmului de sorginte pedelista, cred ca pesedeii jubileaza si se infioara in acelasi timp, asta pentru ca cine stie cine urmeaza… furia lu marinelu cotrocelu este acum mare si deruta este si mai nervoasa…

    Inca ceva, poate ca maine la meciul din Ghencea cu ungurii marinelu controcelu se duce imbracat in culorile etinei lu acel oarecare arpi de gruia atat de admirat de pierdutu asta de la cotro… oare de ce? pentru aderenta directa sau indirecta la protocaliu a acestuia???

    In fine, sa vedem cat jeg vor afla jurnalistii pe la bacanta pusa la turism si ce reactie ar avea marinelu cotrocelu…

  21. Cu un asa nivel ridicat de jurnalism, sper sa se mai reduca din tupeul astora de la conducerea tarii.

    Pana cand nivelul asta nu se transpune si in alte segmente, cum ar fi justitia, ma tem ca va fi doar un sat unde latra cainii degeaba.

    Ce facem, il clonam pe Ciutacu ?

  22. @ioana.stefanescu: e ultima mea preocupare sa stau sa le masor 🙂

  23. exprimarea “[…] tuturor idiosincraziilor pe care le declanşează […]” e cam aiurea

  24. Dle Ciutacu, va multumesc sincer pt marea bucurie pe care mi-ati facut-o ieri cand anuntat publicarea anchetei despre cheltuielile ministerului turismului, asa cum m-ati asigurat aici pe blogul Dvs acum cateva saptamani.

    Vreau sa va atrag atentia despre un aspect foarte interesant in acest context pe care l-am remarcat. (nu stiu daca l-ati investigat deja) este vorba despre spotul promotional “Romania -Land of choice” de pe Eurosport in timpul turneului de tenis de la Paris. Am urmarit si eu putin Roland Garros pe Eurosport si mi s-a parut foarte remarcabil acel clip, forma lui, simplicitatea sa. Adica, era un clip foarte scurt de cateva secunde, care era prezentat la inceputul si sfarsitul pauzelor publicitare (si vocea din off spunea: “The French Open are brought to you by Romania -Land of choice” ceva de genul). Pe ecran aparea cea mai simpla, ieftina, prost facuta si neprofesionala imagine promotionala pe care am vazut-o vreodata. Era pur si simplu un logo, un font “Romania” rosu pe alb, sau alb pe rosu. nimic mai mult. Nici o fotografie, nici o animatie, nici un alt text.

    Chiar daca asemenea clipuri sunt scurte, totusi in mod normal alte firme sau alte tari care-si fac reclama pe CNN sau pe alte canale incearca macar sa prezinte in spatiul pe care-l au la dispozitie cat mai multa informatie sau mesaj. Adica: nu doar un logo. Mai pun si ei o poza (sau un colaj de poze, sau o scurta animatie) cu un monument reprezentativ sau un peisaj. Care sa sublinieze atractivitatea tarii respective. Sau cel putin introduc si adresa de net a unui site unde telespectatorul poate gasi mai multe informatii despre tara respectiva. Daca tot cheltui banii pt o asemenea promotie trebuie sa faci reclama si site-ului oficial. Ca sa nu mai spun de faptul ca se puteau face mai multe clipuri, fiecare cu alta imagine pe fundal (cu diferite obiective turistice), astfel incat telespectatorul sa nu vada de fiecare data aceasi imagine monotona, si sa exploateze la maxim acel sponsoring.

    Deci ar fi interesant de stiut cat a costat producerea acelui clip in sine, logo-ul (nu cat a primit Eurosportul), si cat a primit firma care l-a facut, pt ca repet a fost cel mai simplu si ieftin clip pe care l-am vazut vreodata. Pe urma ar fi interesant de stiut cat a primit Eurosportul, si care au fost beneficiile pt Romania a acelui spot, atat de natang si prost facut. O zi buna va doresc.

  25. Sa pice toti dracului ca m-am saturat de ei pana in gat! Mai ales ciumpalacu’ ala mare! Cum am mai spus intr-un post anterior: sa-i dati pe toti in gat!

  26. Ciutacule,

    Cand prietenul tau , sociologul Pieleanu, zice ca un inginer textilist e de fapt un croitor nu te simti si tu, in extenso, jignit ? (ca tot te amintesti ca esti inginer ).

    ing. Fiara.

    PS: Reiterez intrebarea nesimtita, ce fel de inginerie ai terminat ?

  27. @Fiara: prietenul meu Pieleanu e cam narod cand i se pune pata pe cineva. deci nu ma simt neaparat jignit, ca-l stiu cat e de scelerat 🙂 mecanica, boieru’, utilaj tehnologic, masini pentru prelucrarea maselor plastice. sticlar de PET-uri, cum ar zice prietenu’ Marius
    @Ionut: cred ca n-avea marunt la ea in seara aia

  28. Eu zic sa nu ne imbatam cu apa rece!
    Ridzi si-a dat demisia? Asa, si?! Penal oricum nu va pati absolut nimic, doar daca va pica Basescu.
    Am un amic foarte bun la Petrosani, care mi-a povestit, printre altele, ca familia Ridzi este un sponsor foarte IMPORTANT IN ACEA ZONA ai portocaliilor. Deci chestia ca aripa dura din PDL ca a invins, e o vrajeala ieftina!
    Partidul a avut nevoie de ei si va avea in continuare.
    Nu vreau sa ma repet-Monica si-a dat demisia, pentru ca oricum nu mai avea alta cale de iesire din acest scandal. Va dati seama, abia cu atatea presiuni de mai bine de-o luna, a facut acest minim gest.
    DNA-ul dupa cum se poate observa, este in stand-by, deoarece pentru alegerile prezidentiale ZARURILE NU SUNT ARUNCATE.INCA SE JOACA SI VA FI UN MECI FOARTE DUR. VETI VEDEA DIN TOAMNA.
    Pe de o parte BASESCU daca va pierde, intreg clanul va rupe usile procurorilor, pe de alta parte depinde cine va avea influenta mai mare-SUA sau CE.
    Chestia cu madam Ridzi mie unul mi se pare foarte exagerata, avand in vedere cate miliarde de euro s-a furat si se fura in tara asta.
    Este o victorie exclusiv a jurnalistilor, dar una cu o miza mica. Famiglia Ridzi poate furniza in continuare bani pentru portocalii.
    Alegerile prezidentiale este CEA MAI MARE MIZA DIN ISTORIA POST DECEMBRISTA, IAR DACA ROMANI IL VOR ALEGE DIN NOU PE BASESCU, NU IMI RAMANE DECAT SA PARASESC DEFINITIV ACEASTA TARA, PENTRU CA NU SE MAI POATE TRAI CU UN ASEMENEA COMUNIST INRAIT.
    TRAIAN BASESCU ESTE SI UN DICTATOR, IAR DACA VA CASTIGA UN NOU MANDAT, CEI CE IL VOR ALEGE, VOR SIMTI PE PIELEA LOR GRESEALA FATALA, DE FAPT LETALA, DAR REGRETELE VOR FI PREA TARZII.
    ZIC DOAMNE FERESTE SI BAT IN LEMN!

  29. In Romania exista doar jumatate de guvern si un presedinte,toti corupti,in opinia lui Victor Ciutacu.cealalta jumatatesunt niste sfinti care nu trebuie sa fie deranjati.O increngatura intre ziaristi,politicieni si oameni de afaceri este doza fatala pentru Romania.Proprietarul acestui blog face parte din aceasta increngatura,chiar daca mai livreaza populatiei unele “pastile”(a se citi comentarii politice) pentru a genera in randul muritorilor(a se citi pulimii) efectul PLACEBO.
    Cum bine spunea un comentator,Traian Basescu e vinovat ca nu s-a solidarizat cu un ministru care a dat banin ziarelor pentru propria.i reclama,bani care “au fost primiti si la mai mare”.Ziaristul Ciutacu nu se baga in partea cu decizii ale managementului economic a trustului INTACT,dar acel managment il plateste.Chestie de caracter ca nu denunta cu aceiasi fervoare “mituitul si mituitorul”

  30. Victore, pe scurt: e adevarat ca Tolo si-a luat interdictie la A3? Daca da, ce parere ai?

  31. @Zeus: ieri a fost, in ordine, pe A1 (Observator) si pe A2 (Vorbe grele). am dubii ca A3 l-ar fi bagat la embargo, da’ de obicei nu bag mana-n foc decat pentru mine. de ce nu scrie cu subiect si predicat care-i postul tv care i-ar fi taiat microfonul? l-a pus pe Voiculescu pe prima pagina si se sfieste de Oancea? fara sa incerc sa cautionez pe cineva, sa stii ca si mie mi-a zis ieri o fata de la emisiunea Cretuleascai, dupa ce m-a tinut juma’ de ceas pe fir, ca nu mai e neaparata nevoie de mine, fiindca reprezinta Tolo Intactul 🙂

  32. Nu am avut timp sa aprofundez presa de azi si nici comentariile dar… s-a sesizat cineva in legatura cu coincidenta zilei in care a lovit kestia in ventilator si ziua cand impricinata candidata era deja departe de Romanica, tinta a tonomatelor cu ieuro franceze care o luau la misto in direct?

  33. Victore, foarte tare raspunsul tau, pare direct si sincer. M-ai uimit. Daca tu nu ai fi asa infocat anti Basescu, iar au asa infocat pro Basescu, poate am fi prieteni si am merge la o bere ;).
    Inca o intrebare, daca nu e considerat abuz: avand in vedere ca o parte din bani au ajuns la Felics, ti mai pare moral sa il critice pe Basescu?

    PS> am acest “nume” de ani de zile, la fel si adresa de mail…mult inainte sa apara porecla lui Basescu.

  34. @Zeus: din partea mea, poti sa tii si cu Nati Meir si sa bem linistiti o bere. exista vreun cantar pentru morala? as putea sa spun ca-i imoral ce face Tolo in acest context, m-as pune pe bune cu patronul (la care n-au ajuns direct parale, dar nu asta-i subiectul), nu-i asa? uite ca n-o fac. cred ca fiecare-si deconteaza-n viata afirmatiile si actiunile.

  35. Am tot asteptat aseara 15.07.09 sa intre Tolontan in directla Vorbe grele.N-a mai intrat (?!)
    Am inteles mai apoi de la Badea, ca nu mai are voie sa intre in direct!
    N-a zis cu astfel de cuvinte, da’ asa am inteles eu! Era doar o remarca!

  36. @daniela: de ce ati asteptat? am anuntat eu ca intra? ati inteles gresit. Catalin Tolontan nu are nici o interdictie la mine-n emisiune; si nu e numai cazul lui. de cate ori subiectul o va impune si va fi de acord, va intra sa va veni la Vorbe grele.

  37. Stiu ca nu esti responsabil de faptele altora, dar ce zici de atitudinea lui MB fata de Tolo? Acum sincer, nu suna a comanda? Sau e doar “sclavagism din inertia obisnuintei”?
    Si despre Zeus as vrea sa te intreb ceva: Tolo a zis ca DNA-ul a primit instructiuni sa bage material si sa nu faca nicio concesie in dosarul asta. Cum voi, de fiecare data ati dat-o ca DNA-ul e condus de la Cotroceni, ce zici de treaba asta cu Ridzi? Cine a dat ordinul sa nu se faca nicio concesie?

    Victore, nu e treaba de morala, dar daca se lasa cu bataie? Eu nu prea ma pricep la d’astea si poate mi-o fur 😀 .

  38. Tinere , eu itzi propun sincer te lashi de politica , oameni ca tine avem destui shi ne duc doar in jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.