Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Zânul Fane Trotil îţi dă credit cu degetul

Zânul Fane Trotil îţi dă credit cu degetul

Motto: “Cine n-ar da bir cu fugitii sa-si incaseze marele premiu la loto?” (Corina Craciun, Antena 3)

Criza financiară internaţională nu ne poate afecta. Sistemul bancar autohton e pe mâini bune şi sigure. Fane Trotil veghează la stabilitatea şi prosperitatea noastră.

UPDATE: Chavez al nostru nu scoate încă tancurile pe stradă, ci doar îşi începe show-ul tv; la redutabila televiziune de off-shore a anticorupţilor fraţi Păunescu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

29 thoughts on “Zânul Fane Trotil îţi dă credit cu degetul

  1. Sper ca remarca facuta asupra anticoruptiei ce domneste la Fratii (fosti) “Lido” nu vrea sa excluda spiritul civic, decent si plin de bun simt,dar, in acelasi timp, intransigenta morala si “firea” spinarii, pe care n-ai cum sa nu le remarci, secunda de secunda, pe canalele trustului Intact.

  2. Chiar sint oameni care il mai pot privi si asculta pe acest ins? Cu cit sint platiti pentru a asista la show?

  3. @adrian: la Intact nu vine pe sticla, ca lupta impotriva coruptiei; fix de la B1

  4. UPDATE: A zis omul ca face mitinguri sa consulte boboru’ in Piata Universitatii ? A zis. E Teatrul National acolo ? E. Ei, omul are grija de sanatatea boborului si ii baga la sala ca e frig. QED

  5. mah… nu zic la B1 ti-e greata sa uiti, cel putin la marele circ Nasul…
    Da’ nici cu Antena 3 nu mi-e rusine…
    De ce sunteti toti extremisti… eu nu pot sa inteleg…
    Nasu pupa in fund toti neterminatii… Voi va luati de Base in mod constant si suflati in fund la altii…
    Da’ unii care sa zica lucrurilor pe nume nu vad inca…( impartiali adica)

  6. Don President merge la Naşu?!
    OK! Deci ştie (în sfârşit!) că nu mai are şanse pentru anii care vin. Mă pregătesc şi eu de sărbătoare, văd că-i pe bune, nu doar o dorinţă (făţişă!) arzătoare a mea. Se durigă pe pantă cu viteză luminii… Deja a început să-mi funcţioneze inima la parametrii normali!

  7. Nasol, incepem prost saptamana, cand carmaciul ne ia de luni, se anunta o saptamana plina de hachite! Dar daca nu ne explica cat de vertical si serios e vadim, degeaba…

  8. “…unde va fi prezent un numeros public…” – zice vizionarul Cotidianului, cu 4 ore înainte de spectacol. S-or fi vândut toate biletele?

    Şi dacă vine tot publicul la TNB, cine se mai uită la B1 TV ?

  9. Clipu’ ăsta publicitar o fost propus (poate chiar produs!?) de Mirciulică, aşa-i?! =))

  10. Daca merge Basescu la Radu Moraru nu va fi greu ca dvs si Mihai Gadea sa il depasiti la rating.

  11. Seara buna la Tonomat
    Asa de tare nu ne afecteaza criza financiara, ca uzinele Dacia isi iau concediul de Craciun in…noiembrie.
    Asa de tare nu ne afecteaza criza financiara, ca astazi cand mi-a venit extrasul la un credit, am constatat ca la misto, s-a marit dobanda cu 1,5%, fara nici o notificare, fara nici un anunt prealabil.
    In ceea ce il priveste pe Il Comandante si ai lui de la PD-L, le e o frica de oameni de se caca pe ei; cel putin la mine in colegiu,au impanzit toti stalpii si toate gardurile cu bannere, postere gigant, afise, astfel incat putem spune ca avem un noiembrie portocaliu.Dar, cand e sa vin sa dea bot in bot cu boborul, se fac ca ploua…De aceea cred ca Il Comandante apare din nou la tembelizor, poate mai baga 2-3 procente; sunt convins ca next week va presta la TVR si poate si la Romania Actualitati, sa-l auda toti soferii de camion din tara. Tema o stim, Loganuri de 70.000 euro, impartirea preferentiala a banilor pentru PSD si PNL, guvernul ticalosit care nu prezinta situatia reala,negrul Jim din America pe care cu siguranta il cunoaste demult si sigur ca e democrat.
    Toate-s vechi si noi sunt toate….
    Am primit un concert cu Roger Waters la Bogota-dublu DVD, asa ca am ce vedea in seara asta.
    Salutare taica si noroc

  12. A! A inceput campania electorala? “Eu cu cine votez?”
    Dupa cele mai recente sondaje, UDMR are 6%.Cum? Daca faci un calcul sumar nu sunt atatia maghiari ramasi in tara, ca sa dea 6%.
    Cum se impaca PC cu ideea de a face o alianta post-electorala PSD-PC-UDMR(asa cum a profetit d-nul Hrebenciuc) ? O noua solutie imorala?

  13. ŞuKăRiT, remarcăm că te-ai îmbrăcat în haine de sărbatoare, da’ chiar tolănit pe canapea? Dap, am adus lămâie! :))

  14. Blue, mulţam de lămâie, frate! Nu, n-am folosit-o. Încă! O ţin de rezervă, pentru când ne-or confisca mascaţii telecomanda. (Stai liniştit, mi-am trimes om să facă neşte mătănii în locu’ meu, mi s-o spun că are efect… 😉 )

  15. adevarule absolut…
    Mr.Voiculescu face bine merci… a aparut pe sticla alaturi de madam Firea… laudandu-se pe el, postul etc.. zilele astea… nu se poate sa-l fi ratat…

  16. @adevarulabsolut.blogspot.com
    Mai baiete, nu fi modest! Lasa ca te stim cat de tare esti la pusul virgulelor. Doar n-o comiti in premiera pe acest blog. In lipsa acuta de vizitatori si comentatori pe propriul blog iti lasi “productiile” si linkul pe mai toate blogurile cu trafic mare. Doar, doar….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.