Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Dintre fiţoşi, abrupt, în România reală

Dintre fiţoşi, abrupt, în România reală

Din cauza faptului ca am o stare extrem de proasta (iar motivele chiar nu va privesc), ma rezum a scrie ca am avut un week-end plin, cu salturi bruste din lumea fitelor in Romania reala si-napoi, ca ma asteapta o saptamana crunta si ca, deocamdata, va postez niste poze si va las cu ale voastre…

Exista oameni pe care-ti face placere sa-i sarbatoresti

Uneori pare interesant sa stai la portile cetatii

Program de lucru cu pauza de pranz inclusa

In Moldova profunda, pestii pot trai pana si-n ciresi

N-ati vrea sa stiti ce nevoi m-au impins catre incaperea cu pricina

Cica ar iesi soarele si pe strada mea. Indoi-m-as si n-am cui…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Dintre fiţoşi, abrupt, în România reală

  1. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Ce rau imi pare ca incepeti saptamana asa;vreau sa depasiti starea de spirit asa de proasta,sa fiti optimist si cu mult curaj in saptamana asta, asa de incrancenata.Fruntea sus,ca meritati-iese sigur soarele si pe strada Dvs.!
    Cu mult respect si admiratie,
    IoanaP

  2. nene Victore, pentru dumnezeu, ce dreak e aia camera oficiala. aflu prima dara ca exista asa ceva. in ce institutia lu’ peste si nenea dolar se gaseste o incapere care poarta titulatura “camera oficiala”? nu e cumva ceva din Moldova de peste Prut, ca acolo as gasi o explicatie. Portile cetatii si rasaritul sunt superbe…iti doresc o saptamana usoara. pacat ca nu te pot ajuta cu nimic. as face-o cu placere. imi place la nebunie sa lucrez cu “mistocari” de calitate…hai capul sus, spatele drept, respira adanc de trei ori, injura odata printre dinti si ..ON AIR!

  3. Salutare, bloggere!

    Eu sunt newdada! Incantata de cunostinta!
    Parca te stiu de undeva … imi pari cunoscut,
    semeni cu unul de la tv, parca!

  4. Hmm, să vezi peştoaica noastră…de Moghioroş cum stă ea mândră în copac şi imparte! 🙂

  5. cunosc starea asta “de bine”..e ca dracu’..si scapi al naibii de greu de ea.Oarece succesuri am inregistrat prin munca.Dar de aia bruta.Ma rog,nu functioneaza intotdeauna.
    Intrebare pour tous le monde: Camera,aia oficiala,o fi avind tonomat ?

  6. newdada cred ca ai gresit blogu’,victor nu apare la tv, ci tv apare cu victor…daca ar durea te-ai tavali!

  7. Stiu ca-i pe trecute ziua! Dar mai stiu ca sint multi oameni care iti trimit ginduri bune si se roaga pentru tine.Citeodata nimic nu ajuta mai mult decit sa respiri adinc, sa-ti aduci in fata ochilor si a mintii baiatul si sotia, sa inveti citeva injuraturi in limbi exotice, sa le spui cu un zimbet a rinjet direct in fata celor care le merita si sa-ti aduci aminte ca esti genial.In rest, sa te pupe unde ii lasi tu ,toti dusmanii.
    Sint sigura ca se va face coada la pupaturi ca la ghiare de pui pe vremea lui Ceausescu.
    Sint convinsa ca la “Vorbe Grele” il voi vedea pe Ciutacu in plina forma!

  8. Nici o grijă Imperatoare! Mi-o zis mie Urania că de la Astre ni se trag nouă, Taur-ilor, toate câte-or fi rele în săptămîna asta. Zicea şi că nu-i problemă, nu vor ţine mult (numa’ încă vreo trei săptămâni pline, după asta…!) Stăm liniştiţi, astrele lucrează pentru noi!

  9. Poarta cetatii arata intr-un mare fel, din prag se vede soarele rasarind, cu caldura si optimism…Daca ramai in cetate, zidurile par puternice si te vor apara, daca pasesti in afara cetatii, iata drumul: lung, deschis, curat, prieten calatorului dornic de departari…

  10. Boss daca familia e ok, restul e ”desertaciune”, iti spune un cunoscator, mai bine n-as fi fost.

  11. Vorba lui Mircea Badea-Train in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
    Victor,nu fii suparat,in tara ploua cu mici si bere.Apropo,in judetul Buzau ,intr-o comuna,s-a dat mici electorali.Un cetatean a murit innecandu-se cu unul!Dzeu sa-l ierte.
    Ghinionul lui sau a celui care candideaza,ma intreb?!)))

  12. ma-m prins cum e cu pestii. a fost unu care a dat la 5000 de oameni 2 pesti si 5 pani… cica s-au saturat toti…si lumea inca pune botul

  13. Ei na! C-o fi singura strada prost iluminata din Romania!! Capul sus! D-le Ciutacu va dau un sfat prietenesc, da’ sa nu afle Badea: Ganditi pozitiv!:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.