Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Povestea poveştilor de campanie. Sexy:)

Povestea poveştilor de campanie. Sexy:)

Dacă e marţi, e Pieleanu la Vorbe grele. Dar nu asta voiam să scriu. Ci despre Olimpiadele Comunicării. Unde, ca de obicei în ultimii ani, moderez; azi, povestea poveștilor de campanie. Şi o să fac o nouă baie de mulţime. Deoarece contez…

UPDATE: Faimoșii Cațavenci mă suspectează pe nedrept că aș fi sexy. Criteriile de calificare-mi scapă. În multe feluri am fost făcut, numai cu aere de model de chiloți cu mânecuțe nu mă văzusem. Eu sper că-s peste Cristoiu, TRU și Tatulici.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Povestea poveştilor de campanie. Sexy:)

  1. Mi-a placut Sinteza de azi.S-au ridicat doua puncte de vedere in urma sondajului.Unul ca ar fi o capcana menita sa-l resuscite la o adica pe Basescu si alta ca sondajul e real.In ambele variante s-a convenit ca oricum asa zisul Zeus e in cadere,a coborat brusc din Olimp in zona pulimii politice.M-am gandit,m-am rasucit si am gasit raspunsul la dilema.El se afla chiar la TB ! Tineti minte ca prin 2006 dupa un an de erodare i-a chemat pe Boc,Blaga si ceilalti in Modrogan intr-o seara,a zbierat la ei si le-a spus ca cine incepe sa scada in sondaje si nu ia masuri imediate e dus la vale din acea zi.Si i-a scos de la guvernare,portocalii si-au revenit.Ei bine in acest moment el stie precis cat de adevarat e sondajul CURS.Il poate compara cu cele de uz intern tinute la secret.Daca e adevarat si scaderea lui e reala atunci panica va fi atat de puternica incat in zilele,saptamanile ce urmeaza se va intampla ceva,un seism va lovi in Guvern,in majoritatea fulminanta…in ceva anume,oricum s-ar numi.Daca nu…atunci e caterinca ieftina semnata CURS iar Radu Tudor si mai ales Bogdan Teodorescu au perfecta dreptate.Hai sa vedem !

  2. Sa vedeti citi se vor lua de Victor ca are 3 PNL si 1PC,1PSD ,1 PDL. Abia astept sa sara micutii!Pai unde-i impartialitatea? Eheeee!

    Pentru ca esti cel mai bun ii vei stirni sa spuna ce n-au mai spus nimanui ! Asta-i taina!

    La update:Eu as vota cu TRU! E moartea pasiunii!
    Da’ nu l-am vazut pe CTP!? Pina si pe Cristoiu l-au virit in competitie!

  3. @Mihaela: sunt la fel de invitat ca si ei. regret ca dezamagesc rigurosii

  4. Pun si eu o intrebare! 
- Pana cand “nationalisti”=”extremisti”?
    Ca de la Mihai Viteazu incoace,multe,multe capete au cazut.
    Cine vine de-afara,spun ca la “nationalism”,suntem mici copii!

  5. Victore, ma mir ca nu ai adus vorba dimineata, dar descinderile de astazi au mai multa legatura cu masina juniorului decat cu cazul ciobanului. Nu crezi!?

  6. daca votingul e real(cel sexy)atunci te vad undeva mai sus de jumatatea clasamentului dar din pacate sau poate nu ,sunt catziva mai sexy ca tine)))).iar CTP-ul ca este in clasament si TRU cred ca sunt cosmarul oricare-i femei normale la cap

  7. Ai mai jus, doar daca vrei, un link al unui fost participant la Olimpiadele Comunicarii – proba de comunicare politica la care, cu onor, ai fost membru in Juriu.

    Sa vezi cu ce gust a ramas el (adica eu), dupa 2 ani de la participare.

  8. Mica Publicitate
    Presedinte maimutica cu poza si asimetric pierdut in “Cursul” probei Marii Coborari Carpato-danubiene de Slalom Urias, simt de orientare si sistem de franare. Foarte probabil oprire de avarie si esec in Dunare. Gasitorului buna recompensa europarlamentara sau post consiliere prezidentiala (eventual conducere ICR).

  9. De ce lipseste Badea din clasamentul catavencilor? Ce lucratura:)))Ce de pile:)))

  10. Ar trebui sa propuneti un post in care sa lansam pronosticuri in ce priveste castigatorii topului :)Va doresc succes!

  11. Mandatele lui basescu
    In ziua din turul II al alegerilor prezidentiale, Basescu se retrage in crama de la Cotroceni si in fata icoanei se roaga toata ziua:
    – Doamne, Dumnezeul Meu, Da-mi te rog Doamne inca un mandat!

    La terminarea votarii si aflarea noului presedinte, batai violente in usa cramei si aceeasi echipa operativa de mascati de la Becali da buzna in crama, iar seful acesteia vazandu-l pe Basescu i se adreseaza:

    -Suntem Oastea Domnului, Dumnezeu ti-a ascultat ruga si iata un mandat de arestare pe numele tau pentru toate gainariile facute. Urmeaza-ne!

  12. Din clasamentul CATAVENCU lipsesc jurnalisti cu adevarat simpatici si draguti!
    Majoritatea sunt burtosi sau batrani! 🙂
    Care o fi fost criteriu de selectie a celor 50?!!!

  13. Ruxi,Mircea Badea este total neatragator!De ce l-ai vrea in top? =)) Oricum, vizualizand topul respectiv putem trage o singura concluzie.. ziaristii din Romania sunt urati =)) Trecand peste, Adriana Saftoiu mi se pare ca are o clasa sau chiar doua peste ceilalti 5 politicieni ..daca am fi in USA, Adriana Saftoiu ar putea lejer sa candideze la presedentie si ar avea si mari sanse de victorie..din pacate ne aflam in Romania, o tara plina de misogini si mai avem de asteptat cateva secole pana sa avem si o femeie pe postul de presedinte..

  14. si tu esti sexy genialule insa doar locul …32. ( dupa Cristoiu ala- o broasca constipata e mai sexy ca el)

    Locul 32
    Victor CIUTACU

    Pe 15 mai 1970, la Sinaia, se năştea unul dintre cei patru actuali redactori-şefi ai “Jurnalului Naţional”: “arogantul şi genialul” Victor Ciutacu (definiţia îi aparţine), supranumit “tonomat cu euro” de către preşedintele Băsescu, la nervi. În 1989 se muta la Bucureşti şi devenea student la Politehnică. Cariera de jurnalist şi-a început-o în 1993 la ziarul “Meridian”, unde a lucrat până în 1995, când a intrat în departamentul politic condus de Ralu Filip, la “Curierul Naţional”. A mai lucrat la “Adevărul”, a fost consilierul lui Muşetescu, la APAPS, şi al lui Şereş, la MEC. În această perioadă a vieţii lui, arogantul şi genialul face parte, cum ziceam, din patrulaterul redactor-şefic de la “Jurnalul Naţional” şi moderează pe Antena 2 emisiunea “Vorbe grele”. E căsătorit, are un copil şi a făcut-o recent, pe blogul lui, “ţărancă” şi “fă” pe Elena Udrea. Printre defectele pe care şi le recunoaşte: nervozitatea excesivă şi lipsa de răbdare. În rest, cităm de pe blogul lui, ca să reţineţi esenţialul: “Sunt extraordinar de deştept şi îngrozitor de arogant. Am şi motive: dincolo de faptul că, indiferent de ce mă apuc, sunt cel mai bun, dacă mă uit în spate nu văd altceva decât un mare hău”.

    De ce-l iubeşte pe omul cu laptopul? “Domnu’ nea Valy este un tip cu o clarviziune răvăşitoare, de o sinceritate remarcabilă, un fan al riguroasei documentări, un causeur fermecător în particular şi un caracter deosebit. Mă onorează faptul că are momente în care simte nevoia să-mi împărtăşească diverse gânduri sau păreri, mă bucură semeseurile lui extrem de nocturne în care mă felicită sau mă-njură că am fost bou în emisiune şi, în general, orice dialog cu el e o plăcere.”

    felicitari

  15. Nu pot sa cred ca Mircea Badea lipseste din lista nominalizatilor…pana si Traian Ungureanu aka Basescu II sau Stelian Tanase “e” pe acolo, dar nici urma de Mircica. Precis nu-i zice topului “Sexy jurnalistii trustului nostru si restul uratilor”

  16. Iar eu nu pot sa nu remarc ca nimeni nu a reusit sa vada trimiterea subtila din titlul acestui post…
    Oameni buni, comentam, comentam, dar la scrierea lui Ion Creanga nu a facut nimeni nicio aluzie!

  17. Buna seara d-le Ciutacu,

    V-auzii asta-seara ca sunteti pe locul 32 la clasamentul “sexy” al Catavencilor:altii sunt inaintea dvs.,altii dupa.Hai sa fim seriosi,Catavencii nu au alta treaba?Ce sunt gelosi pe sotia dvs.,ca de fapt sunteti foarte bun jurnalist?!Sexy sunteti asa cum v-a facut Dumnezeu si mama,sotia dvs. e fericita pentru asta si pentru toate.O felicit pe dansa si mai ales,pe Dvs.!

    Cu acelasi sincer respect si admiratie,
    IoanaP

  18. Roberta Anastase a fost senator de prahova…o stiu de cand era prin ploiesti…acum de cand a pus mana pe Ciolan ii cam place…mie sila de astia toti…VOTEZ UN INDEPENDENT SI CRED CA PE DUDA

  19. Victore, acuma sincer, clasamentele astea sunt facute amestecand merele tinere cu perele zbarcite. Cum e posibil ca un batranel de treaba precum Cristoiu sa fie comparat cu oameni mai tineri cu muuulti ani, ca tine sau altii, dupa criteriul ‘sexy’.
    Se compara Cristoiu cu Iliescu, eventual, desi criteriul ‘sexy’ devine de-a dreptul indecent in cazul asta.

  20. imi plac tinerii …..
    din politica
    nu toti
    dar unii mi-au atras atentia
    orban-teatral
    anastase-palaria prea mare
    olteanu-culege roadele guvernarii trecute

    saftoiu-imi place,totusi cam…discreta
    ciuca-imi place-prea mare pt un partid asa de mic…chiar imi place

    asta este
    vor mai fi si altii?
    se vor remarca si altii?
    asteptam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.