Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ce-am avut şi ce-am pierdut. Emisiunea

Similar Posts

16 thoughts on “Ce-am avut şi ce-am pierdut. Emisiunea

  1. la mine la servici e blocat youtube-ul asa ca trebuie sa deduc din comentariile oamenilor cine e invitatul 🙂

    sau sa astept pana deseara

  2. Radeam in sinea mea. Ce-am avut si ce-am pierdut(nu inca) poate fi si o trimitere catre amenzile date de cna si procesele pierdute pe banii statului de acestia.

  3. Da.TUDOR GHEORGHE,acad.Dinu GIURESCU..mai avem cativa patrioti …prin tara romanesca.Pacatul este ca ei …nu ajung …aproape niciodata…la butoane.Ce pacat ca viata noastra a romanilor depinde …de hoti/mincinosi/tradatori si personaje avide de PUTERE/AVERE/BANI/VACA KOBE.

  4. Domnule Victor Ciutacu din nou o seara de gala cu Maestru Tudor Gheorghe – mai putin de 10 ore pana la acest Regal BRAVO BRAVO BRAVO – dar cred ca acuma dumneavoastra sunteti invitatul lui Tudor Gheorghe la Centrul Cultural Tudor Gheorghe -din Izbiceni-Olt.

  5. Oricand am posibilitatea sa-l vad,sa-l ascult pe dl Tudor Gheorghe ma incarc cu energie pozitiva si-ti multumesc pentru ca ni-l aduci in casele noastre,imi incarca sufletul de bucurie si mandrie ca asa suntem noi romanii,asta este spiritul romanului neaos,dl Tudor Gheorghe stie sa-l scoata la iveala in toata frumusetea si prospetimea lui,prin blandetea cantului sau curat imi reda demnitatea de roman,de multe ori tavalita de vremuri.Am avut,avem si sa avem mare grija sa nu le pierdem pe cele care le avem,tezaurul nostru cultural contine oameni superbi si unici.

  6. Oameni mari şi îngrozitor de puţini, fac judecaţi de valoare pentru ca am crescut şi trăiesc cu Tudor Gheorghe şi muzica lui. Am şi acum pe benzi de magnetofon Tudor Gheorghe.
    Felicitări şi multumesc pentru emisiune , pentru mine este o seara specială avându-l dumneavoastră invitat pe nea Tudor.

  7. Respect pentru neica Tudor! Respect pentru tânăra care a venit de la Londra! Și nu în ultimul rând respect și ție Victore pentru emisiunile astea.
    Respect!

  8. Tudor Gheorghe este un om de o deosebita valoare. Pacat de astfel de oameni ca sunt pusi deoparte si apar la televizor toate pitipoancele cu silicon si botox.

  9. D-nezeu a pus harul sau peste acest suflet ,teatru ,poezie ,voce ,interpretare ,dragoste de frumos si multa Romanie .A fost o emisiune frumoasa ,un regal ,suntem mindrii de acest minunat artist ,ii dorim sanatate ,forta de munca ,il ascultam cu multa placere (chiar astazi de dimineata l-am auzit la Romania Actualitati),d-stra multumiri si week-end placut .

  10. Felicitari pt emisiune!
    Referitor la omagierea valorilor “in viata”, mi-am amintit ceva, tot din Oltenia: liceul de la Bârca, comuna natala a lui Adrian Paunescu, ii poarta numele dinainte ca maestrul sa nu mai fie in viata.

  11. Felicitari pentru aceasta frumoasa emisiune!!!Referitor la Sofia Vicoveanca, oameni de aici, din Vicovu de Jos sunt mult prea ocupati sa faca trafic de tigari si multe altele…(nu au ei timp pentru arta) 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.