Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Va rog sa ma scuzati ca iar am avut dreptate. Urasc sa le stiu mereu (aproape) pe toate, iar voi sa asistati neputinciosi la previziunile mele precise, de ceas elvetian. Da’ sa le nimeresc si la Radio Lynx, si in Catavencu, asta-i deja prea mult. Daca-mi iese si aia cu tehnocratu’ din servicii, va dau voie sa-mi spuneti Mafalda:)

UPDATE: Tiranu’ si-a amanat fara nici o explicatie declaratia anuntata pentru 12:30; cica mai inspre 14. I s-o plimba vreun pitic cu roaba cu bile prin testos 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

  1. S-a retras dintr-o functie ipotetica la fel ca si in 2004…Ipoteticul Stolo,asa va ramane in istorie.

  2. Nu pot sa cred ca asta e tara in care traim, parca am fi la circ, uite Stolo..nu e Stolo…MI-E SCARBA, o sa fac hepatita…si acuma asta ne lipseste sa vina micul “Boboc” premier.BLEAH

  3. OK. De PSD-PDL ai spus, de Stolo ai spus, de altele ai spus… spune-ne de Tine: te mai vedem pe sticla din ianuarie sau nu ?

  4. eu pariasem cu toti prietenii ca Stolo nu va fi decat un portdrapel incolor si inodor al viitorului guvern.
    E foarte simplu:
    Base vrea un premier Devotat lui si nu De Votat de alti in viitor!
    Asta este presedintele nostru: un lider de trib care nu accepta nici cea mai mica, potentiala, revolta.

    Va stimez Victor si Mircea!

  5. Doamne,cand i-am spus sotului acum,a ramas…pantois.Ieri,nici macar lideri PDL din teritoriu habar nu aveau de asa ceva. De fapt ce sa ma mai mire,unii din PSD nu stiu cine e Manivela si cine e Portofel,la ora asta.
    E clar cine conduce in tara asta.Nu mai am nici o indoiala.
    Bravo,Ciutacule,bravo Badea.Nu mai am cuvinte.
    Cum se simte oare electoratul care a votat in alegeri doar pt. ca vedea pe afise,bannere,poza candidatului local alaturi de cea a lui”Stolojan,prim ministru”? Vin sarbatorile,incepe ghiftuiala,goana dupa Colebil si Anghirol,injuraturile pe adresa Mircea Badea ca e tampit si nu e “bun crestin” si se gandeste in aceste momente sfinte doar la “definiti”.
    Spuneti-mi unde sa plec, ca o iau razna in tara asta.Din afara,poate voi privi mai relaxata “Sinteza”,etc.
    Inca o data Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Felicitari lui Mircea Badea pt emisiunea de aseara! Soldatzelul Boc prim-ministru. Sa vedem.

  7. Recunosc Imperatoare, Mafalda vă stă scris pe frunte.
    După ce mă opresc din râs, poate m-oi gândi serios la Boc Premier… =)))))

  8. Acum incep si am ingrijorez. Se cam adevereste ca a spus d-l Ciutacu, si daca se mai adevereste ce a spus Badea aseara e de rau…

  9. a inceput sa-mi mai treaca,televiziunile sint uimite,aproape toata lumea.La ora 12.30 am vine JUPINUL sa dea explicatii.
    Doamne,ce trebuie sa fie in biroul ciutacesc !!!

  10. Base a ajuns un fel de Gigi Becali la Steaua. Cum la Steaua nu mai vin antrenori de valoare din cauza caracterului dubios al latifundiarului, si de functia de premier au ajuns sa fuga toti din pricina comportamentului basescian.

  11. …:)
    ma gandesc ca toti cei care ne batem gura si capu cu ce se intampla in tara asta nu vom putea sa ii facem pe cei care sunt letargici sa realizeze chestia asta…
    Intotdeauna fanii lui Basescu vor fi alaturi de el
    si stiti de ce?
    Din cauza lui Patriciu!!:)

  12. Esteee !!! Reactiunea suscita natiunea, acum printr-o noua formula de larga majoritate institutionalizata (da’ s-o stim si noi).

  13. stolojan a aflat ca protocolul va functiona pina la alegerea sefilor camerelor , ambii de la PDL , si apoi va fi aruncat la cos . adormirea PSD , pentru a nu face alte aliante pina pe 15 .

  14. cei care au votat acum cu Psd si cu PNL s-au scarbit de ceea ce s-a intamplat, si ma gandesc ca, mai ales PSD-isti vor renunta a se mai prezenta la vor si rezultatul va fi:
    Prezenta la vor Max 30% din care 60% Pro Basescu (valoare constatna de suporteri)si asa va avea niste alegeri facile…
    Pentru ca orice va face Gurvernul acesta…el are Alibiul ca “A incercat pt tara, doar ca baronii locali au continuat cu hotiile”

  15. Vai de zilele noastre !!!
    Tara asta nu mai are nicio sansa ..e de rasul lumii ce se intampla !!

  16. A3 “ULTIMA ORA-BOC VA FI DESEMNAT PREMIER” asta chiar e bataie de joc, de noi chiar nu intereseaza pe nimeni, mi-e cida ca am mers la vot,in naivitatea mea am sperat ca va fi altceva.

  17. inca, in naivitatea mea infantila, am sperat ca lumea va deveni mai buna, ca vom trai frumos… daca nu noi, macar copiii nostri.
    dar, unde nu e respect pt om, si unde nu e respect pentru tara…. “Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!…”
    mie imi pare rau, ca nu e totul decat o batjocura fata de omul simplu

  18. …sa i-au un “aer” protocolar:
    DECI(asa e trendi acum): Domnule Ciutacu,v-am indemnat si saptamina trecuta la aceesi timpenie,este al doilea moment,ce vise ofera,de-al invita deseara,la emisiunea dvs,pe bolnavul national.Va rog,mobilizati-va.
    Ei ?

  19. Am uitat….la doispe juma'(deja a trecut,e si patrujdoi)Il Prezidente ,va boci ???
    Facem niste pariuri ???

  20. DACA IL PUNE PE VOICULESCU PRIM MINISTRU VA-TI ARS HAHALERELOR.O SA VA ALERGE LUMEA PE STRADA,PENTRU CA O SA TREBUIASCA SA IL LAUDATI.

  21. Inca nu si-a pregatit lacrimile de asta intarzie, dar “pe surse” :)) spun ca s-a amanat pt. ora 14.

  22. Base isi pune carpa sef al Guvernului! E de ras! Ce jenant pt PDL!!! Astia isi dau singuri la gioale. Fiecare pasarica pre limba ei piere!

  23. E clar! L-a silit Base sa se retraga, ca si prima oara! De data asta, pentru eternitate, ca nu mai are nevoie de el… Poate-mi urmeaza Base sfatul si pune un taranist (fost sau “independent”) 😆 Desi nu as prea crede, ca nu i-am dat si “instructiunile de exploatare” in continuare…

    Probabil ca PM va fi Emil Bocu (sau vreun militar de-al lui), pregatit sa violeze Constitutia cu perversiuni, pentru a-i pregati stapinului Base drumul spre orgasm rapid si “sustenabil”. Ca asta-i marea prioritate a Romaniei: o constitutie docila si “capra” pentru El Supremul!

    Oricum, “negocierile” vor fi reluate, pina ce noul guvern va fi agreat de Maretul Base, minister cu minister…

  24. am deschis tv si surpriza cica boc ar fi noul premier desemnat de base osa ne ia naiba pe toti nu am cuvinte acum o sa revin cind imi limpezesc capu. p. s. zeus a aminat declaratia de presa

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.