Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

Micutul yes-man cascador a ajuns obiect de Jihad. Lideri politici portocalii reproseaza public, direct si fara menajamente, ca, batand palma cu nationalistul de serviciu, l-a pus pe Marele Consumator de Stat intr-o situatie penibila si cer imperativ scuze publice in directia Stapanului. Poetii de curte, altadata extrem de favorabili, il huiduie ca pe stadion. Pittbull-ul musca vartos si el din piticul de gradina.

Oamenii rai si corupti, platiti in ieuro de agenturi straine si potrivnici intereselor nationale, sustin, insa, ca blamata intelegere PD-L – PRM pentru (re)inscaunarea Tribunului ca vice al Senatului a primit girul Zeusului tocmai ca, dupa aia, acesta sa nege si sa-l rada, prin reprezentanti, pe cel odinioara batut cu aspra curea de la ceas; in beneficiul fermului purtator de chiloti albastri cu manecute. Voi credeti ca-l mai prinde racoarea-n Modrogan pe micut?

[poll id=”7″]

P.S. Evident ca nu va doresc electorat tacut; deci si scrieti, nu doar votati

UPDATE: Patriahul Daniel i-a dat un megaflit Marelui Om care se ocupa de lucruri importante. Badie Traiane, daca ti-ai pus si popimea-n cap, atunci, sa ma ierti, da’ ai cam umplut steagu’ de maro. Lasa, bre, ca acopera Luxten deranju’ la Bruxelles al lu’ succesuri aia mica si va scoateti la general, sa ai ce cheltui pe persoana fizica atunci cand cand vei urmari talk-show-urile in care-i injurat noul presedinte…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

  1. @Iancu
    Cred ca din motive de weekend “domnu’ Ciutacu” nu taxeaza si prostia ta.
    Dar nu trebuie sa ai niciun dubiu. Esti dotat neica din plin.

  2. @ozzy osbourne
    esti patit,de ai cuvantarea asa de aspra?
    subscriu la tot “spiciul”tau,perfect adevarat.

  3. @ Iancu
    Surpriza, Victor Ciutacu nu e atat de perspicace pe cat il credeai, altfel te taxa de mult!
    Dar il inteleg, sa-ti pierzi vremea cu prostii este extrem de obositor!
    Constat ca studiul gramaticii limbii romane SUGERAT DE MINE n-a fost o prioritate, acum au aparut “OAMENI GEN INUNDATII”!

  4. votai da, pe considerentul, daca si asta ii destituit, pleaca, ii sapat, cade dracu iar in cap de pe undeva, etc., etc, cine dracu mai ramane in partid? si daca dispare partidul noi cu ce ne mai jucam? nea traiane, nea emile fiti tari, nu va lasati, apropos voi sunteti lolek si bolek?

  5. @Ged & Gabriela Pintea: trebuie sa mai tin cate unul de samanta
    @MAX: dezamagitori candidati, penibil partid

  6. nu era palton era geaca de piele.
    Victor Ciutacu ceea ce spui tu seamana cu o poveste spusa de un profesor de facultate din Brasov care s-a intamplat ghici unde ? la Sinaia.
    cica primarul din Sinaia cand au venit ajutoarele in 90 s-a urcat primul in tir si geaca a mai fatoasa a luat-o pe el, iar geaca utc-ista a lasat-o la altii de buna, doar ca si-a lasat si actele in ea… l-au dibuit destul de repede.
    asa si cu povestea cu paltonul cine a cui palton poarta, Vadim pe a lui Boc ? si-a luat boc actele “de la caldura”?
    si o faza tare la final… am tot umblat cu treaba prin tara, inclusiv prin cluj si mi-a fost dat sa vad o emisiune la NCN…!!! Invitat Emitza, frate ce-i facea la moderator, am zis Dumnezeule Mare! asta-i micutzul ? Dur nene pan’ la Dumne(zeus), asa ca nu se stie ce apucaturi de Bonaparte zace in el.

  7. @Gabriela: Ai gasit o virgula lipsa si hop nu stiu gramatica. Ai putut trece peste lipsa virgulei sau te-ai oprit din citit acolo? Eu nu te-am facut proasta dar tu n-ai avut nici o ezitare. Fara argumente esti zero. Te-am intrebat daca ai “tricou rosu”, nu de alta dar faci reclama la PSD. Ti-am scris intr-un post trecut ca esti mincinoasa (faza cu petitia pe care ai zic ca ai semnat-o in urma cu o luna si defapt ai semnat-o dupa ce ai scris aci de doua ori) si in loc sa taci te bagi in seama.

    @Ged:Neica, te-am intrebat ceva? Citeste inca odata ce am scris si daca imi dovedesti ca is prost imi scot palaria.

    @Ciutacu: Am scris cu argumente, n-am atacat pe nimeni si ma faci indirect prost. Preferi un aplaudac care scrie chestii gen “Bravo Ciutacu!” si “Blogul asta e o oaza de inteligenta” sau unul care are pareri, le scrie decent si din cand in cand nu e de acord cu tine?

    P.S.:Probabil ca Daniel nu s-a dus la deschiderea primei Episcopii romane din Italia pentru ca nu s-a intalnit Sinodul sa-i semneze delegatia.

  8. @Iancu: daca ati fi pus mare pret pe argumente, ati fi remarcat ca Papa, oricare ar fi el, nu se duce-n vizita in nici o tara unde nu exista un acord al bisericii majoritare. ca simplu sef de stat, ntz.
    da’ e mai usor sa va autovictimizati…

  9. Daca raspund cu aceeasi moneda iau ban. Daca spun ca nu e ok sa fiu facut prost fara argumente ma autovictimizez.
    Daniel a raspuns cu o chestie birocratica in loc sa-si dea acordul. Asta se vede si la Vatican.

  10. @Iancu: uite ca mai sunt si oameni in tara asta care nu saluta cu mana la chipiu orice-i trece prin cap idolului de la Cotroceni ca sa castige inca un mandat. si nu, nu ma topesc nici dupa Daniel, nici dupa BOR. da’ nici nu inghit fitele de stapan ale lui Basescu. personal, ma lasa rece daca vine (au ba) Papa la Bucuresti. daca vreti, facem un pariu: Ratzinger nu accepta invitatia (cel putin) pana nu primeste invitatie si de la Daniel.

  11. @ Iancu
    Intrucat expresia “te bagi in seama” este preferata mea, trebuie sa va comunic ca am raspuns ieri post-ului prin care ma insultati, post care nu avea legatura cu realitatea!
    Apreciez ca nu trebuie sa raspund promt tuturor celor care ma insulta gratuit si ma critica pentru ca ii laud pe Victor Ciutacu si pe Mihai Gadea!
    Stiu ca in Romania sunt la putere rudele dvs., semidoctii, si mai stiu ca valoarea nu este apreciata dar, repet, ATAT VICTOR CIUTACU CAT SI MIHAI GADEA MERITA LAUDELE!

  12. Uite cum ajung sa intru in aceeasi categorie cu Iancu! Evident, am vrut sa scriu “prompt”!
    @ Iancu
    Ati citit raspunsul meu [indiciu: “Hai siktir (…), democratie de Net!”] sau dati o tura pe blogurile ziaristilor de la “Cotidianul”?

  13. In mod sigur, Boc – “dopul de pluta” – va suptavietui! Daca e sa “cada un cap”, acesta va fi ales dintre potentialii contestatari ai lui Basescu(asa, pentru exemplu). Pe de alta parte, nimeni nu a intels “miscarea Avramescu”! Avramescu a fost “mantaua de vreme rea” in care s-a invesmintat Basescu, afirmind sec: “nici usturoi PRM-ist n-am mincat, nici gura nu-mi pute de trocul PDL-PRM!”. Avramescu a reprezentat “scuza”, prin gestul sau(premeditat, pentru ca nu avea de gind sa candideze!), lasind “drobul de sare PRM” in ograda PDL. Cine din conducere va face primul pas gresit va fi… aruncat la ciini, dar in niciun caz Boc! Cine sa-i succeada la “timona PDL manevrata de la Cotroceni”? Elena Udrea? In niciun caz, pentru ca are mult prea multi dusmani in PD. Un altul nu va mai gasi(poate, in ultima instanta, Stolojan). Concluzia: de Craciun il poate prinde “dezbracat” pe “piticul de serviciu” numai in cazul pierderii alegerilor de catre PDL(procent sub 27-28%). Atunci ii va bate, cu adevarat, “secunda doi!”.

  14. Ce si-a zis Basescu: “Daca Filip cel Frumos a decapitat Ordinul Templierilor, de ce sa nu-l resuscitez eu(cu o cerere de “colaborare”)?. Templierii au bani, puteri oculte si manevreaza multe, multe fire invizibile care-mi pot netezi drumul spre cel de-al doilea mandat. Se supra Biserica Ortodoxa din Romania? Haida-de! Biserica sunt eu! Nu l-am ales eu pe acest Daniil? Pai, nu-i este rusine sa spuna nu? O sa reglmentez eu si cheastia asta in tara. Ca, slava domnului Tismaneanu, fete bisericesti gata sa faca sluji, a intinit multe prin documentele secrete studiate de el”.

  15. pfiu …..da stiu ca miroase-a catran si pucioasa de te muta.oare-si baga dracu coada? pana si curcubeul se strepezi tot .
    ce va luati de culoare ca tot vopsea este?
    eu vad numai ca dracii baga vartos la furnale si v-afumarati rau in cerul gurii.
    ptiu… piei drace

  16. @chi-x
    crezi ca templierii astia se baca singuri la apa ?ii stiu vietati de uscat dar gandesc ca or avea de trecut oaresce garla…si vorba ceia te faci frate si cu dracu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.