Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

Micutul yes-man cascador a ajuns obiect de Jihad. Lideri politici portocalii reproseaza public, direct si fara menajamente, ca, batand palma cu nationalistul de serviciu, l-a pus pe Marele Consumator de Stat intr-o situatie penibila si cer imperativ scuze publice in directia Stapanului. Poetii de curte, altadata extrem de favorabili, il huiduie ca pe stadion. Pittbull-ul musca vartos si el din piticul de gradina.

Oamenii rai si corupti, platiti in ieuro de agenturi straine si potrivnici intereselor nationale, sustin, insa, ca blamata intelegere PD-L – PRM pentru (re)inscaunarea Tribunului ca vice al Senatului a primit girul Zeusului tocmai ca, dupa aia, acesta sa nege si sa-l rada, prin reprezentanti, pe cel odinioara batut cu aspra curea de la ceas; in beneficiul fermului purtator de chiloti albastri cu manecute. Voi credeti ca-l mai prinde racoarea-n Modrogan pe micut?

[poll id=”7″]

P.S. Evident ca nu va doresc electorat tacut; deci si scrieti, nu doar votati

UPDATE: Patriahul Daniel i-a dat un megaflit Marelui Om care se ocupa de lucruri importante. Badie Traiane, daca ti-ai pus si popimea-n cap, atunci, sa ma ierti, da’ ai cam umplut steagu’ de maro. Lasa, bre, ca acopera Luxten deranju’ la Bruxelles al lu’ succesuri aia mica si va scoateti la general, sa ai ce cheltui pe persoana fizica atunci cand cand vei urmari talk-show-urile in care-i injurat noul presedinte…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Cine a văzut pitic de grădină cu palton?

  1. nene,e musai sa-l tie aproape pe lingau.Cine il mai pupa prin locuri nebanuite cand are nevoie? mai rar asemenea specimene,e pacat sa-l piarza.Itrezaresti in jurul marelui carmaci unul asemanator?

  2. Da nici Stolo nu va fi acceptat de PD_isti.Ce partid il va sustine pe Traian dupa alegeri.PD_L se va diviza daca nu inainte de alegeri dupa alegeri.Cat despre oamenii de sacrificiu pe undeva isi merita soarta.

  3. E foarte posibil să fie un scenariu pentru a-i face loc lui Stolo, însă rocada nu se va petrece chiar acum. Mai degrabă va fi o demisie „de onoare” sub pretextul că partidul a crescut şi nu mai poate fi condus cu juma’ de normă de la Cluj, deci e spre binele tuturor să vină unu’ competent ca Stolo să-l îngrijească.

    În altă ordine de idei, ce s-a întâmplat cu scrisoarea mizilenilor către Avrămescu?

  4. @Victor (tizu’ lu’ Ciutacu): e la Roberta Anastase, da’ n-o scot deocamdata, ca Avramescu are ordin de la Jucator sa nu se suceasca. plus ca mi-ar da mie satisfactie. mai bine cauta cartitele din partid care mi-au spus:))

  5. Am inteles ca oamenii rai si corupti, platiti in ieuro de cleptocrati, de masoni si potrivnici intereselor nationale au inceput sa scrie din nou in ziare despre o presupusa legatura dintre Vadim si Geniul Carpatilor. Cica a zis azi inainte sa plece la o intalnire cu Sanctitatea Sa. 🙂

    Iar unitatea de masura a PD, Bocul, normal ca n-o sa prinda paltonul pentru ca meteorologii au anuntat o toamna calda iar alegerile oricum nu le castiga si a anuntat cu gurita lui ca demisioneaza.

  6. La ce suturi in toate partile ia fara sa cracneasca e greu de crezut ca-l prinde frigu-n Modrogan. Are nevoie de new look la plantatia de portocale. Un palmier, un smochin, ceva.Micutul ee tinta ideala, Tace si inghite. In alte meserii se iau bani frumosi la faza asta…

  7. Totusi la o doua vedere poate scapa fiindca la statura lui e greu de observat :
    “Eu ma ocup de lucrurile mari in Romania nu de maruntisuri” ( Zeus pe aeroport )

  8. In aceste conditii, eu cred ca nu, desi, vorba unora, asa un lingau ca bocul e greu de gasit…sau nu? Ba nu, e greu de gasit, bocul e perfect! In ultimele luni am tot spus ca pe pitic il urasc mai mult decat pe marinar…:)
    Am citit aproape toate propozitiile scrise de marele prozator roman Cartarescu; ca sa vezi, dom’le, cat e el de oripilat de miscarea facuta de pedelei, care miscare n-are nicio legatura cu marinarul! Si marmota invelea ciocolata in staniol…Asta ma enerveaza cel mai tare: aceasta nesimtita bataie de joc la adresa poporului, aceasta credinta cum ca lumea e atat de proasta si de credula!
    La ultimul link, cand vazui ca dau peste Cacalin, “imi luai repede picioarele la spinare”, ca era, deja, prea mult.:)

  9. Nici eu nu cred ca micutul apuca macar alegerile, vad ca toti il infiereaza cu minie proletara. Dar nu-mi vine sa cred ca PD, chiar si minus L, il va alege presedinte pe creatorul planului pentru plata datoriei externe din anii 80. Poate doar pe scenariul “candidatul la functia de prim ministru trebuie sa fie si presedinte al partidului”.
    Personal, l-as prefera pe Berceanu. Are si el niste vulnerabilitati, dar e un bun organizator si stie cu ce se maninca politica. Are insa un mare defect: il cunoaste prea bine pe Zeus.

  10. d-l Ciutacu na faceti sa rad. teapa.ce spectacol trist.Vasile Blaga nu spune nimic, oare nu-i senator???!!!
    daca ati inghitit galusca Emil Boc- PRM, si nu ati citit interviul lui Avramescu si nici ce spune Cartar. in editorial, vedeti ca va pierdeti titlul nobiliar.
    in Modrogam se trage mai ceva ca la revolutie, unde-s teroristi??.
    mai mult nu va pot spune……………

  11. Offtopic

    Domnu’ Victor, n-aveti o pila pe la cineva sa ma angajati si pe mine stagiar pe la vreun ieuro parlamentar ?

    Ca am si eu nevoie de transport si de hrana gratuita de la parlamentul UE. Si poate mai si invat ceva pe acolo, dar nu-i obligatoriu.

    Chiar ii platesc aia benzina la Range Rover ? 🙂

  12. Si da si nu.Da pentru ca pare aproape imposibil sa se gaseasca un pupa’n-dos mai eficient ca pigmeul de la Cluj.Si nu,pentru ca Preda,intr-un spirit total de daruire si emulatie vrea neaparat sa fie el vioara a doua in PDL.Ca pe prima o stiu toti.Am votat totusi DA ca nu cred ca se lasa piticania asa de usor.Ce se intampla cu Antenele ? Nu am semnal pe nici-una.

  13. Nu se vede decat ploaie de la Cluj.. mare de tot.
    Piticul atomic o sa-si ia viteza….
    Draga Stolo … v-a vrajit cu BUSTUL…..deci e TUN de sanator.. Oare si acum nu avem un Prim Ministru – sef de partid ?
    Da mai bine asa… Piticu’ care a fost Navetistul Sef … nu poate lasa Clujul cu ochii la soare, si nici fata de PM nu are.

    Deci omul (piticul) NU a invatat nimic din experienta Politica a fratelui lui Jhonny Walker , care are palmares bogat in transari de vieti politice… cel mai CUNOSCUT – PETRE ROMAN – caruia vecinul meu de cartier i-a tras partidul de sub picioare ca pe pres.

    Zeus e nascut in Scorpion deci este otavitor..

    Dar parca Piticul isi merita soarta.
    Sint o camarila de multumit si de pus in functii Nuty , Blaga ,Adriean , Stolo, Ralucuta Turcan,Preda ( ca doar de aia fii-su bate politisiti) , Ancuta Boagiu,Valerica Stoica …

  14. am doua intrebari:
    1. ce se mai aude cu dali si oprescu? a furat-o ultimul?
    2. ce parere ai ca la pd-l se poate pronunta lumea impotriva liderului iar la pc – ciocu mic si excludere?

  15. @gigi:
    1. desi e ultima mea preocupare, se aude ca e proces in instanta.
    2. ca, daca tu chiar iti inchipui asta, esti un bou.
    happy?

  16. As zice totusi ca Boc nu va fi pus inca pe liber.

    Acest lucru s-ar putea petrece dupa alegeri cand – zic unii – PDL va obtine un scor mult mai mic decat i-l atribuie unele sondaje platite de “stim noi cine” 🙂

  17. Tată, voi nu citirăţi enterviu’ cu Avramescu? Ce spune al acolo? Că există nişte unii sus, în conducerea PD-L care ei singuri taie şi spănzură. Ei sunt trei, Boc, Videanu, Blaga. Şi oricât de mult ar vrea unii ca Boc să facă poc asta n-o să se întâmple. Mai mârâie unu’-altu’ pe la colţuri dar mai încet aşa, să n-audă “ei”.
    Hai că mă făcurăţi să mă râz, auz’ la ei, democraţie-n PDL :))

  18. @FYT : CP va face ce-a facut si pana acu’: “ciocu mic si taras pe burta ca e apa mica” la ce afaceri a avut la viata lui mai bine sta si consuma linistit decat prin denea-uri 😉

  19. Mos califar

    Ce DNA la CP ?

    El e omu cu gunoiu……si SPrigonitu .. (care abea se lanseaza la apa .. era sa zic tomberon).

    Are viata dulce de tot… ca si Bercovici.

  20. nenica ewu cred ca de data asta ti-am luat caimacu .aseara la 11 53 la rticolul precedent iti spuneam ca s-a dat liber la executia lui tastbastibocbondoc si ca era mult mai interesant decat subiectul in discutie .recunoaste .
    .erai pe drum de la gadea .dami si mie aceasta satisfactie de om marunt dar cu ochiul ager.

  21. ba pd-l are 33, psd 29 si pnl 18 conform unui sondaj facut d nush cine d platit d pnl…deci poate ne trezim cu stolo sau cu bleaga premier

  22. pana la formarea viitorului guvern, nici o miscare la varful p.d.l. ! daca vor fi la guvernare va fi si meritul sau. daca nu, mai convorbim.

  23. Eu sint inclinata sa raspund: si da si nu.Remarc o dezorientare cronica . Si aceasta dezorientare este dorita si si intretinuta de “cineva”- ca tot nu se mai vorbeste de persoane , ci mai mult in apopouri, toti par a cunoaste foarte bine situatia dar sint foarte discreti, misteriosi…-. Nu ma mai mira nimic si sint de acord cu comentariile lui Badea pe acest subiect. M-am abtinut pina acum, dar noi toti sintem ca olandezul zburator in cautarea corabiei nebunilor.Toti sint haotici , fiecare incearca sa pacaleasca pe fiecare , partidele au disparut, totul se joaca intre persoane “fizice”, fiecare cu interesul lui, fara nici o legatura cu partidul din care face (sau nu ) parte. Asistam la un “dinner play”, cu personaje ciudate, mesenii sint si ei implicati, iar la terminarea chiolhanului se afla si deznodamintul si cine e criminalul.
    Asa e starea politicii, asa cum o vad eu.
    Voi ati fost in vacante in afara Romaniei, iar eu am venit in vacanta in Romania.( desi am fost si o saptamina pe litoralul bulgaresc ).Va urez tuturor un an de munca rodnic si plin de succese! In masura in care subiectele zilei mi-o vor permite, imi voi exprima impresiile mele dupa 2 luni petrecute in Romania.Si cu bune si cu mai putin bune.
    Sa ne ajute Dumnezeu la alegeri!Sintem la mina lor ,din pacate! Nimeni nu mai intelege nimic!
    Si daca voi , formatorii de opinie, nu va regrupati repede si nu faceti tot posibilul sa dati o imagine corecta si coerenta si sa-i mai luminati pe bietii oameni , vor fi mai manipulati ca niciodata.Critica, mistocareala, bancurile cu conotatii sexuale (stiu ca asta vinde),distreaza , dar nu ajuta la progres. Toti sintem sufocati, revoltati,scirbiti de nesimtirea acestor nouveaux riches, de masinile si comportamentele lor sfidatoare, dar scroafa e moarta in cotet si in primul rind trebuie sa scapam de “politicienii”mizerabili care ne-au terfelit imaginea si o vor face veseli in continuare.
    Cui ii pasa? Pata-pipi-evici e copil mic fata de altii.

  24. @Dumitru : la cat de respectuos e Comandante cu Constitutia si cat de clar e scrisa poa’ sa aibe pd-l si -5% tot de la ei o sa numeasca. Pariem ?

  25. Pai e grav.Da PRM Cat?Udmr vrea 33+?+7=40+?
    Sa vina si PNG zice Base
    Sa fie un CDR striga disperatii

  26. Cam aiurea sa vorbesti de pitici de gradina cand esti coleg de trust cu “baschetbalistul” Cristoiu. Si cum sa pomenesti de “bataia cu aspra curea de la ceas” cand esti vecin de birou cu “ardeiul umplut”? Sa raspund la intrebare: nu stiu daca Boc apuca sau nu vremea paltonului in PD-L, dar sigur PC, la cum il stim, nu apuca primii ghiocei in alianta “onorabila” cu PSD. Nu de alta, dar vorbim de renumitul “PUR Universal”, nu? Care a stat in alianta cu Base pana cand procurorii au inceput sa se lege de oamenii Motanului. Nu mai zic ca, atunci cand a fost luat la scuturat pe motiv de dosar la CNSAS, Felix s-a facut foc si para si a iesit in frunte (ca paduchele) in coalitia celor 322… De-asta aveti pica pe PD-L, nu-i asa?

  27. Doamne,omul asta nu are nimic sfant! Mi-a fost jena sa-l ascult astazi-la plecare de pe aeroport-cu atitudinea de susanea si cu vorbele-i de mare,mare mincinos;Oare chiar mai poate pacali pe cineva?

  28. Buna seara popor
    Atat sunt de acrit de insii astia din politica, incat am ajuns sa ma doara fix in cozorocul de la sapca de “marii politicieni” Vadim, Boc, Basescu, Preda, Berceanu, Tariceanu, Stoloja,Voiculescu,Iliescu, etc,precum si de “lupii tineri” Elena lu’Cocos, Elena lu’ Hrebe jr., Boureanu,Olteanu, Monica si alte aratari de acest gen.
    Dar tot atat de adevarat este si faptul ca avem ceea ce meritam, ca insii de mai sus nu au venit de pe Marte ci au aparut dintre noi, din randurile acestui popor imbecil pe care urineaza dom’Patapievici.
    Pai cand tie ti se blocheaza contul in banca pentru 10 RON iar Regia Huilei are datorii de aprox. 300 milioane de euro, cand Lenus Basescu inhata 8000 de euro pe luna pentru un parte time la Luxten si Luxten da lumina la tot bucuresteanul si cica nu e nimic in neregula in asta, cand intr-un oras mort cu este Comanestiul sunt 4 Hammer-uri, 5 scule Harley si la vreme de seara cea mai “slaba” masina care trece pe “bulevard” e VW, cand ministrul de finante vine la TV si zice ca pensionarii pot merge in excursii la coana Europa,te intrebi ce draku se intampla in tara asta?
    Insi care nu au firma, care nu “presteaza”nicaieri, scot teancul de hartii de 500 de euro din buzunarul de la spate al pantalonilor de fite de parca scot banii de cafea, insi care te calca cu BMW-ul pe grumaz daca ai tupeul sa stai la plaja in fata masinii lor tunate, insi cu tatuaje si pe doamna p…(zic si eu ca nea’Gigi?!)si belciuge in tate, insi care merg cu 120 la ora prin localitate si lasa politistii ca pe prosti in intersectie(vezi plodul lui Prigoana), insi care platesc ziaristi sa scrie despre ei, insi care platesc inspectorii de garda financiara sa te viziteze la vreme de seara numai pentru ca te-i uitat la tatele curvei lui fara sa-i ceri voie, insi care trag pe nas in cafenea, in vazul lumii, asta e cam 10% din Romania.
    Restul de 90% sunt prostii, care merg in concediu la Amara, au Logan, mananca covrigi, aleraga de dimineata pana seara de le sar ochii, babe care impart pensia precum imparte popa agheasma in biserica, copii cu mucii in nas care bat o minge pe jumatate sparta, romani adevarati, de-ai nostrii!
    Romania, te iubesc, de-mi vine sa te parasesc!
    Salutare taica si noroc

  29. Pare un tip norocos, daca luam in considerare “cascadoriile” neregizate de prin studiourile de televiziune… S’ar putea sa scape de furia stapanului si sa supravietuiasca miraculos, idiferent de rezultatele alegerilor din noiembrie.

  30. il mai lasa pe pitic, e cel mai usor de manevrat. s-ar putea, insa, dupa alegeri, sa cada ceva capete.

  31. Presupunind ca il vor debarca pe boculet, oare Consumatorul va varsa o lacrima in direct, ca pt Stolo? Ca doar unde va gasi el o alta sluga care sa-i poata lega sireturile la pantofi fara sa se aplece?

  32. nentule lasa-te de meserie ca iote ,prigonitu ala micu ma lamuri ca nu prea stiu io pe ce lume traiesc ,cum ca preseditili nu poa sa fie mai apolitic decat este matrozu,ca salvarea natii veni de la pd-l-ei,cum ca vezi mata tribunu merita si el o recompensa morala pentru pierderea iremediabila a accesului in parlament da vezi mata ca asta s-a facut numai in folosul public si pentru deblocarea institutiilor statului care se gripase-n tata aleia de prezinta vremea la pagina 5 la un jurnal (nu spui care)ca……sa te ia somnu cemai
    s-auzim numai de bine

  33. @Mos Califar:Ai dreptate dar daca au cel mai mult o sa ne bata la cap continuu ca sunt cei mai iubiti si cei mai drepti pe cand daca sunt pe locu 2 sau doamne-ajuta pe locul 3 o sa tine si gura mai mica.

  34. Apuca, Basexu are nevoie de un boc in fruntea partidului.
    Basescu si PD-L au cam devenit personaje police grele, drept urmare se cam duc la fund in ultimul timp.

    Referitor la stagiatura micutei: ca student la Stiinte Politice imi rezerv dreptu’ sa fac spume…ca nu-s asa competent…

  35. boc asta cand s-a vazut la bucuresti si-a tras amanta si binenteles cu 2 capatani mai inalta ca el, dar nu asta am vrut sa spun dar ar fi aflat doamna, iar de aici incolo cand micutul venea la bucale intodeauna se afla si doamna pozitionata in coasta sa nu cumva sa se mai rataceasca printre cracii camilei

  36. Eu am votat ca Boc nu prinde frunza galbena in PDL, dar incurcate-s caile Zeusului… cine ar putea sa stie dinainte ce are de gand!? Cred ca nici el.

  37. Cum credeti ca va vrea PD-ul sa fie vioara a doua in PD-L ? Isi vor pastra sefia cel putin pana la alegeri, banutii grei vin tot de- acolo.
    In al doilea rand, ce parere aveti despre un om care se scalda in mare, in “adidasi”? Sper sa nu ma fi inselat vizual, la televizor.
    In al treilea rand, sper ca PSD-ul sa nu faca iar vreo greseala si sa o propuna candidat pe L.Sandru in sectoru’ lu’ E.Udrea! Eu l-asi pune pe Gusa.
    In al patrulea rand, PD-L-ul a vrut uninominalul dar vor avea mari probleme cu “vedetele” de partid. Sun multi care nu au carisma electorala ! Se vor ajuta un pic de Vadim, ii vor “ameti” electoratul si-i vor da cu flit, dupa aceea (problema e ca, si Vadim le-a debusolat un pic, sustinatorii).

  38. Se va debara de el intr-o secunda. L-a azvarlit el pe Petre Roman darmite pe acest pupator de papuc!
    E bine ca mai sunt oameni care gandesc cu propriile creiere caci Chevez nu este cel din sabloanele mass-media.De ce credeti ca le sta in gat amereicanilor?

  39. @Carcotashu
    Bai, dupa cum te vad eu asa, tu vrei sa zici ca esti obiectiv. Eu iti voi arata ca esti doar prost (pardon, esti slab pregatit)…
    Maestrul Cristoiu nu e om politic, deci nu are nevoie de look; mai bine vezi tu la stapan’tu baselica ce exprimari jenante are despre oameni mici cu capul mare, s.a.m.d.
    Voiculescu nu era nervos atunci din motive de CNSAS (cui ii pasa de CNSAS?), ci pt ca il insultase public borfashul de maidan, de mai multe ori. (Cand s-a vazut borfashul in cercuri inalte, iti dai seama: le arata el!…) Deci Voiculescu i-a aratat destul de prompt ce usor poate ajunge intr-o pozitie din care sa-i hatarasca soarta lui bashe. ASTA n-a putut suporta marinarul; vezi ca nu prea te prinzi? Asa ca a devenit si mai portocaliu (de la ficat) si a jurat in gura mare sa scape de Voiculescu. Mai si al naibii, n-a reusit; nici pana in ziua de azi.
    Mai sunt si alte aspecte, de pilda cum s-a vazut Voiculescu la Bruxelles cu seful liberalilor europeni, si i-a dat ceva; ceva, adica dosarul cuiva…

    Du-te si invata buchile, prietene.

  40. Azi doamna Nutzy{blonda} a zis ca nu candideaza a Urlati ci in sect 6.Si a mai zis un lucru interesant ca Basescu de cand a pierdut Blaga capitala nu a mai vorbit cu partidul.Domnu Boc ce faceti si desfaceti va priveste,o sa suportati consecintele.

  41. Evident, despre Boc se poate vorbi la trecut!
    Eu cred ca si despre P.D.-L. se poate vorbi la trecut; in noiembrie vor castiga cei care candideaza din partea P.S.D.-ului!

  42. Preafericitul vorbeste de invitatia Patriarhiei care e alta decat cea a presedintelui. Ar fi culmea sa trebuiasca Basescu sa astepte dupa Sinod ca sa-l cheme pe Papa in Romania. In orice vizita in state care sunt intr-o relatie buna cu Romania, presedintele lasa o invitatie oficiala.
    Pana una alta Biserica sa mai taca pentru ca are o activitate jalnica in tara(vezi cum se implica in momente cruciale pentru oameni gen inundatii) iar in strainatate deloc.
    Daniel in loc sa dea din coada ca ar putea veni tocmai Papa, da din gura ca nu se respecta nu stiu ce norma interna a patriarhiei. L-a pus in CC si pe Papa cand a trimis comunicatul?
    Poate ca Basescu s-a pus rau cu biserica dar pe mine ma intereseaza mai mult ca Daniel s-a pus rau cu Papa pentru ca sunt convins ca toate comunicatele astea sunt citite si de altii.
    Credeam ca domnu’ Ciutacu e mai perspicace si taxeaza prostia de oriunde ar veni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.