Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

Va rog sa ma scuzati ca iar am avut dreptate. Urasc sa le stiu mereu (aproape) pe toate, iar voi sa asistati neputinciosi la previziunile mele precise, de ceas elvetian. Da’ sa le nimeresc si la Radio Lynx, si in Catavencu, asta-i deja prea mult. Daca-mi iese si aia cu tehnocratu’ din servicii, va dau voie sa-mi spuneti Mafalda:)

UPDATE: Tiranu’ si-a amanat fara nici o explicatie declaratia anuntata pentru 12:30; cica mai inspre 14. I s-o plimba vreun pitic cu roaba cu bile prin testos 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Iar a răcit la nervii capului dragă Stolo

  1. De foame, de dragul puterii, va accepta PSD si acest nou sut in fund? PSD il va accepta pe Piticotul de Cluj? Sau, pare-mi-se, este inceputul sfarsitului pt alianta PSD+PDL?

  2. OK,Mihail.
    Eu spun ca nu va plange.Tara e in criza si “baba nu se piaptana”.Base a trecut intr-o noua etapa si s-a maturizat,nu mai e asa emotionat ca acum 4 ani.Chiar si diagnostic cancer faza terminala,leucemie,cancer col uterin sau cancer la san (la Base si Stolo totul e posibil)si Base ar sta drept in fata poporului si s-ar gandi doar la criza.
    De data asta,deci fara lacrimi.

  3. A consultat presedintele TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE inainte de a anunta numele noului prim-ministru? Incalca, din nou!, constitutia? N-ar fi prima oara…

  4. Acu’ ce dracu mai are???!! Ca nu e nici mai mult nici mai putin galbejit decat in 2004!!!!!

  5. Sa va fie clar tuturor: cel mai bun primministru pentru Romanica ar fi chiar El Supremul, cu cumul de functii! Parerea lui, a celui mai competent dintre specialistii in toate, “in cele de ieri si cele ce miine vor ride la soare”… Dar nu va indrazni (sper…) sa se autodesemneze chiar acum, inainte de a “reforma” odioasa constitutie…

  6. Ce am scris eu ieri pe blogul lui Ciutacu.Ca Base a numit prim ministru un tradator. Am avut mare dreptate sau nu. Stolo stie ca nu face fata acestei functii in acest moment si, pentru ca este un intrus in PD-L, nici cei din vechi-ul PD si nici cei din PSD nu au incredere in el.PRIM_MINISTRU va fi ADRIEAN VIDEANU.Mai mult a sigur.

  7. Dragastolo are “marele merit” de a fi oferit pe tava “partidului prezidential” particula “liniuta L” – lucru extrem de important pentru moralul (sau morala?!) actualului prezident cameleonic! Acum cred ca se pregateste pe genunchi si o schimbare a numelui maretului partid, fost al lui Don Pedro…

  8. Uite-asa intr-o zi de vara 2009 o sa iasa un dosar considerat pierdut si poate ne despartim si de batranul Traian…Traian Clacatul sau Brusc Clacatul ?…mai vedem pana atunci

  9. Hai ma ce dracu ?! Boc Premier ? Pai cu asta intram in Criza si fara o alta mondiala in paralel.

  10. Se pare ca Basescu, ca si Ceausescu, nu suporta oamenii inalti in preajma sa. L-a suportat pe Tariceanu 4 ani in vizitele in strainatate. Inca 4 ani cu Stolo ar fi fost prea mult…

  11. Titus Corlatean se simte tradat si alianta PSD+PC se simte tratata cu lipsa de respect..dar electoratul cum draq se simte..oare?????

  12. Este de-a dreptul suprarealist ce traim de cateva zile incoace. Zice-se ca Base fierbe in Palat, se agita, tremura, in timp ce Boc se vaicareste ca o baba. Urmeaza lupte grele in PD-L, grele de tot!

  13. (A se citi in “allegro prezentatoarei de stiri”)
    -Domnule presedinte,aveti o ge(o)ana pe obraz!!
    Nu,nu,nu, ,nu da-ti cu mana ca se duce!
    Puneti-va mai intai o dorinta,dupa asta…

  14. PSD-istii au inceput sa maraie! Ce penibili sunt! Dar, in definitiv, e bine. Inca o speranta ca mamutul moare inainte de a se naste.

  15. Ce se vede la tv, dupa parerea mea e o prostie! Pun pariu ca Boc era in mintea lui Basescu de la inceput, probabil Stolojan a fost pus pe o perioada scurta, pana ce se semna “pactul de uniune nationala”, formadu-se PSD-L, iar apoi sa isi puna catelusul la P. Victoria!

  16. Update,revin cu ipoteza a doua: “draga Stolo” s-a imbolnavit subit.Boc e prim-ministru? Acu’ de cand se socotesc alea zece zile pentru formarea guvernului? Constitutia nu prevede starea de boala! Mutare buna pentru PSD_PC, depinde cum o vor valorifica.Urmeaza sah(la rege)? Saracu’ Boc, o sa-l manance astia cu fulgi cu tot!Va fi noul sac de bataie, in campania prezidentiala. Vai, Cluj-Napoca, a ramas fara primar.Poate clujenii vor vota unul care va sta pe la primarie.

  17. De fapt, sa fim seriosi, la PSD e o asa mare foame, incat l-ar accepta pana si pe Base prim-ministru sau macar pe Dracul! Cat despre PitiBoc, nu zicea jalnicul Oprisan, mai zilele trecute, ca e un barbat de stat? Asa ca, mamutul merge mai departe!

  18. Băi ! Gura !
    Care ştie premierul de mâine ? Că pe ăia de joi şi vineri îi am. Îmi mai trebuie ăla de marţi şi miercuri, să fac seria.
    Mare cârmaci zeusu’.

  19. hai, domnu Ciutacu, nu o fi chiar asa! Daca va da 20.000 de euro il vorbiti de bine in emisiune!

  20. Poate-l pune Base PM pe Dinu Patriciu si ne pune pumnu-n gura tuturor cirtitorilor la adresa inteleptului conducator suprem… Suspence demn de un Hitchcock…

  21. Nu cred, totusi, sa-l “numeasca” PM pe Patriciu: e prea inalt (la propriu si la figurat)… 🙂

  22. Boc premier! Ce gluma buna! Rar mi-a fost dat sa rad atata! Avem ce meritam! La mai mare!

  23. Stolo numit prim-ministru a fost punctul de plecare al negocierilor si targuielilor , adica reactia si contrareactia , cauza-si efectul. Daca marele conducator base ar fi numit( era sa scriu besit , dar nu sade frumos !) pe altcineva , si marea negociere incheiata cu marele parteneriat ar fi decurs altfel , toate pozitiile ulterioare n-ar mai fi frizat kama-sutra , ci capra romaneasca pur si simplu.
    Dupa cum se arata la noi totul e mare , chiar si prostia celor care una voteaza , alta se-alege si alta se numeste, mare e Boc, care a rasucit atat de frumos si previzibil poetica zicere ” Bai Boc-ele nici nu stii , //Cat de mare o sa devii !!”
    Versul eminescian – la trecutu-ti mare , mare viitor- , in viziunea PDL-isto – Basesciana , nu mai e decat un tucal aruncat in ochii boborului.
    ROMANI , ASA VA TREBUIE ! BINE VA FACE !!

  24. Bocul, presul, iese prim ministru?!!
    Doamnee, ce balamuc!
    Ganditi-va, e ca si cum Base s-ar fi clonat si ar fi si presedinte si prim ministru. E tare in imbarligaturi Base, poate cel mai tare din politica roamaneasca. Pacat ca nu e rege intr-o tara africana sau undeva unde sa nu il conteste nimeni.
    Pacat si pentru el si pentru noi.

  25. E grav daca PDL-ul nu are un om de valoarea sefului pertidului in momentul de fata. Daca e asa, atunci ce dracu au votat cei ce i-au ales, doar pe BOC?
    De fapt, nu exista oameni de valoare la conducere (oricare ar fi ea PD-L, PSD, PC,PNL, UDMR) exista doar “nehaliti, flamanzi” si alte specii pe cale de inmultire ingrijoratoare!

  26. Va dati seama cum va arat Boc, in poza, alaturi de sefii guvernelor europene? Asa tara, asa prin-ministru. Huuuo ! Basescu e disperat! Huooo!
    Va-n gura presii domnilor guvernanti.Asa e cand o treime din romani alege cativa handicapati care se cred buricul Pamantului.Sa vedem film cu Boc la emisiunea lui Ardei Gheorghe. Ce prabusire. Mai misto ca in Zorba…

  27. Cica vine sau deja a ajuns(naiba mai stie) o criza economica tapanoaca. Baselu’ il desemneaza pe profesorul de istorie din Rachitoasele sa conduca guvernul . Romania. Eterna si fascinanta.Stop. Cineva sa aduca rudotelu’.Stop.

  28. Nea Basescule, domnul presedinte, numeste-te singur. Trimite-i pe milogii din Parlamnet acasa si hai sa ne radem. Condune mata. Fii capitanu nostru. Meritam asa ceva!

  29. Ce-l preocupa pe Boc..ca va fi intotdeauna aproape de clujeni, nu tara ci isi lasa loc de intors, sa-l ia mama dracului de pitic mancator de ….

  30. Ce specialist premier? ce specialisti in fruntea ministerelor? glumiti toti? din momentul asta basescu ii pune pe toti unde vrea si face ce vrea cu tara asta si cu noi, trebuie sa ne cautam sa iesim din tara cat mai putem si nu se inchid si granitele de nebun. Nu stiu cat poate rabda poporul asta atata indobitocire. Basescu asta a vrut sa faca de cand a zis ca el stie premierul, adica se pune pe el in spatele lui Boc. Nu avea cum sa spuna protimii ca trebuiau voturi la numar si cum drak’ au iesit 3 mandate mai mult? Nu se stie… Se se mai gandeasca inca odata cei care l-au votat pe Basescu in ce hal de degradare a adus tara si neamul asta.

  31. Daca as fi in locul dlui Tariceanu, as sesiza Curtea Constitutionala pentru ca desemnarea dlui Boc pentru functia de prim-ministru a fost facuta cu incalcarea Constitutiei, PNL si UDMR nefiind consultate in vederea desemnarii noului premier.

  32. A avut tupeu mare Base, contrar celor sperate de mine… S-a pus primministru pe El Insusi, deocamdata “doar” printr-un interpus deosebit de transparent! 🙁

  33. Hai ca toata lumea stia ca Stolo se da lovit. Dupa cum a zis Base ca vrea tineri de la PD, poate ne trezim cu tanti Nutzi.
    Parca am citit pe undeva cum ca ar fi afirmat Primul Marinar al Tarii ca daca PD minus L nu stiu ce naiba fac, el nu va mai candida la prezidentiale. Poate ma ajutati aici cu niste completari.

  34. boc,bob,boc….Eu sunt stapane,premierul!Azi ce trebuie sa facem ? Daaa?!? Bine ,vin mai tarziu.Sa traitzi bine !Plec.Ma plec ! Plecaciuni stapane…plecaciuni.Si uite asa se va guverna in liniste.Pentru tzara bineintzeles !

  35. Dragalasilor, va urmaresc de ani de zile (pe tine si pe Mircea Badea), prin toate televiziunile pe unde va preumblati.
    Sunteti geniali!
    Stiam, dar pentru a cata oara a venit si confirmarea?
    Ultima “genialitate” v-a fost conferita de minunata decizie de toata jena a lui “Draga Stolo”.
    Bravo, bravo, bravo………….
    Incercati sa nu dispareti……….ca avem nevoie de voi.

  36. Dragii mei:Victor,Mircea,Mihai,va rog sa nu ne lasati si voi ptr ca deja ma simt abandonata in tara asta!!!!!!!!!!!

  37. base e putin trist…oare de cand i-o coace draga stolo? parca prea si-a luat-o il presindente ca sa cred ca a fost ceva spotan…la ultima intrebare (psd a facut o propunere de PM?) base a raspuns:”cui?”; deci nu e numai trist, e si confuz…singurul reper era articolul 103 pe care nici nu stiu daca l-a citit cu atentie:(

  38. Si ar mai fi una.Cine si cu ce oare il santajeaza in halul asta pe stolo daca prin demisia asta si-a facut de caca toata cariera politica ? Pentru ca e clar : stolo kaput ! Pentru totdeauna si ” per tujur” vorba lu nenea Iancu.

  39. mie mi s-a parut bolnav basescu.
    si nu la cap, ca asta e chestie veche… desi ii cam tremura. capul.

  40. @ Victor
    Cred ca mi-ai sparlit betisoarele si oracolu’!
    Ai grija, divinatia este un mers pe coada tigrului!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.