Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

A făcut parte din staff-ul de campanie electorală al lui Traian Băsescu. E prietenă cu Elena Udrea. I-a fost partener de afaceri şi consilier la Ministerul Turismului. După alegeri, a fost numită director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), astăzi în pragul desfiinţării. Calitate în care se ocupă (până la obştescul sfârşit al instituţiei) de licitarea atribuirii lucrărilor de construcţie a sălilor de sport, a patinoarelor şi a bazinelor de înot finanţate de stat. Şi în care a ajuns obiect al dezvăluirilor privind politizarea atribuirii şi clientelismul execuţiei.

Astăzi, de la 21:00, Ana Maria Topoliceanu vine la “Vorbe grele”, pe Antena 2. Se numeşte exclusivitate şi ştiu că doare. La fel cum va durea şi faptul că emisiunea nu va fi un măcel. Fiindcă nu vreau să fie măcel, ci dialog. Cu mine şi cu Cătălin Tolontan, portstindardul dezvăluirilor. Lucurile importante se pot spune şi fără să strigăm unii la alţii, şi fără să încercăm să ne călcăm în picioare. Cristina Pârvulescu, Gheorghe Falcă şi Elena Băsescu, toţi ajunşi pe prima pagină a ziarelor şi pe tv (unii chiar la DNA sau la ANI) cu largul meu concurs, au beneficiat de un tratament cinstit din partea mea. La fel se va întâmpla şi cu Ana Maria Topliceanu.

P.S. Cei care au insomnii de grija (sau din cauza) mea pot răsufla o perioadă liniştiţi şi e indicat să ţină la ralanti maşina de zvonuri. Nu am de gând să schimb prea curând nici locul în care mă exprim public şi nici ocupaţia de bază. Când va fi momentul unui anunţ privind cariera mea, îl vor găsi cu siguranţă pe acest blog.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

  1. Apropos de eroii Romaniei…Acum se taie 15% si din indemnizatiile revolutionarilor care au facut posibil ca insi ca Baseascu, Boc si altii ca ei sa acceada la bucatele din fruntea tarii. Nu, nu ma refer la nesimtitii si profitorii care au tras sforile si s-au facut cu un certificat de revolutionar, ci la cei care efectiv au contribuit la daramarea regimului comunist.Acum scuipa Basescu si in obrazul lor.El o ducea bine la Anvers, mama lor de golani, care i-au stricat cu revolutia lor ploile pe acolo.A venit vremea razbunarii pe toti cei fara de aparare din aceasta tara si, iata ca lui Basescu ii sta in putinta sa faca acum acest lucru! Mai are curaj cineva sa fie revolutionar???

  2. Este oficial! Vorbe Grele bate detasat Sinteza Zilei! Cu alte cuvinte..felicitari Victore pentru emisiunea de ieri. A fost un dialog interesant si serios. Mi-a placut. (legatura telefonica cu dl. Tolontan putea sa fie mai buna din punct de vedere tehnic…dar nobody’s perfect).
    Sinteza Zilei in schimb a fost (din nou) o dezamagire. Ar trebui sa-i spuna cineva lui Gadea ca devine plictisitor cu top-urile lui si cu intrebarile fantoma adresate telespectatorilor, care oricum nu sunt bagati in seama. Trecand peste asta, mi se pare deja intolerabila (din punctul meu de vedere) prezenta printre invitati a lui Alexandru Atanasiu, care pe langa faptul ca delireaza incoerent de fiecare data (facand demonstratii stupide de falsa eruditie) nici macar nu are dreptul moral sa deschida gura ori sa arate cu degetul fiind parte integranta a sistemului de cel putin 20 de ani. Omul nu are ce cauta la o emisiune serioasa..retorica lui declamatorie este de 2 bani. Nici liderul sindical, cel care o acuza pe madam Tatoiu si dadea dovada de un populism infiorator nu era foarte eye candy.
    Asadar jupane, felicitari pentru emisiune…mi-as dori ca dl. Gadea sa mai traga un pic cu ochiul la formatul emisiunii tale si sa ia lectii. Toate cele bune!

  3. “Neamul românesc a avut în trecut eroi şi martiri. Dar ce folos a tras el din pildele date de aceşti eroi şi martiri? Nici un folos. A continuat viaţa plecată de mai înainte. Pildele eroilor şi ale martirilor nu s-au altoit pe sufletul său, pentru ca să dea roadele aşteptate. Eroii şi martirii i-au rămas de poveste, nu de îndemn la faptă…” (C-tin Rădulescu Motru, Revizuiri şi adăugiri)

    Oare despre ce vorbea acest ilustru academician român? Cumva despre spiritul de laşitate care ne caracterizează? Sau despre faptul că nu avem capacitate de a ne mobiliza în jurul unui lider autentic? Pentru a scăpa de umilire şi distrugere a demnităţii umane! Să fie oare ziua de 31 mai o ocazie prin care să contrazicem această situaţie? Urmează să vedem dacă am reuşit să ne schimbăm cu ceva…

  4. Victor, sa o intrebi despre ce a facut fostul director CNI, ce a gasit in urma lui. E vorba de Sabo Emil, in prezent director la CFR SA! Cum a ajuns un tip de 332 de ani, fara experienta reala necesara, sa conduca la un asemenea nivel, astfel de institutii, sa jongleze cu astfel de sume?!
    Tolontan stie si el destule e acest subiect:)

  5. Situaţia în care se găseşte România astăzi este consecinţa directă a ineficienţei PDL, a Cabinetului Boc la guvernare, a imixtiuni presidentiei si a serviciilor secrete in actul de guvernare a tarii. Faptul că Guvernul a fost incapabil să gestioneze treburile ţării, fiind în situaţia de a revizui Acordul cu FMI. Este preţul pe care România îl plăteşte pentru instaurarea dictaturii portocalii de un an încoace, factura pe care românii trebuie să o suporte şi să o achite în continuare pentru incapacitatea unor guvernanţi de a găsi soluţii, dar dornici în a-şi menţine posturile şi privilegiile. Este tributul pe care îl plătesc toţii romanii pentru o guvernare coruptă şi incompetentă. Teroarea care s-a instalat in fiecare sector de stat, este primul pas spre o noua forma de dictatura in interiorul UE. In Romania s-a instalat dictatura prostilor si a incompetentilor. PDL nu este un partid care sa sustina democratia ci o grupare mafiota care intretine coruptia si furtul banului public. Presidentia actuala nu reprezinta interesele tuturor romanilor in schimb se preocupa in mod constant cum sa minta si cum sa acapareze toate puterile in stat.

    Romania nu este o democratie si asta trebuie sa stie toate tarile lumi.

  6. @CAL LA Q7: Cum adica sa fi facut (?!) … CEEA CE ESTI !!!
    Aia de-afara nu-si fac conducatorii hoti si prosti , pt. ca aia CHIAR NU SUNT HOTI SI PROSTI (poate cateva “uscaturi” nereprezentative…) Aia CHIAR SE STRADUIESC (NU MIMEAZA !!!!) sa-si scoata tarile din rahat , SI NU SE IMBUIBA EI LUAND DE LA GURA AMARATILOR !!!! 🙁 Ai nostri “se chinuie” sa faca vanzari la Ferrariuri si la Vuittoane … 😉
    Si mai lasati pretextul asta imbecilo-nesimtit cu “greaua mostenire Tariceanu”… Daca nu mai e nimic de furat si NICI DE GUVERNAT DE CE NU VA RETRAGETI SI “PEDEPSITI-I” PE LIBERALI SA GUVERNEZE EI !!!! Sa nu spuneti ca din “dragoste de tara si popor” ca atunci PRIMII CARE AR FI TREBUIT SA VA SACRIFICATI ATI FI FOST VOI , renuntand la:
    -o parte consistenta din salariu , si total la tot felul de indemnizatii ;
    -la telefoane , masini si la pleiada de pupeze si pupazoi din jurul vostru;
    -la deplasarile INUTILE in strainatate;
    -la cazarile de lux , sau TOTAL la rezidentii din Bucuresti;
    -la tot felul de diurne si sporuri;
    etc. (ar mai fi enorm de multe de spus, dar deja se stiu si degeaba : “la urechea surdului poti sa tot bati toaca…!”)
    Asa ca lasati-o cu “greaua mostenire”… , DE “GREA” CE E … TINETI DE EA “CU DINTII”!!!
    As crede ca esti tampit daca n-as sti ca esti propagandist oranj… Gretoasa “meserie” ti-ai ales… Bleah!

  7. @SimP: Din pacate cred ca ai dreptate… 🙁 (referitor la Isarescu) Pacat…!

  8. SUNTEM O TARA DE MANELISTI TAMPITI SI LASI !!!…
    TRAIASCA DICTATURA CARE DE-ABIA S-A NASCUT !!!…
    TARII II CONVINE TOT RAHATUL CARE I SE VARSA IN CAP !!!
    POTI SA DORMI LINISTITA , UDREA !… CONDUCI O TARA DE IMBECILI ASA CUM TI-AI DORIT !!!…

  9. Domnu Ciutacu am si eu rugamintea sa nu o mai ocarasti pe Agripina fiindca mi-a zis mie PENIBILULE!
    Eu sunt milos de neamu’ meu nu-i port pica si sufar, ma simt vinovat cand ma gandesc ca Agripina e trista .

  10. politizarea si clientelismul …:) . lol ceva logic pe planeta pamant unde locuiesc niste animalute faine numite : oameni . cum era vorba aia ?!! cine imparte parte isi face . cand stai pe un munte de bani adunati de la iobagi e greu sa stai deoparte ( natura aia umana e mai tare ca sistemele religioase , sociale etc. )
    carevasasica astia care bag bani in campanii , cei ce sustin ( din pozitia unor functii ffff importante in aparatul de stat ) anumiti ,,candidati ” , oamenii din ,,presa” care in mod ,,obiectiv ” ,,informeaza” , politicienii care isi rup haina de pe ei ( halucinant ) o data la 4 ani ca sa iti demonstreze ca ei sunt solutia/salavarea …toti astia fac ceea ce fac tocmai pentru ca sunt niste munti de bani ( prosperitate ) care trebui impartiti . avem si cazul celor ce le place puterea dar asta e alta discutie ( mai groasa )…
    si asa ajungem la buba bubelor : de ce e romania tara bananiera . cei ce produc ceva ( intelctual sau fizic ) o fac pentru altii . iar acei ,,altii ” impart produsul muncii lor ( fizica sau intelectuala ) . si din pacate ( pentru mai marii zilei ) oamenii in general NU sunt sado-masochisti .asa ca ei ori nu mai produc ori pleaca . si dupa aia ai de impartit un mare NIMIC.
    pana nu om avea democratia aia vero ( cu jurati , procurori alesi cat mai des si legi date de cetateni nu aristocrati/boieri ) victor se va lupta cu alti si alti ,,alesi ” si/sau ciocoi.

  11. @ Victor Ciutacu
    Eu am observat un lucru ciudat. De oricâte ori se vorbeşte despre cineva în acel stil contondent, de parcă personajul ar fi un element abstract, derobat de ştiinţa şi senzaţia umanităţii, dimensiunea vorbirii capătă descrierea unor valori hiperbolice şi percepţia noastră, a celor care ascultă, produce un fel de logică de roman de vacanţă. O dată ce personajul este în cale şi oase, o prezenţă tangibilă, facilă chiar, cu ticuri verbale, cu un sistem raţional, de cele mai multe ori, un personaj previzibil şi banal… toată acea aură de personaj de film dispare.

    Doamna Ana Maria Topoliceanu părea un fel de Wonder Woman în variantă infiltrată în politica Românească (aduce un pic şi cu doamna Dana Săvuică). La televizor am văzut un om ca toţi oamenii şi am fost dezamăgit. Ba chiar şi asemănarea cu Dana Săvuică… personajul întinerise şi semăna cumva cu Alina Plugaru (mă refer numai la atitudine, nu şi la… mă înţelegeţi)

    Prima mea dezamăgire? Tudor Postelnicu! De la super spionul malefic care conduce un sistem de opresiune bine pus la punct, s-a ajuns la “Am fost un dobitoc”… Păi un asemenea personaj a băgat frica în poporul român?!

    Undeva realitatea greşeşte, sau în existenţă, sau în percepţie.

  12. Obisnuiam sa va plac domnule Ciutacu, dar acum parca v-a intrat in sistem ura asta pentru basescu; ca un cancer.
    Daca cineva va intreaba “ce faceti?” dumneavoastra domnule raspundeti: “Il urasc pe Basescu”. cam asta ati devenit – ceea ce e trist ca parca va pierdeti si va pierdem pe dumneavoastra ca valoare in tot “basescianismul” asta. Semnat: doar o adolesncenta.

  13. @ CAL LA Q7 “Uite diferenta intre ce faceti voi si ce fac europenii: niciun ziar de afara nu-si face prosti conducatorii”… te-au mai învățat la partid vreun refren din asta cu valoare de axiomă? Caută articolul “El pais de los tontos” apărut în ziarul El Mundo în 9 martie 2010. Acolo scrie “O Zapatero se ha vuelto tonto o nos considera tontos a todos los demás.” Traducere “Ori Zapatero s-a prostit, ori ne consideră proști pe toți ceilalți”. Iartă-ne europeanule, că nu suntem toți atât de cosmopoliți ca tine! Ce-ai citit în ultima vreme ? Tratatul de la Maastricht sau Strategia Europa 20/20 ? Ești mai portocaliu ca o floare de dovleac.

  14. Doamna seamana izbitor cu Virginia Stefanica,fosta sefa de cabinet a ministrului mediului, Nicolae Nemirschi, actuala sefa de la impozite si taxe locale din Constanta.

  15. Aveti perfecta dreptate. Asa este. Aveti o cariera de exceptie si nu se cade sa parasiti cele 2 functii pe care le aveti: cea de realizator al emisiunii „Vorbe grele” & redactor sef la „Jurnalul National”. De asemenea ma bucur ca ati invitat-o pe d-na cu pricina. Va suntem cu totii recunoscatori pt demersurile jurnalistice pe care le faceti. Bafta in continuare & la mai mare!!!

  16. Dragute replici aici pe blog,insa tuturor ne scapa ceva foarte grav…ART.53.
    Daca aveti putin timp,cititi-l.
    Este infiorator ce ne pregatesc,sincer,suntem fara speranta.
    Din pct.-ul meu de vedere,acum ne demonstram maturitatea ca si tara,este ultima noastra sansa de a deveni o tara cu adevarat,unde drepturile castigate,libertataea de exprimare,proprietatea personala,calificari i dplome,sa nu le poata schimba sau anula nimeni.
    Dar se pare ca e prea tarziu pt noi,am dovedit ca putem fi manevrabili,turnatori,nepasatori,aroganti,incompetenti,umili,duplicitari,pupincuristi,lasi,analfabeti,parveniti,atei,mincinosi,betivi,curvari,lipsiti de caracter,iar lista ar putea continua la nesfarsit.
    Dar ce e cel mai important lucru pe care nu l-am invatat este rolul de a fi parinte.A avea un copil implica,pe langa numeroasele sacrificii,asigurarea unei vieti,societati stabile,de cele mai multe ori peste cea in care am trait noi.Ar trebui sa ne gandim in ce tara ne vom lasa copiii…astia care vor mai fi dupa noili taieri de alocatii al guvernului.
    TRIST…

  17. @CAL LA Q 7
    Eu as zice mai curând MAGAR LA Q7 !
    Portocala mecanica te vrea prost si vad ca n-o dezamagesti.
    Hai, fa-te mic si du-te acasa, noapte buna !

  18. @Diana B
    Bine ca ai zis ca esti adolescenta.
    Tu asteapta sa mai cresti putin si apoi lanseaza-te in afirmatii de acest gen la adresa oamenilor mari, mai explicit nu-i pune tu eticheta pe fruntea lui Victor.
    Politica si carnea de porc, pica greu la stomac mai ales la o vârsta frageda !

  19. @dianaB
    eu ii urasc mai mult pe cei care l-au votat pe basescu,in conditiile in care vad ce jigodie e.dar poate ca cel votat e chiar oglinda votantului,nu?

  20. Victore , am si eu o curiozitate: cum ajung in emisiuni de comentarii politice oameni ca Monica Tatoiu , Irina Scroter si Sobi Ceh ? Sunt trimisi de partid ? Vin ei singuri la poarta televiziunilor si-si ofera expertiza politica ? Sau realizatorul se gandeste asa: invit un politician de la PSD , unul de la PDL , unul de la PNL , un ziarist si…ce-ar mai trebui …? A , unul care a primit 800 de copite de cal in teasta !

  21. @Diana B
    La prezentarea de pe blogul tau scrie “o fata care scrie scurt”. Corect! O fata care scrie cum gindeste, adica SCURT.
    Banzai!

  22. Oameni buni! Spuneam acum vreo 10 zile ca la pomul laudat, sa nu te duci cu sacul.
    Ati vazut ce a iesit din faimoasa greva generala care i-ar fi ingrozit pe asazisii guvernanti.Unii dupa altii renunta. Aia de la CFR zic ca nu sunt afectati?! Dar cine-i afectat? EU? Cand se taie si subventiile pentru gaz si alte utilitati? Si cred aia ca vor ramane netaxati? Naivi! Poate ca asta-i modul de reactie al populatiei Romaniei.
    Pacat…

  23. @Diana B.: Draga fata , constat (mi-am permis sa-ti rasfoiesc blogul) ca esti chiar o tanara , nu stiu daca , chiar o adolescenta , dar tanara esti… Si privilegiata… , o privilegiata a sortii , fara grija zilei de maine …! Tu esti ca cel satul care atunci cand flamandul cere o bucata de paine se mira ca “daca n-are paine , de ce nu mananca cozonac ?!”
    …altfel ai intelege CA PT. TOT OMUL DE RAND SI CEL CORECT , care are ce are DOAR DATORITA PROPRIEI HARNICII SI INTELIGENTE (dar in mare parte furat de ceea ce i s-ar cuveni …), deci pt. toti acesti oameni URA DE BASESCU A DEVENIT UN CANCER !!!
    Nu poti sa fi intelegator si indulgent cu un asemenea REBUT UMAN decat daca esti ori naiv si fara griji (pt. tineri) , ori prost (pt. maturi) , ori in cardasie cu sistemul ticalos pe CARE-L GESTIONEAZA !!! (in cazul de fata , din retinere fata de naivitatea ta , ma abtin sa folosesc epitetele mult mai elocvente , pe care le utilizez de obicei…)

  24. @ Diana B. pe 28 May 2010 la 21:33

    Ura pentru basescu exista si din pacate el nu vede ceea ce tu, Diana B si restul portocaliilor vedeti. Daca el, tartorele Romaniei ar vedea, i s-ar face frica.
    Suntem multi care il uram cu pasiune (vorbesc in numele meu si a unor prieteni din diaspora, ironic nu?)
    Omul asta cu caracterul lui de canalie perfecta a reusit sa starneasca ura in noi cei de departe, adica in indivizi care nu sunt afectati de regimul basescu (dictatura hotilor si a criminalilor). Daca noi il uram asa de mult, nu pot decat sa-mi imaginez cum il urasc cei de acasa.
    Poate nu stii ca pupincurismul dictatorilor se termina in general cu “am fost un dobitoc”.

  25. Cineva scrie intr-unul dintre comentariile de sub editorialul lui Cristoiu de la Ziarul Ring ca fata astuia ar fi fost angajata in staff-ul EBA de la Bruxelles. Poate stiti ceva in plus. Ar fi un subiect interesant.

    O zi buna!

  26. @Iordachel Gudurau
    Nene, va iesi ceva ca o…, un…, ceva din ce-i inspirat numele prezidentului!
    Besina, sau pirtz, sau fissss, sau … gaseste matale ceva ca esti mai cu experienta.
    Banzai!

  27. don ciutacu, am vazut emisiunea, dar sunt atat de satul de tot acest cortegiu de pupeze fandosite ajunse in functii, cazute din functii, viitoare ocupante de functii, bagate pana-n gat(!) in politica unora sau a altora, incat nu ma mai intereseaza. De ex ma calca pe nervi intr-un mare fel stafida aia unsa din belsug cu fond de ten, penibil decoltata si impodobita la emisiune dlui gadea dar nu numai, tatoiu pe numele ei, obraznica, instabila emotional, vizibil complexata si avand idei putine dar patologic fixe. Apoi sunt toate acele gaste gurese din haremul cotrocenist, udrea, roberta, vass, sulfina, mantale, plus miorlaita de saftoiu, dar si multe altele, toate cu aere savante, toate experte-n politici si economie, toate importante si nedezlipite de sticla televizorului, topoliceanca ne mai lipsea, poate doar pt variatie. C-a facut, ca n-a facut, c-a dres sau n-a dres, ca-i victima ori eroina, in conditiile in care tara, odata cu noi toti, se duce in hau, nu ma mai intereseaza perdelele de fum aruncate in atmosfera ca sa ne mute gandurile. Gogosile duduii udrea sunt la fel de parsive si golanesti ca ale marinarului, pe care de altfel il consider tatal tuturor gogosilor de pe piata, ca n-o poti banui pe lenuta cocos de mari tesaturi strategice decat cand e vorba de automobile, toalete si accesorii de lux. Orice s-ar petrece, oricat s-ar da-n gat unii pe altii, ei nu pierd niciodata, doar noi!

  28. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va rog din toata inima ceva:poate publicati pe bloc discutia avuta la Vorbe grele cu d-na Ana Maria Topoliceanu sau imi spuneti unde o pot regasi.Din pacate am fost la tara si acolo n-am putut urmari emisiunea.Poate doresc si altii acest lucru.Cred ca a fost foarte interesanta.
    Multumesc anticipat.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  29. Dupa 10 min. de emisiune am mutat. Alta “prietena” care-si baga prin ziare pozele din liceu, ca si frumusetea de Zevedei. Iar daca Tolontan nu se incurca la fiecare 2 fraze…

  30. @Diana B.
    ” Obisnuiam sa va plac domnule Ciutacu ” – ce exprimare mai e si asta ? Poate obisnuiai sa te speli pe dinti cu o anumita pasta – degeaba ca tot iti miroase gura a basi…- ce ai in creerii capului, câlti ?!Retrage-te in blogul tau si inchide usa, hai lasa-neee !

  31. BUNA SEARA, VICTOR CIUTACU.

    REFERITOR LA VRANCEANU GABI FIREA.
    SUNT ALATURI DE EA SI CA
    FEMEIE DAR SI CA CETATEAN AL
    ROMANIEI.
    FAC PARTE DIN ACEI 5 MILIOANE
    CARE NU AU VOTAT CU BASESCU.

    DAR CAND MAI AVETI INVITATI DE
    LA PDL INCERCATI SA REUSITI SA II
    ENERVATI – OMUL ISI ARATA ADEVARATUL
    CARACTER IN SITUATII DEOSEBITE,DIFICILE.
    VETI REUSI SA ARATATI O A M E N I L O R
    ACESTEI TARI CUM SUNT TOTI PDL-ISTII,
    NESIMTITI, HOTI, IMPERTINENTI, DE PROASTA
    CALITATE CA SI SEFUL LOR BASESCU,
    MARINARUL-VAGABOND.
    APROPO DE COMBATEREA EVAZIUNII ….
    IN ACEASTA DUPA AMIAZA AM FOST IN PTA
    RAHOVA. PE TROTUARE CARE DUCEAU LA
    PIATA NU ERA NICI UN ……. COLORAT
    CU TIGARI …..
    TRAVERSEZ PE LA STOPUL DIN FATA
    COMPLEXULUI, DE LANGA INTRAREA IN
    PTA ACOPERITA.
    UN GRUP DE POLITAI – 3 BARBATI SI O
    FEMEIE – VORBEAU, RADEAU ….
    5 METRI MAI INCOLO, LA INTRAREA IN
    PIATA !!!!!!!!!!!!!!! CEL PUTIN 7-8
    COLORATI CARE VINDEAU TIGARI ……
    AM CUMPARAT CE IMI TREBUIA DIN PIATA.
    LA IESIREA DIN PIATA, ACEEASI ATMOSFERA,
    DAR M-AM PREFACUT CA MA PUFNESTE RASUL,
    CAND ERAM INTRE COLORATI SI POLITAI,
    UITANDU-MA LA POLITAI …..
    SE UITA LA MINE, INTORC CAPUL SPRE
    COLORATII CU TIGARI SI !!!!!!
    II VEDE PE ACESTI VANZATORI DE TIGARI …..
    SI S-AU DUS LA EI.
    EU MI=AM VAZUT DE DRUM.
    ASA COLABORARE LINISTITA,
    PARCA SE VINDEAU TIGARI CHIAR
    CU PROTEJAREA POLITIEI …
    O TANARA PENSIONARA CARE VA ASCULTA SI
    VA ADMIRA PE VOI TOTI DE LA ANTENA 2-3,
    BAIETI SI FETE, SI VA NUMESC “RAZESII
    ROMANIEI”,
    IRINA VULCAN

  32. Niste replici dezamagitoare am primit. Nu sunt “portocalie”, nu tin cu basescu. Mi-e scarba de tara asta si de cine este basescu, mi-e scarba de politica. Sunt doar un copil as putea spune, iar eu mi-am spus doar punctul de vedere si ceea ce vad eu pe sticla. Stiu ca domnul Ciutacu lupta in felul lui ca tara asta sa fie mai buna sau macar sa deschida ochii in legatura cu basescu. O sa ma retrag dupa cum m-a sfatui un domn/domnisoara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.