Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

A făcut parte din staff-ul de campanie electorală al lui Traian Băsescu. E prietenă cu Elena Udrea. I-a fost partener de afaceri şi consilier la Ministerul Turismului. După alegeri, a fost numită director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), astăzi în pragul desfiinţării. Calitate în care se ocupă (până la obştescul sfârşit al instituţiei) de licitarea atribuirii lucrărilor de construcţie a sălilor de sport, a patinoarelor şi a bazinelor de înot finanţate de stat. Şi în care a ajuns obiect al dezvăluirilor privind politizarea atribuirii şi clientelismul execuţiei.

Astăzi, de la 21:00, Ana Maria Topoliceanu vine la “Vorbe grele”, pe Antena 2. Se numeşte exclusivitate şi ştiu că doare. La fel cum va durea şi faptul că emisiunea nu va fi un măcel. Fiindcă nu vreau să fie măcel, ci dialog. Cu mine şi cu Cătălin Tolontan, portstindardul dezvăluirilor. Lucurile importante se pot spune şi fără să strigăm unii la alţii, şi fără să încercăm să ne călcăm în picioare. Cristina Pârvulescu, Gheorghe Falcă şi Elena Băsescu, toţi ajunşi pe prima pagină a ziarelor şi pe tv (unii chiar la DNA sau la ANI) cu largul meu concurs, au beneficiat de un tratament cinstit din partea mea. La fel se va întâmpla şi cu Ana Maria Topliceanu.

P.S. Cei care au insomnii de grija (sau din cauza) mea pot răsufla o perioadă liniştiţi şi e indicat să ţină la ralanti maşina de zvonuri. Nu am de gând să schimb prea curând nici locul în care mă exprim public şi nici ocupaţia de bază. Când va fi momentul unui anunţ privind cariera mea, îl vor găsi cu siguranţă pe acest blog.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

  1. Bun, dar cand va veni tiranul la tine (in viitor, in viata asta), sper sa maturi putin cu el pe jos, asa de satisfactie:-)

  2. Dap! Astept cu nerabdare si promit sa-mi iau notite ca tura trecuta nu m-am lamurit!!! Si subscriu la nemultumirea iordachelului: Nu mai suprapuneti dom’le emisiunile ca provocati debusolare!!!
    P.S. Mi se pare mie ori asta are totusi o sclipire isteata in ochi???!!!
    si…dom’le Ciutacu, intre noi fie vorba, sper sa nu va emotionati, nu’sh de ce dar v-am zarit eu sensibilitatea dezlegata de vo’ cateva ori… cand nu trebuia!

  3. Felicitari tie pt exclusivitate:) meriti mult mai multe si mult mai bune! nu sunt pupincurista doar realista si nu sunt invidioasa:) Daca mai ai timp si inca esti pe aici am o rugaminte: intreab-o daca poti pe Dna invitata din seara aceasta cum ii permite dnei ministru sa faca afirmatii de genul: dna de la CNI nu traieste din salariu de la acea institutie ci din cel de avocat! Cum e posibil ca serviciile f solicitante ,prestate de domnia sa in ambele domenii sa devina performante si sa fie remunerate ?sincer nu cred ca cineva merge la un loc de munca de genul asta ca sa-si umple timpul sau sa faca munca pro bono.
    multumesc mult.monica

  4. Totusi e inferioritate… doi contra unul(una) …trebuia sa mai chemati pe cineva de la pdl:)

  5. victoreeee suntem o natie de tarfe penale…suntem idioti,cretini …il meritam din plin pe handicapatu` asta de presedinte….
    din ce am vazut azi la tv si am inteles si de la prieteni care dau bacu` anu asta , ca-s o multzime de profi care nu vor intra in greva , de frica sa nu fie dati afara.
    N-avem sange in…… suntem niste legume…doar la dat din gura si pe net suntem smekeri si cu tupeu…
    si pe langa asta aud in fiece zi , IDIOTI..care cred ca BOOOOOOOC E de vina pentru tot si nu basescu…
    scuzati-mi limbaju`…dar numai pot….cand aratati clar pe antena minciunile lu` mister president…cu IMAGINI * SUNET…si tot nu-i adevarat…innebunesc..intr-o zi o sa rabufnesc si o sa-l dau cu capu` de ciment pe un dobitoc d-asta pana se trezeste la realitate…..
    sa nu cada guvernu`…sa nu fie alte alegeri de presedinte …ca SIGUR 1000000% TOT handicapatu` asta iese…

  6. Bai , da’ ce aiurea am scris . Imi lipsesc vreo 3-4 semne de intrebare , am scris “inventii” in loc de “investitii” . Da’ ma enerveaza si tastatura (ca trebuie sa gasesc si-un vinovat , nu? 🙂 ).

  7. Inca o data dovedesc ca sunt “destepti”. Au stiut cui sa “dea drumul” la Vorbe grele.
    Hai ca ne uitam si noi. Sper sa rezistam pana la final.

  8. Pai astia au devalizat o tara ,nu o firma ,si tu Victor stai la taclale.Eu cred ca puscaria este necesara nu confidente sau talkshow-uri.Sunt mana in mana toti si noi stam ca prostii si ne uitam cum ne iau banii din buzunar.Da le vine randul cat de curand,romanii ies mai nou la fiecare 20 de ani si iau masuri dure dupa ate se simte in aer.

  9. Intreab-o cum e, ca manager, sa ingropi o institutie. Cum e sa fii ala care inchide usa si arunca cheia in gura de canal.

  10. Au venit cu o echipa de devalizare si distrugere a tarii si a oamenilor care o popileaza.Hai Sictir de banditi.

  11. Intreab-o pe d-na Topoliceanu ce rol a avut sau are fostul ministru de la Transporturi(Dobre) in ministerul lui Udrea, aveau nevoie de mana dreapta a lui Basescu in desfasurarea “combinatiilor”?

  12. Domnule Victor Ciutacu,
    V-am mai scris pe tema aceasta,dar revin.Nu stiu ce obligatii aveti postul Antena 3,ca invitati mereu papagalii pedelei,cretini de-a binelea,care va strica emisiunea si ne face sa mutam pe alte canale.Daca totusi sunteti obligati,de ce alte tv.ii invita numai pe bulibasa basila si clonele sale?
    In cazul in care sunteti obligati (?),va rog,in calitate de moderator sa acordati timp,aproximativ egal, fiecarui invitat si sa nu ii permiteti ciumatului portocaliu sa intervina dupa fiecare invitat,monopolizand discutia si prezentand
    aceleasi minciuni si aberatii.Temperati-le tupeul si nesimtirea crasa.
    Pe de alta parte,va rog sa intrebati parlamentarii pedelei,udemerei,tradatori(independenti?),alesi uninominal in colegii,daca se vor duce sa se consulte cu alegatorii,pentru a sti cum sa voteze aberantele masuri de exterminare ale bulibasei pentru populatia saraca a bulibasiei pe care o connduce (cu pirandele si puradeii lui).Eu sunt sigur ca nu vor merge,ci vor vota ca o turma de dobitoace,asa cum le ordona vacarul sef.

  13. Sunt de acord ca s-au facut greseli in toate guvernarile anterioare ,ca nu au fost banii bine dramuiti ,ca s-a furat ca-n codru(codru e frate cu romanu),dar nu sunt de acord ca in urma cu o luna erau bani pentru orice si acum nu mai e nimic.In Romania ratiunea si-a luat portia de somn si s-au nascut “funerii”.:pixeli albastri”

  14. Apropo,mergeti prin oras si prin tara sa vedeti cum s-au facut fatadele blocurilor si cum au inceput deja sa cada suprafete intregi.Unde sunt banii bagati si cine a verificat lucrarile de buna executie?Jaf-Jaf-Jaf si ei sunt principalii beneficiari.

  15. Intrebari de pus:
    Cate persoane au fost angajate la CNI, inainte de comandarea auditului, dupa ce Topoliceanu a fost numita director? Rog a se preciza neaparat numarul.
    S-a organizat concurs pentru ocuparea acestor noi posturi? Daca nu, de ce Topoliceanu a precizat ca cei care urmeaza a fi dati afara de la CNI se pot angaja la noua structura care va continua programele CNI, DOAR DACA SE VOR PREZENTA SI VOR CASTIGA UN EVENTUAL CONCURS?
    Aceste persoane noi angajate la CNI ar fi intrat in programul de disponibilizare dupa auditul comandat de Topoliceanu? Daca da, care dintre ei?
    A impus ca, pentru salariile angajatilor, cardurile sa fie emise de BRD? De ce? A organizat procedura de achizitie pt. produse bancare?
    Salariatii au solicitat ieri o intrevedere cu Topoliceanu, ieri 26.05.2010, pt. a le explica acestora si nu sa afle de la televizor, motivele care au dus la desfiintarea CNI. Este o problema de educatie motivul pentru care a tinut 140 de salariati intr-o incapere de 40 mp, o ora, pana a reusit sa parcurga 20 m ?
    Conform legii, managerul are obligatia de a informa salariatii despre situatia economica a intreprinderii. A facut-o? Care-i motivul pentru care CNI trebuie desfiintat? Cumva, decizia intempestiva are la baza prestatia lamentabila, fara minima documentare, din interventiile lui Topoliceani la disverse emisiuni TV?
    S-a afirmat ca salariatii CNI negociaza actele aditionale cu constructorii. Care este media procentuala a actelor aditionale incheiate in anii 2008-2009? Cumva, mult sub cei 50% de care se vorbeste mereu?
    Stie, fara sa apeleze la obiecte ajutatoare, toate programele care se deruleaza prin CNI? Daca a omis vreunul, ori nu stie denumirea completa, isi da demisia pe loc?
    O intereseaza soarta a 140 de oameni care, in proportie covarsitoare, TRAIESC DOAR DIN SALARIU si nu sunt deloc corupti asa cum se afirma?
    S-a afirmat ca a intampinat o atitudinea ostila a salariatilor fata de ea. Acum doua saptamani a fost ziua ei. Poate sa numeasca un angajat care nu i-a dat o floare(cel mai frumos gest posibil)? A primit vreodata, in toata viata ei, mai multe flori?
    Are ceva remuscari cand, toti acei salariati care i-au dat o floare, sunt acum catalogati ca fiind cei mai mari talhari ai tarii si care vor deveni someri?
    Cine este presedintele Consiliului Tehnico Economic al CNI, consiliu care aproba actele aditionale? Jianu? Cine e Jianu? Cumva, tot un angajat al CNI?

  16. Eu cred ca invitarea acestor lingai mai mult ne intarata decat sa aflam ce ne rezerva acesti inconstienti.Era mai bine fara iei pe micile ecrane.De cand ii vedem pe toate posturile ne-a crescut pulsul si adrenalina.

  17. Victore, ma gandeam ca ar fi frumos din partea statului daca ar da populatiei curent electric gratuit, ca tot e o resursa regenerabila de care avem, sau apa rece menajera la fel (ca in Olanda). Bineinteles in limitele unui consum rezonabil. Cu niste centrale de apartament pe curent, am rezolva si problema cu incalzirea iarna. Gandeste-te la asta si poate lansezi ideea public. Hai sa traiesti si da-le solutii la dobitoci.

  18. Una peste alta femeia este inteligenta, pot spune rafinata si chiar eleganta. Dar tot o pedelista ramane si asa va muri. De gat cu nuti si baselu. Firar mama lor de hoti. Cata prosteala mai pot da astia “poporului roman”. Probabil multa.
    Dar sper ca se va trezi un TEPES sa aiba grija de toti.
    Si inca ceva. Daca as fiDinu Patriciu as face un bine “poporului”. As scapa tara de basescu-boc. Prin orice mijloace. (chiar si mai putin ortodoxe)
    Asta este. Dar va fi si mai rau. Si pentru o lunga perioada.
    Hai sa traiti bine. Sau sa traiti cum a-ti votat.

  19. Reuşită emisiunea. Concentrată, fără abateri de la subiect..Ok.

    Pe când una cu doamna Udrea şi senior Boc? Da, ştiu că ai pus anatema pe ei, dar fii şi tu înţelegător. E criză, ce moartea?!?

  20. victore, astia de la pdl mai ies pe strada cateodata? sau nu pun piciorul afara din masinile de lux de frica sa nu-i murdarim de saracie?
    ei s-au uitat in ochii oamenilor pe care ii stropesc in trecere? ce vedeti acolo, oameni buni? iubire?
    cati va mai aplauda si voteaza acum, raspandacilor de adulatii olimpiene?

  21. Cu Topoliceanca is mai nelamurita ca’nainte!!
    Nici cu tontolanul nu’s in tema. Da’ la ce rahat mananca harsita asta de Tatoiu ma apuca toti dracii!!!!!
    Asta ori ii proasta ori ii proasta. Facuta gramada! Ce baiguie cucuveaua asta cu floare-n chept (fi-i-ar in gura!!!) despre cadrele didactice??? Ca ce nu fac??!!!Sa faca ce?? Cand esti intr-o scoala in care directorul taie si spanzura pentru ca in spate lui e PDL-ul are talamba impresia ca poti face… ce? Sa te apuci sa dai jos de pe pereti reclamele puse de director sa pui tu, tabelul lui Mendeleev ori pe N.Iorga?? Baiii! Asta-i dezlegata rau pe campii. Pai, sufla naibii vreo unul cand directorul, numit politic, taie si spanzura? Stiti care’i nesimtirea PDL-ului? Ii mentine in functii pe tot felul de nevolnici, de nestiutori, de lainici si prosti numai pentru ca’s de-al lor. Daca PSD-ul a avut pacate, si-o trage. Da’ pe vremea aia daca profesorii reclamau prostul management al vreunui director, macar aia il sfatuiau frumusel sa-si dea demisia. Acu’ nici bunica nu te mai ia in seama. Asa ca madame Tatoiu: Du-te unde-a’ntarcat mutu iapa ca n-am fost sigura pan’acush c-au debarcat martienii si te-au aruncat peste noi cu floarea-n piept si prostia la purtator!! Si imbraca-te naibii mai decent ca la varsta ta trebuie sa ai o alta pozitie ca sa-ti stea drept anumite parti anatomice!!!

  22. oops. am ratat-o. poate sa faca cineva un rezumat de 2 randuri?

  23. Va salut! Eu ma uit numai la Mircea Badea. In rest imi vad de treburi..

  24. Istetule(autointulat), auditul de la CNI a constat in trei fetite, cu fuste scurte, care au “prestat”, drept audit, cam total 8 ore, nicidecum pe valori economice, ci dOar pe “imagini” de organigrama, partial pricepute. . Sigur, nici acum nu stiu exact ce e ala CNI, ce e el, ce vrea si de ce pleaca salariatii! Altfel, era binevenita documentarea: despre … contractul….., ce e ala audit…, scopuri, etc. Oricum, ai fost persoana care a dispus: pleca acolo nu stiu unde, adu-mi aia, nu stiu ce!

  25. Din toate eschivarile dnei sau ma rog raspunsuri diplomate , s-a inteles ca decizia desfintarii companiei a fost luata de fapt atunci cand au numit-o pe respectiva dna in functie.Au mai bagat la inaintare, o alta figura “prietena, devotata,responsabila , capabila ,vrednica ,etc,” , sa mature bine, sa nu ramana scame , pt ca ei , probabil, sunt inca “obositi “dupa curatenia din ministerul lu’ Ritzi . Restul a fost acelasi bla bla bla cantat de toti basistii mizerabili si mai ales de capabila nr 2 a tarii , o minunata prietena . in timp ce urmaream emisiunea mi- a venit o idee : Dna UDREEAA!!!! A 2a capabila a tarii (imi pare rau ca esti a 2a ,dar te citez “esti urmasa primului cababil”),NU VREI SA FII SI PRIETENA MEA? eu iti cer prietenia pe blogul lu’ Cuitacu, pe care sper ca macar ca “admiratoare secreta” il frecventezi ,duc lispa acuta de prietene, ca prieteni am cativa , si asa simt nevoia sa pun si eu umarul la distrugerea tarii asteia alaturi de tine.Toti sunt impotriva ta si ai nevoie de multe prietene sa te sustina, sa te ajute in misiunea ta pe care ai primit-o pt aceasta tara , ca asta a mai ramas sa ne canti ca ai o misiune primita in vis! Tu faci o treaba minunata peste tot, la minister , la guvern si mai ales la Cotroceni. CV nu am ,dar daca cumva imi accepti prietenia si ai un deja un post pt mine, iti spun ca am pregatire in domeniul psihopupu violet si poate , poate consilier ti-as putea fi. Daca imi acorda prietenia , m-am scos si promit “sa dau din casa” ministerului in exclusivitate eschivari si raspunsuri diplomate in toate emisiunile in care voi fi invitata. poate o sa-mi amintesc si de voi si de mine cea veche care citea blogul lu’ Ciutacu seara de seara sa-si aline sufletul si mintea.

  26. @ adi , tu ai state vechi pe blog si multe randuri scrise si ai o scuza pt greseli
    daca te consoleaza , am venit eu in urma ta cu mult mai multe:)
    mea culpa . si numele lu’ Victor l-am pocit.

  27. Buna propunerea asta cu apa gratuita.
    Da daca tot umbla guvernu’ la cismele sa puna in fiecare apartament si cate una de lapte, si cate una de bere. Ca sa fie toata lumea multumita si sa nu mai faca mitinguri. Nici nu mai iese lumea din casa va spun eu.
    In privinta curentului electric e mai greu. Da daca vrei curent moca poti sa deschizi toate ferestrele. La -10 grade te faci ca fieru, nici nu mai gafai.
    O sursa foarte buna de energie moca ar fi energia cinetica. Daca te arunci de la etaj nu te costa nimic si le dai teapa la banca si la intretinere.

  28. Daca vine administratorul sa se uite la cadvru, te scoli in capu’ oaselor, iti iei creeru’ in palma, si i-l zvarli aluia in mecla.
    Sa vezi ce se sperie!!!!! Si ce-au sa rada toti!!!!

  29. MMihai…bai Mihai de la astia nu ai sa vezi nimic gratis cat ai sa traiesti tu pe plaiurile astea,ba dimpotriva sunt in stare sa rapeasca omul si sa-i vanda organele numai sa aiba ei bani, multi bani mormane de bani ,fara numar. Ce dracu ma astia inventeaza taxe numai sa ne stoarca si tu visezi gratuitati. Nu vezi ca au luat si gratuitatile pensionarilor la transport?? Tu ai vazut vreodata un porc satul??

  30. @Nostradamus pe 27 May 2010 la 19:12
    RULE OF THUMB
    … cand un glascior care parea cinstit/democrat incepe sa falseze si se aliniaza la corul securistilor de la putere, inseamna ca a avut sau inca are ochii albastri.

    Securistii de la putere sunt disperati si arunca in lupta toate “efectivele” care le au. Isarescu demonstreaza ca este o “cartita” secu care iese din hibernare.

  31. Intreb inca o data.
    Stie cineva ce s-a intamplat cu banii din BNR?
    Daca sunt 33 de miliarde de euro in seif, de ce nu ia Statul roman cateva miliarde pentru a iesi cumva din necaz. Banii apartin Romaniei si nu lui Isarescu. Altfel se poate gandi cineva, ca banii nu mai exista. Repet: o solutie mai buna decat a LUA banii Statului/Bancii nu exista. Daca banii veniti de la FMI, imprumutati de statul roman, intra la BNR, aceasta imprumuta direct sau prin intermediul altor banci Statul, acesta plateste dobanda atat FMI-ului cat si bancii. Eu gasesc asta ca pe un lucru nefiresc; hotie pe fata…
    PS
    Poate-i off, dar este totusi de actualitate…

  32. @Agripina: du-te si boceste-n alta parte. sub anonimat, urla vitejia-n voi, in fata oricarui sef, va tremura chilotii si luati pozitia ghiocelului.

  33. Daca sunt profesori care nu intra in greva de teama de a nu-si pierde slujba, pai atunci boc e fraier ca le taie doar 25%! Ce dobitoc! Le putea taia 50% si ei ii spuneau “saru’mana”!
    Noi romanii nu avem demnitate. Fara demnitate nu exista curaj.
    Sunt multi care cred ca daca sunt capete plecate le va merge bine. Nu conteaza ca in genunchi si cu o limba de un cot “linge tot” si-au mancat toata bruma de demnitate. Se simt bine in mizerie atata timp cat ii vad pe cei din jur ca o duc mai rau. Nu au respect fata de ei insisi. Sunt profesori care si-au ros coatele pe bancile facultatilor doar sa fie platiti cu doi bani de niste inculti de la putere. In umilinta veti trai si tot asa veti si pieri.
    Ce sperante aveti pentru o zi mai buna?

  34. Cine se aseamana se aduna, spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti, marul putred il strica si pe cel bun…. adica tot un fel Udrea da` mai mica, o Udrea de culise, o japitza. Stiu, idei preconcepute, clisee, bla, bla, bla. Pariem pe ce vrei tu, am mai fumat genul asta si, asa cum tu ai intotdeauna dreptate, asa au si altii… de data asta eu. Nu uita un lucru: un escroc nu poate fi un bun profesionist, poate fi doar un bun escroc.

  35. Mda…istetica,dar tot cu cip in cap.
    Eu cred ca astia cand dau de ceva IQ se cam sperie,desi parerea mea e ca au dat un tun mare de tot si daca ceva se desfiinteaza,nu mai ai cum sa controlezi.
    In alta ordine de idei,Tatoiu asta e nebuna rau.Ce puii mei o tot invitati la Antene,cand stiti clar ce ii debiteaza capu’?Sau e intentionat,sa vedem pana unde poate duce iubirea de partid?Daca e asa e de ras…daca nu,e grav.
    Ma si distreaza,ma si sperie in acelasi timp.
    Si apropo de marea greva promisa…un fas necesar.Nu vreau sa fiu rea,dar eram sigura.Din pacate am facut parte dintr-un sindicat al carui lider a fost decorat la Cotroceni,de Iliescu.
    Asa ca eu personal nu cred ca exista lider de sindicat in Romania,ba mai mult,sindicatul este o rampa de lansare,la bani,promovari,functii.Astia suntem,natie de negustori,ne vindem si copiii…viitorul lor.

  36. Anunt de solidaritate. Eu, astazi, am hotarat sa urmez exemplu politicienilor si sa donez toate bonurile mele de masa de pe intreg anul 2010 iar acestea sa mearga catre guvernul condus de Traian Basescu. Pe aceasta cale, va rog, pe voi Romani, sa comtribuiti fiecare cu ce puteti si aveti de prisos pe langa casa, un nasture, un capat de ata, orice lucru este binevenit. In numele sigurantei nationale, va provoc la solidaritate. E tare, nu ?

  37. Domnule Ciutacu!!
    Se pare ca luni, la desfasurarea examenului de bacalaureat in bune conditii, directorii vor “mobiliza” ca supraveghetori la examen, inclusiv femeile de serviciu!!!!!!!!!!!
    Halucinant! eu una, nu-mi revin!

  38. Uite diferenta intre ce faceti voi si ce fac europenii: niciun ziar de afara nu-si face prosti conducatorii desi toti isi reduc veniturile si vor mari taxele. Toti protesteaza sa nu le reduca prea mult, ceea ce e normal. Voi ati ajuns sa dati si-n Isarescu in loc sa-i pupati gipu ca nu e leu la 5-6 cum tot ii da proorocu de Badea de vreun an. Cand toata lumea zice ca astea sunt masurile care trebuie luate de ce vin toti atotstiutorii sa ne zica ce trebuie facut? De ce vine Varujan sa ne dea lectii dupa ce a calculat 4 taxe de inmatriculare aiurea si a facut bugetu varza? Pe voi va intereseaza sa plece gasca lu Baselu, pe urma mai vedem…oricum voi o sa aveti bani n-o sa muriti de foame nici cu euro la 6 lei.
    PS. Hai fa-ma portocaliu 🙂

  39. “Cainii latra, caravana trece…”
    Asta nu reprezinta “atentat la siguranta nationala”? sau toate companiile de stat care se lafaie in salarii si directori generali peste directori generali?

  40. Adrian pe 28 May 2010 Din solidaritate asigur celor ce ne conduc streang si sapun doar cu conditia sa le foloseasca. Ma uit la Monica Tatoiu si spun stupefiat…doamne ce poate sa faca afectiunile psihice din unii oameni,femeia asta e plecata rau cu sorcova. In incheiere vreau sa-i aduc la cunostinta lui Boc (nu stiu daca a observat singur)dar i-au crescut pe spate pene,pene de papagal.

  41. @CAL LA Q7 esti naiv rau de tot frate auzi…,,sa-i pupati gipul lui Isarescu ca nu e leul la 5-6,, da Isarescu asta acest mafalda a adus bani de la el de acasa ca sa tina euro la 4 sau a bagat din banii aia imprumutati pe care acum ii platim cu toti?

  42. Pentru ” nume_necesar ” : nu are rost sa te mai miri !!!…
    Oricum tara asta e condusa de gunoieri si curve , ce mai conteaza daca femeile de serviciu isi iau roluri de ” profesori ” … Poate dau si note , mai stii !… sau poate asa zisele ” femei de serviciu ” or fi securisti sub acoperire … hahaha

  43. Inca o intrebare.
    Vad la tv toata saptamana multa lume nemultumita; amenintari cu greve, mitinguri, analisti gravi care anunta,denunta, comenteaza, s.c.l.
    Vine sfarsitul de saptamana. Drumurile spre munte, mare blocate de mii de masini; reporteri nervosi care iau pareri conducatorilor auto nervosi. Gratare sfaraind
    cu mici, carne, diverse zarzavaturi; oameni fara griji, iesiti la iarba verde, la recreere;
    toata lumea fericita si multumita.
    Incepe o noua saptamana. Totul se repeta.
    Io zic ca suntem in plina schizofrenie. Sau nu?

  44. De CAL LA Q7
    Nu te fac portocaliu te fac prost, PROSTULE.
    Manelistii, prostii, si pupinbasistii ca tine au vina cea mai mare pentru situatia actuala.
    Pe umerii vostrii s-a ridicat actuala putere plina de mafioti incompetenti, PROSTULE.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.