Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

A făcut parte din staff-ul de campanie electorală al lui Traian Băsescu. E prietenă cu Elena Udrea. I-a fost partener de afaceri şi consilier la Ministerul Turismului. După alegeri, a fost numită director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), astăzi în pragul desfiinţării. Calitate în care se ocupă (până la obştescul sfârşit al instituţiei) de licitarea atribuirii lucrărilor de construcţie a sălilor de sport, a patinoarelor şi a bazinelor de înot finanţate de stat. Şi în care a ajuns obiect al dezvăluirilor privind politizarea atribuirii şi clientelismul execuţiei.

Astăzi, de la 21:00, Ana Maria Topoliceanu vine la “Vorbe grele”, pe Antena 2. Se numeşte exclusivitate şi ştiu că doare. La fel cum va durea şi faptul că emisiunea nu va fi un măcel. Fiindcă nu vreau să fie măcel, ci dialog. Cu mine şi cu Cătălin Tolontan, portstindardul dezvăluirilor. Lucurile importante se pot spune şi fără să strigăm unii la alţii, şi fără să încercăm să ne călcăm în picioare. Cristina Pârvulescu, Gheorghe Falcă şi Elena Băsescu, toţi ajunşi pe prima pagină a ziarelor şi pe tv (unii chiar la DNA sau la ANI) cu largul meu concurs, au beneficiat de un tratament cinstit din partea mea. La fel se va întâmpla şi cu Ana Maria Topliceanu.

P.S. Cei care au insomnii de grija (sau din cauza) mea pot răsufla o perioadă liniştiţi şi e indicat să ţină la ralanti maşina de zvonuri. Nu am de gând să schimb prea curând nici locul în care mă exprim public şi nici ocupaţia de bază. Când va fi momentul unui anunţ privind cariera mea, îl vor găsi cu siguranţă pe acest blog.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Hai să vă mai fac o tură de exclusivitate!

  1. de fiecare data ai fost cinstit. poate avem parte si de niste stiri. bafta!

  2. Întreab-o de ce toți avocații sunt eminenți și știu ei să conducă orice și oricând? Și dacă a auzit de Foresight. La investiții ăsta e foarte tare.
    (Explică-i că nu-i un psd-ist și nici pnl-ist)

  3. sunt curios cum sta cu tupeul! poate Udrea avea prietene de mai bon qualite decat ea?

  4. Intrebati-o cum se va “reorganiza” CNI , cine va pleca si pe cine va angaja d-na ministru ?
    Ce va face cu arhiva ?

  5. să vedem dacă ce se aseamănă se şi adună… în speţă tandemu ţoapa cea mai favorizată a naţiunii adică udrea cu şefa parteneră de afaceri… oricum este de apreciat curajul subalternei iar dacă devine tupeu, ar fi indicat să i zici vreo 2 sau 3…

  6. Dacă tot v-aţi hotărât să vă aduceţi în emisiune astfel de personaje, de ce nu o aduceţi şi pe “ilustra” directoare (recent numită) de la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor, Georgia Gabriela VOICU?!

    Nici la eroi nu v-ati abtinut?!

    ***********************************************
    O stire nu de ziar, ci de blog. Vin cu zecile in fiecare zi, dinspre oameni revoltati de ceea ce vad in ministerele sau companiile lor de stat. Recent, ministrul Oprea a numit-o pe Georgia Gabriela Voicu in fruntea Oficiului National Pentru Cultul Eroilor, institutie in subordinea Ministerului Apararii Nationale.

    Informatiile, neconfirmate oficial, sustin ca, in virsta de 28 de ani, noua directoare a socat nu numai prin BMW-ul X6 si geanta Vuitton, ci mai ales prin inexistenta cartii de munca! A fost incadrata cu 1.739 RON salariu de baza plus urmatoarele sporuri: 50%director, 10%confidentialitate, 25%dispozitiv, 10% toxicitate, 10% informatica plus 800 RON echivalent norma hrana.

    Cu alte cuvinte, sefa peste oamenii si bugetele alocate mormintelor, monumentelor si memoriei eroilor Romaniei ar fi o pila aflata la primul ei loc de munca! Am trimis catre MApN rugamintea sa faca publice datele angajarii.
    **********************************************

  7. Udrea si Basescu sunt maestrii in furaciuni sub semnatura gastelor de sacrificiu. Ridzi e doar un mic exemplu de devotament si abnegatie.

  8. Victore astept emisiunea dar vreau sa te intreb ca tu esti mai la ,,curent,, stii cumva daca mai avem voie sa ne strangem pe strada in grupuri mai mult de trei persoane ca vreau sa ma intalnesc cu mai multi prieteni la o bere.

  9. Dupa emisiune ,cheama un sobor de preoti sa-l scoata pe Aghiuta si o echipa de dezinfectie,deratizare,dezinsectie pentru ca riscul de contaminare cu ciuma oranj,ebola pupinbasesciana sau holera bocciana e f. mare. Si un sfat pentru tine:2 comp. Distonocalm inainte de emisiune si doi bodyguarzi care sa te tina in momentele cand o sa-ti doresti cu ardoare sa-ti strangi de gat interlocutoarea! Doamne ajuta!

  10. daca tot l-ai invitat pe propagandistul parchetului poate il intrebi ce se mai intampla cu ridzi.

    de ce l-a apucat acum sa faca dezvaluiri despre blaga – poate ca sa i-o serveasca la fileu lui basescu.

    si inca o intrebare – va face vreodata profit gsp &co ???

  11. @everybody: n-ati vrea sa trageti concluziile emisiunii dupa desfasurarea ei?

  12. Ar trebui sa faci acelasi lucru si cu Blaga, pe care propaganda portocalie il face omul negru in ultimul timp

  13. O INTEBARE : Cine a facut revolutia din 1989 cetatenii romani sau a fost o lucratura din afara?

  14. buna seara as dori sa va rog sa investigati cum de in M.A.I este posibil ca la ofiteri superiori sa le creasca veniturile chiar in aceste momente iar la toti ceilalti sa li se reduca cu 25% pe acte dar de fapt reducere este de peste 35%. va multumesc

  15. Ma doare cand vad ca se retrag din dispozitiv atunci cand e vb sa nu le scada salariile(CFR SI TAROM)

  16. @cristian: nu stiu daca doamna Topoliceanu poate raspunde, da’ o intreb

  17. Atunci asteptam!
    PS
    Din nou cer OFICIAL sa faceti ceva ca sa nu va mai suprapuneti o jumatate de ora cu domnul Gadea. Chiar nu se poate face ceva?

  18. CE TARA DE CACAT !!!!!!!!!!!!!!!!
    CE ROMANI CRETINI !!!!!!!…..NU VA MAI FI GREVA !!!!!!!!!!!!!
    TARA DE CACAT SI ROMANI PROSTI SI LASI !!!!!!
    POTI SA TAI ACEST MESAJ , DACA TI-E FRICA … RAMANE ADEVARUL !!!!

  19. sunt terifiat de frica 🙂 da’ care-i stirea din strigatul tau de durere?

  20. Se bat toti cu pumnul in piept la televizor , dar prin spate …. le tremura izmenele !!!
    Toti sunt mari si tari !!!!!!!
    Pacat de batranii nostri amarati !!!

  21. Stimate Domnule Victor Ciutacu,
    Poate ca ar fi interesant s-o chemati cat de curand pe rubiconda de Teo sa ne explice de ce a candidat pentru PDL ca deputat? Spunea ca aceasta formatiune este singura care i-a oferit sansa sa-si puna in aplicare planurile pentru copii. Care au fost acele planuri? Vad ca pe mamele copiilor le asteapta o reducere a indemnizatiei de ingrijire a copilului, si pe copii numai mizerie si renuntari! Asta isi dorea Doamna Teo? Cred ca da, si atunci este condamnabil ca ii invata pe PDL-isti cum sa minta zambind la camera 3 la TV. Sa-i fie jena ca s-a bagat in asa un rahat. Daca ar avea un pic de demnitate ar pleca de pe fotoliul de deputat obtinut cu o minciuna asa de mare. Cu viata si viitorul copiilor nu e bine sa te joci si sa faci jocuri politice. Ce ziceti nu e interesanta asa o invitata???? In viata totul se plateste, si va plati scump ca a mintit in numele binelui copiilor din tara asta!!! E revoltator ce a facut!

  22. Trebuia sa-mi imaginez ca preitena , prietenului meu este si prietena mea.
    Adica asa cum Mircea Badea o apara cu un sarg pentru o cauza mult mai demna, nu o invitati pentru ca este de-a voastra….impartial ca romanul

  23. Sunt socat… Pana acum am avut totdeauna parerea ca Isarescu a reusit sa tina Romania pe linia de plutire , din ‘90 incoace , pastrand o anumita echidistanta diplomatica fata de toate guvernarile… Desi in ultima perioada am constatat diferite iesiri ale lui Isarescu pt. a scuza cat mai diplomatic actuala putere , declaratiile acestuia aparute pe Hot News sunt VADIT JUSTIFICATIVE PT. TOATE ACTIUNILE SI EXPLICATIILE ACTUALEI PUTERI….!!!

    Oare CINE si CU CE l-a strans cu usa asa de tare pe acest diplomat-finantist , care de-a lungul timpului a reusit sa-si pastreze un anumit status-quo fata de toate guvernarile , iar acum A DEVENIT BRUSC “AVOCATUL” CELEI MAI EXECRABILE DINTRE GUVERNARILE pe care le-a avut Romania in ultimii zeci de ani ?!

    Ba mai mult , “bomboana pe coliva” ne-a servit-o astazi zicand ca , BRUSC , ECONOMIA ROMANEASCA DA SEMNE DE REDRESARE ( !!!!!!!!!!!!!!!) , ca romanii incep sa economisesca , ca exporturile merg bine (iarasi “exporturile” – care dracu or fi alea , ca in afara de Dacii io nu le stiu ?! ) …. Adica toate astea mai ieri nu se stiau si brusc s-au redresat peste noapte !

    Cum dracu au reusit sa-l stranga de “cojones” asa de rau , incat acest domn “rasat” sa devina un nesimtit care ne serveste basme de adormit copii tembeli…???

  24. @LILIANA: am fost o singura data-n viata la CNI, cand ningea infernal, da-mi place sa mi se confirme ca-s monitorizat. te uiti la tv si tragi concluziile.
    @Adela Ibraileanu: daca ai fi citit si altceva in afara de tampeniile pe care le scrii, ai fi gasit, fix pe acest blog, cele mai groaznice texte care au aparut vreodata despre Teo. legandu-te de greutatea ei si acuzandu-ma preventiv fara macar sa dai un search imi demonsotreaza nu doar ca esti scelerata, ci si proasta. iar prostii nu au ce cauta pe blogul asta. deci pa!

  25. Si cam cat de sigur esti ca nu iese macel? Ma rog, traim si vedem, dar eu ma indoiesc.

  26. Poate esti monitorizat, treaba ta, dar e blat? Pe tine te-ar interesa soarta a 130 de oameni care raman fara venituri? Stii ca nu toti angajatii sunt talhari? Despre manageri, asa, in general ,de discutat! E simplu, desfiintezi, afirmi ca toti angajatii sunt talhari, iti faci imagine si gata. Tu pricepi ca 130 de oameni(partial angajati si de Topoliceanu) se vor prezenta la viitorul interviu ca fosti angajati la CNI si vor fi catalogati din start drept talhari? Amaratii astia, majoritatea traind acum doar din salarii, crezi ca se vor mai angaja, de exemplu, in mediul privat? Niciodata!

  27. @ Agripina: pricep foarte bine, sunt istetel, nu-i nevoie sa-ti schimbi nick-ul. doar ca eu, spre deosebire de altii, am curaj sa pricep si sa argumentez si in scris, in niste zeci de mii de exemplare, uneori chiar in vreo suta de mii. si sa ma semnez cu numele meu.

  28. Ai dreptate, insa eu nu am curaj. Stii de ce? Mi-a mai fost foame, la propriu. Cunosti senzatia? E groaznic! Sa nu ai bani sa-ti iei o paine! Se pare ca iar o sa-mi fie foame!

  29. mai e o ora pana la emisiune. trebuie sa o sune un pedelis sa o ameninte sau santajeze. si altii s-au laudat ca ne dezvalue multe dar la final nu au batut decat campii pentru a castiga timp pentru ei iar pedelistu sa vina cu o noua propunere. sunt sigur ca va vi prezenta dar doar pentru propria reclama, nu va spune nimik
    Respect!

  30. @Agripina: cunosc al dracu’ de bine foamea, stiu de pe pielea mea cum e sa ai leafa cat chiria si nevasta-n postnatal pe 85% din aproape nimic. si cunosc si cum e sa umbli cu bolovanul de “corupt” la picior si cu stampila-n frunte. am 3 ani de APAPS, institutie declarata, intr-o cvasiunanimitate inspaimantatoare, drept cea mai corupta din istoria Romaniei.

  31. Poate ii pui si cateva dintre intrebarile urmatoare (sunt sigur ca la multe te-ai gandit deja , dar mi-e frica sa nu-ti scape vreuna 🙂 ) :
    1. Care sunt indicatorii de performanta care i-au fost ceruti la angajare (indicatori economici , vreau sa zic) . De pilda i s-a pus in vedere ca investitiile facute trebuie sa fie cu 20 % mai mici fata de 2007 – 2008 (ma gandesc la investitii comparabile , gen scoala cu 200 de elevi – scoala cu 200 de elevi) ? Ca avand in vedere scaderile de preturi din ultima vreme in industrie cel putin 20% era necesar (chiar mai mult , ca aia au furat ,nu ?) .
    2. Nu i se pare ciudata alegerea unui jurist in fruntea unei institutii cu activitate pur economica ? Ce pregatire economica o recomanda (OK , Bogdan Olteanu e un raspuns de tipul “ba pe-a ma-tii” , dar aia erau niste nenorociti , ei sunt cei mai buni – asa ca nu accept raspunsul “Bogdan Olteanu”).
    3. I-au fost atribuite prin buget sumele de investitii care i-au fost promise la angajare ? Cum banuiesc ca nu , intrebarea urmatoare e : n-a simtit nevoia sa demisioneze avand in vedere ca nu-si putea duce mandatul la indeplinire ? A facut un plan de afaceri pe care l-a prezentat la angajare si pe baza caruia sa-i fie apreciata activitatea ? De cate ori l-a revizuit pana acum ?
    4. Care sunt criteriile de oportunitate , de prioritate , de profitabilitate si grilele de costuri dupa care se stabileste lista de inventii care urmeaza sa fie facute ? Exista asemenea criterii ?
    5. Se aplica in cazul investitiilor derulate prin CNI o procedura de urmarire a realizarii investitiei de genul celei aplicate prin fosta agentie Sapard (acum APDRP) . Se stie ca marii smecheri evita fondurile europene tocmai pentru ca nu pot fura . Atunci de ce nu aplicam aceleasi proceduri stricte pentru TOATE investitiile si achizitiile publice ? Ce parere are ?

    Daca imi mai trec prin cap pana la emisiune cateva le mai trec pe aici . 🙂

  32. sti ceva ? nu te cred ca nu dai tu vreo replica mai acida,da poate o dai in pauza de publicitate :))

  33. Bine. Renunt. Eu… viitor fara leafa, trecuta de postnatal(fara 85%=0, implicit progenituri)…, ca dracu! Stii, asa cum am fost catalogata de tine, foarte repede, ca cea care te monitorizeaza, ce, nu-mi sta bine si ca talhar la drumul mare? Daa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.