Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Nechezatul orgasmic live al mustăngiţei

Nechezatul orgasmic live al mustăngiţei

UPDATE: Luati si scriptul Sintezei de aseara. Scuzele mele ca n-am mai reusit sa batem Realitatea la dublu, ca de obicei. Nimeni nu-i perfect, nici macar eu :))

Comentarii

comentarii

Similar Posts

47 thoughts on “Nechezatul orgasmic live al mustăngiţei

  1. Si ce mai radem…cate motive de amuzament…dar poate era cineva care o gadila pe sub masa…

  2. La Badea am inteles de ce e foarte cald, nu face fatza aerul conditionat, dar la domnisoara chiar n-am priceput. Oricum a fost simpatica, dar trebuie sa ne spuna si noua despre misterul caldurii care o invaluia! 🙂

  3. Domnule Ciutacu, citeste articolul lui Boeru din Cotidianul… poate mai intereseaza si pe altii… apropos de EADS si alte interese, sau cum se dau de gard licitatii… frontiera, Schengen… detalii… cine are nevoie de ele?!?

  4. Rade ca proasta-n targ,si-o face pe bani grei si-n vazul lumii.I-o fi asa de cald de la munca prestata.

  5. extraordinar subiect..merita dezbatut cu stan laptop si compania.se pare ca doar nekezatul unei madame iti trezeste instinctele.ce zici de adorabilul tau ilici si modul cum a fost spalat de mineriada 13 15 ?la spalatul lui basescu ejaculai pe toate antenele turnatorului.ps:sursa coroi de ce a lipsit de la pastorul gadea?

  6. Bine că sunteţi voi serioşi, ăştia cu ratingu pă pept!
    De la ora 14 mă lipesc de Realitatea, să mă râd cu Liana!

  7. Nu inteleg? O blonda draguta (oarecum) are o criza de ras…SI? De ce trebuie dezbatuta chestiunea asta pe Blogul lui Ciutacu? E de la Realitatea? SI? Are un ras excitant? DA! SI?
    Pana la urma nu am priceput aseara ce pun aia pe masinile de politie de ajunge Logan la 70mii euro…Girofar, statie si radar?

  8. Nu înţeleg Victor ce ai de împărţit cu Liana Pătraş. E chiar aşa funny că râde?
    Citez un mesaj apărut mai sus: “Rade ca proasta-n targ,si-o face pe bani grei si-n vazul lumii.I-o fi asa de cald de la munca prestata.”
    Se pare că ai obţinut efectul dorit 🙂

  9. nu am inteles unde era gluma si de ce hahaia asa?poate sunt eu batut in cap,auzi ca poate sigur sunt…da oricum unde e gluma? sa ne “hahaim” si noi…

  10. Va identificati tot mai mult si mai des cu trivialitatea, D-le Ciutacu. Sa fie asta refugiul jurnalistului in pana de inspiratie?. Vorba dvs, nimeni nu-i perfect…
    Nu vreau sa fac nici o comparatie cu comportamentul D-lui Stan, pt ca risc sa-mi blocati mesajul.

  11. E draguta tipa. Si e cam cea mai prezentatoare de stiri spontana din ce-mi dau seama din ecranul azuriu. Uite, am o intrebare: pe cine intereseaza (inafara de Realitatea, Intact si pauzele publicitare) cifrele de audienta?

  12. băi băieţi băi, dacă tot vă luaţi aşa unii de alţii, ăştia de la “trusturi” şi vă bateţi ca nişte corturari (în vorbe) pe audienţe, de ce nu duceţi voi treaba asta la stadiul următor ?.. ştii tu, pumni, bâte, etc. atunci o să aveţi “audienţă” adevărată şi o să puteţi spune cu mândrie că v-aţi “bătut” unii pe alţii. până una-alta sunteţi toţi la fel, tot jurnalişti, gazetari, ziarişti şi mai nou “moderatori”. nu sunteţi niciunul mai presus (sau mai prejos ?)decât altul… toţi o apă şi un pământ. de ce ? pentru că -citând un “clasic în viaţă”, trăiţi în România. şi asta vă ocupă tot timpul. narf.

  13. Domnule Ciutacu,or fi aia de la dexonline analfabeti? nu stiu,insa sigur stiu ca la dumnealor in enciclopedie cuvantul ,,sustenabil” nu exista! Eu baiat de la tara l-am auzit prima data la vip Tariceanu,poate mai cautati dumneavoastra undeva si gasiti!

  14. Asa.. si?!
    Ce-i de aratat cu degetul aici? (in afara de faptul ca este vorba de realitatea tv)
    Manifestarea doamnei Patras, cumva? V-ati uitat vreodata … in gura presei? (of, am uitat, asta-i la antena) Sau, ca veni vorba de orgasm, la dj stan de la sinteza (of, tot antena ei de treaba!)

  15. Mare subiect dom’ne… D-le Ciutacu mai uita-te si in ograda proprie ca nici ai vostri nu sunt mai breji

  16. E simpatica tipa. Mai bine uitati-va si la voi in curte, faceti niste pocinoage pe la Antena 3…. Ride ciob de oala sparta. O seara placuta

  17. Domnilor, n-o mai dati la caracatita…! Stiu ca ati vrea si voi sa va ramana pe mustata (macar o tura) niscaiva frisca de pe savarina moldovencei… 😉

  18. Deci tot n-am inteles…..care-i scopu acestui video? O tipa se hilizeste in studio probabil datorita unei glume intre ea si the weather guy inainte de emisiune cu privire la cuvantul feedback.
    So what?

  19. nu ma deranjeaza cum rade. imi plac fetele vesele:)si e chiar simpatica.

    felicitari pt emisiune. as vrea sa te mai vad asa mai des si pe la gadea.

  20. ashtia sunt “jurnalishtii” de la realitatea,ce sa facem,asta e,dak lu vantu ii convine asa,noi de ce sa ne preocupam?oricum e foarte cald de la 100g de spirt:)shi kokolino asta de a postat aici sa se duca sa-l voteze in continuare pe baselu,ca dupa cum gandeshte,e clar de partea cui e,k numa din cauza celor ca el de se duc la vot o ducem asa de bine acu…felicitari de blog,domnule ciutacu,shi sanatate la familie ca am vazut ca eshti insurat shi cu un copilun pik asa ca mine:Dmulta bafta diseara,am sa fiu shi yo printre aia multzi din spania care te urmaresc(dar nu ca spp-u:D)la TV:D

  21. off topic – voi va uitati pe antena3 la “ordinea zilei”?? E socant ce vazui acolo referitor la geica si autoritatea aeronautica.
    victor, poate vorbesti si tu ceva la vorbe grele sau deseara la gadea.

  22. Fatuca e chiar dulce !
    Am sesizat, ca de cate ori il vede pe Humuru` zambeste si e bucuroasa !
    Oare are motiv ??
    Banuiesc, ca DA !

  23. tu ti-ai facut un obicei prost in a jigni doamne. nu stiu daca esti atat de destept pe cat vrei sa pari, dar mitocan esti suta-n mie. chit ca-i de la concurenta doamna

  24. E bine sa iei in considerare, cand apreciezi concurenta, si obligatia acesteia de a se supune unui comandament politic. Ce sa faca? Cat pot sa scoata si ei, saracii, din “indicatia” de a valida aberatiile Cotroceniului(lor)? Tu ai putea scoate mai mult?
    Poate ca nu e o competitie corecta…

  25. @Victor,
    Asta (adica faza)trebuia incadrata musai si degraba la categoria: Rezervatia cu imbecili, cu foarte multi imbecili…..

  26. Ce ai Ciutacule cu fata? Numai pentru ca lucreaza la Realitatea? Mai usor cu rautatile, ca nu stii niciodata ce-ti ofera viata. Crezi ca vei sta o viata intreaga la Felix?

  27. Un articol ce nu-si avea rostul. Da, radea, o reactie spontana, sanatoasa, probabil hranita de relatia de prietenie dintre aia doi, si de o glumita cu o anumita semnificatie, inainte de emisie. Big deal!

  28. OK ! “scroll-ind” in sus si’n jos nu vazui nici un raspuns de la Victoras ! Voi toti va strofocati intrebandu-l ce si cum iar el si-a pus palma’n fund si isi rade’n barba in spatele monitorului de multi dintre voi !
    Probabil ca asa cum se vede Ciutacu la televizor (arogant si genial-vorba tipica de om mare) , principiul lui si al celor pentru care lucreaza este doar unul :
    ” un destept arunca o piatra in balta si o mie de fraieri sar s’o scoata ” – O fi si asta vreun fel de blogareala de tip nou in romania loganurilor de tip Ferrari….! Cine stie ??????

  29. Bebelusele – borfeturi… Tipa asta mustangita nechezatoare…. Domnul Ciutacu – genial. Ceva e ciudat in alaturarea de mai sus. Cred ca exista termeni profesionali pentru asemenea dereglari. Misoginism, complexe, mania grandorii sunt niste variante care-mi vin in minte. Sper spre binele titularului acestui blog ca e doar o chestie de imagine, nu de personalitatea lui reala.

  30. “arogant si genial” ? Arogant am vazut ca esti…te bazezi tu pe ceva. Genial…esti departe.Cu asa subiect e greu sa emiti pretentii. Da radea mare lucru, mai exista si oameni normali la cap nu disperati ca tine si Huidu!

  31. Unii care nu au stiut niciodata DE CE rade asa o femeie (sau au uitat? a trecut asa de mult timp…) comenteaza? Pe ele le compatimesc, pe ei… sunt penibili incercand sa para cavaleri ce apara domnitele neajutorate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.