Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Tatăl şmecherilor şi cu blonda ingenuă

Tatăl şmecherilor şi cu blonda ingenuă

UPDATE: Scriptul si inregistrarea emisiunii mele de aseara, aici, iar Sinteza, aici

… se vor intalni, in aceasta seara, incepand cu 21:10, la “Vorbe grele”. Naiv si nevinovat cum ma stiti, mizez pe ingenuitatea de serpoaica veninoasa a Blondei, pe inspiratia mea proverbiala, pe iscusinta invitatului si pe ideile voastre destepte. Dupa aia, cica o s-o tai marunt si repede la “Sinteza zilei”, sa punem odata ordine-n piata asta haotica a talk-show-urilor. Fiindca vrem si putem…

Foto: Sutu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Tatăl şmecherilor şi cu blonda ingenuă

  1. Poza e bestiala! Sunt curios sa aflu parerea “meseriasului” despre noile ciocniri din randul aliantei PSD-PC.Vezi stirea conform careia “la Suceava, a fost eliminat candidatul PSD pentru Senat Eugen Girigan, validat de organizaţia judeţeană, pentru ca în locul lui să intre soţia preşedintelui PC Suceava, Costel Ignătescu.Acelaşi sistem a fost aplicat la Alba, unde actualul senator Lucia Tomoioagă a fost anunţată că trebuie să îşi ia gândul de la un nou mandat, pentru că aliaţii de la PC au neapărată nevoie de o candidatură, pentru un om de afaceri local, Gheorghe Feneşer, un important sponsor al partidului. La Botoşani a fost sacrificată Viorica Afrăsinei, fost deputat în mandatul 1996-2000, care fusese validată drept candidat pentru Senat. Afrăsinei a fost înlăturată pentru a-i face loc senatorului PC Marius Marinescu, care, culmea, şi el a fost sacrificat la rândul său, de către Dan Voiculescu, pentru a face loc altcuiva.”
    “Succesuri”

  2. Nu are legatura directa cu subiectul dar poate fi abordat: De ce E.Udrea e in campanie electorala, impartind fluturasi in sectorul 6, in aceasta seara?

  3. Buna seara d-le Ciutacu,
    O sa urmaresc emisiunea-imi place pe ce mizati in seara asta…
    Succes!
    Va doresc numai bine si sanatate,cu toata inima.
    IoanaP

  4. Ei, dacă vine şi una dintre cele trei Doamne Blonde preferate de mine, va fi o seară de marţi deosebit de plăcută. Nu-i bai că-i şi Şmecheru’ pe-acolo. Sau îi?! Oricum, aflăm care-i…

  5. @Nea Victore,

    Referitor la Stanculescu:
    Treaba e simpla, ca militar executi ordinul.
    Daca nu erau cativa generali, la revolutie, erau mult mai multe victime. Si eu nu am priceput acum, l-au condamnat ca au murit 1000 de oameni sau cati au murit la Timisoara sau ca a salvat cateva zeci de mii?

  6. Buna Seara,

    Miercuri 22 oct, trebuie sa ajung cu actele contabile a uneia din firme la Garda Financiara.Vreti sa povestesc ce am patit la ultima vizita a acestora?
    Dupa ore de control si neizbutind sa-mi gaseasca ceva cu care sa ma “agate”au gandit ei ca ar trebui sa am casa de marcat(firma mea este de constr. si valoarea facturilor este relativ mare si se achita maj. prin banca,iar in cel mai rau caz ,pt pers fizice se taia chitanta).Vazand ca le raspund la orice intrebare si le dau orice act care mi-l cere ,au gasit acest motiv stupid , iar dupa ce m-au amenintat cu un sigiliu in mana ca imi inchid firma si ca o sa stau pe “bara “4-5 ani sa-i dau in judecata, care oricum nu am sa-l castig ,m-au umilit in ultimul hal si am plans pt prima data in ultimii 15 ani ,cand am plecat de acasa.Am 2 facultati , 2 masterate si mai multe titluri si brevete si ma incapatanez sa nu plec din tara asta putreda de coruptie si de incompetenti.Oare meritam sa fiu umilit in ultimul hal si sa ma faca sa cred ca toata munca mea se poate narui la un deget ridicat a unui porc ingrasat din spagile care le mulge zi de zi de la bietii truditori?
    As vrea sa iau legatura cu d-tra pt a incerca sa va pun la dispozitie cum se face un control de G.F. si ce abuzuri se comit si cum auzi aceeasi placa:trebuie sa-ti pun amenda ca nu poti fi in regula.

    Cu respect,
    U.C.

  7. Eu am aflat de Stanculescu abia astazi.Ceea ce a spus mi-a atras atentia pentru ca lucrurile pe care le zice coincid cu multe altele,de care auzisem eu din alta parte.Nu sunt fan PSD,asa ca invitatul nu m-a interesat.Deciziile Curtii ,in schimb, sunt devastatoare.S-a refacut FSN-ul?Ma intreb si eu.S-au spus niste lucruri de genul:s-a varsat sange acolo, pentru ca sa nu se extinda in toata tara asa-zisa revolutie.Eu stiam ca ,in zona mea ,de exemplu,armata a trecut alaturi de popor,de frica rusilor,ca sa nu fim ocupati.Ma rog ,fiecare cu logica lui.Iar Ceausescu isi luase deja masurile de securitate in zona.Stiu ca sunt pe langa subiect,dar mi-e scarba.Si-l cred pe Stanculescu cand spune ca ne indreptam spre haos.Ne asteapta vremuri probabil similare cu cele de la ’89.Am vazut ca ati sters mesajele mele.Foarte bine ati facut!La ora actuala ,justitia nu este independenta.Si prefer sa tac,sa nu vorbesc prea mult.O sa pastrez pentru mine multe lucruri.Asa e mai bine.Nu intamplator am pus in acelasi context condamnarea lui Stanculescu si deciziile Curtii.

  8. Stiam de mascarada numita revolutie din surse de securitate.A fost organizata,indiferent de ce se spune astazi.Au existat oameni in tara asta care nu au vrut sa ia parte la varsarea de sange si au stat deoparte.Pentru ca au stiut ce va urma.O sa va rog sa stergeti si mesajele astea.

  9. Dl Ciutacu ,ma uitam la sinteza zilei si ma intrebam daca nu cumva smecherul care filma ,a platit pentru a se “distra” cum este umilit amaratul acela .

  10. Nu exista fapte bune care sa rascumpere o crima , daca nu poti face binele ,renunta la functie .

  11. PENTRU TOTI: S-a ajuns la 322 postari in meciul Huidu-Ciutacu!
    Bravos natiune !
    Iata care sint subiectele care fac “rating” in rindurile catatenilor. Unul trage o bilba si iata ce a iesit!Ciutacu si Huidu au incetat de mult, publicul vrea BIS!
    Iata “in mic” ce se intimpla “in mare”.Stim unde ne sint prioritatile, vai de mama noastra.
    Sintem un neam de prosti,tata, asta sintem! Si meritam ce avem!

  12. Atentie la gramatica D-le Ciutacu!

    “Tatal smecherilor si CU blonda ingenua”

    Aveam alte pretentii de la dvs, mai ales ca va place sa infierati greselile altora.

  13. Stanculescu si Chitac detin multe din secretle evenimentelor din decembrie 1989. mai ales Stanculescu, chitac fiind mai aproape ca mentalitate de Postelnicu. Stanculescu nu este asa de vinovat pt ce s-a intamplat pana in 22 decembrie, dare vinovat de numeroase manipulari de dupa 22 decembrie, inclusiv incercarea de a lua puterea – in aprilie 1990 printr-o actiune ce trebuia sa inceapa la Timisoara, iar a doua oara in 13 iunie 1990. Asa ca daca am avut o mineriada, ii putem “multumi” lui Stanculescu. De fapt s-a si scapat acu de curand cand a spus ca a “predat” puterea cui nu trebuie. A scapat porumbelu.

    In alata ordine de idei, cred ca Hrebe este o legenda.

    Au trecut 4 ani si procurorii lui Base nu i-au gasit nimic care sa-l duca la DNA si cred ca realizati ca s-au straduit. El fiind unul din dusmanii personali ai presedintelui.

    In ceea ce-l priveste pe Huidu, cred ca nici nu trebuie bagat in seama.
    Este un biet mascarici, care incearca sa faca pe clovnul, dar nu are nici talentul, nici instruirea necesara.

  14. Muidu se vrea smecher.Am mai vazut eu d-astia,la scoala erau ciuca stourilor iar dupa aia aplicau in alte grupuri sociale (la tv in cazul Mui-du)secvente din propria experienta in care erau “subiecti” fara contracandidat.Refulare tarzie,e buna si asta.Nici pe Gainusa nu-l vad prea departe de scenariul asta.

  15. mihaela ai mare dreptate….otv-ul e abea la inceput..vad ca si madalin ionescu la antena a inceput sa o ia pe calea otv-ului…lazaurus si toti ”desteptii” tarii

  16. Eu nu sunt curios. Nu nu sunt necesar. Eu tac in general citesc și ascult sunt uneori nedumerit dar îmi formez in cele din urma o opinie.
    Eu nu sunt vizibil si nici cunoscut.

    Eu exist. Eu am drept la vot.

    Vreu pe acestă cale dacă se poate să mă ajutați sa-l vând, aş prefera un contract pe termen lung.

  17. Hrebe, Hrebe e iar back in 1st line? Victor, de l-ai scos pe Hrebe din umbra, lasa-l acolo unde-i este locul.
    Auzi la el: “Nu ştiu dacă armata este cea care a tras acolo” – in Timisoara. Eram pe strada – cei care trageau erau militari (sau cel putin imbracati in uniforma militara).

  18. Domnule Ciutacu felicitari pentru emisiunea de aseara dar de ce nu il invitati si pe Gigi Becali la Vorbe Grele?Ar fi o emisiune interesanta cu un rating mare.

  19. …mic istoric….
    -Una bucata Logan Basic(fara nimic electric,jante,AC sau altceva) e cam 8000 de euro cu TVA cu tot.
    -Dotari de genu : Scara metalica,GPS,Conuri reflectorizante,etc daca,costa mai mult de 3000 de euro stau in cap.
    -As vrea sa aflu si eu……de ce pretul de achizitie e de 11.000 de euro / masina standard(cand daca iei aproape 400 de bucati ar trebui sa fie cam pe la 7000/bucata)si de cand o sirena si un girofar costa catre 45.000……
    O fi tot ceva manglã de-a sotzului blondei cu Bãselu???E doar o coincidenta ca firmulitza aia de leassing e din Constanta(Planeta Lu` Bãselu) si ca a fost singura la licitatzie(repet,din cate stiu eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.