Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Una dintre legendele urbane care circulă cu titlu de axiomă (în afară de clasicele iubitule, tu eşti al doilea-n viaţa mea şi tu esti primul cu care fac sex oral) este că, la televizor, eu scot tot ce-i mai rău din oameni. Nu-i, însă, un adevăr absolut, ci doar o jumătate de adevăr. Fiindcă, într-adevăr, dacă la Antena 3 reuşesc natural să-i scot din minţi pe preopinenţi, la Antena 2 parcă împrăştii găleţi cu mir din Oraşul Sfânt peste capetele plecate ale drept-credincioşilor.

Toţi sceleraţii consacraţi din piaţa tv parcă-s loviţi brusc de smerenie când intră-n studio la Vorbe grele. Până şi latifundiarul, aflat în perioada-n care spurcă tiranul unde apucă, a părut blând şi înţelegător cu suferinţa omului (mă rog, el îi spune Diavol, dar n-are probe) şi tot ce-a putut scoate mai rău el a fost să-l facă golan. Deci ori Vorbe grele e catedrala talk-show-ului românesc, ori am vocaţie de Xanax.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

  1. Ce ziceti de asta? Si nu suntem psdisti, pnlisti etc. – ci doar niste simpli cetateni care, din 5 in 5 ani, ne mai spunem si parerea …
    Bravo Victor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.