Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Una dintre legendele urbane care circulă cu titlu de axiomă (în afară de clasicele iubitule, tu eşti al doilea-n viaţa mea şi tu esti primul cu care fac sex oral) este că, la televizor, eu scot tot ce-i mai rău din oameni. Nu-i, însă, un adevăr absolut, ci doar o jumătate de adevăr. Fiindcă, într-adevăr, dacă la Antena 3 reuşesc natural să-i scot din minţi pe preopinenţi, la Antena 2 parcă împrăştii găleţi cu mir din Oraşul Sfânt peste capetele plecate ale drept-credincioşilor.

Toţi sceleraţii consacraţi din piaţa tv parcă-s loviţi brusc de smerenie când intră-n studio la Vorbe grele. Până şi latifundiarul, aflat în perioada-n care spurcă tiranul unde apucă, a părut blând şi înţelegător cu suferinţa omului (mă rog, el îi spune Diavol, dar n-are probe) şi tot ce-a putut scoate mai rău el a fost să-l facă golan. Deci ori Vorbe grele e catedrala talk-show-ului românesc, ori am vocaţie de Xanax.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

  1. Daca ai face o emisiune cu Gadea Badea Stan si invitat Becali v-as urmari de dimineata pana seara.
    PS Poate a fost si am pierdut-o eu. Si atunci scuzele de rigoare

  2. Domnule Ciutacu,

    Cu toate tarele lor, fiecare dintre invitatii dumneavoastra stiu ca sunteti un realizator care stie ce spune, deci are coloana vertebrala.
    Nu sunteti nici pe departe dresor de foci.
    Sunteti doar un jurnalist caruia chiar ii pasa de validitatea si rationalitatea mesajului trimis catre ascultatori.
    Daca va admir, este ca nici nu-i periati dar nici nu-i lasati sa se dea prea mult in spectacol. Fiecare dintre interliocutorii dumneavoastra au si latura comica , uneori grotesca in atitudine sau limbaj.
    Constient sau nu , le impuneti prin atitudine si limbaj un oarecare autocontrol.
    Nu uitati ca emisiunea dumneavoastra se numeste Vorbe grele, in care grele inseamna substanta nu mitocanie.
    Este parerea mea si dupa cat cunosc eu la oameni NU ma insel.

  3. Domnule Ciutacu,
    Uite ca am ajuns sa spun ca sunt de acord cu Becali, nu as fi crezut ca o sa mi se intample vreodata asta :),….. “Romania acum este in intuneric, dupa 6 decembrie se va face lumina”. Asa sa ne ajute DUMNEZEU!
    In ultimii cinci ani viata nostra politica a fost plina de diversiuni, provocari, manipulari, santaj, demagogie, dezinformari si discreditari. Basescu se dovedeste un mare maestru in arta diversiunii. Arunca sistematic spre dezbatere publica teme fara nici o legatura cu problemele reale ale tarii. Adevaratele probleme ale tarii nu mai sunt discutate, dl presedinte nu mai este nevoit sa dea explicatii cu privire la diverse chestiuni care il deranjeaza.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/12/diversiuni-prezidentiale-sa-nu-ii-facem-jocul/
    Cu deosebit respect

  4. Am luat in calcul presupusa “vocatie a Dvs. de Xanax”.Ca sa ma pot pronunta ar trebui sa cunosc cata ceva din regulile organizarii emisiunii. Presupun ca invitatul/invitatii nu intra direct in emisiune ci in prealabil are loc o conversatie pregatitoare si realizatorul in acest fel isi testeaza invitatii, ii consulta si diagnozeaza: au invitatii cumva stari de anxietate, de tensiune, agitatie, insomnie, iritabilitate, panica care sub stressul emisiunuii eventual pot evolua cu sau fara fobie? Si daca dumnealui ajunge la concluzia ca invitatii au nevoie de Xanax, dansul va prescrie si doza.Doza trebuie individualizata in functie de severitatea simptomelor si de raspunsul fiecarui pacient .
    Pentru ca emisiunea sa fie una de succes, realizatorul administreaza Xanaxul oral; nivelul maxim de concentratie este atins la 1-2 ora dupa administrare si in felul acesta pana cand se intra in emisiunea propriu-zisa
    dispar toate simptomele, si D-l Ciutacu scoate din ei, tot ce ar fi vrut sa ascunda acestia, impreuna cu ceea ce aveau de spus. In felul acesta dumnealui poate avea “vocatie de Xanax”.

  5. Am inteles. Dar totusi credeti ca ajungem undeva daca ne vom certa mereu? Credeti ca presedintele tarii este vinovat ca tara merge in ultimul hal? Credeti ca vorbele astea aruncate zi de zi prin presa despre “Base” sau y, vor aduce linistea in tara asta plina de zgomot politic?

  6. De la cârma navei în derivă, al cărei căpitan a devenit prin decembrie 2004, Popeye coboară pe punte pentru obişnuita discuţie cu marinarii (plebeii)… Nervii întinşi la maxim izbucnesc, fiindcă secunzii securiciului s-au dovedit a fi… secunde! Olive, oxigenata aculturată, cu tendinţe monarhisto-prezidenţiale (preşedintele Norvegiei spre exemplu) îl vede deja amiral pe Popeye, în timp ce dansatoarea-n poala şi la bara parlamentului navei, Berţica, îi ţine ascunsă sub fustă partea tăiata a pozelor de pe panourile din campanie (chelia).
    Stupefacţia generală s-a lasat peste gloată când a venit numirea Ridzei drept comisar al flotei pe finanţe… absolut toţi marinarii s-au gândit automat la cât îi va costa următoarea telecabină (probabil spre lună) a primarului Petroşaniului!
    Din sexechipa Popeye-ului nu putea lipsi Ţurcana… behăind dulce, a fost repartizată la agricultură şi creşterea animalelor…
    Ultima, dar nu cea din urmă, Boureanca… deşi de sex masculin pe vremea lui Ştefan cel Mare, în timpurile moderne specia a suferit mutaţii… la New York, Paris şi pe unde mai deţine case!
    Să nu mai vorbim de Leana, buzuca mică a tătânelui… pentru ea s-a ordonat o copaie-ntreagă de succesuri… la urma urmei, se poate inventa şi varza de Strasbourg…
    Jenibil, Popeye ăsta!

  7. Din primul unsprezece al domnului Popeye nu puteau lipsi şi titularii:
    1) Bleaga – dobermanul de casă, de curte, de serviciu, de maşină, de de toate;
    2) Teo Paleaşcă – specialist în cultura (cartofului), urmaşul (avortat) al împăraţilor bizantini, acest admirabil coleg de guvern cu Louis Vuitton (geanta lui Olive) la moţiune, cu Onţanu la incendiu, cu prinţesa Japoniei (pe care-o fixa pervers cu privirea drept în ochi, deşi protocolul…) la vizită, cu câinii vagabonzi pe stradă etc etc; imposibil de cooptat în masonerie (strică naibii reputaţia)…
    3) Fluturistu’ – rezultantul transformării Mamei Omida, stropinologul contra gripei aviare;
    4) Adriean, soţul Mioriţei – berbecul partidului, părintele spiritual al finanţistului în inginerii (Pogea), un adevărat Mărmureanu al geofizicii economice a patriei, ex-bordurist şi trotuarist de capitală;
    5) Berceanu Mondialu’ – olteanul alunecos specialist strateg, cultivatorul de autostrăzi, semiticul distrugător de cfr-uri, un Terminator suprem al boierilor de pe la agenţiile guvernului (cică)… palavragiu murdar de boc pe la gură;

    Ptiu d’acilea, hahalerelor!

  8. Am o reală problemă… acum vreo 19-20 de ani, respectam sincer un mare om de cultură, Gabriel Liiceanu… mi-l închipuiam drept un Zeus al culturii, de o verticalitate de neclintit… sobru, corect, cinstit, educat… ce mai, toate calităţile!
    Pâna anul trecut, când la televizor a apărut cu ochii bulbucaţi, în calitate de autoproclamat “reprezentant al intelectualilor”, împroşcând cu noroi în toată lumea care “îndrăznea” să “se ia” de marele cârmaci, Băsexu’…
    Am simţit cum brusc lumea parcă s-a năruit… toate idealurile mele din tinereţe au pălit într-o clipită… nu numai că preciza cum TOŢI intelectualii sunt alături de marinel, dar se pretindea şi reprezentant al acestora pe pământ!
    Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră!
    Ca să aflu deunăzi, întâmplător, cum Băselu’ îi susţine financiar (prin artificii)editura falimentară (mult îndrăgită mie), Humanitasul… am realizat că orice om poate fi “cointeresat” de oricine, prin orice mijloace… Băsexu’ chiar se dovedeşte a fi un adevărat om de afaceri: cumpără şi vinde, nu doar parlamentari sau voturi, mai nou şi suflete şi (chiar) intelecte!
    Covârşitor de debusolant… S-a mai încheiat o eră, cea a idealurilor…

  9. Oare ce-ar fi făcut Alexandru Paleologu dacă şi-ar fi văzut odrasla în postura de muppet pentru democrat-”liberalul” (fâs) Popeye? S-ar cam fi răsucit… Puţini cunosc istoria acestui nume, şi mai puţini realizează că întârziatul reprezentant al familiei este urmaş al împăraţilor bizantini!!! Cumplit! Este ca-n bancul acela (prost) cu alt retarder, Brătianu cu cartofu’… Demenţii ăştia întinează renumele şi faima înaintaşilor lor! Unii ar zice că marile familii cu sânge albastru, de la atâtea incesturi şi îmbârligături de-a lungul secolelor, au astăzi reale probleme de oligofrenitate (vezi prinţu’ Charles, Teo Paleo etc)… cine ştie? Aşa o fi… Dar ‘telectualu’ ăsta dâmb(oviţean), pre numele său cre(ş)tinesc Theodor, întrece orice limită acceptabilă a bunului simţ… biciclist la incendiu, cititor de romane la moţiune, interlocutor pro(c)tocolar al prinţesei japoneze, tipu’ dă semne de epuizare psihică damblagioasă. Mâine-poimâine îl vezi şi p’ăsta cu vreun cartof la televizor… Până la urmă există un cuvânt ce-l caracterizează perfect: avorton! Totuşi, păcat…

  10. Agenda publică se piaptănă singură când e vorba de campania pentru prezidenţiale. E ocupată cu acei candidaţi eligibili care îşi trag săgeţi reciproce prin intermediul presei. Care presă e aservită adevărului, până la interesele patronatului. Între timp, la oficiul braţelor de muncă, se fac rezervări până după alegeri, pentru luarea în evidenţă…În rest, canci.

  11. pac, pac si uite cum cade marinelu pe plaiurile mioritice ale latifundiarului, numa depinde cum ii caderea, cu alunecare si julituri sau doar in popou fara vreo alta consecinta cu sapun…

    cica vine marinelu la cluj, sambata… sa vedem cate slugi aduna boc&com ca sa il aduleze pe golan; ar fi ceva sa se trezeasca brusc fluierat, chiar de ai lui… dar las ca are grija arpi de gruia sa ii intoarca favorul scrisorii cu pricini voalate spre justitie… clujul nu este doar portocaliu ci si visiniu cu influiente verzi albe cu rosu…

    ce, tarisoara, ce romanasi, ce, absurd

  12. nu sunt de acord cu basescu,dar nu sunt de acord ca de ceilalti politicieni nu spuneti nimic rau,parca nu erati in politica nici unu.in noaptea cind a inceput geoana campania,de ce nu spune nimeni ca toata noaptea geoana le-a dat de baut la tineri,ca toata noaptea s-au distrat pe bani de campanie.Apropo,intrebarea “cit cistiga un profesor pe ora” este foarte bine pusa.se vede ca nu aveti copii in scoala.Profesorii dupa orele la care de obicei nu vor sa predea,fac meditatii cu copii si le platim 35 sau 40 lei pe ora,iar daca nu fac meditatii cu profesorii lor,atunci nu au “acces”la bacalaureat.Eu sunt o astfel de mama care nu am vrut sa-mi dau fata la meditatii si era sa nu intre in bac,dar cu 100 de eoro am reusit sa dea bacalaureatul.Poate socotiti 40 pe ora x20 de copii din 27 in clasa,sa calculculam mai departe.meditatiile se fac o data pe saptamina.deci,de la inceput pentru un copil arata asa
    40×4=160 pe luna x20 copii intr-o clasa=3200,dar, norocul ii suride unui profesor ca mai are inca 4 clase,unde media este de 15 copii la meditatii,deci 4 clase x15=60 cu prima clasa fac exact60+20=80 copii
    credeti-ma ca este un fapt real,si nu exagerez
    80elevix160 lei/luna =12800 lei/luna
    saracii profesori,cit sunt de obositi si ce putin cistiga,nu-i asa?de ce nu intreaba nimeni cit stau acesti oameni la scoala si cit de bine le preda copiilor?foarte putin,deoarece ei stiu sa-si faca banii.
    Rusine sa le fie ca mai vor bani.

  13. Ba, sa mor io’ daca l-am vazut pe ciobanu’ mai miel ca acu’. Ce-ai facut Ciutacule, ti-ai dat cu parfum cu feromoni? Sau i-ai pus bromura-n ceai la machiaj?
    Da’ stii ce m-amuza la behehe? Ca dupa ce-l pupa-n cur de l-a epilat de tot, dupa ce se matoleau cot la cot, acuma a descoperit ca tovarasu’ de sprit e chiar “uciga-l toaca”.
    Lu’ Becali nu stiu de unde i-au crescut coitele astea ca la mititica erau miiiici, mititele. Si tare mi-e ca vehementa asta il va costa scump. Si tare mai mi-e ca doar el, ciobanu’, si-o va fura raaaaau.
    Cat despre baselu (cu b mic ca nu merita cu b mare), srer sa se-mplineasca toate urarile de bine pe care i le-am facut de cand era primar.
    Si stii ce nu-nteleg? Cum dracu’, daca esti un om de rand si cineva te blesteama, iti rupi gatu’ instant, iar daca esti jmeker din “structuri” nu se lipeste neam? Nici lumanarile intoarse, nici “adevaratele” cu bobii lor, nici acatistele, nici vraji cu legaturi de mort, nimic nu s-a lipit pe astia. Nu ca as fi facut eu, dar sunt sigur ca de disperare multi au incercat! Eu m-am rezumat la blesteme si injuraturi… ca de stampila n-am cum sa ma folosesc… n-am unde s-o pun!

  14. Traiasca. Ce obicei neaos ti se pare mai fain? Bautul din sticla la revelioane sau rindeluirea prin brisca a telemelei in loja stadionului?

  15. Nu mai imi pun problema daca mai iese Base sau nu, din seara asta am inceput sa cred cu tarie ca nu va mai iesi.
    Intrebarea e, ce ne facem la anu’?
    Eu nici nu as mai face emisiuni despre Base si alegeri, ci despre ce putem face noi, poporul, la anul? Cum facem sa rezolvam treburile in tara?
    ——–
    Si sper sa nu intoarca iar PSD-ul…

  16. Eu zica Basescu asta acuma isi face un sprit si rade de lume,pentru ca familia lui e bine mersi si noi incercam sa suparvetuim.Dar Tovarase Basescu sa nu uitati un singur lucru in viata asta e un proverb care te va atinge in turul doi.”Cine rade la urma,rade mai bine”.Chiar daca vin vreumuri grele noi suntem cu constinta impacata.Nu mai gresim si a doua oara.Jos Comunismul,Jos Securitatea,Jos Dictatura.La revedere Tovarase Marinar.

    Respect Domnule Ciutacu

  17. Stimata doamna MARIA POPA ! NU CRED ca ati luat bacalaureatul, daca afirmati ca un profesor ar fi capabil sa faca meditatii cu 80 de copii pe saptamana !!! Ganditi-va ca vorbim despre un om, care are nevoi psihologice, fiziologice, materiale si sociale ! Cred ca sunteti foarte pornita pe tagma profesorilor, dar… cel mai mult cred ca ar trebui sa il condamnati pe profesorul dvs de matematica ! Cu cordialitate, un inginer : olimpic national 3 ani la chimie…

  18. @maria popa ..doamna, chestiunea asta cu profesorii care dau meditatii e doar partial valabila, in cazul in care vorbim de profesori de matematica, de romana, fizica, etc…dar daca e un profesor de educatie fizica, de exemplu, sau de desen, sau muzica ?! Astia nu sint si ei tot cadre didactice ?! ..nu cred ca se mai face calculul dupa aceeasi formula ..e ca si la doctori, daca e chirurg sau stomatolog, da-l dracu’ ca ia spaga, se descurca, ii dam salariul cel mai mic, dar daca e psihiatru, sa zicem ?! ..ala nu e tot medic, n-a invatzat ca prostu’ un sfert din viatza ca sa poata purta un amarit de halat alb ?!

    ..In alta ordine de idei, foarte simpatic Becali, de bun simt, chiar 🙂

  19. @Maria Popa
    Singurul fapt real este ura puternica pe care o resimtiti impotriva unei intregi bresle. Si asta din cauza propagandei presedintelui iubit, pentru ca argumentele dvs. sunt halucinante. Nu stiti nimic, absolut nimic despre viata unui profesor, dar v-au scos din intuneric intrebarile ajutatoare ale lui basescu. Mi-e mila de dvs., dar mai mila mi-e de mine ca trebuie sa traiesc in tara in care dvs. faceti parte din majoritate, iar eu, cum ar veni, sunt minoritara.

  20. Eu cred ca le este vfrica de tine , de aia !
    Daca nu ai avea reputatia de ziarist care e in stare sa-si faca praf invitatii , poate ca s-ar mai da oamenii in stamba .
    L-ai invitat pe omul cu laptopul sa vezi ce iese , sau e arvunit la Gadea in emisiune ?

  21. Practic, pana acum am citit cateva randuri strict despre titlul articolului, nu si continutul si limbajul folosit de D-l Ciutacu. Nu se dezminte nici de data aceasta;foloseste un limbaj golanesc, de cartier, care este presarat cu expresii care imprumuta articolului un farmec deosebit.Dumnealui “scoate din minti pe preopinenti”, “imprastie galeti cu mir din orasul Sfant peste capetele plecate ale credinciosilor”, “oamenii sunt loviti parca de smerenie”, expresii in care nu gasim economie in verbe de miscare care imprumuta textului un dinamism aparte. Parca si vizualizam cum “galeata cu mir” se goleste.Articolul abunda in epitete si metafore. Despre aceste figuri de stil vom mai vorbi.

  22. VICTOR, DE CE NU VINE DUMINICA LA SIBIU SI DINESCU??? ITI GARANTEZ EU, CA VA PUTEA VORBI DE PE SCENA CIT VREA SI CE VREA !!!!! PE NOI NE-A OBLIGAT SA MERGEM LA APLAUDAT CHIORU; POATE IESE CU HUIDUIELI,,

  23. @Maria Popa

    asa gindeste cineva cu mintea in traista.
    Pai sa le luam pe rind.
    La ce se face meditatii pe bani?
    Cel mai mult la mate, apoi romana si pe ici pe colo la unele amarite de materii.
    Citi profi sunt de mare si rom intr-o scoala la anul terminal? Eu stiam ca la un liceu care are 4 clase de liceu terminal aveam 4 buc de mate si 4 de romana. Ups! Uite cum nu ne iese calculele: 4 cls X 30 buc elevi X 40 lei ora totul impartit la 4 buc elevi = 1200 lei.
    Aoleu ce de banet!
    Cit dureaza aceasta faza? 5-6 luni? Hai zece si ajungem la astronomoca suma de 120 de milioane de LEI, pentru acesti spoliatori ai natiunii. Adica nici macar o poseta marca Udrea nu pot cumpara??????
    Mare e gradina ta doamne, ca nu au profesorii
    posibilitatea sa raporteze lu Zeus productii pe ora si la hectar.

  24. de nervi, uite cite greseli am facut
    se vede ca nu am luat meditatii, ca orice baiat de tara.
    Scuze fata de cei care le vor vedea:
    -mate si nu mare
    -ies si nu iese
    -astronomica si nu …
    -madam Cocos si nu udrea
    -Base si nu Zeus

  25. Trogloditul nostru din capul tarii o gresit intrebarea catre profesori.
    In marea lui gindire profunda, avind si antecedente cu trimiterea Laviniei pe centura, trebuia sa intrebe pe profa aia nedusa la biserica:
    nu cit cistiga pe ora si gata
    Zeus facea referire la cit se plateste pe ora, respectiv, ca orice marinar grabit prin porturile lumii, cit costa o MUIE?
    Mare intelect, mester cirmaciul!

  26. Din cate vad eu Tiranul si-a atins scopul;marea ivrajbire a populatiei si a categoriilor sociale.
    DE ASTA NU-L VOTEZ PE ACEST TIRAN NICI INTR-O MIE DE ANI,DUCA-SE PE PUSTII,EL,FAMILIA LUI SI TOT PARTIDUL LUI MAFIOT.

  27. asa e. am vazut emisiunea cu becali si chiar mi-a placut omu’, ceea ce m-a facut sa ma intreb: “e adevarat ce mi se-ntampla sau m-a luat gripa porceasca?” m-am pomenit, chiar, punandu-mi problema ca, daca ajunge in turul 2 cu base, votul pentru becali nu va fi unul negativ la adresa traianului ci unul pozitiv pentru cavaleru’ asta al luminii. o fi normal?

  28. @che

    nu e normal, ca mare diferenta intre ei nu e, ca nu eu am stat la spritz cu ei.
    Diferenta, minora de altfel, e ca base te salta cu acte “legale” iar berbecali te salta cu smardoii personali

  29. @victor: ai dreptate, si eu am remarcat, mai ales emisiunea cu tariceanu a fost printre cele mai bune. una din explicatii e ca singur iti poti pune planurile mai bine in practica, a doua ar fi ca esti suficient de politicos ca sa nu pui invitatul intr-o pozitie beligeranta, preferand sa scoti informatii cu zaharelul. de aceea, parerea mea, blonda mai mult te incurca. dar daca esti domn…

  30. “Legenda urbana” cu “titlu de axioma” folosita de D-l Ciutacu, ma duce cu gandul la arhetipuri,ca fiind o parafrazare exlicativa a ideilor pure platoniene.Arhetipul, modelul initial, dupa care se calauzeste cineva poate,sa fie structura psihica nascuta preconstient si inconstient a individului.Legenda, arhetipul poate fi considerat un organizator inconstient al ideilor, care se repeta regulat, ca in cele din urma sa devina axiomatice.Conexiuna intre “legenda” si “axioma”, asa cum o vede D-l Ciutacu arata o inclinare a dumnealui spre filozofie. Mai stii?

  31. Frate tonomat, dar de ce nu zice nimeni nimic de faptul ca te-ai intalnit si cu Prigoana. Si asta-i de la PeDeLe. Ca ai fost la botez, chestii… Sau acolo de fapt erai un spion securist? 😀
    Mai nene, in tara asta, daca n-ai acvariu acasa, esti homosexual, conform bancului…
    Cand o sa vorbeasca si romanii in cunostinta de cauza?…

  32. Nu stiu de ce, dar metaforele “catedrala de show” si “vocatie de Xanax” chiar sunt neobisnuite.Cui i-ar fi trecut prin minte sa identifice “studioul Vorbelor Grele” cu “o catedrala”, sau si mai bizar sa transfere sensul “vocatiei” la un medicament”.Calificativul, epitetul “urban” dupa substantivul ‘legende’n-a fost folosit intamplator; D-l Ciutacu a dorit sa lamureasca o trasatura caracteristica a’legendei’ astfel dand mai multa expresivitate cuvantului.De fapt asistam la stabilirea unui adevar,ce-l caracterizeaza pe D-l Ciutacu, si anume ca “scoate tot ce-i mai rau din oameni”. Scopul insa este unul nobil; oamenii trebuie sa fie constientizati de greselile lor, daca ei insisi nu-si dau seama, ca ‘istoria sa nu se repete’.De ‘scelerati’ vorbim in general cu parere de rau, cu un fel de mila dar daca ei mai primesc si calificativul ‘consacrati’ii privim diferit, cu severitate, cu atitudine ostila.Verbul “a lovi” se refera in general la o actiune rapida, si in combinatia cu “brusc” primeste conotatia de miscare ca fulgerul.Da, D-l Ciutacu stie cum sa ne faca sa citim articolele dumnealui cu placere si chiar sa meditam asupra lor.

  33. Victor, ma uitam aseara sinteza, si vedeam ca erati critici pentru ca basescu nu vine la confruntari, pe buna dreptate. Mi se pare scandalos, nu exista in lume campanie electorala fara confruntare intre principalii candidati. Pana si la europarlamentare, cu niste candidati virtuali de prim ministru, care nici nu au ajuns pana la urma, tot au fost 2 confruntari (tvr si antena). Totusi, eu nu inteleg de ce doar va minunati de asta si nu faceti ceva. Saptamana viitoare ar putea organiza antena 1 o dezbatere cu toti candidatii invitati, in principal cei cu sanse, si daca nu apare basescu , sa se lase scaunul gol, sa i se puna si lui intrebari, care sa ramana fara raspuns.
    Eu zic ca ,mai ales in ultima sapt, toata lumea o sa fie atenta ca se apropie alegerile, si daca se oraganizeaza confruntari la tvr, antena si pro fara ca el sa apara, nu ar mai prinde nici turul 2. El sta acum ascuns si zice ca il umileste pe geoana in turul 2.

  34. Domnule Ciutacu,desi va respect mult si va consider unul din cei mai dragi jurnalisti,trebuie sa va marturisesc ca am ramas cu o mahnire in urma emisiunii la care a fost invitat Dl Crin Antonescu si Dna Oana Dobre.Poate sunt eu subiectiva si de aceea mi s-a parut ca a fost “incoltit” Crin Antonescu.Am observat ca nici dvs nu v-ati simtit confortabil in urma atitudinii Dnei Oana Dobre pe care,dealtfel,o plac.Pe de alta parte “tirul” asupra respectivului invitat a scos in evidenta o usoara iritare a acestuia si cred ca n-a fost prea inspirat din acest motiv. Eu,pt ca il plac pe Crin Antonescu ma simt obligata sa arat ca faptul de a te pastra curat si neimplicat in marsavii mafiote este suficient de a te face un politician credibil si respectat,apoi mai cred ca are si viziune.Raman in continuare un telespectator fidel al Domniei voastre,dle Ciutacu si va respect la fel de mult.

  35. @Asztalos Floare: aproape nu conteaza ca, doua zile mai tarziu, Oprescu a beneficiat de acelasi tratament de la aceeasi Dobre. da’ daca-i simpatizam trebuie sa ne comportam cu ei cu grija, sa nu cumva sa le frangem tulpinile?

  36. Mişto, înseamnă că n-aveţi nimic împotrivă dacă ne vom folosi şi noi de dv. ca să ne tămăduiţi…

  37. Desigur,conteaza ,numai ca eu,dle Ciutacu,am spus ca sunt subiectiva si numai putin mahnita,nu deranjata si ca pentru mine conteaza sa nu mai iasa “Tiranul”,caci in decembrie 1989 era cat pe ce sa-mi pierd fiul pe strazile Timisoarei si n-as mai vrea sa continuam drumul indicat de Basescu.Intre timp am aflat ca se dau mari batalii spre mobilizarea cetatenilor naivi si aici in Timis.PDL-ul nu doarme nici o clipa,iar cei “naivi” sunt multi si simt o mare neputinta ca nu pot sa actionez in ziua votarii,ca observator ,aici in comuna mea,al sectiei listelor suplimentare.

  38. buna seara,
    am si eu o nelamurire…oriunde am vazut un sondaj facut de oricine altcineva decat societatile specializate in asa ceva l-am vazut pe antonescu daca nu pe primu loc cu siguranta pe locul 2 sau oricum la o diferenta foarte mica fata de ceilalti (in marja).intrebarea e, cum mama naibii au aia 2, 30-31% si el doar 16%?! mai ales dupa faza cu palma peste bot data marinarului cu caderea guvernului, propunerea lui iohanis etc. din cate stiu eu pnl a fost initiatorul motiunii chiar si al comisiilor ritii, udrea…mi se pare cam ilogic…daca se poate o parere avand in vedere ca aveti o experienta in spate si stiti cum merg lucrurile mai bine decat mine cel putin…scuze daca e offtopic
    multumesc!

    ps nu e vorba doar de un institut care ar putea fi suspectat ca e portocaliu, rosu ci de toate. in fine,poate gresesc.

  39. PAI SA SE SPANZURE! CE MAI ASTEAPTA ?! DAR APROPO .. CA OM RELIGIOS CUM SE AUTOPROCLAMA < NU STIE EL OARE CA SINUCIDEREA E UN PACAT? :))
    MI-E SILA DE ACEST …CROCOBAUR! MAI BINE S-AR DUCE LA OILE LUI SI AR VORBI POLITICA SI CE II MAI DEBITEAZA LUI CREIERUL DE SUB 500 DE GRAME CU ELE …DESI …MI-E MILA SI DE OI , LA O ADICA :))

  40. eu nu pot sa inteleg de ce este invitat acest personaj la tv, voi v-ati facut rating iar el a castigat post de europarlamentar cu ajutorul vostru, daca nu il invita nimeni pentru gura lui mare si idioteniile spuse nu reusea sa ajunga unde a ajuns.
    puteti sa va felicitati, caci cu voia sau fara voia voastra a-ti promovat nonvalorile

  41. Hmm, sa nu uitam ca acum ceva timp d-ul Becali oferea alternative economice Antenei si in special domnului Voiculescu. Dar dupa cum se putea observa, discutia se petrecea la telefon. Din cate am observat, pe sticla, herr Becali se comporta mult mai bine. Pe de alta parte, la fel ca in toate afectiunile paranoide, e mai bine sa lasi preopinentul sa isi expuna parerea. Daca cineva doreste un “hot ride”, se introduce in discurs un termen contadictoriu si apoi se manageriaza efectele. Cel mai bine se poate observa acest fenomen la Corneliu Vadim Tudor. Totul e calm atat timp cat se discuta in termeni armonici. Daca se introduce o critica la adresa discursului sau (de exemplu), se declansaza logosul diareic specific. Concluzia ar fi, ca pentru a obtine balci intr-o emisiune, trebuie sa doresti asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.