Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

Una dintre legendele urbane care circulă cu titlu de axiomă (în afară de clasicele iubitule, tu eşti al doilea-n viaţa mea şi tu esti primul cu care fac sex oral) este că, la televizor, eu scot tot ce-i mai rău din oameni. Nu-i, însă, un adevăr absolut, ci doar o jumătate de adevăr. Fiindcă, într-adevăr, dacă la Antena 3 reuşesc natural să-i scot din minţi pe preopinenţi, la Antena 2 parcă împrăştii găleţi cu mir din Oraşul Sfânt peste capetele plecate ale drept-credincioşilor.

Toţi sceleraţii consacraţi din piaţa tv parcă-s loviţi brusc de smerenie când intră-n studio la Vorbe grele. Până şi latifundiarul, aflat în perioada-n care spurcă tiranul unde apucă, a părut blând şi înţelegător cu suferinţa omului (mă rog, el îi spune Diavol, dar n-are probe) şi tot ce-a putut scoate mai rău el a fost să-l facă golan. Deci ori Vorbe grele e catedrala talk-show-ului românesc, ori am vocaţie de Xanax.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Catedrală de show sau vocaţie de Xanax

  1. Intotdeauna, la A3 sunt mai multi participanti in studio decat la A2. Pai de-aia e mai Hardcore, pt ca in grup intotdeauna se incinge treaba (lol)… In Doi…e mai simplu, in “Threesome” cum ar spune MB sau de ce nu, in “Foursome or More” e…mai bine, mai incitant, mai…nu stiu cum sa ma exprim, sa nu fiu inteles gresit, Fiecare cu…Fiecare. 🙂

  2. Nu esti sanatos! ‘Clasicele’, mey, eu nu le-am spus, personal, dar sunt de retinut.
    Mare parere de rau ca nu prea pot sa vad si emisiunea, ca-s la munci in perioada aia a zile…

  3. Bland si intelegator pe baza de rudotel peste zi si-un diazepam la culcare, probabil. N-ai baza nici macar in latifundiarul jignit, umilit si calm, ca odata-i vine amocu’ si-l sustine pe frac’su marinaru’! Acum 4-5 ani, marinaru’ era diavolul pe pamant, apoi s-au infratit intr-o cardasie, eterna pana la dosare, caci e stiut, marinaru’ rasplateste orice gest pozitiv cu o zmetie peste muzicuta de-i sar dintii preopinentului! Oricum, pentru colorit macar si becali trebuie lasat sa ne explice ce si cum.

  4. ma Victore, tu nu cumva ai dat cu tamaie in studio inainte sa il inviti pe Becali?

    Dora sti ca asta de la mirosul de tamaie incepe sa pluteasca

  5. Imperatoare, nu cred că-i una din cele două, io bănui că, mai degrabă, se tem. Nu neapărat de persoană! Este de temut atunci când nu ştii ce are-n minte interlocutoru’, ce soarele de întrebări îi mişună prin cap (ţi-o refuzat lista cu alea nepericuloase!) şi stai cu noada încordată (nici vârf de ac nu trece!) aşteptând momentul când o dă (ca pe-o bardă) pe aia care te încuie. Atunci, ce să facă şi ei? O lasă mai moale, o iau cu binişorul mai cu o glumă, mai cu o “informaţie în premieră”, ceva prin care să iasă cu faţa curată dar şi cu Taurele neprovocat. C’apoi îşi fac cruce (şi chiar se laudă!) c-au scăpat numa’ o ţârucă smotociţi, treaba lor. 🙂

  6. Pai daca nu l-a injurat pe Basescu, inseamna ca nu prea v-ati inteles pe partea politica. Dar macar pe partea economica v-ati inteles?

  7. Stiind ca “nu prea esti dus pe la biserica” vin in emisiune ca la abator, stiind ca esti CASAPUL SEF si de aceea nu te provoaca.
    Le ajunge ca au avut curajul sa se prezinte si nu le mai ramine nimik ca sa se dea in stamba.
    Dupa ce au trecut prin ” infernul” de la emisiunea ta si ramin intregi, ce mare bucurie sa mai aibe.
    Striga in gura mare: bai ciocoflenderilor, am fost la Ciutacu in emisiune. Sunt mare!

  8. @Sloan: ba l-a injurat, da’ incet si trist, cam ca la futaiu’ vaduvei la pomana. cat despre insinuarea aia jegoasa cu partea economica, cauta alta, ca au incercat multi mangleala asta si nu le-a placut ce-a iesit.

  9. Am vazut emisiunea si mi-a placut foarte mult.
    Pentru toate aceste dezvaluiri, fiind un mare stelist, il iert pe domnul Becali de toate relele facute clubului din Ghencea.
    Felicitari nenea Victor!

  10. I(nalt) P(rea) S(fintitul)- P(rea) F(ericitul) P(arinte) VICTOR CIUTACU (Dubios de Fericit ) la primit in audienta privata pe robul lui Dumnezeu (si nu numai) Nu mai Putin de Fericit Gigi Becali. Cei doi s-au intertinut minute in sir tacand . Mielul Domnului, Becali a avut totusi curajul de a scoate un behait usor in platou dar nimic vulgar doar acolo ” un golan” la adresa lyui base da evlavios si fara de dusmanie, ca de nu e bine sa ai dusmani prea multi mai ales acu’ in campanie. IPS Ciutacu l-a iertat pe Pacatos. Discutiile s-au incheiat cu un Te Deum si fiecare dintre cei doi s-a indreptat care incotro.

  11. @tiberiu ivanoschi: am curaj sa pun pariu cu dvs. ca Becali se tine de cuvant. Se cunoaste ca nu stiti caracterul machedonilor. O fi Bacali un golan, in viziunea multora, dar este om de cuvant si acest lucru este bine stiu de toti cei care au intrat in contact cu el.
    Gigi Becali stie ca Traian Basescu a dat ordin ca sa il aresteze, pentru a se acoperi celebrul scandal Puiu Popoviciu- DGIPI.

  12. Poate reusiti sa-l convigeti si pe prezident sa intre in “catedrala” si sa se spovedeasca nitel….

  13. L-am urmarit cu mare atentie pe Becali , in declaratiile pe care le-a facut la Sinteza etc, dupa ce a fost scos din puscarie. Omul a spus de atunci, pentru cine a avut urechi sa auda, ca Basescu a ordonat arestarea sa. Si cred ca Becali a jurat in sinea lui ca se va razbuna; ca om, ca machedon,…Nu cred ca se va lasa santajat, calcat in picioare. Cred ca nu i-a dat un leu Ebei in campanie, cum nu i-a dat nici acum lui tac-su. Si nici nu-i va da. Apropo de asta, Penescu e pericol social, nu? Dar Gorbunov n-a fost, sau altii ca el! Am mai auzit ca a dat mita la Garda Financiara? Si la Inspectia Muncii? Extraordinar! Si eu care credeam ca se inventase deja apa calda de la bloc! 🙁
    Oare ce-o fi acum in capul unuia cu banii lui Penescu?

  14. Studioul Antenei 2.tv-Vorbe Grele este mai degraba o catedrala de talk-show decat orice altceva.Studioul in sine, cu noul mobilier aproape “transparent” indeamna parca pe cel invitat/cei invitati la ‘smerenie’nu in sensul de atitudine umila ci atitudine respectuoasa, comportare moderata. De ce oare? Poate pentru ca se simte un miros aromat patrunzator dar placut, sau poate pentru ca cei invitati isi aduc aminte de catedrala unde un episcop folosea mirul, acest undelemn parfumat si sfintit (The Thorn Birds – actor: Richard Chamberlain)pentru crestinii care veneau la spovedanie sau si mai ales pentru ca realizatorul emisiunii are un comportament moderat, o atitudine respectuoasa, plina de bunavointa. Si de fapt invitatii vun cu placere la “spovedanie”. Ce-i sfatuieste D-l Ciutacu?! Aici nu ne mai bagam nasul.

  15. Nu stiu daca e de bine sau de rau,dar emisiunea’vorbe.grele’ e considerata,de catre invitati,mai serioasa decat altele;probabil de aceea multi se abtin;dar,sa fim seriosi,cum cineva devine violent(verbal)toti moderatorii ii taie macaroana,aducand in discutie normele cna.iar pe basescu il poti ataca doar cu flota,pt. ca in celelalte cazuri,justitia(vechea placa)nu si-a spus cuvantul.Bine,asta e valabil pt. toti.

  16. Domnule Ciutacu, va rog sa-mi raspundeti sincer la urmatoare intrebare: Aveti ceva de impartit cu Domnul Presedinte Traian Basescu? Sau va este doar antipatic? Va multumesc pt raspuns.

  17. @Respect: mi se pare daunator si nociv politic. n-avem nimic de impartit, n-am furat impreuna, i-am lasat doar lui placerea. nu mi-e antipatic, mi-e sila de el. sper sa raspunsul meu a fost suficient de cuprinzator.

  18. @tiberiu ivanoschi: Vadim nu e machedon, iar Becali isi tine cuvantul dat! N-are rost sa ne contram la infinit. O sa vezi ce va urma! Nea Gigi e la inceputul dezvaluirilor. 😉
    Il va face “muci” pe Tiran , cu vaporul lui portocaliu cu tot!

  19. EU CRED IN CEA CE SPUNE DOMNUL BECALI SI RESPECT PENTRU EL.CRED CA BASESCU ASTA NU ARE DELOC FRICA DE DUMNEZEU.BV DOMNULE CIUTACU SI RESPECT PENTRU MUNCA DUMNEAVOASTRA

  20. Te salut din nou, prietene, profit de ocazie ca nu-s in timpul programului si te intreb care zici ca e treaba cu partea economica dintre tine si Jiji.

    Nu e o intrebare naiva, intr-o doara, ca a lui sloan de mai sus, ci ma refer la tine, la baiatul tau, la Steaua, la meciuri vizionate la fotolii pe Ghencea, la vizite in loja patronului si replici de genul “uite, tati, cum se vede stadionul de la nea Gigi”. Stii tu.

    Deci? Cum e cu mangleala asta?

  21. @Florin: fix aceeasi cu aia facuta cu Borcea, Badea, Turcu & co. alaturi de care, de asemenea, vizionam meciuri in loja. niente, baieti, mai cautati. de aia mi se rupe de voi, imi permit sa ma afisez cu oricine, oriunde, oricand.

  22. Victore,Gigi si-a luat cumva om de campanie smecher ? ca am vazut de ex.,aseara cat a tinut sa reproduca dintr-un film care l-a vazut el.parca e mai ´´profi´´

  23. Ei, are dreptate Florin, intrebarea mea fusese naiva si se referea la relatia pe partea economica dintre Gigi Becali si muncitorul de la Antene Ciutacu – genul de relatie pe care invitatul de aseara voia sa o initieze (si cred ca si s-o finalizeze) in urma cu vreo 4 ani. Aia sper eu sa fi mers bine, nu insinuam altceva.

  24. @Sloan: acum 4 ani nici nu ne cunosteam. incearca la Turcescu. azi sunt un monument de toleranta, da’ tot la o singura tragere mitocaneasca mai ai dreptul. dupa aia, conform traditiei impamantenite, tu vei zbura, iar eu voi deveni un cenzor nemilos.

  25. Buna seara d-le Ciutacu,

    Le e teama de inteligenta Dvs.Pai de ce credeti ca nu vine Basescu?Pai tocmai de asta!

    Va doresc cu tot respectul,o seara buna,
    IoanaP

  26. Nu am inteles niciodata de ce consumatorul de media se gandeste la bani imediat ce aude de o emosiune. Gata domle, ai primit bani de la invitat sau ai dat bani sa vina cineva… NU e peste tot asa. Si daca e, atunci prefer sa ma mint.

    E campanie. Iar Becali e candidat. Probabil a invatat ca nu e bine sa se mai dea mare, sa arunce cu noiroi in stanga si in dreapta dupa ce face dus…

  27. Off topic Gata!!!! AJUNGE !!!!!
    Ma uit la stiri si tocmai aflu ca:
    Toate oficiile postale sunt tapetate cu posterele “candidatului independent la prezidentiale Traian Basescu” si ca printre carti postale ,timbre si alte cele,e plin de pliante cu zeus.Motivatia cum ca, Posta Romana si-a anuntat disponibilitatea pentru afisaj dar singurii care au reactionat sunt pedelicii e cel putin hilara si ne insulta inteligenta.Sper sa fie ultimele zvacniri ale acestor “Purtatori ilegali de cap”
    O seara buna!

  28. @andrei_viitor_jurnalist: asta-i hitul lor de campanie, nu mai pune la suflet. fiindca ei asa sunt obisnuiti sa intre. iar unora li s-au inchis inexplicabil usile.

  29. frumoasa emisiune cu Dl Becali dar nu iau de `sfant` tot ce spune un on care-l injura pe Basescu azi si maine-si da mana peste tara…sa faca propaganda ieftina cu ultrasii nu cu noi…la ora 21 pe Antena 2 am onoarea !!

  30. Victore, stiu ca …, da’ cateodata chiar exagerezi in a face emisiuni misteaux, mogulu’ ar trebui sa sara la cap cu un bonus, acolo. curat catedrala de emisiune, nene Victore, fara caterinca.

  31. parca vine mai cu temele facute j.j..ma uimit cat a tras sa spuna aseara o amintire de i-a ramas lui din nu stiu ce film.oricum j.j. e haios

  32. S-o fi înţelepţit şi nea Jiji! Ştie cred şi D-lui că nu le poate face pe toate! Şi fotbal şi afaceri şi politică şi milostenii la popor şi familie. Poate că toate astea îi dau de gândit.
    Cât despre Dvs., nu ştiu, nu mă bag. Poate aveţi energii nebănuite. Apropos, nu vă simţiţi niţel dezavantajat în raport cu Badea, Gâdea şi Dl. Stan, că Băsel nu a făcut clip şi cu Dvs.?

  33. 2 penibili, si el si Base. Mint de ingheaza apele! E atat de jenant si minte atat de prost incat nici nu pot sa-l urmaresc!

  34. Draga domnule, serios ca nu pot pricepe cum de scrieti despre george Becali. Si cum pyteti sa mai ironizati ceea ce e deja derioriu, si sa ne amuzati cu ceea ce e de mult hilar, si sa puneti in discutie ceea ce toti stim cu varf si indesat. Eu cred ca atitudinea suporterilor care canta pe stadion e mai frusta si mai valoroasa. Pe cand un “embrago” in presa pentru domnul in cazua? Colegii dumneavoastra eu incercat. Eu am o campanie acum Scrie cu stiloul! pe http://www.razvanzlavog.wordpress.com. Aruncati un ochi cand e timp. Va salut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.