Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Finu’, blonda şi tonomatu’ cu ieuro

Finu’, blonda şi tonomatu’ cu ieuro

Pentru ca imaginea sa se suprapuna cu titlul, ar trebui ca intre cei doi sa existe si Blonda. Si va aparea deseara, la “Vorbe grele”, pentru a intregi troica. Iar eu o voi felicita pentru recenta promovare in ierarhia guvernamentala a Oficiosului

Va las voua placerea sa descoperiti personajele…

UPDATE: Meserie, haine grele. q.e.d.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Finu’, blonda şi tonomatu’ cu ieuro

  1. Ia intreaba-l tu pe Ghitza cum a fost cu cheful ala monstru din Croatzia, de asta vara, unde au spart usile la hotel si s-a facut de miru’ lumii impreuna ca altzi juni din protipendada aradeana. In asa hal incat instructorii pentru lectiile de scufundare adusi special din Austria cu acesta ocazie au refuzat sa ii mai instruiasca.

  2. … i kill anybody for one dollar…,but you are my friend … so i kill you for nothing ! hooo nu te speria ca nu e vorba despre tine mister …si-ti spun sigur ca nimeni nu risipeste gloantele pe facatorii de opinii inutile ,ca daca ar fi utile hehee stii tu …securea ,capul! dar asa invata omul ce e viata :cu pistolul la timpla … dar atentie ca nu se dau niciodata diplome … succes maxim pozitiv

  3. El glasuia, eu citeam strategia de cincinal in 4 ani a PDL-ului.
    Una peste alta, iertat sa fiu dar, zau, spanac pe crestet si pe cap, pe cap si crestet tot spanac

  4. Spike, o minune de catel
    De cind ma stiu, desi pe vremea comunismului era privit si dezavuat ca obicei burghez, am avut meru in casa cite un catel ca animal de companie, mereu pekinez.
    Acum am doi, o catelusa care a imbatrinit saracuta, are 15 ani si pe care trebuie s-o transportam noi si o zvirluga de catel, Spike, extraordinar de jucaus si de departe cel mai inteligent catel pe care l-am avut de-a lungul timpului.
    Faptul ca de cind avea doar trei saptamini, am avut in permanenta grija de el si ca prin natura faptelor rostuite de Dumnezeu, ne petrecem tot timpul impreuna, a creat intre noi o legatura speciala in care ‘mnealui vede in mine si mama si tata si frate si companion de joaca.
    In programul nostru zilnic diminetile sint dedicate computerului la care scriu, fapt care ma tine departe de noutatile prezentate de buletinele informative prezentate de posturile tv.
    Fiind totusi pasionat si amuzat de circul politic de la noi din tara m-am gindit sa ma folosesc de inteligenta micului meu tovaras de viata si sa-l invat (deoarece televizorul este in alta camera) sa ma anunte cind pe ecran apare vreo personalitate politica dimboviteana.
    Numai ca rezultatele acestui exercitiu mi-au intrecut cu mult asteptarile.
    Amicul meu, nu numai ca recunoaste personajele respective, dar reactioneaza diferit la vederea lor.
    Astfel, atunci cind la televizor apare Tariceanu, Spike se repede disperat la castronul cu mincare si latra furios in apararea oaselor ce asteapta cuminti sa fie mincate.
    Atunci cind vine la mine in camera si incepe sa se invirta cu viteza incercind sa se muste de coada stiu ca la televizor este recital Mircea Geoana.
    Probleme mari am insa in momentul aparitiei lui Vadim Tudor, moment in care Spike incepe sa latre ca un apucat, cu spume la gura, motiv de cearta cu vecinii. Nu se potoleste decit daca ii dau ceai de tei sau, atunci cind discursul lui Vadim devine apocaliptic, un sfert de pastila de Distonocalm.
    Dar cel mai mult ii place de Elena Udrea, sint momentele lui de relaxare cind, dupa ce latra vesel de vreo doua-trei ori, dind fericit din codita, se aseaza apoi pe posterior si incepe sa-si faca toaleta organelor intime cu limbuta pina cind isi genereaza (rog sa fiu scuzat!) o frumusete de erectie adolescentina.
    La Patapievici si Avramescu, desi de regula isi face necesitatile afara, vine linga mine si dupa ce isi ridica piciorusul, uda la radacina scaunul pe care stau la computer.
    Preferatul lui este insa Emil Boc, la care dupa ce casca de citeva ori, da cu labuta in telecomanda, stinge televizorul si se pune pe un sforait de il aud din cealalta camera.
    Ion Iliescu ii genereaza o stare de melancolie blegoasa din care isi revine numai la aparitia Elenei Udrea.
    La Elena Basescu, vine linga mine, se ridica pe piciorusele din spate si latra bilbiit.
    Mai grav este insa cu tatal Elenei pe care cind il vede si il aude vorbind, isi baga brusc coada intre picioare, incepe sa schelalaie a frica si prevestiri rele, o ia la fuga si nu se opreste decit la mine in brate, unde asteapta protectie si mingiiere.
    Aparitia lui Stolojan il detremina sa vina linga mine, sa scrisneasca din dinti si sa miirie infundat.
    In timp ce la Adriean Videanu latra a paguba, aparitia lui Marean Vanghelie consfiinteste numarul lui de excelenta in care, in loc sa latre, miauna.
    In acelasi registru se inscrie si metamorfoza de geniu suferita in cazul lui Jiji Becali, moment in care vecinul de jos sa suna si ma intreaba daca mi-am cumparat cumva ciine ciobanesc mioritic.
    Deocamdata acestea sint VIP-urile politichiei noastre care-l intereseaza si stirnesc pe Spike, catelul minune.
    Asteptam amindoi cu nerabdare rezultatul alegerilor din SUA, pentru a putea trece la faza superioara a acestrui program de instruire, si anume tarimul politicii externe.

  5. Domnule Ciutacu, nu faptul ca l-ati primit in emisiune pe primarul Falca deranjeaza, ci felul in care a decurs dialogul.
    FALCA a condus emisiunea, a spus ce a vrut, si a vrut o lauda continua…
    Dvs ati fost patruns de “farmecul si inteligenta” lui , intervenind parca pt a-l ajuta sa se puna in valoare si nu pentru a-l pune in dificultate desi ati fi putut sa o faceti cu varf si indesat.Pacat…va credeam un om corect.
    De altfel in paranteza fie spus, acest primar Falca , nu stiu ce va face Dvs realizatorilor de emisiuni pentru ca si la emisiunea NASUL, in urma cu cateva luni, domnul Moraru s-a comportat asemeni Dvs desi cu alte persoane poate fi si D-lui ca si Dvs foarte incisiv.
    Intortocheate caile Domnului!…Nu?!
    Cu stima,Mariana Arad.

  6. @Mariana 50 ani Arad: da, doamna, dupa ce am fost acuzat ca atac la comanda apropiatii presedintelui Basescu, acum sunt vinovat ca ma comport decent cu ei. nici macar nu va puteti inchipui cat de bine ma simt.

  7. Domnule Ciutacu, lasati-l pe Falca! Sint alti finiai aceluiasi mult mai mizerabili!Care cred ca totul li se cuvine! Mergeti in aeroportul Otopeni la cafetaria “Savoire Vivre” Al”onorabilei” familii Munteanu.Ea, Ortansa Munteanu, 55 ani, pina nu demult, amanta unui lider pdl,dar si detasata pe un post de director in Ministerul Transporturilor!Pe unde a fost a calcat pe cadavre ,considerind ca totul i se cuvine fara munca, fara nimic, doar pentru simplu fapt ca este fina lui Traian Basescu!Ghita Falca, a muncit si munceste si in pdl si la primarie! Deci nu exista comparatie!Verificati si o sa fi-ti uimit!

  8. Imi incheiam un comentariu anterior referitor la calitatile Elenei Ot Plescoi (a se citi plescoa) cu cuvintele:”Sa ne traiesti Nutico, sa nu te schimbi niciodata!”.
    Asta pina mai deunazi, cind Julieta din Plescoi, aflata in intrecere socialista cu Romeo din Cotroceni la generare si interpretare de numere de circ originale, n-a transformat un “tocsau” de la deja celebra televiziune vinturoasa Realitatea, in atelier de lucru manual, la o ora de maxima audienta.
    Din surse s-a aflat apoi faptul ca, Elena si-a propus ca pina la sfirsitul lui noiembrie sa croseteze cite o flaneluta pentru toti copiii strazii din colegiul unde va candida, asigurindu-le acestora un bine meritat “Sa traiti bine!” in iarna care va urma.
    Din aceleasi surse am mai aflat ca in vederea completarii tabloului deja cu tenta de icoana, pe care si-l fabrica la varii posturi tv, urmatorul pas pe care il va face Elena, va consta in prepararea live a unei colive concomitent cu marturisirea tot live a pacatelor sale lumesti, actiune care va topi inimile alegatoarelor ortodoxe din Romania.
    In aceste conditii nu este de mirare intentia Patriarhiei Romane ca, dupa ce a inventariat toate minunile infaptuite de minunata Elena Ot Plescoi in direct pentru poporul roman, minuni constind in impletirea sarmalelor si a flanelutelor, igienizarea si cosmetizarea scolilor prin mopsuirea podelelor acestora, distribuirea de zacusca productie proprie sinistratilor moldoveni, impartirea de cirnati de Plescoi etc., toate pe fondul viitoarei colive si a spovedaniei in direct, sa decida sanctificarea inca din viata a numitei crestine Elena sub numele de Prea Cuvioasa Elena Plescoiana, dupa modelul Stefan cel Mare si Sfint.
    Se vor gasi carcotasi care vor comenta negativ aceasta intentie a clerului ortodox din Romania, pe motiv de un anumit comportament al candidatei atit in relatiile conjugale cit si in cele sociale, dar acestor carcotasi li se poate raspunde foarte simplu ca si Marele Stefan pre multi boieri i-a descapatinat, ca sa nu mai vorbim de “ibovnicirea” ce apasa asupra faptelor sale, concretizata in tot atitia urmasi din flori.
    De aceea toti romanii trebuie sa adere la ideea sanctificarii respective, iar aceasta Maica Tereza a romanilor, sa-si ocupe locul cuvenit intre cei Buni si Drepti.
    In aceste conditii de la locul pe care bine-meritat il va ocupa in Parlamentul Romaniei spre mintuirea neamului carpato-danubian, Prea Cuvioasei nu-i va mai ramine decit un pas de facut catre Imparatia Cerului.
    Noi ii tinem pumnii si ii dorim succesuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.