Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Întoarcerea (pe centură) la poporul PSD

Întoarcerea (pe centură) la poporul PSD

Motto: “Sexul oral poate fi si placut; depinde la care capat te afli”

(intelepciune populara)

1. Dat fiind ca, dupa cum am convenit si nu mai revenim asupra motivatiei, domnu’ presedinte-jucator are – constitutional vorbind – dreptate intotdeauna, nu am nici un comentariu cu privire la caricatura lui Vali Ivan.

2. – Eugen Istodor: Patriciu.

– Florin Calinescu: Ce-i cu el?

– Eugen Istodor: Cum ai ratat prietenia cu el?

– Florin Calinescu: Uite, s-a intimplat, dar nu ati ratat voi prietenia cu Vintu.

Integral in Academia Catavencu

UPDATE DE UPDATE: Cand v-am spus meditativ ca s-a dat drumu’ la mizerii, strambati din nas si ridicati din sprancene a neincredere. Ei bine, in tara lu’ Big Brother, masinaria merge. Si mai urmeaza…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

32 thoughts on “Întoarcerea (pe centură) la poporul PSD

  1. Prietenia e atunci când unu’ stă capră contra lovele ?
    Dar mai ales prieteni sunt ei cu natura. Mari prieteni.Şi uite aşa a ajuns unul guvernator peste o literă grecească.

  2. lavinia sandru: o PUTORISCA arivista si gaunoasa, plina de tupeu. daca ar fi stat in banca ei, acum era pe cai mari in pd, in loc sa-si faca “traseul” pe Grivitei.

    sper ca florin calinescu sa fie suficient de intelept sa nu candideze contra lui nea nicu vacaroiu, altfel isi incepe criera politica cu un mandat pe bara.

  3. Daca tot e sa curga cu sange pe pereti eu vreau sa stiu cine e el. Tind sa cred ca in povestea ta despre deontologia sexoasa sunt implicate alte personaje.

  4. Fa-te frate cu dracul (PSD, PNL, PD-L, etc.) pana treci lacul.Singurul vinovat din toata harababura asta bolsevico-comunista este poporul roman, care a acceptat si accepta in continuare palmele izmenarilor astora, care se perinda pe la televiziuni, pentru a-si face campanie si a promite gogosi umplute cu rahat. Toti sunt tot o apa si-un pamant. Daca au curajul sa vina in fata noastra, a poporului, sa-si arate nesimtirea ca solicita cei 700 de euro/luna pentru chiria lu’ ma-sa, ce sa mai vorbim despre nu stiu ce si nu stiu cum. Au ajuns sa conduca tara o sleahta de ciobani analfabeti si plini de ifose si nesimtiri. Iertati-ma ca am foslosit cuvinte mai dure, dar asa nu se mai poate. De ce sa mergem la vot. Pe cine mama dracu’ sa mai votam, pentru ca de la ’89 incoace nu s-a schimbat nimic in bine pentru oamenii de rand. Rusine sa le fie!

  5. @cineva: si eu tind sa cred acelasi lucru:) hai sa mai asteptam putin.
    @constantin: nu-s eu personajul din film, n-aveti de ce sa ma felicitati.

  6. @Constantin

    Nici eu nu cred ca e Nea Victor in film, cu siguranta el isi permite o camera la hotel. Ala din film e un sarantoc si un prostanac. Daca era destept avea bani de o camera la hotel ca il ducea mintea sa-i faca.

  7. esti chiar Turmentat ,nu am insinuat nimic ,altfel credeam ca s-a intors de pe Venus ,ceea ce nu e adevarat .

  8. De toata jena. Stiu c-o sa ziceti ca “dreptul la informare”, ca ma-sa mare, dar…la CanCan ma asteptam sa-l dea, la Buble nu. Recycle Bin. Empty. Pacat de el.

  9. @Victor ciutacu : nu voia cineva “sange in campanie” ? Se pare ca o sa se lase cu masacre. “Comanda” e interesant de aflat a cui a fost ca nu de placere a executat golanul ala din masina numarul…

  10. De poveste auzisem si eu dar intotdeauna sunt Toma necredinciosu pan’ la proba contrarie; ar mai fi una cu un amor homosexual intr-un partid etnic care va fi/ sau nu pusa pe piata in functie de aliante. Intrebarea mea ar fi: nu-i cam devreme? … sau cineva chiar nu mai are rabdare.

  11. @ nae2007 ->
    Nu mai vorbi la general despre OAMENII DE RAND. Ai vazut cate masini noi si-au cumparat OAMENII DE RAND in ultimii ani ?!? Ai vazut aglomeratia OAMENILOR DE RAND din super-marketuri la raionul de delicatese de zici ca in fiecare zi este apocalipsa ?!? Ai vazut cati OAMENI DE RAND isi fac vacantele in strainatate ?!?

    Sunt curios cu cine ai votat tu din ’90 si pana in prezent de crezi ca vina este a altora …
    Avem conducatorii pe care i-am meritat. Trei sferturi dintre romani seamana leit cu Basescu.

  12. “Avem conducatorii pe care i-am meritat. Trei sferturi dintre romani seamana leit cu Basescu” – si, bineinteles, tu faci parte din restul de 25% care-s leit Constantinescu si ce sa facem, cativa muritori saraci si necinstiti, adica vreo 80 de procente (uite asa se face intregul ! :)) ) suntem dupa chipul si asemanarea portretelor iliesciene. Daca n-am chelie sa ma bag si eu cu primele treisferturi 🙁

  13. O avea legatura cu Mitrea si Prostanacul ? Protan & stuff + ceea ce scrie Anca Alexandrescu ?

    @Tovarase
    Daca trei sferturi dintre romani sunt ca Base de ce l-au votat doar 5 milioane ? 🙂 Ailalti au avut jena nu-i asa ?

  14. Stiti cine este contracandidatul PNL in colegiul 11 Ploiesti-Vest al PDL-istei Roberta Anastase? Omul “de paie”, colaboratorul preaplecat al “colaboratorului”(in ale serviciilor!) Mircea Ionescu Quintus. Spunea cineva ca nu mai exista “cirtite”? Ticu Dumitrescu stia el ceva cind l-a acuzat pe M.I.Q. ca ar fi “colaborator apropiat” al… serviciiilor secrete. Ce, nu l-a propus el pe Costin Georgescu la SRI, pe vremea “Duca-i Voda” Constantinescu(cel care spunea ca a fost invins de “servicii)?

  15. In ordine “preferintelor harem-iane” ale Mai-Marelui Olimpian, Lavy era “o in-sula” mult prea indepartata(un fel de “stinca” precum cea a Serpilor”). Ii venea cam rar rindul la intimitate, astfel ca era frecvent trimisa la “reciclare”. Ca sa vezi ce ti-e si cu meseria asta, veche de cind lumea! Dar, dupa “specializare” s-ar putea sa-si recistige un loc… mai in fata, mult mai in fata, numai daca “sta frumos”!

  16. Extraordinar, aseara il auzisem pe GIoana sau GEoana cum intr-o poliloghie pe care n-am ascultat-o pina la capat spunea despre “popo(RRR)ul roman”-pronuntie de trista amintire -si despre pop(RRR)ul democrat si aproape ca nu am putut dormi toata noapte ca nu stiam cine e poporul democrat. MULTUMIRI pentru luminare.
    Tot ieri am vazut-o ,in reluare , pe tzatza Turcan.Dupa ce ca-i proasta mai e si fudula(cita intelepciune are poporul roman).Daca ar vi avut si niste bigudiuri in paru-i auriu combinat cu gestica miinilor a la grande dame,cu ciripitu-i pe nas ca tircovnicii,zau ca i-ar fi stat mai bine. Ehh, noua clasa!
    Caricaturile sint foarte bune.Bravos natiune! Iar caricaturistul are marfa de prelucrare din plin …
    Apoi , as mai fi avut de comentat putin despre casta acelor specialisti care rezolva problemele Statelor Unite, murind de grija lor, pe principiul :murind de grija altora . Ca noi geaba avem probleme.Mai usor e sa le rezolvam pe ale altora, culmea pe ale americanilor! ‘Aidi, bre! Sintem chiar asa de buni ca am ajuns sa ne aia grija de problemele altora. E drept ca-i mai usor sa traiesti viata altora decit pe a ta.
    Si ca sa-mi pun si eu pene , intr-un comentariu anterior scriam de brandul de tara …zau ca am ajuns sa ma cred geniala! Nici n-a cintat cocosul de trei ori si hop, “espozitia” unui tinar si nelinistit artist care cu nonsalanta si expune “viziunile” despre Romania , cu harta, cu subiect si predicat,…vedeti ce usor e sa ti se urce la cap?
    Ei, ce sa mai, sintem un popor de geniali.Amin!
    Oooo, si pentru ca tot am scris aminn, mi-am mai adus aminte de ceva : pacat ca Prea-Sfintitul e patriarh. Nu stiu cit har ,in cele sfinte, are, dar cred ca ar fi un foarte bun presedinte si diplomat. Nu ami elaborez pe tema asta pentru ca nu e subiectul de azi.
    @ LEXUS ce pseudonim ti-ai tras! Esti subtil ,amice, masina cu acelasi nume e una dintre cele mai bune, sper ca si matale esti unul “dintre cei mai buni oameni”.Da chestia cu avem conducatorii pe care ii meritam e cam perimata. De unde , doamne iarta-ma , sa gasim altii? Poate ma luminezi si pe mine?!

  17. @mihaela: remarca nu-mi apartine, e “creata” de un tovaras mai sus; pe “lexus” il car de vreo 10 ani pe forumuri si blog-areala, asociat domeniului in care activez “lex” ulterior a trebuit sa-mi cumpar si japoneza, sa scap astfel de misto-ul colegilor. Cand o sa vand RX-ul promit ca modific si user-ul 🙂
    @tovaras: e normal, toata poliloghia mea ermetica incepe cu citatul tau la fel de encriptic. De unde draku sa inteleaga cineva ceva? 🙂

  18. @Gogoasha,
    tare reşiţeanul meu 🙂
    @Domnule Ciutacu,
    Nu ne putem plânge, avem parte de o toamnă cu adevărat bogată-n …iacă-tă, de toate …
    respecte,
    Sibilla

  19. Poza este o facatura nereusita. Ce interese descopera A.B. incit este atit de atacata ? sau ii vrea cineva functia? Astept sa vad si pe ” mascul”. Vom avea o toamna bogata. De ce ne miram de calitatea proasta a clasei poltice ? Dupa revolutia au iesit in fata toti ratatii din regimul comunist, chelneri, bisnitari, slab pregatiti profesional care se dadeau disidenti oameni care erau rude frustate ale celor din Primaverii. Asta este clasa noastra politica si din pacate nici cei tineri nu promit prea mult.

  20. Conducatorii nostrii sunt lipsiti de merit! Ei ştiu asta şi de aceea se simt, undeva, în sinea lor, “impostori” în puterile ce le au. De aceea nu au răspundere şi nici respect faţă de nimeni. De aceea se simt umili faţă de..”omologii” lor de afara, care iau în serios investiturile ce le au şi pe cine reprezintă! Ai noştrii…se reprezintă doar pe “ei inşişi”, iar asta se “simte” în relaţiile cu aceşti omologi!Şi la rândul lor, “ceilalţi” îi simt şi ştiu “cu cine au de-a face”! Apoi, îi tratează cum îi tratează, şi nu ne respectă nici pe noi, românii, că am putut “alege” aşa ceva !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.