Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Să-mi sară ochii dacă mănânc copii cruzi

Să-mi sară ochii dacă mănânc copii cruzi

De la campania pentru locale incoa’, ma urmareste un fenomen. Remarc, din ce in ce mai des, ca lumea e dezamagita cand nu vede sangele sarind pe plasmele din studioul meu de la Antena 2. Cand tasnea bulionu’ ca din gheizer, iar macelul se petrecea de obicei la Antena 3 (da’ ce mai conteaza micile amanunte?), mi se reprosa ca sunt un cyborg, ca n-am suflet si ca-mi fac glorie si notorietate calcand pe suferintele politicienilor. De cand nu (prea) mai merg la televiziunea sora si vedeta, cica-s mult prea amabil. Pana acum, reprosurile de suflet mare vizau cu precadere atitudinea fata de pesedistii, penelistii si, in general, toti oamenii care-l enervau pe Basescu si, dupa cum batea vantul, ar fi trebuit beliti de vii. Iar eu, ticalosul, n-o faceam.

Dupa ce micutii portocalii au aflat, de la colegii lor mai mari (Blaga, Negoita s.a.m.d.), ca nu mananc copii cruzi si pe masura ce se apropie marele uninominal, a inceput in PD-L un soi de campanie – dupa parerea mea, organizata – de cultivare a Ciutacului. Care, subit, ca la un semn, nu mai e atat de nefrecventabil pe cat parea cand il facea Jupanu’ tonomat, ci, dimpotriva, poate fi si decent, si saritor, si intelegator. Iar oamenii au inceput sa raspunda invitatiilor mele la emisiune (care nu lipsisera nici pana atunci) si sa constate, pe propria lor piele, ca beneficiaza fix de acelasi tratament ca si tabara politica adversa, ca nu li se intind capcane si ca fanta de la tonomatu’ din studio e infundata.

Sigur ca acum injuraturile-mi vin din partea opusa; pe care, vai, ce tragedie, o dezamagesc ca ma las imbrobodit de produsele marii oranjade, ca m-am hodorogit, ca pactizez cu dusmanul, ca nu mai sunt la fel de drastic si de intransigent ca odinioara. Ca-n bancul ala cu o media buna a bucilor (una pe cald, alta pe rece), se pare ca stau bine. Cu un pic de vointa si mai multa impostura, ma pot proclama chiar impartial. Da’ n-o fac. Fiindca nu sunt. Insa pot garanta ca oricine-mi calca poarta pesterii va avea dreptul sa vorbeasca. Iar voi sa judecati…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Să-mi sară ochii dacă mănânc copii cruzi

  1. @Mordechai: nici macar nu incerc. intr-o lume in care telespectatorii isi selecteaza realizatorii preferati, eu imi aleg singur privitorii. stiu ca e riscant, da’, in definitiv, o fac pe pielea mea.

  2. Adevaru’ e ca pe Falca l-ai menajat!:))))
    Noroc cu blonda:)))
    Nici acum nu-mi revin din shock!
    Omul ala e primar? Ales “uninominal”?
    Doamne, apara-ne!

  3. @ruxi: da’ pe Nastase ori Iliescu, spre exemplu, ti se pare ca i-as fi atacat? altfel, la faza cu Oana, ai auzit de “good cop, bad cop”? da, e ales a doua oara, chiar cu 70%, iar orasul n-arata deloc rau.

  4. N-au nici un gust cruditatile, ce noi suntem englezi sa servim beefteck ? Mie mi-ar place sa vad in studio la “Vorbe” ceva asa mai fezandat, mai mos asa ca mine ,un nea Floriiiiin Calinescuuuuuuu ( sa ai de unde musca nu de alta )

  5. Iti faci emisiunile cum doresti, iar pe oamenii aia ii inviti ca sa discutati una-alta, la rece.

  6. La dracu’… Deci nu esti tonomat?! Tztztz, ce dezamagire! Trebuie sa arunci vorbe grele des si gratuit ca sa multumesti pe toata lumea. 🙂

  7. Si la ce folos sa fii milos, ca esti luat de fraier, iar daca esti nemilos, nu le place altora,deci oricum nu o sa ii poti multumi pe toti. Asadar cred ca o judecata la rece e cea mai buna, indiferent daca place sau nu cuiva.Nu-i asa?

  8. Victor inviti pe cine vrei in emisiunea ta si cine doreste,sa se uite,cine nu sa schimbe postul.
    Ti-am simtit lipsa la sinteza,poate saptamana viitoare vei veni,era mult mai bine cu tine.Numai bine.

  9. Nu stiu ce sa zic. La prima vedere as face consideratii , ma rog, in genul celor facute de cei amintiti in ultimul alineat. Recunosc insa ca in emisiunea cu Turcan v-ati descurcat foarte bine, mi-a placut cum ii puneati intrebari si cum puneati problema, in general. Emisiunea cu Falca n-am vizionat-o.
    Oricum, pentru mine subiectul cu aducerea portocaliilor in emisiune ramane delicat. Ca parte a electoratului, voi fi intotdeauna de cealalta parte. Nu ii voi suporta niciodata, cu manipularea mizerabila pe care o practica! Altii o fac mai cu masura.

  10. Victore…stii tu prea bine cum sta treaba.

    Cand zburdau baietii din pd-l pe sondejele facute de Vantu isi permiteau sa-si zica intre ei ceva de genul “hai sa nu mergem la ala, il faultam si poate il dau aia afara”.

    Acum, cand dezastrul pare aproape, au nevoie de orice ajutor.

    Deci ceea ce simti tu e doar interesul lor.

  11. @Victor Ciutacu
    Si Mircia Gutau din Valcea a fost ales primar pentru al doilea mandat cu peste 75% din voturi din primul tur, si nici Valcea nu arata deloc rau, dar el tot hot si spagar ramane, chiar daca l-au scos ai lui (de fapt Zeus) din puscarie, cu toate ca a fost dovedit ca ia spaga dupa toate regulie.
    Alegatorii lui spun cu seninatate: “Fura el, dar face si pentru oras”. Si omul stie asta si fura cu amandoua mainile, ca doar are dezlegare de la alegatori si protectia lui Zeus.
    La Falca la fel o fi?

  12. Pe astia din filmul lui Ioska i-am vazut, dar pozele cu ministresa si deontologul cu care te dadeai mare martian cand le vedem?
    Prezinta cumva pericol de electrocutare?

  13. Poate acum intelege si Basescu ca nu esti tonomat desi cred ca dom’presedinte inca nu a terminat rafuielile cu presa,in special cu mogulul.

  14. eu unul ma uit mereu la emisiunile tale. si ma bucur ca ai invitat si pdl-isti ca sa ii demonstrez eu cuiva de aici ca nu tratezi lumea dupa vre-un interes anume. ma certam pt tine aici cu unu ce zicea ca esti vandut:)
    acum i-am inchis gura:)

  15. Dar de ce ar trebui sa te justifici? Atata vreme cat nu ai tu ce sa-ti reprosezi cred ca totul este in regula. Trebuie neaparat sa fii cantonat intr-o anumita tabara, nu mai poti sa fii si de capul tau?…

  16. @Dan Terteci: se pare ca-n tara asta trebuie sa fii musai de partea cuiva si impotriva altcuiva. uite ca eu nu am chef si gata.
    @geOrgian: ma lasa rece parerea presedintelui.
    @Ged: exista procurori si judecatori in cazurile Gutau si Falca. eu sunt ziarist. in privinta pozelor, detectez la tine cumva o asteptare usor incordata? toate la timpul lor…
    @Marian S: interesele mele imperiale s-au extins in tot spectrul politic. asta e, m-ai prins si m-ai demascat.
    @Cristian: crezi ca eu nu-mi dau seama ce-i mana subit la mine-n emisiune? sunt platit sa fac o emisiune si o fac, indiferent daca invitatii ma plac sau nu.
    @Andra: Sinteza zilei poate supravietui si fara mine.

  17. faci bine mai omule ca te respecti si iti respecti profesiunea.desi imi place ca cel mai mare jucator al neamului sa fie luat in suturi apreciez mai mult obiectivitatea

  18. nene ciutacu, pune si mata o intrebare la unul care are raspuns: de ce sa dam bani din buget pt a sprijini bursa? investim in afaceri private? adica statul devine actionar acolo si va scoate profit astfel incit copiii nostri vor avea macar manuale la inceputul scolii?

    ma doare-n cot de tranzactiile de la bursa si la fel de mult ma dore-n cot de cine da faliment. in acest sistem umflat precum o gogoasa care la un momoent dat va exploda, nu avem de ce sa bagam banii nostri!

    si uite asa revine sangele! sa curga mult ca e cazul!

  19. am uitat sa intreb: chitanta care o primesc de la librarie pt manualele pe care le cumpar o pot trimite ministrului adormit sa-mi dea banii inapoi? adica eu de ce sa sponsorizez prostia si incompetenta ministeriala?

  20. Nu vei putea multa vreme linistit si sa porti un dialog civilizat. Campania a inceput si se contureaza a fi una deosebit de murdara. De fapt nu are cum sa fie altfel cand poltica dusa de presedintele jucator este asa. Toti va inghesuiti sa-i recunoasteti merite unui om care n-are nici unul. De exemplu, trustul eolian, intemeiat numai pe morala -al carui patron este un model de cinste si corectitudine – va da drumul azi pe piata unui material cosiderat de ei bomba. Sefa departamentului educatie al PSD va fi prezentata facand sex cu o persoana, alta decat sotul ei. Si sa vezi ce bairam va fi la portocalii si deontologi. Sa vezi ce de comentarii, cata morala si cata dezaprobare publica. parca ii vad pe Tatulici si pe Turcescu oripilati de cat dezmat este in politica si vor da tonul unei noi revolutii portocalii care sa ne asaneze moral si sa ne izbaveasca de mizeria in care ne-au adus cei 322. Si tot asa pana la capat.

  21. M-ai facut, involuntar, sa imi aduc aminte de Bocasa si regimul sau din Africa Centrala a anilor 70. Cand cei care l-au pus la putere au inventat povestea cu mancatorul de copii…
    Si cu Sadam au procedat la fel. L-au pus in functie si pe urma au inventat povesti.
    Povesti….
    O zi minunata iti doresc

  22. @dorel: fiecare face presa cum stie si cum poate. Eu voi raspunde, cu intensitate dubla, oricarui atac la mine, la familia mea si la jobul meu

  23. Victor Ciutacu, dvs insiva, in repetate rinduri ati afirmat ca lumea se aduna aici pe blog animata de antipatia (ca sa nu zic ura) fata de Basescu. Multora, impartialitea le pica greu si ar vrea numai PD-L-isti fripti in singe. Era meniul Casei; acu, daca oferta e mai variata, iar portocalii parasesc studioul fara sa li se dea la gioale, multimea e ofuscata.
    (Am lipsit o vreme din tara, n-am mai vazut “Vorbele grele”, dar sper sa nu gresesc.)

  24. tu nu mananci copii cruzi.bine faci.lasa sa i suga psdista pe toti.astept cu nerabdare editiile speciale ale antenei psd pc cu privire la suptu altui cuc -decat al sotului-prin masini.asta in stransa legatura cu moftul sugativei de a deveni ministru al invatamantului.dupa cum se pare psdeii tai sug bine.au supt resursele romaniei,banii populatiei ..acu sug copii cruzi.halal!

  25. O miscare fina de centru-dreapta…. O rarim la Sinteza… Invitam in studiou “prieteni” orange…
    Simt in atmosfera ca nimic nu e intamplator 🙂

    Lasand gluma la o parte, meriti aplauze la scena deschisa pentru dorinta sincera de echidistanta !

  26. Boss te rog revizioneaza prima aparitie a ta la Antena 3 la Gadea, spre deosebire de atunci acum esti mult mai fin, mai stilat, atunci erai asa un fel de verii Sora ai presei scrise, vazute si auzite acum esti asa un Kasparov esti in fata cu multe mutari, dar daca lumea vrea sange, da-le sange da-i dracu.

  27. Victore nu fi chiar atat de convins, altfel cum ajungeau Udrea Plescoi, Turcanca si restul tiribombistelor in functii la PD-L?
    Crezi ca Basea le trece clasa pe bonuri de masa?
    Nu vezi ce falci de barza au facut toate ?

  28. Salut Victor,

    Am reusit sa prind B1, un type Morar si emisiunii flegma & preturi, etc.
    Acest Morar se da mare, face publicitate politica, Prigoana, reduce preturile sau verifica impozarea.

    O televeziune are aceste drepturi in Romania.
    Emisiunile facute cu Prigoana sunt platite de Prigoana ?
    Cam cât costa o ora, 10’000 Eu.

    Am o propunere, ce ar fi sa facem o emisiune impreuna, platesc eu 10’000 Eu contra acestui prigoana care spune la orice moment, când ajung parlamentar va scap….,

    Merci

    Vladutz

  29. Ma uit la G.(ca)Cartianu la RTv… Nu stiu de ce … Probabil din cauza faptului ca m-am lasat de fumat si am reactii uneori ciudate… Este vorba despre votul uninominal… Sunt invitati si politicieni care o “scalda”, o “labaresc” la greu… Oare stie PSD-ul ca poti sa ai 40% din voturi si sa nu ai reprezentare parlamentara…?

  30. @Victor Ciutacu
    Da domn Victor, exista si procurori si judecatori, dar au deasupra lor si un Zeus protector.
    In partea cu pozele, sa stii ca m-ai dibuit bine. De cand ai amintit de existenta lor, freamat de nerabdare sa le admir. Sper ca-mi vor produce niste trairi estetice deosebite.

  31. Felicitari pentru tot ce faci, pentru atitudinea din emisiuni. Sunt sperante pentru tara asta!

  32. Uninominal sau

    Les scientifiques sur le sexe

    1. Le sexe est un traitement de beauté. Les tests scientifiques ont montré que les femmes qui ont des rapports sexuels produisent un grand nombre d’hormones oestrogène. Cette hormone rend les cheveux brillants et donne la peau douce.

    2. En douceur, les bons rapports sexuels réduisent les chances de souffrir de dermites, démangeaisons, et imperfections cutanés. La transpiration nettoie les pores et rend la peau resplendissante.

    3. Faire l’amour fait brûler toutes les calories que vous avez pris pendant votre repas romantique.

    4. Le sexe est l’un des sport le plus sur que vous pouvez pratiquer. Il étire et tonifie tous les muscles du corps. C’est bien plus plaisant que de nager 20 longueurs !

    5. Le sexe est une cure instantanée contre les petites dépressions. Il fait circuler l’endorphine dans le système sanguin, produisant un sens d’euphorie et vous laisse avec un sentiment de bien-être.

    6. Plus vous avez des rapports, plus vous en redemanderez. Le corps sexuellement actif dégage une très grande quantité de toxines appelée “phéromone”. Ce parfum sexuel rend votre partenaire complètement fou!

    7. Le sexe, est le plus sûr des tranquillisant au monde! Il est 10 fois plus efficace que le valium.

    8. S’embrasser chaque jour, évite d’aller chez le dentiste. S’embrasser augmente la quantité de salive qui nettoie la nourriture de votre bouche, réduit le taux d’acide qui donne les caries, et prévient la production de la plaque dentaire.

    9. Le sexe soulage les maux de tête. Le rapport sexuel peut réduire la tension qui réduit les vaisseaux sanguins du cerveau.

    10.Beaucoup de rapports sexuels peuvent déboucher le nez. Le sexe est un naturel antihistaminique. Il combat l’asthme et le rhume des foins.

  33. Ce parere ai de ” andrelele ” doamnei Udrea ? Pe mine, locuitoare a sectoruli 6 nu ma convinge. Sunt prea multe doamne in PD-L care incearca sa ne convinga ca sunt minunate sotii, mame, gospodine, oameni politici. Poate pe barbati, o prezenta agreabila feminina ii “inmoaie” dar femeile cu intuita lor specifica nu pot fi convinse. Elena Udrea nu va fi niciodata separata de Cotroceni, decoltee, presedintele Norvegiei, biletelul roz si de ce sa nu o spunem o voce pitigaiata, stresanta si obositoare. Ne preocupa atit de mult imaginea, dar un politician nu ar tebui sa fie competent si chiar harnic cu spirit de initiativa?

  34. Fratilor…! Ati vazut-o aseara pe dna Udrea la andrele…? Eu asta iarna mi-am pierdut caciula… Daca-mi face domnia-sa una … eu o votez… Clar…!

  35. cam multa tevatura pt o chestie minora. Ca si cum ar putea cineva sa-l suspecteze pe ciutac de vreo potlogarie. Sincer, nu m-am gandit nicio clipa la mismasuri, ba din contra, am asteptat sa vad care-i smecheria, in care colt ii ingramadeste pe portocalii, ca de altfel la fiecare aparitie a vreunuia dintre ei pe la vreo emisiune a antenelor. Cat priveste statutul pedele, acesta interzicea alierea politica cu psd, si ce sex oral ar mai incinge acum micutii!

  36. De aprox. 4(patru luni)nu reusesc,avind aprobarea dir.jud.de sanatate Ialomita,sa i se faca operatie la ochi mamai mele.Am sunat in fiecare zi de luni si mereu mi s-a spus ca sa revenim.Mentionez ca mama mea implineste anul acesta in dec.82 de ani.Ce asteapta dr.PARGA si d.s.j.ialomita sa moara ca sa nu cheltuiasca acei 25o de lei noi pe care iau dat? si/sau le mai trebuie la terminarea vilelor?Eu zic ca sa le fie rusine ptr.ca prin profesia lor nu sunt in stare sa redea unei vaduve de veteran de razboi cateva clipe de a mai vedea.Este vorba de o operatie de inlocuire de cristalin.Cer iertare,nu face parte din subiectul “blogului”dar nu stiu cui sa ma mai adresez.minist.sanatatii ?,vai de el,trebuie el vindecat mai intai.multumesc ptr.idiferent ce veti face.

  37. Eu sunt din Craiova, Victor Ciutacu, si bulgarii nu ma impresioneaza pe mine, dimpotriva, ma inspaimanta. Tara fara legi!!! Desi farfuria ta arata bine, Bulgaria este vai de ea, in afara de 2-3 orase pe litoral restul tarii este sub nivelul cultural al tiganilor(ca oricum sunt rasist ca zic de bulgari). Oi fi tu cu PNL-u` da cu bulgarii o “dadusi” in bara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.