Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

S-a reînteţit psihoza publică pe tema desemnării candidatului care să lupte până la ultima suflare cu inevitabilul Băsescu la alegerile prezidenţiale. Motiv pentru care, ca să fiu în trend, însă cu o profundă durere la zece metri-n spatele cozorocului de la basca mea de tractorist, îmi fac datoria civică şi mă implic. Adică vă consult, ca Jucătorul pe popor. Alegeţi-vă la liber, fraţii mei albi, preşedintele de uz propriu!

[poll id=”15″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Hai să-l alegem liber pe Vodă al nostru!

  1. Ce tare.. o sa avem Presedinte PNL si guvern PSD+PC+PDL.. exact ce mi-am dorit.. Doamne ajuta.. BAi votati crin.. va rog eu.. ce naiba.. Cel mai tare presedinte pe care l-am putea avea.Sa-i dea D Sanatate..si Victorie.. UDMR-ul saracii? sa vezi ce o sa se acreasca..sau nu.. depinde cu cine opteaza.:D

  2. Nu mai votati Sorin Oprescu.. degeaba votati voi.. ca nu candideaza el… deci… voturile acordate lui se duc catre Crin Antonescu. da? Hai ca-i ce-l mai tare. Cred ca beau doua saptamani daca iese Crin Antonescu Presedinte. Imi cumpar salvare… ca sa fiu sigur:))

  3. CRED ca de pe la al-20-lea votant lucrurile au derapat au vazut incotro bate vantul din comentarii.parerea mea

  4. L-am votat pe Nastase ,este singurul care-l poate bate pe matelot ,este destept ,bun politician si super diplomat ,o sa-l puna cu botul pe labe pe Base,dosarul Flota abia asteapta sa fie deschis …..poteca face Base cu av. Elena la tribunal …

  5. Am votat Crin Antonescu deoarece cred ca-l poate invinge pe actualul presedinte. Are “coloana vertebrala”, nu e vulgar si daca trebuie stie sa fie cinic, are experienta politica si cred ca poate sa reziste atacurilor furibunde care vor urma.

  6. Multumesc pentru oportunitate. Eu nu ma duc la votul real pentru ca nu-mi place niciunul din cei propusi. Dvs.mi-ati dat posibilitatea de a avea de unde alege. L-am votat pe Isarescu cu conditia sa ramana si guvernatorul BNR. Este destept, cultivat, discret si eficient. Iubeste Romania si in plus are conexiuni externe pe care le poate utiliza in ajutorul tarii. E un om serios. M-am saturat de maimutoi si de neamurile lor de mitocani.

  7. Nu se poate e blat! 🙂
    Mai bagati niste voturi pentru Marinel, ca e in stare SA PUNA TOTI MEMBRI PD-L SA VOTEZE!:)
    Nu mai pun la socoteala pozitia de cacao a lui mister Geoana! 🙂
    Poate nu votati asa si la toamna, ca va termim! 😉

  8. Asa pt. noi ar merita pus si Cristian Diaconescu si Tariceanu sa vedem ce optiuni sunt totusi. As merge cu toata inima la un duel Antonescu- Diaconescu.

  9. Esti o floare, esti un Crin, candidatul cel mai fin 🙂
    Sansele oricui sunt minime dupa parerea mea, dar trebuie incercat obligatoriu!
    Din ce in ce mai des aud “raspandirea” cum ca Basel ar devansa prezidentialele undeva prin septembrie, maxim octombrie; atunci nu prea ar mai fi timp…pentru nimeni:)
    Crin are sanse, pentru ca nu poate fi agatat cam cu nimic, poate doar cu absentele de prin parlament; pe cand atat Oprescu cat si Geoana sau Nastase, ar avea mari probleme intr-un unu la unu cu Il Comandante, care pur si simplu ar matura cu ei pe jos – scorul ar fi cred 80 la 20 %.
    Daca mogulii vor marsa pe Crin, iar PNL -ul va sti sa il “produca” in teritoriu, sunt sanse ca acesta sa prinda turul 2, acolo unde totul poate fi posibil…
    Salutare taica si noroc

  10. Păi e blat mare! Cum, Băsel are numa’ 8%? Unde e “intelighenţia portocalie” să dea atacuri cibernetice la nea Victor în bătătură??? E nasol fraţilor: “Români, vi se pregăteşte ceva”!
    Da’ io unu’ mai ştiu încă ceva: Cei dezamăgiţi de, da’ extaziaţi de “tzunami-ul portocaliu” Băsel, ar vrea intelectuali de geniu: Hurezeanu, Liiceanu, etc. Da’ baiu’ ăl mai mare e că nu se pot opri din osanale!

  11. Nastase..intai de toate pentru ca sub guvernarea lui s-au intamplat singurele lucruri bune pentru Romania in ultimii 20 de ani: intrarea in NATO, libera circulatie in Europa, decizia intrarii in UE. Dar mai presus de acestea pentru ca emana un elitism intelectual care trebuie sa caracterizeze persoana ce se vrea a fi presedintele Romaniei. Acesta ar fi primul pas inspre o reasezare a scarii valorilor, total data peste cap in acest moment, in Romania.

  12. Crin Antonescu (44%, 325 Votes)
    Sorin Oprescu (17%, 125 Votes)
    Adrian Năstase (10%, 77 Votes)
    Altul (nume/prenume) (10%, 73 Votes)
    Mugur Isărescu (8%, 61 Votes)
    Traian Băsescu (8%, 57 Votes)
    Ion Ţiriac (2%, 15 Votes)
    Mircea Geoană (1%, 10 Votes)
    Am ales Antonescu si alegerea mea a fost nu pentru ca l-as indragi foarte tare ci pentru ca dintre cei 7 enumerati,i-am exclus pe rand, cu toate acestea sunt sigur ca presedinte al Romaniei va fi Basescu.
    Iata si rationamentul:Isarescu bun in ceea ce face la BNR dar cred ca ar avea lacune la reprezentare
    Oprescu nu cred ca o sa candideze, vina fiind scaunul de edil
    Nastase a pierdut si in 2004 in fata presedintelui Basescu
    Geoana nu are sanse nici cat Nastase,cred ca ar avea “lipsa de substanta” intr-un duel cu Basescu
    Tiriac nu tinde spre astfel de teluri
    Becali,Vadim si Voiculescu ar strange prea putine voturi
    Concluzie:Antonescu mi se pare echilibrat, dinamic dar in dezavantaj fata de Basescu care are atuul carismei.
    Interesanta este insa diferenta dintre prezentul sondaj si sondajul Insomar
    Şeful statului stă de altfel bine în acest sondaj. Băsescu ar obţine 59% din sufragii dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Preşedinţia României. Îl urmează Mircea Geoană cu 13 procente, Sorin Oprescu cu 8% şi Călin Popescu Tăriceanu cu 3% din opţiunile electoratului.

    La capitolul încredere, tot actualul preşedinte se află pe primul loc, urmat de Sorin Oprescu, Emil Boc, Mircea Geoană, Theodor Stolojan şi Călin Popescu Tăriceanu.

    Dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, PD-L ar obţine cele mai multe voturi, 43%. Urmează PSD cu 32%, PNL cu 14 şi UDMR cu 5 procente. PRM, PC şi PNG se află sub acest prag.

    Sondajul naţional a fost realizat de INSOMAR în perioada 22-27 ianuarie 2009 pe un eşantion de 1.499 de persoane şi are o marjă de eroare de 2,8%.

  13. Pacat ca nu va candida Cristian Diaconecu, nu-l lasa Geoana, dar dupa parerea mea este unul dintre cei mai buni politicieni romani de pe scena actuala. Crin imi place, dar nu o sa aiba sustinere politica, asa ca pana la urma tot Zeus ne va adanci in “capitalism”… ne meritam soarta, asa ca hai in V!

  14. Adica cum chiar noi alegem presedintele prin vot?? Eu care credeam ca masonii, iar votul e doar o perdea de fum!!

  15. Cum ati vrea fratilor sa spuna Sorin Oprescu in clar ca o sa candideze , voi nu va dati seama ca il turmenteaza astia din CGMG ?
    Si eu am urmarit emisiunea de aseara , si mi s-a parut ca Sorin Oprescu a devenit mai inteligent .
    L-as vota pe Sorin Oprescu pentru a le readuce aminte tuturor politicienilor ca votul meu conteaza , si ca noi i-am facut oameni !

  16. pa Nastase ca sa m repar gresala de acum 4 ani cand am votat impotriva lui 😀 si am ales cu besitu’,acu fac invers ….si ma retrag din viatza politica 🙂

  17. Romanii si mai ales bucurestenii nu s-au priceput niciodata la chestia cu votul. Motivul: incapacitatea de a-si intelege propriile interese asa ca nu ma astept nici acum sa iasa bine. Pe unde traiesc nu pot vota, dar un avertisment tot pot sa scriu: alegeti-l pe Nastase sau veti disparea romani!

  18. ai pus-o.

    o gramada de liberali citesc blogul.
    judecand dupa rezultatele votului.

  19. Urasc aceasta resemnare a romanului ca nu mai poate face nimic.. si ca Basescu va ramane Presedinte. Oameni buni trezirea. Voi votati. Nu uitati asta.. NOI VOTAM. Nu voteaza Basescu..!!! NUUUUU! Deci daca voi vreti sa scapati de el , sunt 100% sanse ca el sa nu mai prinda anul 2009 ca presedinte. Va rog eu , nu va mai resemnati atat. Populatia romaneasca nu a fost prostita dealungul anilor. Ea a ramas cu aceeasi gandire libera si frumoasa.Nu va exprimati indignarea si suferinta doar prin vorbe. Aveti sansa ca acel vot pe care il dati presedintelui vostru..acela pe care il doriti sa se realizeze astfel dorinta si visul dumneavoastra sa devina realitate. Oameni buni.. nu mai disperati..puterea este tot in mana celor care voteaza.. Romanii nu pot fi manipulati asa de usor. VA rog eu.. nu va mai plangetzi cu astfel de sperante distruse..ca ele nu sunt distruse.
    Atatia ani a fost criticat Basescu, de ce acum in cateva luni lumea s-ar reorienta si sa-l considere pe Basescu omul perfect care trebuie sa ne conduca. Sa fim seriosi. Orice om poate fi inlocuit. Gandeste. Nu mai fi asa dezorientat si speriat… ca nu ti se va intampla nimic rau daca NU votezi Traian Basescu .

  20. Crin Antonescu este pe primul loc pentru ca blogul este vizitat de persoane cu un nivel de inteligenta mai ridicat…toti PROSTII or sa voteze pentru bani PDL sau PSD..asa se alege praful de Romania…si Crin Antonescu e cel mai potrivit contracandidat foarte bun pt Basescu

  21. Am ales Crin Antonescu,pentru ca-mi doresc un presedinte integru,capabil,si care sa reprezinte tara.M-am saturat de un presedinte betiv,carciumar si nesimtit ca Basescu.Sa dea Dumnezeu sa scapam de el ! Mi-ar fi placut si Sorin Oprescu dar nu lasa el fotoliul de primar…

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    L-am votat pe Adrian Nastase.Poate ma injura multi,dar cred ca dansul ne-ar putea reprezenta acum.Dl dr.Oprescu stiu ca a declarat la inceput ca vrea sa ramana primar mai mult timp;dl.Crin Antonescu imi place foarte mult,si sper sa candideze,dar nu stiu daca o sa reuseasca…
    Restul,nu ma intereseaza.
    V-as scrie mai mult,dar revin dupa cateva zile grele pentru mine.

    Va doresc sanatate si numai bine.
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  23. Am uitat sa va spun ceva:as vrea sa fiti si Dvs. joi,la Sinteza zilei,cand vine dl.Ministru Pogea.N-o sa regretati,sunt sigura.
    Cu aceleasi sentimente,
    IoanaP

  24. Ma, eu sunt un biet copil cu drept de vot, poate ca nu inteleg politica, dar imi vine foarte greu sa cred ca exista vreo urma de sansa sa iasa Crin Antonescu.
    L-am votat pe Oprescu, tocmai pentru ca stiu ca nu o sa candideze. Si probabil ca si la votare voi desena un patratel in care sa scriu Sorin Oprescu si sa dau cu stampila-n el 😀

  25. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece, ca daca facea Andreea Pora un sondaj pe blogul ei (daca are), iesea tiranu’ cu 95%. Important este sa iesim cat mai multi la vot , daca vrem sa scapam de Popeye.

  26. @mishulescu: 95% din CATE voturi? eu ma asteptam, spre exemplu, sa castige detasat sondajul Oprescu, nu Antonescu, da’ ori mi-am schimbat eu cititori, ori acestia si-au modificat preferintele politice intre timp.

  27. Eu sunt fan PNL doar din cauza ca mai are cativa oameni de caracter in componenta si ca este un partid istoric(nare importanta 😀 ) dar acum cu “Alianta pt. Romania” si-au batut joc de sustinatorii celor doua partide mari si late . Sper sa piarda Tariceanu alegerile pt conducerea partidului pt cel putin pe mine ma dezamagit total si nu are nici o sansa impotriva lui Base’ pt ca nu are fata sa prosteasca lumea si cum la noi ii moda cu prostit lumea ca sa castigi nici o sansa 🙁 .
    Asa ca sper din toata inima sa CASTIGE Crin Antonescu !(parerea mea)

  28. @Victor

    Oprescu nu vrea. Si, daca ar vrea, ar dezamagi 3/4 dintre cei care au tinut cu el.
    Si eu l-as vota pe Crin … daca nu apare altul!

  29. Votez Nastase, dar nu numai ca sa=i crape fierea lui basescu, mi-ar place sa dea icteru peste el daca iese Nastase, daca raman Crin si base, votez Crin, sau votez pe oricine chiar si pe piticu porno numai pe basescu NU.

  30. vreau sa stiu daca mai este o Marina pe blogul asta pentru ca apare pe 3 martie, cu un comentariu si eu nu am scris ieri nimic.

  31. Sunt satul sa aleg intre “Giant Douche si Turd Sandwish” Unde ajungem cu mentalitate hai sa-l incercam si p’asta?! Base’ RULLZ go Base go Base…sau nu

  32. Am o mare admiratie pentru Mircea Ionescu Quintus. Nu cred ca cineva are sa-i reproseze ceva in legatura cu activitatea lui politica postrevolutie.Liberalii in niciun caz. La “gala” celor de la realitatea ( 10 pentru Romania, parca?)Quintus a transmis un mesaj : tinandul de mana pe Crin “transferul dintre generatii”. Vine din partea unui om care are o traditie liberala in familie (generatii) si ceva peste 70 de ani ca si membru al aceluiasi partid. Cred ca este un om (Quintus), care la varsta lui, este peste interesele econmice ale oricaror grupari politice din Romania. Crin a avut si mai are de invatat de la Quintus. Ideea este ca are de la cine.
    Nu stiu despre ceilalti ce mentori au avut sau au.
    Majoritatea politic sau format pe vremea comunistilor. Poate doar dom’doctor nu-dar a stat pe langa Iliescu. In schimb cu adevarat politic dom’doctor se formeaza acum. Cred ca dpdv politic dom’doctor este inca in formare.

  33. am votat Crin Antonescu…..nu cred ca e santajabil si nici…..”dosarabil dna-cist”

  34. Crin Antonescu – pentru ca in perioade de crize trebuie sa ne gandim la liberalism mult mai mult decat la socialism

  35. Nici de votat nu pot sa votez, cica as mai fi facut-o! In fine, in functie de cel care va intra in turul II, il voi vota pe Adrian Nastase ori pe Crin Antonescu.

  36. va iesi cel care va plati cel mai mult 🙂
    ca la orice alegeri

    mergeti intr-o sectie si veti vedea cum, sub diferite forme se practica influentarea poporului

    iar, daca la oras – nu prea se vede, mergeti la sat, iar acolo, e ca pe vremuri

    bugetul sustinatorilor lui oprescu trebuie sa se refaca in urma campaniei de anul trecut; dar fiind criza, poate e mai ieftin anul acesta sa cumperi un post de presedinte 😀

  37. “fraţii mei albi” … da care-i ţîgan poate să votează , mînca-ţ-aş ?!…

  38. 1. Adrian Nastase – cel mai bun pe capitolul politica externa si cu experienta in conducerea interna(a facut multe lucruri bune in 2000-2004 desi il injura multi).
    2. Crin Antonescu- un intelectual l-as vota bucuros fata de Nastase are un minus la politica externa dar cu bun simt si consilieri buni se rezolva. La el am si o teama fata de fenomenul Constantinescu.
    3. Sorin Oprescu-Un basescu mai rafinat dar la nevoie in votez!

    PS1. Neasteptat de multe voturi pentru Crin Antonescu. Incepe deja sa urce pe val? Sa ne asteptam la toamna la un tsunami?
    PS2. Sper sa nu vad cuplul Geoana-Tariceanu pe lista ca nu ma duc la vot in turul intai …
    dar in turul doi tot ma duc macar sa-i intorc o flegma marinarului.

  39. L-am votat pe Crin, nu numai ca-mi place, dar sunt si liberal. Cat despre Doctor, sa nu uitam urmatoarele: si-a furat-o de 2 ori de la basescu si daca se mai baga si a treia oara sigur e ca in bancul cu vanatorul si ursul; si, sa-mi fie cu iertare, mai are putin si face “un an de primarie” in care, in afara de oprirea lucrarilor peste tot in bucuresti, nu s-a intamplat nimic.
    Am zis!
    P.S. Am incercat sa leg cateva cuvinte, nu sa editez perfect cateva fraze!

  40. FINALA CRIN ANTONESCU- SORIN OPRESCU!
    SA DEA DOMNUL!
    Nici Adrian Nastase nu stau rau, cu toate dosarele fabricate de DNA!
    Marinelul a intrat rau la apa!:)
    Pedeleii cred ca jelesc! Sa le fie tarina usoara! 🙂

  41. Eu l-as propune pe Cristian Diaconescu, desi stiu ca nu ar avea nici o sansa, noua nu ne plac oamenii seriosi cu coloana vertebrala si care nu stiu sa faca glume de prost gust asa cum face Basescu caci nu poate fi numit domn, o persoana care se comporta ca dansul.Imi place si dl. Crin Antonescu , seamana pe undeva cu dl. Diaconescu ca si atitudine si mod de a vedea lucrurile. Felicitari dl. Ciuatacu pentru modul ferm in care condamnati prostiile care se intampla in tara noastra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.