Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Grupul de monoloage politice Victoria

Grupul de monoloage politice Victoria

Am lipsit o săptămână din ţară, n-am fost în afara informaţiilor politice, dar nici nu m-am concentrat pe ele. Acum urmăresc o conferinţă de presă a premierului şi mă crucesc. O toantă plină de păreri de la France Presse, care vorbeşte româneşte mai prost decât cânt eu la chitară (adică deloc), are un editorial scris de-acasă de recitat şi nu se lasă până nu i-l spune pe tot în direct. Un idiot de la habar n-am ce instituţie de presă vrea să ştie de ce nu-i amendează şeful Executivului pe moldovenii care stau în acte 4.000 într-o garsionieră şi nu-s de găsit acasă. Oamenii ăştia sunt supăraţi pe Ponta. Ori au trăiri, ori e ordin de zi pe unitate, însă nu scriu, nu-i dau mailuri sau sms-uri, ci vor musai să-i audă o ţară întreagă. Nu există moderator al întâlnirii cu presa, Ponta polemizează inutil şi patinează transpirat spre neant. Prin Cretacic, atunci când am intrat eu în presă, conferinţa de presă nu era dezbatere publică. S-or fi schimbat între timp regulile şi nu m-a anunţat nimeni.

P.S. Între timp, continuă campania de strângere de bani pentru campioana olimpică Florica Lavric. Până acum am strâns 62.356 RON, 1.579 EURO şi 119 USD. Contul de donaţii şi modalităţile de plată le găsiţi aici. N-am auzit să fi dat vreun ban Comitetul Olimpic, Federaţia de Judo sau, eventual, Alina Dumitru, din solidaritate cu o colegă de glorie olimpică.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Grupul de monoloage politice Victoria

  1. Eu n-am inteles o treaba : astia de la CCR au cate 3 ?! Bun, inteleg inamovibilitate (desi unii se plang de puscarie, dar poate din alte motive), inteleg salarii babane, dar nu inteleg : ei dau explicatii doar Creatorului ?! Sau unii doar lu’ basescu ?!Alearga aia cu microfonul dupa ei prin parcare, dau cate-o replica de pe scaunul automobilului, sunt tafnosi nevoie-mare…Pai daca tot au facut ceva pe votul meu, vreu macar sa le vad fata, sa vad cum reactioneaza cand sunt intrebari incomode…
    Ar fi cazul, se pare, sa trecem la nononvirat – ii lasam doar p-astia noua, ce sa mai pierdem timpul cu prezidentialele. Renuntam la aia cu presedintele, ii facem p-astia conducatori pe viata (prin numire politica), si ne rezolva astia totul… sau cu totul !
    Daca democratia inseamna sa ne hotarasca astia noua destinul, atunci mi-e lehamite si de democratia asta – originala, pare-se, cu flacari ale democratiei purtate prin tara !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.