Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Show me the money!

Show me the money!

Eu intru o săptămână-n concediu, colecta de fonduri pentru campioana olimpică Florica Lavric continuă. Până vineri după amiază se strânsereră 22.261 RON, 740 EURO, 119 USD. Voi încerca să vă ţin la curent cu update-uri financiare. Contăm pe voi…

PLATA SE FACE ASTFEL:

– DIRECT LA BANCA
– ONLINE – INTERNET BANKING…este important si necesar de mentionat urmatoarele:numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL
scop/detalii plata: va treceti NUMELE SI PRENUMELE VOSTRU si apoi: DONATIE pentru FLORICA LAVRIC!CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701 (pentru Ron)CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101 (pentru Euro)CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101 (pentru USD)VOLKSBANK ROMANIA SUCURSALA PREMIUM PLAZA

IMPORTANT!!! cei care fac donatii din strainatate trebuie sa completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR... acesta este: VBBUROBU

nu mergem pe varianta SMS, PAYPAL etc! SINGURA POSIBILITATE, E DONATIA PRIN BANCA SAU ONLINE PRIN INTERNET BANKING. nu suntem FUNDATIE sa avem si alte posibilitati…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Show me the money!

  1. Petrecere frumoasa in concediu si dea Domnul ca peste o sapatamana tara sa mai fie in picioare, nu la picioarele numanui!

  2. eu ti-am mai urat de drum bun & vacanta,
    asa ca “nu ma mai repet”…

    cit trebuie adunat ?

  3. Victore distractie placuta in concediu. Vreau sa mentionez ca am trimis doua scrisori: Una presedintelui PPE si una domnului Gordon. Amindoua scrisorile au acelas continut si anume sa nu mai sustina o clica mafiota instaurata in ultimii 8 ani si sa respecte decizia majoritati noastre privind alungarea de la putere a MARINARULUI RATAT. Eu m-ma adresat cu subiect si predicat acestor doi politicieni. Cred ca a venit momentul ca si ziaristii din tara asta sa faca acelasi lucru. Sa ne sustina votul facind si ei la rindul lor presiuni asupra marilor lumii. Nu dau doi bani pe diplomatia romaneasca. A venit timpul ca noi insine sa fim diplomati si sustinem acest neam insaracit de mafioti.

  4. concediul asta…foarte bine pentru tine, foarte rau pentru noi!parca ne-ai lasat singuri acasa!eu cu cine mai vorbesc!?Concediu placut ,dar stiu ca nici tu nu te vei relaxa pe deplin si vei sta cu “urechea ciulita”…uite asta ne face ticalosul asta!!!Nea Nicu ne intra “in pat”asta, ne intra-n suflet!!mama lui de sarla!du-te departe, in munti si codri si asculta triluri de pasari libere…incarca-ti bateriile!concediu placut!

  5. @Crocodilul:
    Cred ca cei din PPE daca erau dispusi sa vada realitatea o vedeau pana acum. Sunt probabil rau intentionati.

    Ma gandeam ca am putea face o scrisoare in care sa explicam situatia reala, cine e basescu si pe cine sustin cei de la CE impotriva votului cetatenilor si sa o trimitem liderilor celorlalte partide din PE si unor organizatii non-guvernamentale din UE care se ocupa cu apararea drepturilor cetatenilor. Daca e un lucru de care le pasa celor din PPE sunt proprii alegatori. Sa ii scriem lui Barroso pe e-mailul de la CE nu ajuta deoarece va ajunge in spam sau in cel mai bun caz va fi filtrat de o asistenta.

    Ar fi bine ca o asemenea scrisoare sa fie semnata cat mai repede si de cat mai multi. Si bineinteles avem nevoie de ajutorul celor din presa. Poate reusim sa o publicam pe CNN.com in sectiunea de comentarii sau iReport.

    Stelian Tanase si multi altii au trimis o asemenea scrisoare. Am putea extinde acea initiativa si promova scrisoarea mai departe? Poate schimband contextul din “scrisoarea intelectualilor romani” in “scrisoarea cetatenilor romani care au votat”?

    USL-ul nu par a fi capabili sau interesati sa castige razboiul de PR, asa ca poate ar trebui sa ii ajutam (sa ne ajutam pe noi de fapt).

    Sper ca si Victor cand se va intoarce din concediu va fi de acord sa se alature.

  6. Vacanta frumoasa, linistita fara incidente de orice fel, si inca o data LA MULTI ANI sotiei de ziua numelui, iar pentru Vladut sa faca poze cat mai reusite in vacanta.Sa speram ca atunci cand te intorci la serviciu, gunoiul sa nu mai fie nici macar presedintele suspendat.

  7. …cand va intoareceti din concediu, poate facem o cheta pentru un protest de masa impotriva emisarilor straini care se amesteca in treburile interne ale Romaniei.

  8. Cncediu placut!-vacanta cu odihna meritata din plin.sper sa reveniti in forta, oricum imi veti lipsi.

  9. concediu placut! sunteti la fel de frumosi amandoi!trupuri frumoase si expresii foarte spiritualizate – la fel ca toti cei de la antena 3.

  10. Vino-acasa Victore ca tara se duce de rapa. Avem nevoie de mintile voastre.

  11. Domnule Ciutacu, as avea a mare rugaminte la dumneavoastra. Exista o fosta campioana mondiala la canotaj, care azi abia poate sa umble 5 metri.
    acest linc am vazut pe facebook, am fost coleg cu Camelia Contu in 1994-1998 la lotul de juniori din Orsova.
    Daca se poate sa organizati un sistem de donatie, ca sa ajutam cumva pe aceasta fosta campioana mondiala.
    Multumesc mult de tot. cu stima Viragh Levente.

  12. @ソリン pe 12 August 2012 la 00:20

    “cit trebuie adunat ?”

    Aspru barbat! Daca te pregatesti sa acoperi diferenta esti un barosan.

  13. @purcelix: mai degraba pragmatic/practic.
    habar n-am cu actiunile caritabile, recunosc,
    nu ma pricep.
    de obicei apare: “avem nevoie pentru aceasta
    cauza (pentru interventia chirurgicala/etc)
    de x euro trebuie adunati, adica de macar y
    persoane care sa doneze cite z euro fiecare” –
    (teledon d-ala, sms sau virare directa in cont);
    d-aia am intrebat.
    daca as avea posibilitatea, as “plati cu sec”,
    si-ar fi treaba gatata.

  14. @ソリン pe 21 August 2012 la 18:05

    “daca as avea posibilitatea, as “plati cu sec”,”

    Stiu prietene. Incercam sa fluier si eu singur prin padure, si sa-mi/ti ridic moralu’ , ca tare aveam un presentiment despre decizia CCR si de ce mi-a fost frica nu am scapat.

  15. @purcelix: merci. ca sa zic asa, mi se pare “firesc” ca
    raul sa prevaleze, mereu, aici. nu ma mai mira nimic.
    daca nu mi-as educa simturile in a-mi inhiba trairile,
    probabil as claca. o luam de la capat, ne ridicam din nou.

  16. Va apreciez foarte mult pt.gest:si ca o paranteza:de ce nu vi-ati dat jos ochelarii?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.