Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Grupul de monoloage politice Victoria

Grupul de monoloage politice Victoria

Am lipsit o săptămână din ţară, n-am fost în afara informaţiilor politice, dar nici nu m-am concentrat pe ele. Acum urmăresc o conferinţă de presă a premierului şi mă crucesc. O toantă plină de păreri de la France Presse, care vorbeşte româneşte mai prost decât cânt eu la chitară (adică deloc), are un editorial scris de-acasă de recitat şi nu se lasă până nu i-l spune pe tot în direct. Un idiot de la habar n-am ce instituţie de presă vrea să ştie de ce nu-i amendează şeful Executivului pe moldovenii care stau în acte 4.000 într-o garsionieră şi nu-s de găsit acasă. Oamenii ăştia sunt supăraţi pe Ponta. Ori au trăiri, ori e ordin de zi pe unitate, însă nu scriu, nu-i dau mailuri sau sms-uri, ci vor musai să-i audă o ţară întreagă. Nu există moderator al întâlnirii cu presa, Ponta polemizează inutil şi patinează transpirat spre neant. Prin Cretacic, atunci când am intrat eu în presă, conferinţa de presă nu era dezbatere publică. S-or fi schimbat între timp regulile şi nu m-a anunţat nimeni.

P.S. Între timp, continuă campania de strângere de bani pentru campioana olimpică Florica Lavric. Până acum am strâns 62.356 RON, 1.579 EURO şi 119 USD. Contul de donaţii şi modalităţile de plată le găsiţi aici. N-am auzit să fi dat vreun ban Comitetul Olimpic, Federaţia de Judo sau, eventual, Alina Dumitru, din solidaritate cu o colegă de glorie olimpică.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Grupul de monoloage politice Victoria

  1. welcome back.

    asta suna a “monoloagele vaginului”,
    episodul “victoria’s angry”…

    eu zic ca toti astia care am fost la vot,
    toti poticienii care nu-s portocalii,
    precum si jurnalistii ce nu-s in genunchi
    dind vajnice limbi unor ilustri ai vremii
    sintem de vina. in corpore.

    sintem nenorociti, scirbe, nu pricepem cum e
    cu democratia de la licurici si cu binele pe
    care americanii si europenii vor sa ni-l vire
    sub forma de supozitor, si ca de fapt scaunul
    apartine de drept celui pe care-l merita, recte
    vointei supreme flatulata din garaj prin hoardele
    ce impart precum baietii aia din parcari, tichete,
    oricarui paisan neprevazator ce e gasit pe ulita.

    p.s. vreau sa propun si eu reinstaurarea pedepsei
    capitale – apropo de crima a carei victima a fost
    profesoara de limba jp venita aici, in tarisoara
    asta primitiva, ca sa ridice nivelul educatiei;
    din cauza acestui fel de intimplari trebuie sa-mi
    fie rusine si sa-mi cer scuze cind calatoresc abroad
    ca “nu toti sintem la fel”. as scrie mai multe chestii,
    dar tare teama mi-e ca-mi taie Victor macaroana.

  2. “France Presse e aici? Unde e France Press? Nu va mai uitati o saptamana la France Press.”

    Cel mai scarbos si periculos pentru siguranta nationala (a Romaniei, nu a altora!) fenomen din lunile astea bolnave a fost expunerea publica a retelelor de agenti de influenta din exterior, aflati in organigramele serviciilor noastre de informatii. Brusc, osteni (probabil de ordinul sutelor), organizati in ierarhii – de la bloggeri-generali si pana la comentatori de 2-3 randuri-sergenti si caporali – si coordonati impecabil de cine trebuie, au aparut pe internet, in vazul inclusiv al serviciilor secrete ostile care si-au putut face astfel minunate baze de date (cu nume, prenume, resedinta din strainate, mutre (daca apareau in poze), loc oficial de munca, stil scriitoricesc, ticuri, inclinatii, preferinte, conexiuni cu alte persoane, prostie (ca exista si e vizibila rau), vulnerabilitati etc. Cred ca, din bun simt colegial, unii au scris pe blogurile respective “Multumim, sincer. Sa mai scrieti si pentru up-date-uri.”

    In “Orizonturi Rosii”, Pacepa (nu stim, evident, daca e adevarat) evoca un episod din vizita lui Ceausescu in America, in 1978. La New York, in fata la Waldorf Astoria, unde se afla delegatia romana, cateva sute de americani maghiari venisera sa-si strige porcariile despre Ardeal, Trianon, Trombon. Ceausescu, ofticat la max, i-ar fi ordonat lui Pacepa sa convoace toata rezidenta DIE din America (evident, multi dintre ei fiind agenti deep cover) la Waldorf Astoria, intr-o sedinta, pentru a-i mobiliza impotriva actiunilor iredentei maghiare. Pacepa ar fi vrut sa-i spuna ca, in felul asta, isi deconspira toti agentii importanti de pe teritoriul american, dar n-a avut curajul s-o faca. Asa ca baietii de FBI si-au facut in seara aia un superb insectar de fotografii cu toti fraierii care veneau, pe rand, la sedinta de la Waldorf.

    O fi meritat? Atunci? Si acum?

  3. Romania este singura tara din lume unde mortii au drepturi si sunt aparati ca sa voteze. Cit de ridicola este tara unde m-am nascut.

  4. Urgent. Romanii plecati din tara, care au drept de rezidenta pe teritoriul altui stat (chiar daca au proprietati in tara si, prin urmare, buletine si pasapoarte la acele adrese), detin un document de rezidenta emis de statul respectiv si AU DREPT DE VOT PE TERITORIUL ACELUI STAT. Nu am la indemana un scanner si nici un fax dar, daca este necesar, in cursul zilei de maine va pot transmite copia documentului prin care esti instiintat ca ai drept de vot pe teritoriul statului unde ai obtinut rezidenta (si drept de munca) si unde te afli pe listele de vot “permanente” pentru alegerile locale.

  5. Noi ne batem in liste electorale, si americanii erau vineri ocupati sa monteze placuta Ambasadei SUA pe poarta muzeului George Enescu. Mai intereseaza pe cineva ca imobilul respectiv a fost donat de urmasii lui Cantacuzino pentru infiintarea acestui muzeu? Au venit mai aproape, sa ne spuna cum trebuie “mentinuta democratia”, probabil isi vor extinde competentele si spre cultura…cultura privitului la televizor cu un hamburger si o galeata de cico acidulat.

  6. Bine ati revenit! Sper ca ati avut parte de putina odihna! Daca ati urmarit cat de cat situatia din tara, ati dedus probabil ca e un mare haloimas! Noi am votat pentru demitere, 7,5 milioane, iar votul nostru pare ca a disparut in neant! Suntem in tara celor care nu conteaza. Dintr-odata conteaza cei din afara granitelor, care nu stau macar 6 luni in tara, pentru a simti efectul unui vot! Doar vietuirea in Romania insemna asumarea unei optiuni.
    Trecand peste asta, conferinta de presa a fost un fiasco! Ponta este slab, foarte slab! Antonescu tace…E poate momentul sa ne gandim la un alt referendum. Romania: republica sau monarhie constitutionala? Abia apoi sa decidem cum mergem mai departe.

  7. Se ia una bucata cu suprafata generoasa, folie alimentara aluminiu. Se inveleste frumos telefonul portabil, cu minutie si delicatete, pentru a nu exista fisuri sau deschideri in hainuta lui lucioasa. Din acel moment portabilul nu mai exista. Deloc, deloc. Nu mai poate emite si nu mai primeste unde radio, nu mai poate fi activat microfonul indiferent de stare, nu mai poate fi urmarit prin triangulatie. Ar fi distractiv sa-i vezi fata dj-ului “Ce rahat mai e si asta, bai, care faceti glume proaste, unde e telefonul aluia?”

  8. Dupa cuvantarea lui Ponta de asta seara, la posturile realitatea si romania tv se bagau fix aceleasi lucruri intensiv si anume cum ca CCR i-a cerut lui Ponta listele si el a trimis niste cifre, adica ceva ce curtea n-a cerut. Se numesc tactici de manipulare a maselor sau dezinformare si se practica la trupe speciale, serviciile secrete etc. Actiune desfasurata sub egida, daca trimit aia datele, dati drumul la inverse, sa ii zapacim pe oameni. Ei incercau sa sugereze publicului ca oricum, ce a trimis guvernul nu are nicio importanta si nu poate schimba decizia curtii, care este deja luata ale-alea. Au primit tactica si strategia de la baza, serviciile, Basescu si cu aparatul de propaganda securista. Posturile astea de fapt sunt independente si practica impartialitate! Traian Basescu, tot ce faci tu PUTE a tactica de servicii, lasa-ne frate ca ne-ai obosit! De-te in ma-ta, tu si cu toata trupa ta!

  9. Buna seara sau mai bine buna dimineata .bine ati venit ,maine este ziua cutitelor lungi ,sper sa fiti A3 ca todeauna la inaltime A inebunit basescu ,ucide fiara tot ce este in jur cu organizatia lui de teroristi ,procurori , CSM ,etc. Romania se rostogoleste si “fetele mari ” Ponta si Antonescu poarta manusi de dantela in locul celor de box.
    Nu stiu cat timp are nevoie Ponta sa invete dialogul cu ziaristii ?
    Am urmarit conferinta ,mereu este pus in dificultate de unii ziaristi obraznici. Vad cum se enerveaza , se balbaie ,cand ar trebui s-o taie din prima .Dreptate a avut d-nul Avramescu cand l-a facut MORMOLOC
    Sper sa se sfarseasca odata nebunia basista ,ura oamenilor a-ntrecut orice limite .

  10. Asta e o propagandă periculoasă, fiindcă ar putea convinge pe unii că balivernele alea cu USL şi ruşii au ceva adevăr în ele. Ştim că băsiştii au promis şi au încercat să dea pe practic nimic tot felul de resurse naturale, inclusiv în exploatări extrem de periculoase dpdv ecologic. Dar asta nu este tot ce au promis, mai e ceva. Exploatări de gen Roşia Montană sau gazele de şist nu prea se împacă cu o democraţie funcţională, unde mediul e protejat şi în caz de pagube companiile care exploatează sunt puse la plată. O dictatură făţişă ar fi şi ea problematică: mai ales cei din UE nu pot susţine deschis aşa ceva. Aşa că băsiştii au găsit soluţia unei “dictaturi sub acoperire”, cu instituţii aservite şi alegeri fraudate, dar care păstrează ceva aparenţe. Iar ca să demonstreze fezabilitatea unui asemenea proiect au purces la tăieri sălbatice, la insultarea şi umilirea tuturor categoriilor sociale, ba chiar şi a întregii populaţii. Trebuiau să demonstreze că suntem un popor vegetal, lipsit total de solidaritate şi simţ civic. De aceea demonstraţiile de la începutul acestui an i-au afectat atât de mult pe băsişti încât au ajuns să-l sacrifice pe Boc. Trebuia să fie linişte, să nu se vadă că românii nu-s chiar mămăligă. Acest regim e apărat de Gitenstein et comp, nu democraţia.

    Asta e soluţia şi acum. USL nu va rezista mult în faţa acestui asalt propagandistic. Scopul propagandiştilor este nu doar să-l întoarcă pe nemernic la Cotroceni, ci şi să-i dea din nou Parlamentul şi Guvernul. Fără astea nu poate face ce s-a angajat să facă. Trebuie să ieşim masiv în stradă, fiindcă aşa desfiinţăm inclusiv ultima găselniţă a gigelului ăluia american, aceea cu votul ilegal masiv.

  11. Bine ai revenit hombre, suntem tot in acelasi haos in care ne-ai lasat, eu una tot cu nervii cat casa, dezamagita si plina de furie, dar mai bogata sufleteste ca am cunoscut doi oameni minunati prin intermediul antenei, dl.LISANDRU si dl.maior prezentat aseara de Mihai, care s-a autodenuntat la arad.Sincera sa fiu si eu am vrut sa merg ieri sa ma autodenunt, dar am fost cu treaba la trezorerie dimineata, si nu am mai avut timp.Saptamana trecuta am scris si eu pe siteul patriarhiei, si am cerut sa mi se raspunda de ce, in ziua de sf,marie marele patriarh se afla in com,ciolpani(unde noi avem casa) si facea mare slujba, cu alarma de grad zero si bietii tarani erau scosi din biserica si pusi sa jure pe biblie pe capota masinii.De ce patriarhia are nr.sms de donat doar pt catedrala neamului, si nu pt un azil sau oameni bolnavi, cum are postul vostru? crezi ca s-a sinchisit cineva, ei asi.Ieri, DA am fost la protest de la ora 18 la 21, am ajuns acasa rupta de picioare.Am stat o ora si ceva in fata CCR, ca s-a terminat mai devreme cu o ora, plin de jandarmi dar de data asta, mult mai bine ca asta iarna.La ora 19.15 am plecat incolonati spre universitate, nu va dati seama ce rezonanta aveau strigatele noastrte cu JOS BASESCU, intre blocurile cu bastani dinspre unirea.In fata la parchet s-a scandat si fluierat mama, mama.Oameni foarte putini, si mai mult pensionari.S-a mers civilizat pana la universitate, unii ne felicitau, altii se cruceau, dar toti stateau pe margine.Am inteles ca astazi vin 2 autocare cu cei de la timisoara.Bine a-ti revenit in tara noastra, de rahat, ne-am facut inca o data de ras cu japoneza de a venit sa scoleasca copii, si a fost omorata si violata de un nenorocit.Felicitari pt munca si banii stransi pt dna Lavric.

  12. Peste foarte putin timp, basescu va aparea in “ERATA” manualului de istorie.
    O zi implinita!

  13. Opriti dricul
    Mortu’ cere o stampila
    Stampila mortu de’avea
    Mortu’ sigur ar vota.

    Tare sint curios sa vad senvisheala de azi de la CCR! Ponta zicea ca USL va accepta hotarirea curtii oricare ar fi ea. Basescu n-a zis nimic pe tema asta. Sint curios daca va face urit sau foarte urit in ipoteza unei decizii nefavorabile.

  14. Bine ai revenit acasa Victore.
    Aici speranta ramasa in cutia Pandorei s-a SINUCIS!
    Cineva povestea ca basistii pe la orice intalnire asa, mai in afara emisunilor se lauda ca au de partea lor americanii si ca asa au rezolvat situatia – asta le da obraznicia si agresivitatea.
    Parca m-as fi intors in epoca otomana, cand domnitorii isi luau puterea de la sultan.
    Oare cu ce a platit Romania “firmanul american” de a ni-l impune pe Basescu?
    Ma simt neputincios si as vrea sa cer azil politic in China.
    Fac parte dintre putinii lucizi care nu i-a asteptat pe americani, care a dispretuit politica americana si vad ca judecatea mea nu a fost gresita!
    Acum am primit o portie de “democratie” a la SUA!
    Ma sperie atitudinea lor.
    Nu cred ca Antonescu sau Ponta li s-ar fi opus si totusi Basescu le-a oferit ceva ce cei doi NU si-ar fi permis fara a trada interesele tarii.
    Ce este acel “ceva” ce Basescu le-a vandut si nimeni altcineva NU ar fi avut curajul antinational sa o faca?
    Pentru ca NIMENI nu ma va putea convinge ca Basescu nu a facut cu guvernul american un deal defavorabil romanilor, dar foarte favorabil americanilor.
    Unde esti URSS, unde esti Ceausescule sa vezi ce se intampla?
    Cred ca acolo in cer Ceausescu rade in hohote ….

  15. la ce-l mai aduce pe Zaharescu dupa el. Ponta e un papagal care vb mult si fara rost si de multe ori esentialul se pierde in noianul de cuvinte de umplutura
    in cazul Mona Pivnicerul pana si parlamentari PSD au spus ca putea fi numita urmand ca procedurile pt constatarea demisiei sa urmeze nesimtirea CSM
    de la ,,damblaua” Rus si pana acum Ponta a dovedit ca este un slab barbat de stat!!

  16. bun venit!te asteptam sa te mai vad pe ecrane,cu un aer mai ozonat!sa-ti spun o intrebare”dece nu au loc in America lovituri de stat!?pentru ca nu au ambasada americana…sper ca ai constatat cit de nervosi au devenit basistii…fac crize !!asta-i semn bun!da nu-mi place ideea nevalidarii referendumului…ca asa o sa fie!

  17. Mi-e teama azi sa deschid televizorul. Am presimtirea ca-mi voi ingropa sperantele, ca multi altii asemeni mie, cu DREPTATEA in brate. Nu cred ca CCR va valida rezultatele. Sunt doua variante, conform legii, pe care USL pare sa le ignore, legate de faptul ca CCR se pronunta legat de referendum pe PROCEDURA :
    1. Procedura de desfasurare a fost corecta – referendumul este validat, rezultatul 46 % corect este insuficient pt demitere
    2. Procedura de desfasurare a fost incorecta, datele electorale au fost incorecte, referendumul nu este valid, presedintele nu poate fi demis
    Cererea CCR referitor la datele reale va fi luata in calcul in proportie de 99% pentru argumentarea de catre judecatori a faptului ca nu pot valida referendumul deoarece s-a desfasurat pe date false. Exista cred maxim 1% sanse, si asta tine doar de o MINUNE, ca sase judecatori sa puna REALITATEA indeplinirii cvorumului, pe cifrele inexistente la data desfasurarii referendumului, deasupra indeplinirii tehnice a procedurii si sa hotarasca demiterea.
    Cifrele furnizate de guvern sunt o REALITATE EVIDENTA pentru toti. Ceea ce cred ca lipseste, pentru a fi util unei decizii CCR favorabila demiterii, este cati din cei peste 3 milioane aflati in strainatate sunt pe listele permanente din tara. Asta nu ar fi avut cum face guvernul, asta ar putea face doar AEP (care n-a avut nicicand interesul sa faca Registrul electoral) daca i s-ar impune si doar intr-un interval destul de mare de timp – pt ca ar trebui sa fie verificati 3 mil. de oameni, nume cu nume. Stiu foarte exact, din cazuri din familia mea, ca oameni care locuiesc si muncesc de ani de zile in strainatate, au, pe langa un pasaport obisnuit (nu CRDS) si Carte de identitate valabila si sunt in continuare pe listele permanente.
    Este un haos prea mare in aceste liste electorale, este o incompetenta cronica si o lipsa de vointa de decenii in a pune ordine atat in evidenta populatiei cat si in procesul electoral, incat sa vina azi CCR, asa cum o stim ca este, si sa spuna DA, AVETI DREPTATE, a fost un referendum corect si Basescu va fi demis.
    Si cel mai rau este ca amaraciunea pe care o vom aduna o sa o intoarcem impotriva USL – pe care-i vom invinui si penaliza pentru tot ce n-au fost in stare sa faca in 20 de ani toate guvernele si autoritatile administrative.
    Asa vom deveni complici la ajungerea la conducerea tarii a celor mai otravitori extremisti, exponenti ai celor mai dure grupari de interese.
    Imi pare rau ca nu pot impartasi optimismul exprimat de multi din cei pe care-mi place sa-i vad si sa-i ascult serile la TV.
    Respect d-le Ciutacu

  18. bine ati revenit,eu unul nu mai pot cu,curtea asta,mai ales cand vad imagini cu distinsii judecatori,apare unul blod cu o coada,frate este atat de ganditor de zici transaza problemele omenirii

  19. E complet aiurea sa-l critici pe Ponta ce spune de la guvern unde are o anumita pozitie a omului de stat si alta de la USL unde poate vorbi mai liber ca lider de partid.Nu e benefic sa critici doar ptr. ca basescu nu intelege un lucru simplu -a fost destituit cu un scor extraordinar la care nu se astepta-ca poporul nu-l mai vrea.Restul sint incercari de a-l scoate pe basescu din partea vindutilor.Cred ca iesirea in strada ar rezolva problema .

  20. Sigur ca ponta va fi criticat si am si eu destule sa-i reprosez dar …..nu el va hotari daca basescu pleaca sau ramine in dispretul celor 8,5mil de votanti.

  21. 1. bine ai revenit. era nevoie de mai multe pareri competente si pertinente zilele astea;
    2. primul ministru este cel mai expus om politic zilele acestea. desi are un purtator de cuvant se pare ca nu-i prea da de lucru. pacat…. Zaharescu are ce-i trebuie ca sa-i satisfaca pe ziaristii acreditati la Victoria, chiar si pe nesimtita aia de la France Press care se dadea mintoasa de ti se facea greata. primul ministru pare ca ezita in unele momente insa presiunea succesului masurilor luate de guvern isi pune amprenta, deci este perfect scuzabil. orice va face trebuie sa demonstreze ca nu procedeaza ca Boc, adica prestatie mizerabila.

  22. Basescu a dovedit ca el are cel mult calitatea de salariat al UE, cand a anuntat masurile de taiere a salariilor si a pensiilor, acceptand sa isi mascareasca imaginea politica, fara a preciza insa ca masurile erau impuse de UE si de FMI. Ponta e la fel de subtire, deoarece el de la negocierea de la Bruxelles a reusit sa se intoarca cu lista celor 11 puncte dupa el si cu marele prag de validare, pe care i l-a impus Barroso, probleme care ne-au afectat realitatea de aprox. doua luni incoace. Adica mancam si astazi din ele. Inca nu avem un barbat roman adevarat, care sa reuseasca sa stea drept in fata mosierilor de la UE si Bruxelles. Avem numai arendasi peste Romania, care le strang alora tributul cu dobanda, pe care il avem de achitat. Colonie. Nu existam. Bafta.

  23. ce ne ramane de facut, imi vine sa [plang de nervi si ciuda, suntem o tara de prosti s-au p… pe noi, sa mai zicem ca suntem o tara democrata, ei as de unde atata democratie.Lucrurile sper ca nu v-or ramane asa.nu stiu ce ar mai fi de spus,

  24. Gata! Baselu se intoarce…”I’ll be back!” Asta ne termina pe toti.
    Cand se vor desfiinta CCR, CSM si multe alte institutii ca sa fie create altele noi, pe alte baze decat cele politice?

  25. Sunt plecata de multi ani insa sufletul mi-a ramas acasa, pana astazi.
    Din momentul asta Romania a murit pentru mine, am trait cu sufletul si speranta ca intr-o zi ma voi intoarce acasa, am facut sute de kilometri ca sa votez ca sa isi bata joc de mine si de cei 7,4 milioane de romani care sperau in tara lor.
    Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tara draga!
    Azi ai murit pt mine.

  26. Este incalificabil să invalidezi un referendum punând la socoteala realizării lui oameni care nu și-au putut exercita, în mod legal, dreptul de vot în data de 29 iulie. Astfel, am ajuns să mă gândesc serios ca cetățean căruia i-a fost anulat votul exprimat în mod democratic prin intermediul validării de către 6 membri CCR a menținerii în numărul de alegători persoane care nu își pot exercita în mod LEGAL să dau în judecată membrii CCR.

  27. Deci se intoarce Davy Jones.atat despre statul de drept.sa inceapa represiunea!

  28. 🙂 vreau un motiv ca sa ies in strada pentru ca imi este din ce in ce mai greu sa gasesc unul….

  29. NUUUUUUUUUUUUU se poate asa ceva! NU, NU il mai vrem pe Basescu, nuuu, ce tristete uriasa, ce necaz, ce nenorocire!

  30. S-a dovedit ca Victor Ponta a jucat caretea necastigatoare. Cand a mers la Bruxelles trebuia sa spuna 14milioana. Oricum e un om nehotarat si fricos.
    A incercat sa il scape pe Nastase dar i-a infundat pe medici si politisti;
    A incercat sa il dea jos pe Basescu dar il baga la puscarie pe Rus;
    A incercat sa ni-l prezinte pe Crin, dar cred ca la adus la sub 5%
    A incercat sa faca USL dar e posibil sa nici nu mai intre in parlament;
    A incercat sa creasca nivelul de trai dar a ajuns euro la aproape 5 lei.
    Omuletu e tare nostim, el vrea sa faca bine dar ii ieste totul pe jos. S-a bagat intr-o chestie care la obosit profund. Ponta Nu rezista la presiune. Nu are valoarea lui Nastase si Iliescu. Astia doar te priveau si faceai ca ei. Ponta Nu a fost omul potrivit!!!!!!

  31. din pacate nu au contat voturile celor 8,5 milioane de romani! curtea constitutionala a hotarat altceva, intoarcerea javrei ordinare….

  32. vremuri grele…oribila decizie.”tot raul spre bine” elena udrea se va reintoarce in asternuturile de la cotroceni, “mai curata, mai desteapta”( ca tot il acuza pe dl crin antonescu ca s-a instalat in ele-). nivelul intelectual al ei, acolo se opreste, acela este orizontul si de acolo se vede cerul bine. deja a inceput sa cotcodaceasca, a prins curaj, doar e nevasta de cocosh.ce rol a avut in acest joc murdar?

  33. Uite ca a venit decizia CCR….Timp pierdut: referendum, trambalari de la/la controceni, dezbateri, amanari, liste….rezultatul stiut dinainte….toti o apa si un pamant.

    P.S. Felicitari pentru campania Florica Lavric!

  34. Tare vreau sa aud ultimul mono-olog politic al obergefraierului Ponta! Trist dar adevarat, cvorumul l-a acceptat el si nemeni altul.

  35. NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!! CCR SA PISAT PE TOATA ROMANIA!!!! ASPAZIA COJOCARU E O BABA ORDINARA SI SCRELOZATA!!!! vreau sa raspunda totii!!!!!!!! face.ti ceva!!!!!!!!!!!!!!!! nu va mai fie frica!!!!!!

  36. Păi, să-i urezi de sănătate preșului revenit în funcție, ce alt motiv mai bun! Să vadă cum toți cei șapte milioane și ceva de votanți se bucură …

  37. Mai oameni buni nu Ponta a acceptat cvorumul ci el a fost impus de CCR,hai sa fim drepti si sa nu dam vina pe cei pe care pina mai ieri erau speranta.Trebuie sa luptem in continuare si sa-l obligam sa demisioneze.

  38. In Piata, in strada, in lumina,in picoare, suntem vii! Liniste, ce dracu’! Va plangeti ca babele. La lupta! Doar n-o sa lasam sa ruleze si filmul chioru’ reloaded III.

  39. Acu ca marea inchizitie nationala a basit verdictul mult asteptat judecand cu celeritate si onoare cauza , mictionand pe jumate din tara asta care s-a dus la vot…ca restul nu le pasa… pot spune ce am spus si stiam ca se va intampla inca de la primele zile de la suspendare…adica ca presedintele se intoarce….din cauza unui guvern de carpe si din pacate a unui premier moale si care NU respecta LEGEA romana, un premier care in loc sa puna mai presus interesele si legile tarii ROMANIA a acceptat cu capul plecat umilind o tara intreaga o prevedere dictata si contrara oricarei norme europene si ANUME CVORUMUL LA REFERENDUM….. si aici s-a incheiat orice discutie….. GUvernul PONTA este vinovat pentru esec nu poporul roman care s-a dus la vot si si-a spus parerea…. Guvernul nu tb sa se kkace pe el si sa se tina tare nu sa priomita marea cu sarea lui Barosso . Apropos CE MANDAT A AVUT PONTA SA NE VANDA LA BRUXELLES SI SA ACCEPTE CVORUM CAND NICIO LEGE ROMANA SAU DIN EUROPA NU PREVEDE ASA CEVA???? UNDE ITI ESTE MANDATUL PONTA? TOATA tevatura cu demiterea si ca ai pus pe tava pe base la popor a fost o mascarada ordinara pt TU ai distrus tot prin acceptarea unui cvorum …. repet ce mandat ai avut de la cetateni sau d ela parlament in acest sens ca tie iti place cu MANDAT acu nu a fost nevoie…ce -ti facea ma UE … daca eram polonezi si conduzi de oameni tari le aratam pisica unui acord de cooperare economica cu Rusia organizam prin externe o vizita la Moscova si ma intorceam cu ceva contracte si si ii mai amenintam cu tupeu si cu iesirea din UE pe MOTIV CA UE NU MAI RESPECTA PRINCIPIILE DEMOCRATICE SI IMPUNE REGULUI AIUREA SI CA ASTA NU E PARTENERIATE DICTAT si in 48 de ore barosso te pupa in kur granatat dar nu stiti politica nu stiti jocull…..polonezii il stiu si cat ii “urasc” ei pe rusi stiu sa joace cartea si sa aratae pisica europei…. mamaligari la palat asta avem ….huo…

  40. Va urmaresc de mult timp, dar este pentru prima data, cand postez un comentariu.
    Haosul din listele electorale, nu este de acum, ci de foarte mult timp. Locuiesc in Bucuresti, in sectorul lui “care este”. In acest sector, m-am nascut, dar la adresa actuala, locuiesc din 1993, in urma unui schimb de locuinte. Pana la penultimele alegeri, pe listele electorale, au figurat in continuare, fostul locatar al apartamentului meu cu copiii lui (desi in 1995, eu am cumparat apartamentul, iar pe actul de proprietate, sunt doar eu). Desi am adus de fiecare data, la cunostinta presedintelui sectiei de votare, acest fapt, ba chiar am solicitat in mod categoric scoaterea lor de pe liste (de la adresa mea), am fost refuzata la fel de categoric, pe motiv ca nu am buletinele lor, desi am prezentat actul de proprietate al casei mele. Pardon ??? De unde sa le am ? Am facut un schimb de apartament, de ce presupunea asta, ca trebuie sa am actele lor de identitate ? Sau nu mai sunt documente personale ?
    Intrebare : cate guvernari s-au schimbat pana acum (Vanghelie, ramanand pe loc) ? De fiecare data, au organizat alegerile cei de la PDL ?
    Anul acesta, la alegerile locale, nu am reusit sa-mi scot fiul de pe listele electorale (de un an si jumatate, este la studii in Danemarca, fapt declarat si cu ocazia recensamantului). Motivul ? Imi trebuia pasaportul lui. Deci unde-i logica ? Eu merg sa votez, al doilea fiu merge sa voteze, iar pe cel mare, il incui in casa si spun ca nu e in tara. I-am explicat presedintelui sectiei de votare, ca Danemarca este in UE, deci nu-i trebuie pasaport si chiar daca are, nu are viza de Danemarca pe el. Concluzia nebuna, a fost ca-l sterge de pe listele de votare, cu conditia sa vina “personal” sa spuna ca nu este in tara, sau sa trimita prin fax o declaratie notificata, in acest sens (probabil presedintele sectiei, desi nu cunoaste legile propriei tari, cunoaste limba daneza). La intrebarea, unde (la cine/ce numar de fax) sa trimita aceasta declaratie, mi s-a raspuns de-a dreptul ridicol : “Nu stiu !”
    In ce tara traim ? Unde mai este lumea, atat de nebuna ?
    Deci, nu PDL, PSD, PNL, si alte P…uri (luat fiecare separat) sunt buba acestei tari, ci ceea ce devin reprezentantii ei, cei pe care, chipurile i-am alege noi (indiferent carui partid apartin), in momentul in care ajung la putere.
    A nu se intelege ca sustin vreun partid ! Niciunul nu ma reprezinta, nu-mi reprezinta interesele !
    Sustin familia mea, copiii mei, casa mea, tara mea, drepturile si obligatiile mele, dar si legile acestei tari, atat de batjocorite !
    Si pentru ce sa mai ies la vot ? Sa dau peste astfel de specimene, care habar n-au, care-i treaba lor, acolo ?
    Presupun ca nu se ia nea Gheorghe, de la stana lui din varf de munte si se trimite la Bucuresti, ca presedinte de sectie de votare.

  41. Decizia s-a luat la negocierea lu ponta de la bruxelles. acolo s-a stabilit daca se poate altceva sau nu. oamenii astia nu-ntelege sau intelege f f greu oricum, trebuie sa le repeti f des si mult. si de la negocierea de la bruxelles ponta s-a intors dupa el cu lista de 11 puncte si prag de validare. deci, a reusit, adica, a rupt-o pe negociere!

  42. buna dimineata ,
    e o dimineata trista si cred ca asemeni mie sunt milioane care simt asa . Sunt un om puternic , am trecut prin multe in viata si totusi ieri am plans ca un copil cand am aflat decizia , prin care dl. Basescu presedintele cui o fii el , ca al meu nu e , se intoarce. Nu este drept , sa ignori 7,5 mil de oameni, ca si cum acestia nu exista . Avand in vedere cele intamplate in aceasta luna , ordinele din garaj executate cu sfintenie a doua zi , toata mizeria , am o singura intrebare care ma framanta si la care nu stiu cine poate oferi un raspuns . Oameni buni , faptul ca revine il accept cu greu dar il accept , l-am inghitit opt ani il mai suport doi. DAR : CINE IMI POATE GARANTA CA LA FINALUL ACESTOR DOI ANI , acest mascarici avid de putere , va pleca , democratic , asa cum se cade? Cine imi poate garanta ca va renunta la “”butoane”” omul care ar fii in stare sa o vanda si pe ma-sa , pentru putere? V-ati intrebat o secunda acest lucru ? cu drag ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.