Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Flăcări violet cumpărăm…

Flăcări violet cumpărăm…

În secolul XXI, vârfuri ale lumii politice româneşti au dat-o într-un ezoterism de babe superstiţioase. Oameni care, teoretic, s-ar presupune că-s citovi la minte o dau pe flăcări violet şi atacuri energetice, umblă pe la astrologi şi ghicitoare şi ţin tot soiul de paranormali prin curtea din spate a casei. De cînd a lansat Hrebenciuc porumbelul la Sinteza zilei, nu trece săptămâna şi să nu se devoaleze alt fan politic al magiei minţii. Aseară, fatalitate, tot la Gâdea-n studio, iniţial m-am uitat siderat la Vosganian cum torcea motăneşte poveşti frumoase despre scuturi care-l feresc de atacuri energetice. În final, n-am mai reuşit să mă abţin şi am izbucnit în hohote nestăvilite de râs. Iertare, dar chiar nu pot privi serios un asemenea tablou.

Nu ştiu, poate-s eu ignorant în domeniul ăsta şi pragmatic în viaţa reală, dar mi se pare că singurul efect al acestui trend este că, într-o criză economică înspăimântătoare, va creşte exponenţial piaţa imposturii şi emisiunea lui Oreste se va alege, curând, cu o concurenţă serioasă. Deja vând unii pe facebook nu ştiu ce flăcări violete la modica sumă de-un milion juma’, iar telefoanele de pile la diverşi astrologi, zodiacişti, ghicitori şi şamani sună neîncetat. Sfântul şi ipocritul popor credincios cască gura tâmp (a uimire) şi cumpără hulpav (pe bani mulţi) iluzii deşarte. Pe lângă că-mi trece dorul de Mudava şi nu pricep de ce nu-s folosiţi paranormalii ăştia să facă bau la criză şi s-o sperie, nu văd absolut nici o diferenţă între prostirea populaţiei prin jocuri piramidale şi, noua fiţă a lumii bune, îngrăşarea ezoteriştilor prin legitimarea unei ocupaţii de tip medieval.

După consfinţirea prin decizia Curţii Constituţionale a rezultatului alegerilor prezidenţiale, cei mai sceptici au spus că ne-am întors cu 20 de ani în urmă. Urmărind, însă, dezbaterile politice televizate din ultimele zile, impresia e că am dat înapoi cu minim un secol.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

158 thoughts on “Flăcări violet cumpărăm…

  1. apropo eu nu prea vad o persoana care vorbeste de conspiratii si atacuri colorate, in postul de presedinte al statului. eu as zice ca prostanacu ar trebui sa isi ia o vacanta mai marisoara si sa plece sa se trateze.

  2. Fiind in asentiment cu tine ( m-am crucit de afirmatia si preocuparile lui Hrebe inca din seara interviului , cand multi nu sesizasera aberatiile … medievale ale sefului de campanie PSD-ist…!) , nu pot face nici o completare la cele spuse , decat , eventual , o concluzie trista :

    “Mare-i gradina Ta Doamne , si largi si DESCHISE sunt portile ei , da’ de aia sunt inca multi care SAR GARDUL …!!! Si , culmea , astia ne mai si conduc …! Atunci , cum naiba suntem noi …???”

  3. Domnule Ciutacu, e ceva de groaza cu subiectul asta. Toata ziua televiziunile au vorbit numai despre asta. Mai inainte, Razvan Dumitrescu asta dezbatea pe RTV, acum privesc la Gabi Firea si ghici? Parapsihologie cat cuprinde. Imi placea sa mai comentez pe voxpublica, dar mi s-a acrit, atatia pupinbasesti pe metru patrat mai rar sa intalnesti. Daca si diseara la Gadea-la Ursu si Stancu sigur tot de flacari se va discuta-se va discuta despre mov si violet, ma deconectez de la cablu. Gandesc ca totusi Badea mai bine va comenta tabloide decat parapsihologii. Cele bune!

  4. Boss usor ca asa’e, Fortele Raului au impins acest popor sa aleaga ce a ales si atunci crezi ca ne-a fost trimis un inger?
    Geoana saracu ne-ar fi spus din timp ca l-a vazut pe Satana in ochii lui base dar n-a putut.
    Nu mai radeti ca s’asa ne ia drecu pe toti, uita-te la boc e nonstop hipnotizat.

  5. Intotdeauna am apreciat si apreciez ca nu exista teme pe care D-l Ciutacu sa nu le abordeze cu usurinta, chiar daca nu este expert in domeniu. De data aceasta m-a izbit afirmatia dumnealui: „nu stiu, poate-s eu ignorant in domeniul asta si pragmatic in viata reala”.Il contrazic pentru prima parte a propozitiei, pentru ca este posibil sa nu cunoasca detalii privind domeniul paranormalului, privind parapsihologia, perinormalul, dar este imposibil ca dumnealui sa nu aiba cunostinte elementare in domeniu. Se pare ca se autoflageleaza, poate tocmai ca sa fie contrazis. In viata reala chiar este foarte pragmatic, care judeca exclusiv in functie de utilitatea practica, care ia in consideratie eficacitatea domeniului. Oare paranormalul, Flacara Violet chiar au „utilitate practica?”

  6. Eu n-as zice ca trebuie cineva sa ceara iertare diasporei,dar nu pot sa nu remarc ridicolul situatiei in care se afla cei care infierau cu manie patriotica faptul ca stupida diaspora nu l-a votat pe geoana.

  7. domnule ciutacu serviciul ala 1313 nu merge ia bani dar nu pune mesajul pe ecran. adica sunteti un tonomat care ia banu da nu canta cantecu?

  8. Bag de seamă că puterea și opoziția și-au dat mâna peste țară și și-au propus să ne vindece de toate relele prin cromoterapie. Avem PORTOCALII peste tot, pixelul ALBASTRU a scos adevărul la suprafață, flacăra VIOLET ni l-a readus pe Jucătorul la Cotroceni…În timpul acestei terapii prin culoare, ne-am pierdut capacitatea de a decela culoarea căcatului în care ne afundăm.Se pare că funcționează…

  9. Se numeste Arma Psihotronica dispozitivul prin care se controleaza/manipuleaza mintea unui adversar/dusman/sclav.

  10. daca a ajuns culoarea nu stiu care subiect de discutii pe toate canalele (cand tara moare), domnule Ciutacu pot sa va spun ca ma bucur ca nu sunt singurul idiot din tara asta. traiasca culoarea lu’ peste care o sa rezolve toate problemele economice ale noastre.aveam mustrari de constiinta ca sunt singurul cu un singur neuron dar acum pot sa ma culc linistit: suntem o gramada

  11. Trebuia lasat Oreste sa duca expozeul pana la sfarsit. Faptul ca a fost intrerupt la momentul culminant nu a fost corect…

  12. Nu prea inteleg de ce este D-l Ciutacu asa de mirat ca fiind „in secolul XXI, varfuri ale lumii politice romanesti” au intrat intr-o lume a magiei, a esoterismului? Doar este stiut ca societatea moderna, nu numai cea romaneasca, si post-moderna era preocupata de intamplari magice, de credinte irationale, care se manifesta chiar pregnant si in zilele noastre.
    Ah! Acum inteleg e vorba de „ezoterism de babe superstitioase”!!! Batjocura continua si in propozitia urmatoare:”Oameni,…citavi la minte o dau pe flacari violet si atacuri energetice”.Pai dumnealui poate a suferit o amnezie usoara si i-a scapat ideea ca folosind Flacara Violet se pot sterge amintiri din trecut; ori ”varfurile lumii politice romanesti” au tot interesul sa nu mai fie bantuiti de amintiri din trecut; mai mult de atat, Flacara Violet ii purifica de karma din trecut si poate aduce vitalitate noua in viata. Flacara Violet reprezentand o energie spirituala concentrata serveste si ca protectie energetica care poate vindeca suferinte fizice, emotionale, etc.
    Mai am si alte idei, dar nu le elaborez acum

  13. La naiba… flacara violet a facut ravagii in lumea politicienilor… si noi, muritorii de rand n-avem decat sa ne consolam : Geoana a fost atacat saracul, energetic… Doamne, iarta-i … sunt toti un violet si-un pamant!

  14. De ce mi-a fost teama n-am scapat. S-a continuat si seara cu mizeria aia de flacara la toate televiziunile. Am schimbat mai multe canale si am inchis televizorul. D-le Ciutacu, v-a convins Oreste de bioenergie?

  15. @Delphi: arat eu am o usor de convins? mi-e simpatic Oreste, da’ pe partea ezoterica ne departam categoric. e nisa lui, s-o foloseasca fericit.

  16. Pe cuvant, eu fiind de alta nationalitate urmaresc televiziunile lor.Pai daca acolo ar aparea un politician cu un discurs despre flacari violet sau de alte culori ori atacuri energetice cred ca ar fi dus direct la echivalentul spitalului noua de la noi.Yehe,ce mi-a fost dat sa vad…si ei sunt care cica ne “conduc”…Nu mai pot sa scriu nimic…sunt lovit energetic…

  17. Nu zic ca am fost lovit?Inainte sa scriu blogspot am scris yahoo…Asta e din cauza ca am comentat pe blogul lui Ciutacu…care se stie este tonomat etc…Ptiu flacari,atacuri…

  18. Minim un secol. Eu zic poate jumatate de mileniu. Poate ne apucam iar sa ardem ceva pe rug asa bun de tot. Iti imaginezi ca in viata cotidiana sa-ti vezi de treaba ta si dintr-o data sa simti o palitura. Te intorci si intrebi intrigat “Care-ai dat, ba, cu flacara violet?”

  19. Sa stiti D-le Ciutacu ca nu numai „varfuri ale lumii politice romanesti „umbla pe la astrologi si ghicitoare” dar e drept ca numai ele isi pot permite sa tina „tot soiul de paranormali prin curtea din spate a casei”, ca „poporul suveran” nu are nici bani si nici rabdare sa-i asculte.
    De fapt ceea ce numim paranormal care nu este altceva decat o vasta umbrela pentru cele mai bizare si mai neintelese credinte, evenimente, intamplari, fenomenele neintelese, neobisnuite, neacceptate si inexplicabile din punct de vedere stiintific, care ne-au bantuit istoria.
    Daca nu chiar zi de zi, macar saptamana de saptamana „se devoaleaza” cate „un fan politic al magiei mintii” remarca D-l Ciutacu cu ironie si pana dumnealui nu-i ocoleste, dimpotriva ii infiereaza folosind un limbaj colorat, expresiv, hazliu, plin de umor dar si de misto:”Vosganian” toarce „motaneste povesti frumoase despre scuturi care-l feresc de atacuri energetice”. Pai, cum sa nu te pufneasca rasul si cum sa nu le pui sub semnul intrebarii aceste povesti”.

  20. Acum ca am aflat motivele pentru care Mircea Geoana nu a castigat alegerile, mai am 2 mari nedumeriri: 1. “Atacantii” energetici joaca in spatele varfului impins, sau sunt atacanti de careu, gen grecul Kapetanos? 2. De ce un parapsiholog cu ceva puteri de medium si-ar pierde timpu’ si si-ar consuma din aura-i pretioasa sa-l atace pe numitu’ Ghise Ioan, senator PNL? Doar, vb. lu’ Fernando de la Caransebes, energia consumata e irecuperabila, se stieee…. Si, in final, o recomandare pentru dl. Geoana: in vederea pastrarii pozitiei de presedinte al PSD, in vederea asigurarii unui palier energetic pozitiv care, adunat cu coeficientul de emisie negativa si impartit la calibru’ tunului psihotronic sa dea cu virgula, dl. Geoana ar trebui sa-l angajeze pe functia de consilier personal pe dl. Rumburak, vrajitor de categoria a 3-a. I-as fi recomandat-o pe Arabela, dar e criza in tara si sunt lipsuri de ordin neuronal in stanga esicherului politic. Flacara violet fie cu noi!

  21. A aparut un film cu Clooney “The men who stare at goats” (Barbatii care se holbeaza la capre) care surprinde excelent dementa cu paranormalul. Probabil politicienii nostri nu l-au vazut ca sa-si dea seama cat sunt de penibili. Intotdeauna au existat personalitati puternice care si-au dominat adversarii dar a le atribui calitati paranormale inseamna a recunoaste o frica viscerala de ei ( de unde durerile de stomac si greata).E timpul sa ne facem bagajele si sa ne pregatim de plecare.

  22. Eu cred ca in fiecare zi au invoire cateva ore de la Balaceanca, trusturile si institutiile statului avand contracte incheiate cu Balaceanca sa elibereze pentru cateva ore niste exemplare, cu obligatia de a u fi sub medicatie timpul respectiv pentru spontaneitate si originalitate, si astfel apar pe la tv si prin parlament etc, iar noaptea cel tarziu la 12 00 sunt inapoi in pat pentru medicamente.

  23. Constat că policienii noştri se pricep să-şi deseneze caricatura! Şi nici nu depun eforuri prea mari. Mi-e mai teamă de gafele lor decât de atacurile “mistice”…

  24. Ciudat totusi ce l-a apucat asa deodata pe Geoana sa lanseze aiureala asta ? Mai ciudat ca si consoarta, Mihaela, in loc sa-si vada linistita de fundatia ei, intra si ea in lupta cu mogulii energetici.Si, pana la urma,ce au urmarit, ce au crezut ca se va intampla, va anula Curtea Constiutionala alegerile pentru frauda psihotronica ? Pacat de Geoana, fost ministru de externe, fost ambasador in SUA, cultivat, instruit, superscolit dar le “fura” extrem de usor.”Prietenii ” din PSD stiu de ce, a naibii lupta pentru sefia partidului.

  25. eu nu-mi explic o chestie.daca ei sunt nebuni,trebuie sa ne dam dupa ei?mi se pare ca i se acorda prea multa atentie acestei comedii violete

  26. Eu vreau sa stiu daca domnul Aliodor Manolea este unul dintre consilierii domnului Basescu si daca este, m-ar interesa ce scrie in fisa postului, ce salariu are si mai ales ce sporuri.

  27. Teama mea este ca politicienii,media si noi,cei ce consumam informatii am cazut intr-o capcana a serviciilor specializate in a scrie scenarii cu ceea ce trebuie sa ocupe viata noastra de zi cu zi.In rest,eu urmaresc cu interes toate dezbaterile,dar nu pot uita ca maine,poate,n-am cu ce plati ratele la nenorocitul de computer,sau netul,sau si mai grav painea de toate zilele.Violeta sau nu flacara nemerniciei lor ne arde din ce in ce mai rau.Si eu am fost printre naivii care am crezut ca o sa am oviata linistita la pensie,ca o sa pot trai demn si muri demna.Desigur,voi incerca,tot ce tine de mine sa fie realist in lumina ce ne impresoara.

  28. Pur si simplu a devenit un „trend” ca oamenii sa se adreseze fortelor obscure:”zodiacisti”, „ghicitori”, „samani”, „arhangeli”, „lumina spirituala,Flacara Violet” si au gasit, cu ajotorul acestora explicatii pentru toate evenimentele din vietile lor intr-un taram situat Dincolo intr-o lume a magiei si a esoterismului decat in cel de aici.
    Stiintific cele mai multe evenimente, intamplari s-au dovedit simple escrocherii puse la cale de sarlatani care au profitat si profita de naivitatea si lipsa de cunoastere numerosilor indivizi creduli.
    Prin urmare concluzia D-lui Ciutacu este zdrobitoare: “…singurul efect al acestui trend este, intr-o criza economica inspaimantatoare, va creste exponential piata imposturii”. Trist dar adevarat.

  29. stiti ce ma surprinde pe mine? de ce atunci cand nu cunoastem ceva trebuie sa fim ironici. S-a facut o varza cu flacara violet de nu se poate. Flacara violet e o energie de purificare, nu poate sa atace nimeni pe nimeni cu aceasta energie. Ca nu toti cunosc domeniul e ok, dar daca te bagi sa vb despre el o minima documentare ar trebui. Si acum cateva sute de ani ii bufnea rasu pe unii daca auzeau de un sistem in care vb fara fir (internet, telefon) si azi e o realitate. Deci nu ma dezamagiti, dle Ciutacu. Nu trebuie sa credeti astea, dar nu le luati in ras pana nu va documentati

  30. Dragii mei, eu dintru-nceput va spun ca nu tot ce nu putem masura ori vedea, nu exista! Eu, din experienta va spun ca,… exista! Nu stiu ce, dar exista ceva, o forta! Prima data am simtit-o in ’89, la revolutie, atunci cand, parca ma tragea cineva din casa, la fiecare eveniment din acea perioada, nu doar in 21-22! Nu putea sa existe vreun miting, sa nu,… hop si eu, pe 28 febuarie la alegerile din 20 mai, am participat, piata universitatii,impreuna cu Dinca si alti 1000 de nebuni, si acolo, hop si eu, apoi cand au venit minerii, eram printre ei, sa vad eu sa fiu eu acolo, norocul meu, poate asa a vrut Dumnezeu sa nu ma aleg nici macar cu o zgarietura, desi pe 22 la televiziune, langa mine, au cazut oameni! Unii chiar au murit, altii doar au fost raniti! Dar hai ca m-am departat de la subiectul cu acel ceva, care desi nu-l putem masura ori vedea, totusi exista! Mergeam in metrou zilnic, intr-o perioada si atunci, neavand altceva ami bun de facut, prin anii 90-91, am inceput sa ma concentrez la o persoana din fata mea, o fixam cu ochiul mintii, iar dupa 5-10 minute, persoana, de obicei o tipa, incepea sa caste ori sa motaie! Atunci ma amuzam, Chiar aratam si unor prieteni ce stiu eu face, pana am aflat ca nu e bine ceea ce fac! Asa ca va spun sincer, acel ceva, nu stiu daca-i flacara sau altceva, EXISTA! Am auzit de o fetita care, atunci cand se enerva, se incrunta si cel catre care se incrunta, cadea la pamant, iar unii chiar au si murit! Pana au aflat cauza caderii celor din jurul fetitei, multi tineri au avut de suferit! Fetita credea ca-i normal sa se intample ceea ce se intampla in jurul ei! Asa ca, luati seama, dragii mei, asa cum exista cuvantul care ucide, tot asa exista si gandul care ucide! Dar ce sa-i faci, ignorantii, din toate timpurile au ras de tot ce n-au inteles! Saracii! Sunt sigur ca va veni timpul cand, si aceste mistere de azi, numite forte oculte, vor fi descifrate! Pana atunci,…

  31. @ mmm Dragul meu, nu te mai necaji, dintotdeauna au existat ignoranti si carcotasi! Cum a facut omenirea ceva, imediat au aparut si carcotasii! Cum a pus omul piciorul pe luna, hop si ignorantii carcotasi, care-au zis ca nu! Cand a fost tragedia din 11 sept cu turnurile gemene de la americani, hop si carcotasii de-au zis ca-i opera americanilor, ca ei au pus tot la cale! Acum, cu vaccinul asta, gata, repede si carco-rantii stiu ei de o conspiratie impotriva omenirii, menita sa ne mai rareasca! Stii tu ca acesti ignotus, care-s vechi de cand lumea, desi nu stiu nimic, au impresia ca le stiu pe toate, pe cand inteleptii acestei lumi, pe masura ce stiu mai multe, cu atat isi dau seama cat de putin,… stiu! Dar totusi sa stii ca-s utili cateodata si ei ca din contradictii s-a nascut omenirea! Daca n-ar fi fost ei cred ca si acum am fi avut roti patrate la carute! Uite, maiasii, daca n-au avut si ei niste carcotronici din astia, stii tu ca nici roata n-au inventat-o desi aveau o civilizatie destul de dezvoltata, aveau calendar, si chiar un limbaj scris, insa ce folos, daca n-au avut carcotasi,…

  32. Ezoterismul si misticismul potentatilor/nomenclaturistilor Romaniei vine ca o mare noutate doar pentru cine nu e contactat la aceasta lume infecta. Nevestele unor secretari de partid, membri ai CC, etc, frecventau pe ascuns vrajitoare (tiganci) si chiar le cereau ajutorul pentru cariera/evolutia in partid a sotilor, copiilor, etc, “fidelitate” conjugala, etc. Dupa ’89, cand securitatea i-a cam scapat din mana, fenomenul a luat amploare si aceste practici au devenit o norma ce trebuia bifata pentru a accede in aceasta lume.

    Sotii de parlamentari, deputati, judecatori, si chiar medici (da, stiu sigur asta) au apelat la vrajitoare (de etnie roma) pentru solutionarea diverselor probleme (inclusiv fibrom uterin si cataracta, de exemplu – iar asta o facea chiar un medic obstetrician! OK, intre timp a decedat 😀 – scuzati-ma, dar nu pot sa nu ma amuz). De asemenea, cunosc personal cateva zeci (!) de persoane care pretind ca au “harul” de a deochia, face vraji, etc, unele cu studii de fizica (si cadre active in invatamant, care forteaza elevii sa participe la ritualuri religioase, exorcizari, etc), altele in domeniu economic, etc.

    Inclusiv decizia de a introduce RELIGIA ca MATERIE OBLIGATORIE DE STUDIU IN INVATAMANT trebuia sa evidentieze ascensiunea acestui fenomen in societate, si totusi NIMENI nu s-a opus!

  33. Georgelis, fratele meu (caci, asa cum ne invata Epictet – parca – noi toti suntem frati, nu?!) exista “o forta” care m-ar face deosebit de fericit daca ti-ai spori nivelul culturii stiintifice in urmatorii 10-15 adaugand cateva studii de etologie in arhiva ta personala.

    De exemplu, “fortele” care te trageau pe tine la mitinguri ar putea fi instinctul de turma si entuziasmul care “este un instinct autonom omului, asemanator cu reactia strigatului de triumf la gaste” si “isi are propriul comportament de apetenta, propriile mecanisme de declansare si reprezinta o traire atat de extraordinar de satisfacatoare incat tentatia sa este de-a dreptul irezistibila.” […] “un om caruia ii lipseste este un infirm dpdv instinctual si nu mi l-as dori ca prieten. Insa cel ce se lasa tarat de caracterul lui de reflex orb este un pericol pentru el si pentru omenire, caci poate fi victima oricarui demagog care stie sa simuleze o situatie-stimul declansatoare de lupta la fel de bine cum facem noi, etologii, cu cobaii de laborator”. Konrad Lorenz, (On Aggression). Si cum s-a facut in ’89 cu cei ce au iesit “in strada”, si cu ocazia alegerilor ultime cu cei ce-au votat Baselu’, si acum cu cei ce cred in flacari violet, scuipati in gura, deochi si asa mai departe.

  34. Dragul meu etolog, vezi, de aia ai ajuns “muritor de foame”, ca daca te-ai fi orientat si tu catre vrajitorie, ai fi avut acum palate cu turnulete si lanturi groase la gat! Si acum ti-ai fi zis,… “imbuibatul”! Saracul de tine! Mai mult decat sigur ca nici in Dumnezeu nu crezi, (ca si El e tot o forta, o entitate din alt plan) c-asa-s et-ologii astia, de,… nu-s ca te-ologii! Ai o mare ciorba-n cap, daca poti sa bagi intr-o oala o masa de oameni care a votat un candidat! Indiferent care ar fi el! Sau doar pentru ca nu-s pe aceeasi strada cu tine, i-ai si catalogat drept turma! Uite, nici eu n-am votat marinaru’, dar pot spune ca, unii din votanti, chiar cred in el cu sincritate! E dreptul lor de a nu fi catalogati de unu’ ca tine, drept o turma! Bizonule! Nare nici o legatura! Scrii si tu doar asa, ca sa te bagi in seama? Deontologule!

  35. Saracane, eu cred ca si tu ai dreptul de a nu crede in nimic si nimeni, insa nu accept pozitia ta de superioriate, aceea de,… profesorul stie tot! Eu, unde nu stiu si nu ma pricep, nu ma bag! Te provoc la o calatorie cu metroul si, daca din 3 incercari nu-ti fac o tipa sa motaie, atunci iti dau voie sa faci pe desteptul cu mine, pana atunci, ciocu’ mic!

  36. sunt cateva probleme distincte care se amesteca aiurea pentru a nauci electoratul.
    1. Geoana nu a pierdut alegerile, alegerile s-au furat! si aici o problema mai grava si decat criza pe care toata lumea o eludeaza cand vine vorba de ea. ba e nu stiu ce flacara, ba e vizita la vantu, ba prestatia jalnica de la tv. Nu se pierd alegeri pe o emisiune. nu se schimba intentii de vot – semnificative ca numar – la o emisiune. In actualul context politic, cand nu exista o departajare a la 90, 92 intre partide si candidati furatul la vot e decisiv.
    si povestea cu atacul energetic si cea cu vantu sunt perdele de fum pentru a acoperi furtul la vot!
    2. de ce e geoana prost pentru ca a afirmat ca a vazut agenti psi in sala si nu e prost basescu ca ii cara dupa el si ii platim din banii nostri.
    3. bineinteles ca geoana a facut o mare prostie ca s-a dus la vantul, dar ar fi foarte interesant de aflat de ce a facut-o, ce i s-a promis la schimb, cu ce l-a momit vantu tocmai atunci. In afara de teza plimbata pe surse ca i-ar fi promis Q&A, sau macar Q din urmatoarea seara nimic nu se leaga.
    4. bineinteles ca geoana si madama lui ai dat-o cu oistea in gard cand au marsat pe teoriile lui hrebe. dar teoriile lui nu s-au dovedit a fi aberante, cel putin in ceea ce priveste prezenta in sala a agentilor psi, chiar daca e de discutat efectul prezentei lor. se confunda toate aceste elemente, se amesteca si rezulta ca tot noi, romanii, suntem primitivi si besmetici de secolul 17.
    raman cateva fapte certe:
    1. Geoana e prostanac, dar a castigat alegerile pe teritoriul Romaniei
    2. agenti psi au fost folositi la deybaterea TV (cu sau fara efect, nu are a face)
    3. singurul lucru grav din discutia despre alegeri este furtul lor si singurul care merita dezbatut la nesfarsit, pentru ca altfel… am iesit degeaba din casa in 89

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.