Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Fast forward. Noi şi după noi potopul

Fast forward. Noi şi după noi potopul

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Trăim isteric, pe repede înainte. Strigăm unii la alţii ca demenţii. Nu mai avem chef şi nici răbdare măcar să ne ascultăm unii pe alţii. Am desfiinţat dialogul. Nu mai întrebăm. Noi ştim. Monologăm. Punem concluziile de la început. Suntem sceleraţi.

Talentul sau priceperea nu se mai preţuiesc. Ne descoperim doar postum valorile. Şi le plângem ipocrit la televizor. Două-trei zile, maxim o săptămână, după care uităm. Trecem grăbiţi mai departe. Ne strecurăm. Suntem preocupaţi să supravieţuim cumva. Să ne ferim din calea păliturii. Ne-am abrutizat. Noi şi după noi potopul.

M-am săturat de trăit printre aproximativi. Nu-i mai suport. Tremură carnea pe mine când îi simt în preajmă. Sunt alergic la ei. Am obosit. Încep să îmbătrânesc.

P.S. Vă rog, consideraţi ediţia din această vineri începutul sfârşitului unui ciclu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Fast forward. Noi şi după noi potopul

  1. intre cele doua comentarii de mai sus ale mele
    a mai fost unul. oi fi fost eu mai radical in
    exprimare, habar n-am unde s-a dus; nu stiu ce
    sa-ti mai transmit, dar lupta nu se abandoneaza.
    de obicei, cind dau de o problema in aparenta
    insurmontabila, ma gindesc ca exista intr-adevar
    obstacole de netrecut, insa aceasta nu este
    una dintre ele.
    sper ca ciclul de care pomeneai sa fie legat
    de emisiunile cu numarul de x>=1 invitati
    si nu de altceva.

  2. Nu prea ai cu cine vorbi din pacate, uneori monologul e mai placut, asa suntem noi, asa am evoluat, trist dar adevarat.

  3. Traim intr-un balamuc. Normal ca ne pliem si ne adaptam. Si medicul psihiatru ii spune schizofrenicului ca aude vocile pe care acesta le aude. Monolog? Desigur, sa ne pastram firea si sa si monologam, singuri ori in grup, important e sa nu ne predam si sa fim constienti de ceea ce reprezentam, pentru noi si pentru cei ce ne pretuiesc.Sa nu disperam si sa pretuim chiar si micile noastre victorii. Ele exista si ne sustin. Altfel, oboseala sau dezamagirea ne infrang! Mi s-a strans inima la ps-ul dvs. Si nu-mi place. Incepe sa se obisnuiasca sa stea chircita.
    Transmite-ti-i lui mircea la multi ani, multumesc si sa fie binecuvantat! Va salut,

  4. La sfarsitul acestui ciclu, te vom plange. Două-trei zile, maxim o săptămână, după care uităm.

  5. in pavilionul cancerosilor alexandr soljenitin a descris societatea sovietica, un imens spital… daca-ar fi trait in Romania zilelor noastre probabil ca ar fi scris despre un imens spital de boli nervoase… cum credeti prieteni ca puteti fugi din spital? si cu nebunii ce faceti? si doctorii chiar cred ca-si pot permite sa lase bolnavii fara tratament si fara alinare, fara nicio speranta?….

  6. Am obosit si am ajuns sa ma intreb citeodata daca solutia aleasa de comunisti dupa 1944,e singura prin care se pot disciplina politicienii de cariera.Chiar nu se pot abtine din ticalosii?
    Sper ca viata politica de dupa alegeri sa inceapa un nou ciclu,daca nu se va intimpla asta tare ma tem ca nu va fi bine deloc!

  7. Ciutacu, n-am înţeles exact ce te doare. Cert e că te doare ceva. Ideea e că, aşa cum nu iei decizii la nervi, nu trebuie să le iei nici la durere.
    Dacă poţi să-ţi înfrânezi niţel genialitatea şi orgoliul, o să vezi că am dreptate.
    E nevoie de niţică răbdare…
    Cred că atunci când vei renunţa cu adevărat la ceva, vei schimba ceva, vei decide ceva, o vei face în tăcere, în secret, în tine, nu pe blog.
    Ori de câte ori un om strigă “NU MAI POT!”, şi-a alimentat deja rezervorul suportabilităţii.

  8. Trăim într-o Românie fără speranța de viitor acest lucru ne face sa nu ne mai gândim la cei de lângă noi sa ne comportam ca niște animale ce se zbat sa trăiască ,într-o tara care nu-ți da aceasta posibilitate facandu-ne sa fim isterici ,sa monologam si doar noi sa avem dreptate stiind in adancul sufletului nostru ca santem absurzi .Domnule Ciuyacu aveți dreptate in toate cele mentionate cred doar singur lucru nu vom regreta actuala putere si in același timp sper sa nu uitam masurile de criza care sunt de fapt masuri cu o cacofonie pe care nu o evit pentru ca nici fostul nostru prim ministru nu știe sa vorbește romaneste masuri de depopularizare.

  9. Victore, sper sa nu ne lasi…pai, facand un rezumat al comentariilor, cam asta se deduce.Vrem cite putin din ‘drogul’ Ciutacu!!!

  10. Nu stiu de ce, dar simt ca se se va intampla ceva… mai mult decat bine si chiar mai frumos in asta seara.
    Sa ma insel???
    GENIULE nu ne DEZAMAGII nici macar acum.(Iar imi asum majusculele, ca doar este la moda asumarea, chiar si a cuvintelor care “spun adevarul… ADEVARAT”).

  11. superba nebunie… candva la tv era o emisiune “cel mai bun continua”…. multumim pentru decizia ta si la mai multe…

  12. Buna seara domnule Ciutacu!
    Prin natura profesiei poate, m-am obisnuit sa ascult. In ultima vreme insa, ascult degeaba… Nu mai gasesc oameni care sa-si spuna, care sa impartaseasca; doar urla sau tipa. O simpla asigurare ca sunt acolo, ca ii ascult, ii descumpaneste! Ii blocheaza!!
    Ma intreb uneori de ce mai ascult, si daca receptivitatea mea nu este inutila sau poate desueta… Chestia aia cu “tremuratul” nu mi se pare supralicitata, dimpotriva!
    In ceea ce priveste emisiunea, cred in chestia aia cu “fiecare sfarsit este un nou inceput”.
    O seara buna!

  13. Buna seara DUMNEAVOASTRA coane Ciutacu,
    multumesc pentru emisiunea reusita ,sensibila ,pentru multi ca mine retrairi minunate.
    Ce bucurie ne-a adus acest minunat actor prin filmele sale ,talentul ,bunatatea ,daruirea sa.
    Sa-i dea D-zeu sanatate ,viata lunga.
    Am asteptat sa vad cum incheiati ,vad o mare disperare intre musafirii d-stra de pe blog ca ati disparea ,ca ati pornii pe cai numai de d-stra stiute etc, etc
    M-am linistit ,va vedem mai departe ,sinteti cu noi si noi cu d-stra ,vreti nu vreti ne apartinem Daca incepeti un nou ciclu este foarte bine ,faceti un pas in spirala valorii atit de necesar in viata unui om care lucreaza in media ,formeaza opinii ,modeleaza destine .
    Va asteptam ,lucrurile se vor linistii ,mai putin stresante ,mai prienice pentru revenirea la normal
    Un week-end linistit ,noapte buna ,Maria-S

    P.S.Astazi este Dragobete ,pentru toti un gind bun si sa va fie inima plina de dragoste fata de voi si cei dragi din jurul vostru

  14. Minunata emisiune, minunati oameni.Toti suntem obositi, eu ma incarc in fiecare zi prin Mircea Badea, prin Gadea prin tine cu toate problemele pe care le dezbateti, ma revolt si urlu, dar urlu de departe eu am dezartat demult, nu mai rezistam.
    Din pacate sa sti ca atata timp cat avem suflet si creier oriunde am fi sunt momente in care suntem obligati sa urlam, sa fim isterici, doar ca in Romania trebuie sa urlam in continu si in majoritatea cazurilor fara nici un rezultat si mai mult in rasetele celor din jur.
    Cat despre prietenie este intradevar doar un cuvant in dictionar, unde nu este interes si rautate este doar indiferenta, prietenii adevarati cred ca sunt foarte rari.
    Tot respectul pentru omul Victor Ciutacu si curaj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.