Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Execuţii foc cu foc: ţinta-piept Dinescu

Execuţii foc cu foc: ţinta-piept Dinescu

Tot soiul de maeştri folosofi ai politicii ne-au împuiat capul, în timpul campaniei electorale, cu marea schimbare care-l va năpădi pe Traian Băsescu după ce acesta se va realege. S-a tot făcut vorbire despre renunţarea benevolă la statutul de jucător în favoarea respectării procedurilor. Pentru că providenţialul şi-ar dori să intre ca titular în cartea de istorie, n-ar mai avea obiective politice concrete şi comportamentul zbuciumat i-ar dăuna la feng shui.

La o lună şi ceva de la revenirea-n biroul lui Ceauşescu, maşinăria celui mai uninominal ales dintre aleşi funcţionează ca unsă, la fel ca înaintea şi-n timpul campaniei. Apropiaţii lui sunt spălaţi la momentul oportun, iar oponenţii sunt executaţi, foc cu foc, atunci când situaţia o impune; de obicei, fix când trebuie acoperit cu zgomotul aferent un scandal care-i boţeşte imaginea. Totul se face public, fără nici o reţinere.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Execuţii foc cu foc: ţinta-piept Dinescu

  1. O “fura” si Dinescu!!!
    D’an schimb, blonda misnistresa e NUPA!!!
    Cum dracu’ vine asta???!!!
    Acu’,nu ca menestrelul nu si-ar fi meritat-o, da’ stam asa si gandeam…daca-i ia baselu la rand cati mai raman?! Sau cine urmeaza?!
    Brrr! Apropos! Mai numara cineva zilele ramase?? Macar sa s-apuce cineva d-un studiu!
    Sa vedem, in timpul ramas, cati mai scapa!

  2. Dinescu e un “sconcs”. Unul formidabil. Greseste baselu’ ca’l stirneste. Ar putea sa fie un al doilea Tokes….

  3. Hai, mai, nu va mai luati de Basel, ca cica e grav bolnav.
    Mie mi-e frica sa nu-l bage succesor pe frate-sau,nea Simirad il poate invata cum e prin Cuba.
    Dar slabe sanse,poate s-o mai duca un mandat, lejer. SAu, dupa ce-a bagat tot aurul la amanet, se retrage, glorios!

  4. Dupa cate tin eu minte imediat dupa fuga dictatorului, prima mecla salvatoare pe care am vazut-o pe sticla, a fost a lui Dinescu.
    Nu stiu ce inseamna asta pentru altii, dar pentru mine imaginea aceea este de neuitat, si pentru Romania ar trebui sa fie mai importanta decat intrarea in UE si aderarea la NATO.
    Dat fiindca si-a asumat riscul de a se ivi pe sticla televizoarelor Telecolor sau Diamant, in momentele acelea in care nu se stia bine daca dictatorul a plecat definitiv, sau daca nu cumva urmeaza sa revina, eu socot cu mintea mea cudata ca i s-ar fi cuvenit anume privilegii:
    – sa fie presedinte sau rege vreo sase luni.
    – sa fie senator pe viata
    – sa aiba dreptul sa-l traga de barba pe patriarh
    – sa aiba dreptul sa ragaie la concerte simfonice
    – sa fie scutit pe viata de impozite
    – sa faca ce vrea el si sa nu-l fute nimeni la cap
    – sa primeasca vrac toate medaliile si distinctiile disponibile.
    – sa-i dea onorul politaii cand merge la piata
    – orice alte chestii onorabile si folositoare persoanei sale.

    In fapt, pe vremea aceea acualul locatar de la Cotroceni se chiora de sub caloriferul lui de la Constanta unde se ascunsese preventiv, si o tot intreba pe soacra-sa despre mersul evenimentelor. Acum omul asta i-a pus gand rau lui Dinescu, pentru ca nu-i recunoaste meritele de luptator anticomunist si salvator al neamului.
    Daca tot nu a reusit sa-l exileze in Bulgaria, incearca sa-l exileze totusi undeva in icompatibilitate, adica un fel de organ sexual feminin al natiunii. Unde daca reusesti sa intri, ramai mic si nu mai iesi.
    Da’ bine ca mi-am amintit sa pun si eu o intrebare, statul roman l-a recompensat pe Dinescu cu vreo o distinctie, ordin sau decoratie? Sau barem cetatean de onoare al vreunei comune resedinta de judet l-a facut cineva?

  5. Eu nu pot să uit cum îşi bascula Udrea mâncarea în gură, la moşie, la Dinescu. Sub oblăduirea lui.
    Tot aşa cum n-o să uit că el e ăla care a scris “De-ai adormi, iubito, pe linia ferată, îmbujorate trenuri te-or urmări tiptil…”
    Dar în orice om poa’ să zacă un poet, în orice poet poa’ să se ascundă o mică jigodie…
    La cât a fost de versatil, se va descurca şi de data asta, singur.

  6. Citeam pe aici remarca precum ca Legea este Lege si Dinescu este incompatibil cu functia publica. Corect!

    Dar nu 100%! Fiindca nu e singurul in aceasta situatie! Insa, este singurul care, fiind in aceasta situatie, a indraznit sa-l “pamfletizeze” pe zeus!

    Uite, madam Udrea, cu ale ei zeci de incompatibilitati (chiar daca a pitit Dalli in spatele SC Intercotinental SA), daca presteaza bine, primeste NUP inainte ca dosarul sa aiba coperti la DNA! Sau Videanu? Cu o condamnare civila in spinare, trage bine merci de haturile economiei. Cine sa-l atace cand numai ei stiu cum s-au adunat banii pentru campania lui “mai vreau o data”?

    Ehei Dinescule, te-au ajuns blestemele celor carora le-ai facut publice dosarele, incalcand grosolan Legea. Atunci “erai bun” si “organili” nu te-au vazut. Acum nu mai merge! Ori iti revizuiesti pamfletele ori predai cheile de la arhiva CNSAS …

  7. Off
    Daca Romania se uita la costuri sa se retraga si din ONU si din NATO si din UE. Ca totul costa.

  8. Foarte tare emisiunea lui Gadea din seara asta !=)) Atat de nervos nu l-am mai vazut =))

  9. Ca Dinescu e incompatibil, mai treaca-mearga.Sau o fi pus si el mana pe niste contracte cu statul?Ca altfel…pac la Rasboiul!Dar o intrebare tot as avea. Prietenul Berceanu transportatorul si fauritorul de autostrazi are firma AVI la care este actionar majoritar.Tot la aceeasi firma figureaza ca si consilier.Firma AVI este furnizor de plastice pentru Bombardiere, firma care ne vinde ramele de metrou.Parca s-ar lega ceva,ceva….Paraindaratul functioneaza cu certitudine mascat de platile plasticelor. Dar nu e incompatibil dupa ANI!El numai consiliaza in numele firmei AVI incheierea contractelor cu Bombardiere, ce nevinovat este nenea Bercanu si ce frumos vorbeste el de iti vine sa plangi cu vorbe si muci.
    PS
    Gigel o intreaba pe mamica: Mamico, mortii unde se duc?
    Mamica: La OTV Gigele, la OTV mami!

  10. Suntem bataia de joc a cativa papagali care au facut legi doar pentru ei 🙂 Ce trist, cand o sa apuc sa plec din tara, o sa cheltui restul banilor pentru a cumpara o racheta cu directia parlament 🙂

  11. Dar la ce te poti astepta de la un marinel ajuns dintr o eroare de NEconstiinta romaneasca presedinte de tarisoara SAU din slugarnicia unor telectuali care pozeaza in intelectuali in buna coabitare otevista cu manelistii?

    Cat despre muierea asta udrea sau cum dracu o cheama, este din ce in ce mai sinistra, incepe sa semene cu defuncta ei inaintasa tot ilena, ii mai lipsesc ceva dr

    Si oricum la cata inconstienta au unii nu le pasa ca avem cel mai in plina plaga deja vu din 89 incoace; cred ca il depaseste pe mineru ilici, marinelu asta…

    gandesc daca cei de la Mambo Siria fac un cantec de aparare a lu Dinescu si ajunge prin topuri oare ce face incompatibili CNA ul???

    ce jenant si ceausist este regimul asta odios nu i de mirare ca vor romanii sa plece din tara lor

  12. Cica ANI s-a sesizat din oficiu in cazul incompabilitatii lui Dinescu si nu pentru ca “masinaria celui mai uninominal ales” ar functiona unsa, cand este vorba de “oponentii” lui; taman cand “trebuie acoperit cu zgomotul aferent un scandal”. Limbaj de vipera pentru o hiena care nu stie altceva decat sa-si asmuta camariile impotriva celor care nu-l preamaresc.

  13. Mda, si ca sa completam lista, cati dintre voi ati vazut la TV fata aceea de 19 ani impuscata de un fiu de politist ? A fost absolvit de vina in urma unei declaratii de genul “din greseala s-a descarcat cand o mutam”. Sunt curioasa ce treaba avea el sa mute pusca respectiva, si cum de s-a indreptat fix inspre ea. Popor retard pana la capat.

  14. ar trebui sa va uitati aici, sa vedeti ca nimic nu este o intamplare in Romania. Baselu’ ar face orice sa apara la TV, chiar sa-l copieze pe Bush la prostii

  15. Maestre, adevarul e ca berbecul de Dinescu a dat ocazia adversarului sa il ia la tinta. Legea il socoteste, in mod evident, incompatibil. Cu siguranta spiritul legi e altul, pentru alte soiuri de incompatibilitati a fost croita. Dar luata ad literam, Dinescu trebuie sa plece si sincer, cred ca e pana la urma si un lucru bun pt CNSAS. Sa ne amintim la dosarele rasuflate prin presa, de…. un anume agricultor…

  16. Mie scriitorul Dinescu imi este simpatic, insa numai atunci cand vorbeste despre domeniul sau sau despre orice altceva in afara de politica.
    Dansul si-a bagat singur capul in lupta electorala, prin diferite gesturi si vorbe, drept urmare aceasta ultima decizie a ANI nu ar trebui sa-l surprinda!

  17. Faza cu Dinescu imi seamana suspect cu arestarea lu’ Gigi. A sters bine scandalul din presa cu duplexul din Baneasa al lui Ioana !
    Acu’ prea isi luasera antenele vint cu Mircea si mondialu’…;)

  18. Aseara, la Sinteza, parlamentarismului -si-asa
    cazut la pamant- i-ati mai futut si voi vreo doi bocanci in bot. De parca nu-i de ajuns ce-i face Chioru´ si ce fac si ei insisi.
    PS
    Aia a fost buna, cu aia de care n-am auzit niciodata si pleaca da la PSD si PNL la altii.
    De aia sustin ca trebuie o lege impotriva migrarii. Oare de ce nu apare? Poate vin ei la putere si au nevoie de migratori la randul lor?

  19. Ehe,a trecut vremea domnule Dinescu cind puteai sa-i injuri cum doreai pe Iliescu,Constantinescu,Nastase etc.Oarecum o meriti fiindca nu mai era loc de aplaudaci pro Basescu din cauza ta.Pe de alta parte nu te plinge nimeni.Activitate agricola? Haida de! Ai tot primit de la stat,de la unii de la altii si uite asa ti-a crescut ditamai averea.Nu ai muncit pentru ea.Nu prostesti pe nimeni.

  20. Va rog atunci cand il mai aveti invitat pe Voicu sa-l intrebati daca stie ca orasul Calafat (unde este el deputat) nu a avut toata iarna caldura si ca primarul(tot PNL) a facut o super afacere cu un tigan si a cumparat pacurina proasta lasand 20.000 de oameni sa inghete la -17 grade. Ok, PD-L fura tot ce poate dar nu uita ca si PNL si PSD nu sta degeaba si baga si ei la buzunar (mai putin dar tot furat este). Asa ca mi-ar placea si ar merita sa mai primesca si astia, din opozitie, cate o palma peste bot in emisiunile tale. Altfel cu timpul vei fi considerat un ‘Nasul’ al opozitiei.

  21. BUNA ZIUA,
    CE VA MIRATI ATATA DE DINESCU?MERITA CE I SE INTAMPLA,EU DORESC SA DEVINA
    TOTI ACEI CARE L-AU VOTAT.omul A DORIT SA-SI VADA VISUL CU ochiul ,S-A IMPLINIT,SA VEDEM PANA CAND?
    SA NU DEA DUMNEZEU CEL SFANT
    SA VREM NOI …NU PAMANT
    HRISTOS SA FII NU VEI SCAPA
    NICI IN MORMANT!

  22. la o chestie, basexu si morcovei sunt mai incompatibili decat dinescu. iar daca tiranul vrea cu orice pret in cartea de istorie sa se sinucida sau sa-si dea demisia si sa plece in haiti (cu toata camarila). Cred ca as scrie o carte de istorie dedicata lui, special.

  23. Ciudata institutie este ANI, care isi camufleaza actiunea de “executie foc cu foc: tinta-piept Dinescu” cu un motiv care devine chiar hazliu; maram, publicarea mai multor articole care semnalau posibila nerespectare de catre Dinescu a dispozitiilor legale referitoare la regimul juridic al incompatibilitatii. Ei bine, pe vremea cand Dinescu “sustinea public pe Basescu” zice D-l Ciutacu, si Dinescu nu a negat acest lucru aseara la emisiunea Vorbe Grele, deci, cu cativa ani in urma “toate institutiile statului au raspuns cu…durere-n cur la incompatibilitatea semnalata de presa”. Si atunci au existat dispozitii referitoare la regimul juridic al incompatibilitatii, si pe Dinescu il durea si atunci in cur de aceste dispozitii. De ce se leaga acum ANI de “guresul poet” (vai ce-mi place epitetul!)? Pentru ca : “Dinescu i-a sustinut transparent…pe Antonescu si pe Geoana impotriva lui Basescu” afirma D-l Ciutacu, si acestea fiind zise nu mai e nevoie de nici o explicatie privind “executia foc cu foc” a lui Dinescu.

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am vazut aseara si Vorbe grele si Sinteza zilei.Va felicit ,si pe Dvs. si pe dl Gadea pentru aceste emisiuni.
    Suntem o tara de doi bani,asta e.Aveti grija de Dvs.,ca si dl.Gadea,ca aseara s-a enervat rau-si pe buna dreptate,ca parca nu mai avem iesire din haosul asta.
    Am primit pe mail ceva incredibil.Va dau rescris,mai jos:
    “Romania a trimis ajutoare in TAHITI !!!
    Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca din Polinezia Franceza.
    Din cauza unei confuzii regretabile, Ministerul Apararii a gresit destinatia ajutoarelor pentru victimele cutremurului din Haiti, expediind un batalion de vanatori de munte, precum si 2000 de tone de provizii, apa, paturi, medicamente si alimente intr-o directie total opusa, respectiv in insula Tahiti, aflata in Pacificul de Sud.
    “Eu zic ca nu trebuie sa facem un spectacol din chestia asta. Adica, numele seamana foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Sa le ia dracu’, suna la fel”, a declarat pentru times.ro Ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

    http://www.times.ro/international/romania-a-trimis-ajutoare-in-tahiti

    Cat de tampit si sinistru trebuie sa fii pt a face asa ceva?!

    Va doresc,din tot sufletul,numai bine,
    IoanaP

  25. Cred ca Mircea Dinescu daca va fi fortat sa aleaga dintre administrator la cele doua societati comerciale si functia de membru la CNSAS mai bine ar ramane administrator la societatile comerciale,oricum CNSAS-ul asta de cand sa infiintat a fost o parodie securistii ne-au condus si ne conduc pana la pieire. Mai nou dupa ce sa distrus si pradat tot acum se imprumuta pe spatele nostru numai sa o duca in continuare bine…dar sfarsitul este aproape. Asa ca deconspirarea unor securisti ce detin functii de conducere la ora actuala ii doare-n cot pe ei din 5 in 5 ani isi pun omul si stau linistiti nu ii deranjeaza nimeni. Aceste CNSAS-uri sau alte institutii au fost create de ochii strainatatii ca da bine. Cat despre actiunea de inlaturare a lui Mircea Dinescu din CNSAS reproduc din memorie declaratia unui parlamentar (femeie)roman….CIOCU MIC ACUM NOI SUNTEM LA PUTERE…deh politica romaneasca este rezultatul unui amestec de mafie siciliana satra tiganeasca si boschetari urbani.

  26. Domnule Ciutacu,
    Cum naiba se face ca intotdeauna T.B. gaseste oameni care “sa devina util cauzei” pe care o urmareste cu o tenacitate iesita din comun? Asa este Presedintele Portocaliu; daca odata s-a decis sa distruga un om, nimeni si nimic nu-i poate sta in cale si ia decizii care ating cote inalte de siguranta.Si toate planurile, trecand prin filtrul mintii sale sucite, bine fundamentate, ajung la finalitate.

  27. Nenorocitii astia de guvernanti ne pun taxe pe mancare sa nu ne imbolnavim , vezi Doamne , si in schimb NE VACCINEAZA COPII CU VACCINURI EXPIRATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GUVERNUL ASTA E PUS SA NE OMOARE DE TOT !!!!
    La asa romani lasi , or sa si reuseasca !

  28. Nu’s toate gindite de el. O buna parte sunt regurgitate de ppf-ul ala de Voinescu…(p….. pe fatza)

  29. Victore,nu te mai intreba cand iti vine randul ca le dai apa la moara.Odata isi amintesc “serviciile sau agentiile” ca a-ti baut impreuna Whisky,cand venea la voi la redactie si unul din motive ar fi ca ainceput omul sa slabeasca,si nu cumva sa-i fi bagat in pahare substanta aia lui Mutu.Astia’s unsi cu toate alifiile,asa ca zi Doamne fereste.Mircea Dinescu n-a mai gasit sfarc la licuriciul marinar si a vrut sa suga tizul violet.N-a avut noroc “mai trage odata” si daca nici acuma nu-i iese,precis este blestemul lui nea Jenica Barbu.Dumnezeu nu doarme.Daca iese Nastase lider la PSD,si castiga si Cotroceniul,Pdl-istii

  30. Dinescu trebuie pedepsit pentru neobrazarea fata de regimul fascistoido-nazisto-basescian! Nu poate fi tolerat un astfel de comportament!!! La carcera cu insurgentii! Ordine! Sa inmultim serviciile secrete, sa prospere aparatul represiv, pana nu ne-o luam toti in cap! Eu propun drept sigla a PD-L o mitraliera! Poate-i transmiteti si domnului Blaga, cu sprijinul consistent al caruia a ajuns tiranul de neclintit, in timp ce naivii incurabili il cred un fel de oponent din umbra a lui Basescu. Am vazut cum s-a opus, facandu-i jocurile si asigurand fraudarea masiva a votului! Asta da adversar de temut!
    Daca nu se potoleste, o aduce Boc si pe Herta Muller INAPOI, CE PEDEAPSA MAI MARE DECAT SA O forteze sa traiasca in tara lui Basescu!

  31. @alex_dumitrescu!!
    10! cu felicitari!
    am ras cu lacrimi si faptul ca ai reusit sa ma faci sa rad, pe mine si poate pe multi, ar trebuie premiat!!!
    Atat de rar mai stim sa radem!

  32. Dinescu i-a rezistat lui ceasca.
    A fost unul dintre cei care n-au tacut nici atunci.
    Ii va veni bases de hac?
    Il va baga-n puscarie?
    Ii va lua cetatenia si o va da peste prut?
    Orice ar face basel, Dinescu e cel care a strigat, acum 20 de ani: “Fratilor! Am Invins!”
    Basescu T era …. pe unde era, ca a scos capul abia prin 1990.

  33. Câteva exemple pentru ca să se schimbe Băse.
    Mătuşa lui Obama venită clandestin din Kenia riscă să fie expulzată, că aşa e lega şi nu ţine cumetria.!!
    Parlamentarii britanici trebuie să ramburseze peste un milion de euro, cheltuiţi în ultimii ani nejustificat!!
    La noi, când o face plopul pere şi răchita micşunele.

  34. Dinescu….cine e omul asta? nu am auzit de el,sincer.O fi vreun embrion neevoluat al fostei securitati si acum trandaveste pe la CNSAS. Sa fim seriosi…

  35. Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Pogea este acuzat de Agenţia Naţională de Integritate că a ocupat timp de două luni şi funcţia de administrator la o societate comercială cât timp a fost membru al Guvernului. Pogea a fost administrator până în februarie anul trecut al firmei Titan Mar deţinută de Adriean Videanu.
    :))))))))))))))

  36. Habar aveti cine este Mircea Dinescu. Mai cititi si voi ceva si dupa ma comentati la adresa unor oameni. Doamne-fereste..

  37. Frăţioareeee…m-a răcorit teribil palma dată de poliţist profesoarei violente…ce mai – m-a uns la inimă.
    Normal că în ţara asta nebună sunt unii care se gândesc deja la sancţiuni pentru bietul om…să zică proasta aia mersi că nu eram eu în locul poliţistului…că dracu o lua!

  38. E SYMPA FOC………….TREABA….NUMAI CA EXISTA ACEASTA CAPACITATE COGNITIVA DE CARE NU PREA MULTI DIN ROMANIA DAU DOVADA C-O UTILIZEAZA………..SCUZATI-MI CUVINTELE,DAR DIN EXTERIOR…ADICA DUPA LUNA……….CAM ASA SE VEDE…….BRAVO CIUTACULE….BRAVO TIE….BRAVO!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.