Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Estetica pişatului de damă cu presiune

Estetica pişatului de damă cu presiune

Câteva cugetări pe repede înainte, că am o silă existenţială de n-am văzut.

– Estetul scrisului de forţă, revoltatul de meserie şi plin de talent care a introdus cuvântul muie în editoriale şi s-a oripilat că am făcut-o eu ţărăncuţă cu curu’ mare pe Elena Udrea, comite o nouă producţie istorică despre virtuţile izbăvitoare ale pişatului de damă în privata IATC-ului; acolo unde, papagalilor, domnu’ predă!

– Unu’ care-şi închipuie că oricine varsă nişte cuvinte într-un ziar poate fi poreclit ziarist nu mai poate de grijă că persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte. Înţeleg că dacă ar fi fost o bugetară cu noroc în viaţă, îl lua la ofertă prin vânzări succesive anterioare de la Căşuneanu sau Besciu şi primea un Mercedes S 500 rest era OK.

————————————————————————————————————————————————–

UPDATE: Am primit, la comentarii, o delaţiune pe care o dau publicitaţii fiindcă am mai întrebat şi eu prin trust. Voila de vedeţi: “Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!” MACOVEI, AI CEVA DE ZIS?

————————————————————————————————————————————————–

– Ce trebuie să fac pentru ca oamenii cu probleme să înţeleagă că, totuşi, nu sunt nici Superman, nici Captain Planet, nici măcar Băsescu şi că, oricât de vizibil aş fi eu la televizor, nu pot salva Universul; nici de unul singur, nici împreună cu ţăranul de Badea? Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?

– Aia mică a lu’ Tiranu’ iar şi-a pus EBA de-a cheresteşu’. Bre, nea Jucătoare, zi-i tu lu’ Constanda să-i dea fetei vreun sfert din Satu’ Francez pentru parcare şi să nu tragă dungi paralele, c-o încurcă pe biata academiciancă la (dez)orientare.

– Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Estetica pişatului de damă cu presiune

  1. Buna ziua domnule Ciutacu!

    Ma incearca sentimentul ca, dupa o lunga absenta din viata cetatii, la intoarcere am nimerit in alta tara… Le-as aborda in aceeasi ordine propusa de dvs:

    1. S-au terminat subiectele serioase din Romania noastra sau CTP-ul s-a scurtcircuitat in subiecte cu iz bivolarian?… Stiam ca “subiectul” este substanta datatoare de viata si energie in “gasca” MISA nu sursa de inspiratie pentru “luminatul” editorialist ce conducea cu deontologica ferovare Clubul Roman de Presa…

    2. Sa inteleg ca l-ati invitat pe “Spiderman” Calinescu in emisiunea dvs? Am rugamintea sa-l intrebati in calitatea domniei sale de fost candidat PNL ce parere are despre candidatura domnului cu nume de floare impotriva unui reprezentant al casei regale al carei sustinator este? Nu mi-o luati in nume de rau, stiu ca domnul Antonescu este un strop de normalitate intr-o mare de nebunie si ca va este macar simpatic daca nu amic, dar imi este greu sa inteleg atitudinea domniei sale de a candida la o functie pe care nu o simpatizeaza (se stie slabiciunea regalista a domnului Antonescu)…

    3. EBA chiar nu este un subiect de comentat, mai intai sa “produca” ceva si apoi se poate comenta, momentan sunt doar intentii…

    4. Daca institutia DNA-ului nu ar fi atat de controversata as zice ca e ceva noirmal ce fac ei acum cu arbitrii, dar…

    Cu stima, domnule Ciutacu…

  2. Daca e sa ne luam dupa poza si titlu as spune ca CTP-ului tocmai i se pune de-o presiune pe mecla,poate preda urinoterapia pe la vreo facultate si nu ne-a anuntat inca…galgait placut scanteistule

  3. Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!

  4. Faza cu datul drumului la lichid scrasnind din dinti ma face sa cred ca CTP nu a facut tocmai pipi acolo.
    Cred ca tre sa fii un dezaxat ca sa te poti masturba la susurul pisatului unei femei.
    IDIOTUL…

  5. Poate totusi nu-i editorial?!… Ca nu stiu de ce, da’ nu-mi pare c-ar fi scris rau. De loc! Daca e editorial, cred c-a gresit textele si-a dat altceva spre publicare!

    Si masina lu’ a mica a marinarului e chiar parcata?! Ca pare ca tocmai vireaza in balarii! Ei, si daca a parcat o leaca mai in mijlocul strazii, care-i problema?! E tara lu’ tac-su, strada lu’ tac-su, masina… ei, nu, masina e a ei, din bani munciti si sigur, daca intrebi, si din vanzari anterioare! S-o votam si s-o expediem la parlamentul ioropei!

    In privinta lui mircelu, ce sa spun, cata amaraciune si dezamagire sa adune un om, tanar si plin de iluzii altfel, ca sa stea ca prostu’ in piata, fara nicio speranta de-a schimba totusi ceva! Ramai marcat pururi si nicio alba ca zapada nu-ti va mai parea virgina, in veci!

    In privinta arbitrilor, sa fim seriosi, e doar gargara electorala, se va fasai si asta, pare acum dur si eficient, dar acolo radacinile-s adanci si tepene, n-a venit inca momentul adevarului. Si de-o pica vreun papagal, face parte din joc, pierderi minime pt rezistenta celor cu coaie grele! Cum zice sandu?! “Coruptie la toate nivelurile”?! Pai daca nici el n-o stii, atunci cine?!

  6. @Profa: n-o inghiti! e doar o opinie de-a mea bazata pe realitate,zic io. nu ti-o bag pe gat cu forta…& nici magar nu trebuie sa fii de acord cu ea. de-aia n-are ursu’ coada! din cauza mentalitatii mele depasite care este!

  7. Bine zis domnule Ciutacu,numai ca sunt convins ca se vor gasi ei si alti arbitrii care sunt dispusi sa riste pentru o paine mai buna.

  8. Intrebare pt CTP: ( o reproduc aici, ca pe mine nu cred ca ma citeste… )
    Ce se petrece in mintea si in viata unui om, in momentul in care el devine capabil sa astearna pe hartie randurile pe care le’am citit astazi sub titlul “Eye contact” ? (Alte curiozitati nu am cu privire la personalitatea jurnalistului.)

  9. Bine CTP-ul este dus de mult asa ca nu mai mira pe nimeni “pisaturile” lui(“pisaturi” ar fi traducerea aproximativa a “scrierilor” din ruseste, sa nu se gandeasca altii la cine stie ce!).
    Coana Nutica a scos mai multe propozitii pe gura din care am aflat ca:
    -drumurile care s-au facut in ultimii ani(care or fi alea?)inclusiv Autostrada Soarelui au fost construite la initiativa dlui.TB!
    -vom atrage turistii ca sa calatoreasca in caravane de carute si fiind ceva ce nu a vazut Parisu’o sa ne umplem de bani de la nemti.
    Cu aceasta ocazie am aflat de ce este asa de mare posteriorul dnei.ministru,s-a plimbat cu caruta prea mult…
    Cat despre EBA,a facut si ea ceea ce fac clientii obisnuiti de la Pascucci sau de la mario Plaza,parcheaza masinile cum li se nazare.Ca doar o data veniti in Bucuresti toti indivizii astia care inca nu s-au obisnuit cu pantofii trebuie musai sa iasa in fata.

  10. Mie mi-e ca acu a povestit din urma cu 25 de ani,
    dar daca se enerveaza si mai deruleaza putin,
    ne-om pomeni ca ne povesteste
    si cum se picta el ca indienii cand era mic,
    cu excremente atat proprii, cat si de import —
    pentru amplificarea extazului in fatza diversitatii cromatice.

  11. Buna dupa amiaza
    1. Chestia cu ..la 3 cornere se da 11 m e “beton armat”; am imprastiat cu cafea pe monitor cand am inceput sa rad:)
    2. CTP e tot atat de mare ziarist,cum si Becali e mare investitor, Corpodean mare arbitru, Boc mare prim ministru, Florin Parizer mare cantaret, OTV-ul mare post de televiziune, Loganul mare masina si as putea sa o tin asa pe aratura pana maine dimineata; atunci cand ai pupat mana Taherului si Tinului si ai fost papusica guzganului rozaliu, atunci cand ai stuchit unde ai pupat si apoi ai falimentat un Gand si la prima strigare l-ai dat mogulului Sarbu, nu prea mai sunt multe de spus…Doar ca in 2009, la 10 pentru Romania, cel mai bun jurnalist, analist, comentator si scriitor va fi….CTPopescuuuuuuuuuuuuuu!
    3. Daca tot te vezi deseara cu Florinnnnnnnnn Calinescuuuuuuuuuuuu, spune-i ca asa-i in tenis; poti sa ai si “succesuri” dar poti sa o iei si in pifometru atunci cand te crezi buricul pamantului – asta vis a vis de politichia de Pitesti; cat despre caracter, n-as vrea sa vorbesc multe, doar ca la fel cum caca acum PNL-ul pe unde apuca ca nu l-a scos parlamentar, tot asa spunea si despre Sarbu ca e mare mitocan( si in mare cam are dreptate), dar asta dupa ce se intorcea de la baie unde “refula” votca ingurgitata de dimineata, pe stomacelu’gol; multi l-au injurat pe Sarbu – vezi si cazul”doamnei Teo”, dar dupa ce s-au despartit de el, nu prea au mai avut multe de spus; Mircea Badea e o exceptie, singura cred.
    Salutare taica si noroc

  12. @ditos
    Cred ca esti putin visator. Treaba legata de CTP – care a fost si mai este unul dintre promotorii exprimarilor violente in media – tine de reactia d-lui Ciutacu la comentariul fostului sef al dumnealui de la ADEVARUL, atunci cand a facut-o in fel si chip pe Elena Udrea. Pe vremea aia, CTP nu realiza ca domnul Ciutacu si-o va imagina pe NUTI cu picioarele desfacute pe un gratar de mititei. De, fanteziile bata-le vina…
    Secundo, observai ca injuraturile, pentru care fu blamat LOL, sunt bine venite, dar sa fie adresate lu’ Basescu samd…
    Terto, @Roxana, nu pot sa nu apreciez modul in care emani inteligenta prin toti porii lu’ matale. Fii milostiva si imprumuta ceva din surplus d-lui Liiceanu, ca altfel s-ar putea sa strigi de durerea provocata de povara inteligentei pe care o porti cand accesezi site-ul asta.
    P.S. Dl. Ciutacu, pot ajunge cumva, precum recentu’ conviv a lu’ matale, dl. Becali, la numaru’ de telefon a lu’ (mogulu’) Camelia Voiculescu? As vrea sa-i comunic ceva ce-mi pare contraproductiv pentru Intact. Nu neaparat ce face dl. Cristoiu, dar la GAZETA e un cuib de tradatori.

  13. @adrian: aveti o grija emotionanta fata de Basescu, Udrea si CTP. plus, dupa parerea mea, niste tentative nereusite de a fi amuzant. nu, nu puteti avea acces – de la mine – la numarul de telefon al Cameliei Voiculescu.

  14. Sinceră să fiu, mi-a plăcut articolul, deși îi stătea mai bine într-un roman…
    Înțeleg penibilul situației și îmi imaginez cât de stresați au fost amândoi, luptându-se cu propriile lor necesități, atât de banale, atât de… antiintelectuale. Deh, dacă UNATC-ul are doar bani pentru făcut doctoranzi tot felul de parașute înșrate de arabi, alcoolice notorii…
    De fapt, Cetepe-ul (oare de ce rimează cu veceul și iateceul?!) are stofă de scriitor și n-ar strica să-și reprime frustrările în niște pagini albe.
    Asta nu înseamnă că îi dau dreptate când se ia de domnul Badea sau de dv.! Atunci e vorba de treningurism ieftin!
    P.S. În locul d-lui i-aș fi luat femeii niște balerini noi! Nu vreau să știu cum vor căuta – din priviri – iateciștii fomeia cu păr negru și chiloți… foșnitori!

  15. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Sunt alaturi de Dvs.;am si eu o sila existentiala, de mai multe…N-am ce sa fac,trebuie sa spun asta.
    Diseara ar fi interesant sa-l aveti invitat pe Florin Calinescu;as vrea sa vad daca il sustine pe d-l Crin Antonescu.
    Daca aveti in familie sau prieteni care poarta numele sfantului de azi,le urez multa sanatate si tot binele din lume!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  16. @Victor Ciutacu, multumesc pentru raspuns, chiar de este negativ. Eu ma gandeam la SANITATEA Trustului.

  17. “persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte”! Pentru orice om normal cu scaun la cap asta se numeste COMPORTAMENT JURNALISTIC PROFUND IMORAL! Evident nu pentru cei care si-au manfisestat moralitatea jurnalistitca pe langa Musetescu!

  18. producţia istorică la care te referi se numeste arta. precum aia cu poneiul…
    pentru cei din generatia lu’ aia mica este insa de neinteles arta asta 🙁

  19. Am un manunchi de comentarii si nu ma pot abtine, deci ii dau drumul.
    1. Mi se pare nepotrivit sa publici pentru ochiul populatiei aceasta experienta de closet. Intr-un volum de eseuri sau la un concurs pe teme obligatorii ar fi mers uns. Pentru ziar mi se pare nelalocul lui. Sau poate posed prejudecati pudibonde… nu stiu…
    2. Trebuie insa sa remarc scriitura! In ciuda subiectului la prima vedere cotidian si intim, care deci nu ma priveste asa cum poate m-ar privi evolutia crizei mondiale, exprimarea “trazneste” de talent literar. Asa ca l-am citit pana la capat. E scris frumos, repet, in ciuda subiectului.
    3. Numai cine a trait o astfel de experienta intelege cat de frustranta este lipsa de intimitate in grupul sanitar. Si cred ca mai degraba la asta se refera articolul, la incalcarea unui drept fundamental al intimitatii si al imixtiunii unei persoane de sex opus in aceasta situatie. Pentru ca una este ca de cealalta parte a peretelui sa fie o persoana de acelasi sex si alta este sa fie o persoana de sex opus. Cu atat mai rau daca este o persoana publica precum domnul CTP.
    Eu, in locul domnisoarei, renuntam la a mai intra in toaleta.
    Si asa ajungem sa discutam despre bun simt, despre educatie, politete in societate, empatie.
    Mai bine ma opresc.

  20. eu dac-as fi ctp – nu sunt, dar dac-as fi – m-as amuza din cand in cand scriind cate-o chestie din asta. si nu atat scriind-o, cat cititnd mai apoi ce scriu altii despre ea. sigur, e un scenariu. dar avand in vedere gradul de scelerare al autorului, nimic nu-i imposibil. eu nu-l citesc de obicei. iar textul asta nu m-a convins s-o fac nici de acum inainte. insa asta nu ma impiedica sa-i recunosc meritul. omul creeaza imagini dintr-o insirurire de cuvinte. mai mult, creeaza senzatii. iar asta nu-i chiar asa usor. si cu totii stim asta. a… ca imaginea pe care o creaza nu ne place, asta-i alta problema. si inca un aspect: daca l-as avea pe ctp-ul acum dinaintea ochilor mei usor miopi, l-as intreba doar atat: ma scuzati ca va deranjez… sunteti cumva un pic voyorist? ca eu daca ma duc la buda, ma pis si-atat. nici nu ascult si nici nu-mi imaginez lucruri. nu de alta, dar acuratetea descrierii ar putea induce la un moment dat ideea ca v-ati fi dorit sa si vedeti…
    cat despre profnzimea demersului, victor draga, aici iti dau dreptate. eu dac-as fi ctp – nu sunt, slava Domnului – nu m-as combina sa scriu despre psihologia jetului la dame. ca m-ar arunca, asa, un pic, in derizoriu. pe mine. ctp. dac-as fi. dar nu sunt.

  21. @victor
    da ce-ai bre cu mama indignatului, ca a scos si ea pe orificiu ce-a putut.
    off topic-b. baltazar zicea o chestie misto, cum ca o parte din investitiile guv boc cu bani de la fmi se vor duce in reabilitarea puscariilor nu la invatamint, pen ca politicienii acolo ar putea ajunge, da la scoala neam!

  22. @magus: nu i-am contestat niciodata uriasul talent, da’ ma rog pentru sanatatea lui mentala; extrem de precara, dupa parerea mea de profan.
    @mirko: n-are mama nici o vina ca a vrut sa faca un ou si a iesit un bou.

  23. TRAIASCA EGALITATEA DINTRE OAMENI.

    ===================================
    Ce credeti daca parcati voi asa va iertau mirlanii?

    Cer ca Politia romana sa se autosesize, ca sigur blogul asta are mai multa audienta decit Money Chanel si vazui ca tata Morar(DNA) s-a autosesizat.De ce nu ar face si POLITIA asa…?!?

  24. Bai tati, nu va mai scarbiti degeaba.ctp nu s-a sonat.e doar disperat dupa ceva audienta in plus.d-aia se cearta si cu badea,de-aia se ia deontologiste de victor ciutacu.omul se vrea un deng tziao ping al presei romanesti.

  25. Foarte interesant cum scrie,mie imi place.E altceva.
    Iar subiectul pare interesant,mi s-a intimplat si mie sa fiu cam in aceeasi situatie si cu “intimplari” oarecum similare.Este nashpa cind intri in cabine cu o asemenea constructie.Nici nu stii ce sa faci,daca se aude alaturi.

  26. Ma intreb ce-ar fi scris cetepeu daca in closetul alaturat n-ar fi fost duduia cu balerini, ci Emil Hurezeanu

  27. Victor, in legatura cu CTP, eu il suspectez ca e doar obosit, asta daca nu i se intampla ceva care pe noi ne depaseste.

  28. CTP e dus cu pluta din ce in ce mai departe. Pacat.
    Adevarata estetica a uritului!
    Mie mi-a amintit de acel tinar penibil pe care l-a adus si Gidea intr-o emisiune si care era sau este ceva pe la ICR la New York.
    Si, bai, ala de te iei de toate femeile: probail ca caliataea matale (cacofonia e intentionata) este cea care te tine captiv in singura lume pe care o cunosti.

  29. acum am vazut & eu EBa parcata neregulamentar. zic s-o trimitem la Bruxelles tot neregulamentar. astia care parcheaza la fel,sigur o vor vota. neregulamentar. cine Dracu’ i-a dat carnetu’?! pe ca de bine vorbeste & pronunta romaneste,pe-atat de bine conduce & parcheaza. e limpede,cred,ca e o Nulitate in toate domeniile esentiale,da’ noi credem ca ne poate reprezenta in U.E. am innebunit cu totii?!!

  30. @cristu
    scuze victor
    de trimis fii convins c-o trimitem, da durerea mea e ca n-o ia si pe nuti la pachet pe post de t(p)utoare,scuze pt. t

  31. esti sigur CTP, ca femeia nu era barbat? Cine stie..poate era Naomi..si-a schimbat sexul..acum nu mai face din picioare.. iti urez vise placute..senzatii tari..erogene.

  32. @mirko: augustul sau tata a inventat celebra expresie “centura politicii romanesti”. politica e o curva. la noi,nu exista politica de centru,dreapta sau stanga,ci doar politica de curva,pur & simplu. EBa & Nutzi se-ncadreaza perfect la politica de extrema-curva,cred eu. tovarasa Elena Ceausescu a fost mic copil pe langa dansele.

  33. Vad ca CTP nu se simte prea bine…
    Dar sa stiti ca ceva legat de conotatiile sexuale ale mictiunii (stiu cuvinte!) am vazut intr-un film, in urma cu cativa ani la tv. Era o frantuzoaica f sexi care facea pipi, iar amicul ei o privea pierdut, in extaz.

  34. fanii lu’ CTP sunt liberi sa-si manifeste sustinerea si aprecierea aici, da’ pe mine nu ma-njura pe banii mei decat daca vreau eu. si momentan nu vreau

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.