Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Vodă, în mijlocul fanilor dezlănţuiţi

Vodă, în mijlocul fanilor dezlănţuiţi

Basescu, nervos la inundatii
Vezi mai multe video din Vedete »

Exista, pe lumea asta extrem de ploioasa, lucruri si, mai ales, oameni care nu se pot schimba niciodata. Tine, pur si simplu, de naturelul lor simtitor…

UPDATE: Deseara prestez la “Vorbe grele” cu Bogdan Olteanu si Oana Dobre. Iar dupa aia ma mut la Gadea.

ALTU’: Bloggerul mircoman Cozmin ne lasa goi si tristi, iar miezu’ din deontologie s-a gripat umpique:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

49 thoughts on “Vodă, în mijlocul fanilor dezlănţuiţi

  1. Deci “vine ploaie, vin trăznete”, dar zeusul e la o dezbatere netizmănită despre rolul comunismului în hidrologie. Fain.

  2. L-au enervat bietii oameni.
    Mai avea putin si-i acuza de “tonomatism” :))

    Ucrainienii au declarat stare de urgenta in timp ce asta se “plimba la inundatii”. Nu a inteles ca exact in situatii din astea se convoca CSAT-ul si sesiune extraordinara a Parlamentului. Bine ca a solicitat chestia asta pt. obsesiile lui cu avizul de UP , iar pentru oamenii loviti de furia naturii invoca solidaritatea…

  3. E fabuoasa inregistrarea! Ce ne arata ea? Ca atunci cand nu este pupat pe buci(cum bine zicea Jony Cristoiu aseara)domnul presedinte nu are decat un singur tip de raspuns:”Esti PSD-ist!” sau “Si tu esti un puiut de comunist!”Si chiar daca era PSD-ist, omul ala trebuia sa se impuste in direct? Ii spunea presedintelui tarii(e drept presedintelui care s-a declarat a fi presedintele celor care l-au votat) ca de 18 ani nu s-a facut nimic, doar s-au furat banii. Lucru care e perfect adevarat intre noi fie vorba.
    In adevar, asa cum le cerea politicienilor, presedintele l-a “mangaiat cu o vorba buna” pe acel amarat:”Esti PSD-ist!” .

  4. Vedeti daca-l lasati pe stimabilul sa-si “reintregeasca familia” – la o dusca, dupa ce a fost putin udat – cu elicopterul? Acum are chef de “taifas” si de bai de mutime, printre suvoaie de apa. Deunazi, la o emisiune pe “Antena 2”, analistul politic prof. Bogdan Dumitrescu facea o profetie: “lui Basescu ii trebuie ceva, o calamitate sau de un cataclism natural, ca sa-si intre in rol si sa profite, din plin, de el”. Si, iata, ca acest “dar ceresc”(duca-se pe putii!) a venit! Vedeti cum speculeaza orice situatie conflictuala? Acesta este “scorpionul” din el, cameleonul care stie sa-si “adapteze comportamentul” la conditiile de… clima vitrega. Ati remarcat ca o femeie, caruia apele ii inundase toate acareturile, era in stare sa-i faca un covor de flori? Pentru ea, in acele momente, Basescu era un fel de Dumnezeu! In acest timp ce facea Tariceanu? … dar ce mai conta, atita vreme cit acolo, pe teren, era Voda care “servea ciorba saracilor” in compania sinistratilor si isi mai rotunjea “zestrea electorala” cu ceva procente in fief-ul PSD-ist. Unde era Geoana? Unde era Mitrea? Unde era Iliescu? Unde era Nastase? Unde…

  5. Ia uiti bre s-au “inervat” razesii. Nenea ala mai repede il voteaza pe Stefan cel Mare mort decat pe Zeus viu la prezidentiale. Nu mai tine domne sa-ti faci campanie la inundatii, nu mai pune lumea botul… De fapt actualii guvernanti/parlamentari nu mai conving pe nimeni, dar n-avem pe cine vota, futu-i! Sinistratii mananca pateu 1,5 Ron cutia si Nutzi Udrea umbla cu-n tir de pateuri pe brat transformat in geanta Luis Vuitton limited edition. TRAIASCA DEMOCRATIA! AM INVINS!

  6. O fi doar o impresie sau unii sunt frustrati? Unde sunt stimabilii social – democrati? Unde sunt oare liberalii? E Base cum e, dar nu cred ca are cineva ce sa -i reproseze zilele astea…mai are putin si se apuca sa faca campanie Guvernului pentru masurile extraordinare pe care o sa le ia acesta…:) Suntem in impas fratilor…in mare impas….cand ploua avem probleme, cand e canicula avem probleme, cand ninge ramanem blocati in casa…. In 20 de ani o sa iesim si noi din acest impas!!!

  7. Q: da` pana la urma ce cauta Basescu acolo? NU promite (nici macar nu promite) nimic. E ermetic, sec, decis sa ii convinga pe acei prapaditi, ca statul nu poate, ca nu sunt bani,nu sunt aia si ailalta?.

    Cred ca Becali s-ar fi descurcat minunat mai bine, chiar asa cum il vedem, aruncand cu bani si promisiuni.

    Q2: daca s-a dus pentru Campanie electorala (cum banuim cu totii), de ce nu era pregatit (nici SPP-ul nu o fi?) pentru o altfel de abordare, pentru o astfel de iesire? Pana la urma, in situatiile de contra-dictie, de contestare, de opinie democratic contra, tot figura nauca a lui Ceausescu e reprezentativa pentru alesii nostrii??

    Haraso !

  8. Pacat ca nu ati dat si pasajul ala cu “stau cu apa pina-n git si ei fac propaganda”, ca toar’su presh nu s-a putut abtine sa nu dezvolte cu clabuci “ideea” respectiva, in timpul baii de multime…

  9. Buna seara
    Nu stiu de ce, toata lumea se fereste sa vorbeasca despre cei de la Schweighofer. Este o firma austriaca, sustinuta puternic de ex ministrul Flutur (unul dintre finii domniei sale este director la aceasta firma, fabrica din Radauti – acolo unde ex ministrul e acum presedintele CJ s-a construit pe vremea cand acesta era ministru,etc,etc,etc).
    Iata ce spun si altii despre acest lucru:
    http://www2.hotnews.ro/pp_articol_7392-Schweighofer-rade-tot.htm
    Austriecii toaca zilnic 3200 mc de busteni, adica cam 200 de tir-uri!!! Iar la televizor ni se arata niste amarati care taie din padure 2 brazi, adica cam 1mc si ni se prezinta acesti insi ca fiind vinovatii pentru inundatiile ce se repeta in Romania!
    De ce credeti domnule Ciutacu ca nimeni nu are curajul sa faca dezvaluiri “complete” despre aceasta firma? De fiecare data cand l-am prins pe Flutur la Antena 3, am intrat imediat pe blog si am intrebat. Nimeni nu a avut curajul sa il intrebe nimic despre Schweighofer. De ce oare?
    Multumesc

  10. Aştept (nu-i grabă!) editorialele preasupuşilor susţinători a-i Plimbăreţului prin glod, în care să ni se spună clar (nu verde, eventual portocaliu!) în faţă: “Aşa le trebuie, asta păţesc încuiaţii care nu-s de partea noastră. Potopul îi mănâncă…” De-aia mă muncesc (de dimineaţă!) să ridic un dig pe deal. Nu plouă încă, valea-i departe, da’ la cât de drag mi-i mie Zeus, mă gândesc că paza bună nu strică…
    P.S. Olteanu, ca Olteanu… dar dacă e şi Oana, e clar că nu lipsesc.

  11. eeee…lasati k asa mai face si el un pic de campanie doar se apropie alegerile ce mama draq

  12. Probabil ca insistenta pe legea obligativitatii asigurarii locuintelor se bazeaza pe ideea de asigurarea acestora in strainatate.
    Din toate cazurile cunoscute de catre subsemnatul, societatile romanesti de asigurare nu au platit corect, uzand mereu de tot felul de smecherii, numai pentru a se eschiva.Cine crezi ca mai are incredere in aceste societati romanesti ?

  13. am murit de ras: era nenea ala in stanga camerei de filmat, un pupincurist ca nu putea nea base sa zica nimic de el. cel mai tare a fost nenea in albastru cu okelari cand l=a facut comunist :)) si voda a trebuit sa plece de acolo cu coada intre picioare. daca nu era televiziunea acolo ii dadea niste injuraturi si niste spp-isti de nu se vedea. suuuper tare

  14. Tovarasu’ Presedinte s-a ofticat ca n-au venit amaratii sa dea mana cu el sau eventual sa i-o pupe! Si mie imi provoaca scarba…de-mi vine sa vomit !

  15. Victore, te rog eu mult, apropo de sectorul 1, întreabă-l tu pe Bogdan Olteanu dacă ştie cum se numeşte dragostea cu sila. E jurist, să găsească el articolul penal.

    Cine crede el că-i face campanie în Pajura-Domenii? Pe colegiul ăsta nu sunt acceptaţi decât Tăriceanu, Orban şi Antonescu.

    Dacă tot stă în Bucureştii Noi, nu mai bine candidează el în 6? Că e mai aproape tramvaiul 41 de Ghencea. Linişte-l: şi eu sunt stelistă.

  16. N-are legatura cu subiectul dar… Intr-un oras de proivincie de un pic peste 50000 de loc. un primar PD-L (migrat acolo in campania ptr locale) si reales cu participare de 33% din care 51% l-au votat din primul tur( nu discutam cum) are un consiliu de 21 din care 12 Pd-L cu 2 UDMR (care culmea sunt asociati cu PDL) si 5 PSD care sunt cu 2 PNL…ati priceput ceva?…deci Primaru’ asta mana in mana cu cei 14 cosilieri ce sunt ca un tot au votat in prima sedinta din iunie marirea taxelor locale cu 20% (atat permite Codul Fiscal) iar mai apoi au inceput sa conditioneze plata taxelor de diverse alte plati. Adica : nu te cunun civil daca nu-ti platesti impozitele si taxele locale si amenzile si ma rog toate creantele la bugetul local, platesti salubritatea (gunoiul) obligatoriu odata cu impozitul pe imobil, nu-ti eliberam adeverinte sau autorizatii daca nu ai toate taxele si impozitele platite la zi…etc…este subiecul unei emisiuni la TV locala, mult mai vast…pentru detalii domnule Ciutacu va rog sa ma contactati la adresa de mail. E o poveste cu senatori, prefecti, primari (si nu oricare unul creditat cu sanse la presedentie ! )
    Ce-mi provoaca scarba e consecventa cu care suntem mintiti in fata si cu care niste oameni fara “proptele” sunt luati in deradere si batjocoriti ! Daca aveti timp, chef si curiozitate desi cred ca nu e ceva nou, va stau la dispozitie cu detalii!

  17. Mi-a placut prestatia de la Sinteza Zilei. Legat de video nu pot sa zic ca astept cu nerabdare momentele in care Basescu va fi huiduit si fluierat la “baile de multime”

  18. VICTORE——Are dreptate Cristoiu!!!! Ala nu era un moshulica, era un tip cu microfon mare si cu sigla postului!!!! Mai uita-te odata pe imagini!!! Si nu stiu de ce esti asa nervos, chiar usor dispretzuitor la adresa lui Cristoiu??? Macar la varsta d-lui tot ar merita un pic de intzelegere !!! Pacat!!

  19. Ups am mancat “decat”. Veau sa nu il mai vad pe Base cu atata “baie de multime”. Ce bine ii! 😛

  20. Daca faci un efort minim (de vointa) si te uiti cu atentie la film o sa-ti dai seama imediat ca tipul este un ziarist la un post local de televiziune si nu un simplu cetatean revoltat. Daca te concentrezi mai mult afli si postul TV. Este scris pe microfonul din mana tipului.

  21. mi-a placut ca, desi erau multi pupincuristi, nenea presu’ i-a luat apararea lu moliceanu si a promis ca va guvernul face, va drege.
    la rece: tu, betiv, om de 2 lei, iti faci casa din chirpici, vine apa – pa casa. vine statul, casa noua, cum nu a avut neam de neamul tau. eu, om chibzuit, imi fac casa normala (fundatie, ciment,fier, bca,etc). vine apa, casa nu case si primesc cativa lei de la stat. pai ce exemplu e asta ? cine o sa mai munceasca de acum incolo?

  22. Cata penibilitate in tara lu’ “Mos Craciun”. Ce dracu nu fac nimic an de an, ca doar stiu foarte bine ca in zona Moldovei este un ris major de inundatii pe aceste rauri. Iar ca de obicei apare presedintele si-i mangaie pe fraieri pe umeri zicandu-le la acei oameni: trebuie sa ramanem calmi, ca raul a fost deja facut, sa vedem ce putem indrepta. Bai oamenilor eu unul m-am saturat de minciuni pana peste cap, unde dracului sunt vinovatii pentru aceste tampenii care se repeta, se repeta – asa cum se repeta toti papagalii care s-au perindat pe la putere. In ce tara minunata traim (una in care de la revolutie incoace s-au construit ~2 cm de autostrada/an), dar pe care o meritam din plin si asta vine de la mentalitatea comunista. Bine ca n-am prins o perioada mai indelungata din vremea lu’ Ceasca ca poate eram la fel de…

  23. Figura radioasa a lui Base facand bai de multime, devine de domeniul trecutului: in sondaje se prabuseste vertiginos, norodul il ia la bani marunti, parca si HA-HA-HA-ul prezidential si-a cam pierdut farmecul.

  24. oare de ce se plimba cu atata nepasare basescu??
    oare acei bani cheltuiti pe vizitele lui nu erau mai bine donati pt apa ,paine ,paturi ,medicamente pt cei sinistrati????????????????nu-i destul cat l-am platit din bani publici in acesti ani cat a huzurit ,pitindu-si banii in pungi cu care se plimba fii-sa pe la dealeri auto???????????

  25. Domnule Victor Ciutacu,
    din nefericire, celor saraci, oamenilor de rand le pasa cu adevarat, prea putin politicineilor, dorm copilasi si batrani in corturi si pe camp, oamenii sunt disperati, politicineii nostri bravi, unii prin croaziere, altii profta si mai trantesc de-o campanie, daca tot s-a ivit ocazia.. in Cer…
    Despre base, in afara de-un descantec dacic de final si ramas bun eu una nu mai am de zis prea multe, s-au tot zis.
    Sa fim oameni mai inainte de toate, caci ei isi vad de asigurarea ” succesurilor ” si de monitorizat ” gherile ” prin intermediul filfizonilor ce s-au trezit peste noapte vobind sa nu taca..
    Eu nu spun ca e cineva anume vinovat de potopul abatut din nou asupra nordului Moldovei, vinovati si vinovatii sunt, cauze nesfarsite parca.. dar sa profiti de necazul oamenilor si asa napastuiti mi se pare josnicie, imaginea nu se creioneaza pe dureri si tristeti… de un` sa stie zeus si altii ca el, de toate coloraturile, din pacate.
    toata stima si consideratia,
    Sibilla

  26. Zeus nu vede barci cu motor la inundatii, dar alea nu prea merg a fi folosite si atunci dau la vasle. De hovercraft a auzit cineva de la astia cu situatiile de urgenta? Ce idioti se ocupa de partea de logistica? Sfatul meu e sa caute prin magazia CFR poate in afara de labe de scafandru o fi luat Nicolaiciuc si niste hovercrafturi…

  27. Cred ca ambele subiecte de la Sinteza Zilei au fost importante, obisnuita badaranie basesciana precum si asa numita “schimbare”, in realitate doar curte gretoasa facuta liberalilor. Mi s’a parut ca domnul Cristoiu a cam exagerat putin cu partea a doua, nu pt ca n’ar fi reala, ci pentru ca era deja evidenta. Basescu e terminat, nu e nici un secret, dupa ce si’a izolat partidul, iar gruputzculul de la Cluj a avut numai succesuri, singura salvare ar fi o alianta post-electorala cu liberalii. Nu tine, are prea multi carbuni incinsi in brate: sa scape de tulusul Morar care i’a distrus toata campania anti-coruptie, sa dea impresia unui presedinte constructiv(asta’i chiar contra-naturii), sa lase usa deschisa liberalilor. Am senzatia ca paradoxal toate aceste schimbari vor enerva pe de o parte ultrafaneii care vor sange si mitocanie pe paine(f multi sunt deja nemultumiti ca Basea e prea moale..), iar pe de alta parte nu cred ca va obtine reactia scontata din partea liberalilor.

    O alta observatia ar fi ca prin desemnarea deontologilor ca si candidati a fi fosti-viitori deputati, se spulbera si zvonurile despre eventuala independenta a PDLului de Basea. Tucalarii cerifica legatura organica prin care PDLul se califica a fi in continuare ecoul lui Basea. Deci nici vorba de independenta, pedelistii vor muri cu Basea de gat.

    Parerea mea.

  28. Consilierii pe probleme de comunicare trebuie sa-si dea,daca nu demisia,macar sa-si taie singuri 50% din salariul platit din bani publici,pentru limbajul non verbal al presedintelui (gestica mainilor)
    La iesirile in public cum este si cea din poza alaturata, mainile trebuie sa aiba orice pozitie in afara celei de “stat cu mainile-n san”. Asta denota refuzul comunicarii cu cei din jurul tau.
    Daca va uitati atent,la un moment dat vrea sa faca ceva cu mainile dar nu-si gaseste pozitia fireasca a lor si atunci le pune iarasi in pozitia “sta cu mainile-n san”.
    Pozitia asta o are si cand vorbeste cu femeia aia de-l intreaba de una alta si cu nenea ala de-l face bolsevic.

    Consilierilor,fuga repede la Avicola,ca bagara astia pui !

  29. De ce sa nu cautam vinovati ? Asta este partea cea mai convenabila a politicienilor. Vinovati sunt toti aceea care in ultimii 20 de ani au tratat preintampinarea dezastrelor ca pe gripa aviara. Umflandu-si conturile pe banii fraierilor de contribuabili.
    Le convine mai mult sa construiasca niste case pentru sinistrati decat diguri zdravene. Da mai bine pe sticla faza cu casele si iau contractele cine vrem noi care facem licitatii pe caltabosi.
    20 de ani de caltabosiada – aici trebuiesc cautati vinovatii.

  30. base e un badaran, cu apucaturi de tiran, stim cu totii asta; unii se fac ca nu vad, altii isi sparg plamanii in disperarea lor de a-l demasca.
    nici tariceanu nu e mai breaz.. mi se pare chiar mai rau, in sensul ca e mult mai indiferent la suferinta omului der rand (asa cred eu!)

    si mai cred ca cine seamana se-aduna! sunt la fel, de-aia s-au si reunit acum patru ani si probabil vor face la fel in viitorul apropiat.
    aroganta repulsiva a lui tariceanu + obraznicia fara limite a lui basescu au nascut halianta bortocalie votata cu pasiune de atata suflare acu’ patru ani…
    hmmm…
    urat!
    ,

  31. De la capul dat in gura unui bucurestean din inaltimea fotoliului de primar general al capitalei, trecind prin mirlanismele la adresa tuturor adversarilor sai in frunte cu reprezentantii mass-media, iata ca a venit si rindul sinistratilor sa se “bucure” de atentia vocabularului si comportamentului de golan al asimetricului, de data asta cocotat in tronul prezidential.
    Dupa ce precum predecesorii sai medievali pe varii tronuri ale Tarilor Romane, care aveau drepturi depline asupra vasalilor si-si exercitau aceste drepturi in fel si chip, tot asa si domnul presedinte l-a amenintat pe un primar nonconformist in materire de vestimentatie ca-l va arunca de doua orin in sus si-l va prinde o singura data, ieri fostul ministru secretar de stat in nomenclatura comunista cu profunde legaturi in ale Securitatii ceausiste s-a dat, spalat de toate cele comuniste, la un amarit de sinistrat pe care l-a catalogat drept “bolsevic” (ma mir ca nu l-a si scuipat in “dispretul” sau total fata de fostii comunisti).
    Ce-o avea bolsevismul cu inundatiile si cu situatia disperata in care acestea i-au adus pe unii dintre romani, doar o minte asimetrica poate sti.
    Cert este faptul ca d-l presedinte a reusit trista performanta ca, in timpul acestei campanii electorale de avarie in care tine mortis sa refaca idila cu liberalii in perspectiva alegerilor din toamna, a reusit deci sa dea din nou dovada de mirlania si grobianismul cu care ne-a “desfatat” timp de mai bine de trei ani, de aceasta data fata de un simplu cetatean cu drept de vot.
    Tot cert mai este faptul ca, daca in relatiile cu sinistratii d-l presedinte le-a demonstrat acestora stiintific ca el nu este zmeul-zmeilor, dotat cu motoare de naveta spatiala, in noile relatii cu presa a reusit performanta de a trezi la unii dintre reprezentantii acesteia false orgasme intelectuale pe motiv de nou look in relatiile cu guvernul, recte cu liberalii.
    Mari “analisti” politici, precum maestrul Cristoiu, au cazut din nou pe spate, orbiti de soarele de la Cotroceni si stau si “cujeta” filozofic la “mesajele” Alesului, redescoperindu-i acestuia calitatile de “animal politic”, dupa ce mai tot mandatul acestuia, din animal nu l-au scos.
    Din aceste “analize magistrale” saracan roman de rind ar trebui sa inteleaga pentru totdeauna ca, d-lui presedinte ii este permis orice si ca el, cetateanul roman cu drept de vot, ar trebui sa fie fericit si sa reactioneze pozitiv la toate virajele si tumbele politice ale circarului national, ocazie cu care acesta se intoarce si linge unde a flegmat mai bine de trei ani de zile, intr-un dispret total fata de Constitutia tarii si cetatenii acesteia.
    Cred eu (mai bine zis sper) ca, totusi norocul romanilor consta in faptul ca pregatirea si cunostintele lor in materie de savantlicurile analizei politice nu se ridica la inaltimea subtilitatilor caracteristice unor minti ca cea a d-lui Cristoiu, ci se rezuma la bunul simt elementar si la intelepciunea populara, fapt care il va determina sa opteze corect pentru viitorul prezidential al Romaniei.
    Pentru ca daca, “Doamne Fereste!”, dupa apropiatele alegeri din toamna vom asista din nou la o guvernare liberalo-pedelista, dupa toata mocirla pestilentiala in care Alianta DA simultan cu circul prezidential i-au silit pe romani sa supravetuiasca timp de patru ani, inseamna ca intr-adevar sintem un popor de timpiti masochisti si ca ne meritam din plin soarta.
    Om trai si om vedea!

  32. @victor

    e pentru prima oara cand vorbesti de base si ti se citeste ura in priviri. intr-un fel, te inteleg, desi pana acum erai cel mai echilibrat dintre toti cei de la antene. ce n-ati realizat, tu si gadea, e ca bogdan t. si cristoiu nu-i luau apararea presedintelui si v-ati inflamat peste masura.
    cat despre mosulica cu comunistii, avea intr-adevar un microfon in mana, desi nu prea aduce a reporter. si aici ati luat-o prea la modul personal…

    ps: ai toata simpatia mea, nu te prinde insa sa fii incrancenat.

  33. @brazvan: eram extrem de calm si stiu exact ce voiau sa transmita Jack si Bogdan. doar ca eu nu musc; nici schimbarile de abordare ale politicienilor, nici cele de distantare ale comentatorilor.

  34. lociesc in bacau judetul bacau iar imaginiile de la durerea noastra amuza lumea, nu aveam nevoie de basescu la saucesti ci de baraj pe care daca il cauti pe hartie il gasesti, problema cu el e ca lipseste de la locul lui la prezenta si nici nu a vrut sa primeasca flori ptr ca vezi doamne ne vizita zeus.

  35. si nu va mai ganditi ca omul care la interpelat pe marele neom al politicii ca era reporter ,daca va uitati mai atent vedeti ca microfonul are alta mana, daca prostia ar durea multa lume ar mai plange

  36. Proverb romanesc: un nebun arunca cu piatra si 10 cuminti se arunca sa o scoata. Ce vreti asta e poporul cu presedintele asta defilam. Atatea comentarii pentru fiecare gest, fiecare vorba lansata, atatea critici, puncte de vedere, despicarea firului in patru.
    De ce sa te miri de cate lucruri se intampla.
    Un om normal, tanar sau in floarea varstei trebuie sa aiba printre relatii cel putin unul cu foste sau actuale trese, unul cu conexiuni printre coiosi ca altfel fie iti rupi capul incercand sa faci un ban, fie iti vin spumele cand vezi pe altii cu Touareg ultima fita, sau tot felul de alte chestii care te duc cu gandul la Rusia postcomunista si la sindromul KGB pe care toata lumea incearca sa il ocoleasca.
    Iar in spatele perdelei,personajele vorbesc in soapta, creeind conexiuni,oameni si sisteme folositoare neaparat doar lor si acumularilor de chescherei. In timp ce toate se duc la naiba, de la sistemul forestier, canalizari, indiguiri, salubritate, poluare.
    Deci un om normal ca sa fie fericit in tara asta ce ar trebui sa faca?
    Exista o lipsa de bun simt de la varfurile puterii pana la ultimul dintre noi, lipsa de judecata si de lene de gandire, lipsa de solidaritate, de actiune civica, lipsa de a fi intreprinzator, simplitate in actiunile societatii de zi cu zi chit ca vrei sa iti faci o firma sau sa te duci la omul care te reprezinta in parlament.
    Tind sa cred ca sistemul anglo saxon este cel mai realist dpv al governmentului macar ca au si aia piticii lor pe creier.
    Sint curios sa vad ce se intampla cu votul uninominal si cine isi asuma raspunderea dupa aia in privinta lobbyului, atragerii de fonduri pentru dezvoltarea zonei etc.
    Cel mai tare subiect este Basescu, iar cand vine PSD-Ul ziarele de dreapta or sa zbiere pe alte teme. Aceeasi tema de discutie in amabalaje frumos colorate. Pana una alta matale Ciutacule care ai contract cu un patron, ce ai facut tu pentru societatea din care faci parte?
    Te-ai dus vreodata la CA sau in AGA sau la patronat sa spui: baieti sintem entitate economica, haideti in sfarsit sa facem cum au facut japonezii mama lor sau chinezii sau altii cu stea in frunte sa crestem salariul la enspe mii pe luna ,cum putem face asta in sistemul de piata? Na cotam ziarul la bursa din new york sau din tarnavele de jos, facem ceva sa imbunatatim comunitatea in care ne ducem viata.
    Asa vorbe, asa fac si eu combinatii pe prosteala daca e asta e simplu, conteaza ce va scrie istoria stiti voi, cartulia aia din care invatam in clasele primare si in liceu. Normal asta daca nu vrem sa fim un stat ca si Brazilia care au probleme cu taietorii de copaci, daca nu vrem sa nu avem de mancare decat aia privilegiati si calare pe aur, daca vrem sa mai putem bea apa din vreun rau fara a avea teama ca vom deveni mutanti sau daca vrem sa traim asa ar fi bine sa strangem tare din buci sa gaseasca americanii o modalitate sa colonizam luna ca altfel peste cativa ani titlul din ziare va fi poate: Marinarul face prima escala in Valea Plangerii, sectorul Romania, colonia Luna, scris de Ciutacu Martianul Filozof

  37. Eroare, nu s-a schimbat onor dl Basescu!Strategia dansului ar fi cam asa:convins de inevitabila lui cadere libera in sondaje,s-a gandit ca odata cu mersul lui vertigionos spre fundul prapastiei,sa-i faca parteneri de drum pe liberali.Orice apropiere “prietenoasa” sau nu ,in acest moment, este nociva pentru liberali.Daca liberalii au uitat ca, acolo unde pune mana Basescu arde,atunci categoric acestia isi merita soarta.O astfel de amnezie s-ar putea explica , numai prin existenta unor interese comune ,insa, neonorante.Au si compromisurile limitele lor!

  38. uite ma, batranelu’ ala, il supara pe base’…de unde a avut atata tupeu, “bolsevicul”, sa-si spuna of-ul?!ma, ca grea e intrebarea asta retorica…si cata nesimtire sa-i spuna ‘tovarasului presedinte’ ca de 20 de ani se fura in tare asta…da’ el unde a trait pana acum sa vada ca totu’ infloreste…de vina sunt ochelarii, va spun eu…uite, localnicul comunist, il supara pe Zeus…dupa ce ca presedintele astui “stat de drept” vine si isi murdareste pantofiorii si pantalonasii pe meleagurile Moldovei inundate, i se reproseaza toate minciunile alea…da’ ei nu vad ca in tara asta, Mr. Proper Base si celelalte ajutoare parlamentare au facut tara sa straluceasca…Voda, iarta-i, ca nu stiu ce zic…acu’ sa devenim seriosi, nene ciutacu, mata’ esti ziarist, pune mana si scoate niste bani dintr-o visterie, nah, nuj care, ca aia a statului e ocupata momentan [ e sezon de vara, se subintelege] si nu are de unde…nu auzisi la Voda ca ziaristii ar tre’i sa faca ceva…mata’ lasa parlamentarii sa se odihneasca, acus vine weekend-ul [ da’ ce, ei asteapta weekend-ul sa mearga in vacanta, ca weekend n-o putea fi toata saptamana, ei as…]si tre’ sa merga la munca…sa te rasucesti de pe o parte pe alta intr-un sezlong pe nuj ce plaja, al nuj carei locatii de lux, necesita oleak de munk…mata’ nu stii, da’ asa e…deci, mare grija, nea’ tonomatule…=))nu e voda de vina k mata’ ti-ai ales sa fii ziarist..:-))

  39. * si ink ceva, am vazut in filmuletul dat pe la tv k erau pe acolo niste babute care, mai-mai, sa ii pupe “mana”, [domnu’ Cristoiu stie la care “mana” ma refer;-)]lu’ Base…eu, de eram in locul alora, ii aruncam lu’ Base o galeata de noroi in fata, sa simta si el inundatia…cat de lipsit de demnitate poti fi ca sa arati atata slugarnicie in fata unui om care nu are nicio farama de bun simt?!cateodata ma gandesc, la fel ca Badea, ca ne cam meritam soarta…din pacate, imi dau seama k e din ce in ce mai adevarata afirmatia asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.