Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Unde dracu-i rezerva de cadre?

Unde dracu-i rezerva de cadre?

Foto: Olimpiadele Comunicarii

Uninominalul asta capata accente grotesti; din ce in ce mai grotesti, daca aici se poate folosi un cantar. Nu e zi de la Dumnezeu sa nu iasa, pe surse, tot soiul de candidati-minune. Ma uitam acum in Oficios si ma cruceam. Liberalii, care cica vor sa castige alegerile, si-au gasit, prin marele strateg Patriciu, arma secreta in persoana Adrianei Saftoiu. OK, e fata desteapta, o stie poporu’ cu drept de vot si nu-i venita in politica pe strada. Da’ faptul ca ajungi sa te bazezi numai pe dorinta ei de revansa impotriva lui Basescu, uitand ca (totusi) marea prigoana antiliberala si jihadul antioligarhi poarta si semnatura ei apasata, denota ca ori esti amnezic, ori un capitalist feroce.

La fel si la PSD. Marea salvare a stangii cautatoare de candidati cu lipici vad ca sta in cuplul Nadia Comaneci – Ilie Nastase (ca pe Patzaichin incearca sa-l arvuneasca liberalii), flancat de o personalitate globala, cu o credibilitate ireprosabila, l-am numit aici pe Gigi Netoiu. Presupunand prin absurd ca lumea va da navala sa voteze fostele mari glorii ale sportului mondial, indiferent sub ce culori politice ar juca acestea, ce mare chichirez o sa faca – firesc, atunci cand le vor permite obligatiile de reprezentare si contractuale sa fie prezenti – la Casa Poporului? De portocaliii care gem de cadre competente, da’ zgarma prin redactii si vestiare, am mai scris/vorbit.

Asta e marea reforma a clasei politice? Navala de constiinte media mercantile, de civici interesati si de fugaciosi pe cale de ruginire denota ca absolut nici o formatiune care conteaza pe scena politica nu are propria rezerva de cadre. Desi toti se trag din defunctul PCR, nimeni n-a fost in stare sa preia cel mai folositor lucru dintr-o istorie de 50 de ani din care clasa politica activa n-a invatat nimic.

UPDATE: Primul semn de reformare profunda a clasei politice se vede acum in direct pe posturile de stiri. Politrucii locali – care asezoneaza vizita Jucatorului in taramul baltilor – au inteles lectia bananaie demonstrativ prin smarcuri in pantaloni de oameni preocupati de grija semenilor si fara pantofi luciosi in picioare; urmeaza pateul strategic…

UPDATE 2: Uitati in ce a constat si marea grija a presedintelui pentru sinistrati

Comentarii

comentarii

Similar Posts

32 thoughts on “Unde dracu-i rezerva de cadre?

  1. @FuckYouTovarasi.blogspot.com: hai sa fim seriosi. totusi, aici nu suntem pe forum la GSP TV sa comparam priceperea legislativa a unui avocat (fost judecator) cu stradaniile zadarnice de legitimare politica ele unui fost sportiv.

  2. Problema e ca nici unul nu se pricepe la reforma. Toti se dau specialisti, dar, in realitate, nimeni nu stie ce face. Asta-i tara, ce vrei? Creier? De unde? Nu mai vand astia la kg.

  3. Uninominalul devine nu numai grotesc, ci si prostesc, praf aruncat in fata romanilor. Si multi au pus botul la aberatiile lui Basescu

  4. Am rezerve mari despre ce se afla-n creierasele liberalilor. Motorase, tractorase, motociclete ? Nu c-ar fi ailaltii mai breji dar cand citii cateva nume de candidati “liberali” , m-a apucat spaima ( caramitru ? Pavelescu ?! ) Noroc cu ultima “reprezentatie” Dinescu 🙂

  5. @ victor -> ai dreptate, dpv profesional balanta ar inclina inspre Bolcas, dar dpv al mentalitatii balanta inclina inspre Ilie ca poate o fi invatat si el ceva in atatia ani prin occidenturi.
    @ califar -> Dinescu ar fi un castig pentru Parlament, ar mai da cineva trezirea printre zombi aia (iti mai amintesti cand era in CPUN?) …

  6. Buna dupa amiaza
    Hai sa nu zicem hop pana nu vedem totul ok din punct de vedere legal…Inca nu suntem siguri ca va fi uninominal, iar chestia cu inundatiile a picat cum nu se poate mai bine-toti “e” pe la baltile patriei si sunt convins ca PRM va face o sesizare la CSJ. Nu stim inca ce va zice raspunsul de la CSJ, asa ca la momentul asta nu avem inca sigur uninominal – basca ca si unii “securisti” de bine zic ca e o prostie si, mai ca as face o prinsoare ca se va vota tot pe liste…
    Putintica rabdare

  7. adriana saftoiu e cel mai bun strateg si consultant politic pe media in Romania. poate peste 1-2-3 ani nu va mai fi. daca saftoaica trece la liberali cu arme si bagaje pnl a facut cea mai buna miscare posibila. chiar daca antonescu si mai stiu eu cine au sa strambe din nas. credeam ca patriciu nu se pricepe la politica. imi mentin parerea dar trebuie sa recunosc ca le mai si nimereste.

  8. Nu mai exista principii cand e vorba de ajuns la ciolan. Primul test al uninominalului de la toamna il vom rata cu brio, iar Parlamentul va deveni un adevarat Zoo.
    Remarc ca lipsesc lautarii 😉

  9. erata : cel mai bun consilier pe media din ro. si totodata cel mai bun strateg politic.

  10. @toader: ai o parere idilica, da’ nu mi-a gresit cu nimic femeia, asa ca ma multumesc sa dau amabil din cap

  11. @fuckyoutovarasi: dinescu ar fi un castig pentru o crama sau pentru un ansamblu folcloric cu putina bafta. Vrem un Parlament prin care sa bata Vantu ? Dormi linistit, votam noi pentru tine ?

  12. ciutacule, daca a reusit ea sa scoata primar liberal la ramnicu sarat crede-ma ca stiu ce spun. ii cea mai buna. e adevarat, si din cauza ca restul …

  13. stiu. vreo 6 nu au iesit. din vreo 20 de candidati. si dintre astia 6 vreo 3 stiu si de ce.

  14. Asta nu este noul val. Asta abia il pregateste. Peste 4 ani vom vedea cum ce se maninca uninominalul. La toamna facem incalzirea.
    Si noi, si ei.

  15. Se spune ca intotdeauna femeia fascineaza si intriga, deopotriva. De ce ar face exceptie “de la regula” fosta apropiata a dlui Basescu? Cu greu ma abtin sa nu fac o paralela intre dna Adriana Saftoiu si “Blonda de la Integrare”! Ambele isi calculeaza cu exactitatea fiecare cuvint rostit, isi organizeaza cu mare atentie iesirile in public si ramin pe veci devotate celui care a reusit sa le subjuge(poate si numai persuasiv). Are PNL incredere intro astfel de femeie? Daca in Parlament vor mai intra – pe listele PNL – vreo 20-30 de “Adriane”, atunci cu siguranta ca dl Boc nu va mai avea nevoie sa-si faca publica demisia, “in secunda doi”! Probabil ca onor PNL-ul s-a obisnuit sa acorde “caldura la sin” celor care – mai tirziu – vor fi de partea presedintelui(antecedentele confirma din plin). Iata ca, o alta “femeie a presedintelui” este primita, chiar invitata, in “Cetate”. Dar, ce mai conteaza, in sus si-n jos, un… cal?!

  16. Ce mă intrigă pe mine la ora asta: să-i dăm dreptate lui C.V. Tudor în legătură cu uninominalele astea ? Vă mai amintiţi cine se opunea acestora si cu ce motive ? Nu-i aşa că suntem de râsu – plânsu ?

  17. Istoria trebuie înghită şi părerea scrisă a unui doctorandului în geopolitică, Cozmin:

    “…in orice caz, k sa ramana consemnat, va fi cel mai slab parlament de dupa 1989!”

  18. Si Adriana Saftoiu e numai imagine umflata cu pompa mass-media. Fara Basescu, n-ar fi existat.

  19. Domnu’ Vector!

    Iata, martin borman cu fusta se intoarce! Imi repugna creatura, nu pot sa zic altfel…nu e nici femeie, nici barbat…e o chestie care isi ascunde in dosul “specializarii”, enormul cinism si infioratoarea dorinta de putere.Doresc cu ardoare sa-i cunosc noul slogan politic, dupa acela sinistru cu “la tzepe”.Probabil urmeaza “la ghilotina”, “la cuptoare”, “la frigari”.Dupa ce ca a prins un noroc de picior reusind sa consilieze niste amarati de curand, sa-si lase barbatul macar 2 cincinale sa aduca bani in casa, iese ca sarpele la drum.

    Despre liberali?!Nici o mirare…sunt dezgustatori…sa castigi cu orice pret, dupa ce ai furat-o nu de mult de la aceeasi echipa prezidata de martin borman cu fuste? Dracu’ n-am avut niciodata incredere in gasca asta….si iar imi aduc aminte de salariile alea de 17.000 , 27.000 de euro…

    Bref, la asa japite, asa candidati, sa le fie de bine, oricum nu-i votam , sper sa regereseze acolo unde le este locul , 11% cu generozitate, ca doar ei organizeaza alegerile…

    Maxi!:)

  20. O intrebare de curiozitate… se pare ca si in antene este lipsa de cadre, nu? – din moment ce tu prestezi la doua trei antene.. nu este mai bine sa aveti voi suficiente cadre.

  21. O informatie incadrabila la rubrica “detalii”…

    In raspuns la initiativa mea de a dezlipi “eticheta de produs expirat din pieptul d-lui Iliescu” dar si a d-lui Nastase, d-ului Geoana si altii, de a promova valorile social-democratiei moderne in randurile electoratului defavorizat, pentru indrazneala de a fi produs fara sa mi se dea voie alte opinii in interiorul ideologiei si nu in ultimul rand pentru constanta critica contructiva ce a devoalat duplicitarismul unor lideri regionali PSD (recte Grupul de la Cluj) am fost recompensat printr-un act de demitere a mea din PSD, partid (precursori) al carui membru sunt din 1995. Consider acest fapt un grav atentat la valorile democratice cucerite prin Revolutia din 89 ce trebuie tratat ca atare.

    http://sorinplaton.wordpress.com/2008/08/01/si-caii-se-impusca/

    Cu stima,
    SorinPLATON

  22. Scrisoare catre conducerea CFR Calatori.

    Stimata conducere CFR Calatori !
    Traim intr-o societate concurentiala de la care se asteapta calitate in oferta fiecarei organizatii de pe piata !
    Din toate materialele de promovare intelegem ca CFR Calatori si-a adaptat oferta la piata concurentiala din Romania … dar… vai !
    Desigur aveti un compartiment de marketing… care nu a inteles ca nu doar publicitatea este obiectul de activitate in marketingul unei firme !
    Am circulat pe relatia Mangalia – Suceava cu trenul accelerat 1854/1851 ! ! Un interior dezolant, cu toaletele mirosind in tot vagonul (vag 3 la dus si 6 la intors), cu scaunele gata-gata sa cada si suportul pentru sprijinit capul … ce sa va spun, atarnand intr-un surub. Si vreti sa rezistati pe piata ?! La acelasi pret firmele de transport rutier ofera conditii net superioare ! (probabil se doreste ca transportul CFR sa se realizeze doar cu trenurile intercity!!!).
    Faceti proportia nevoiasilor si acelor cu bani in Romania si probabil va veti regandi politica !
    Timpii de circulatie au fost depasiti! Trenul a avut intarziere doua ore la dus si doua la intors !
    Am vazut elevi cu profesorii lor tremurand pentru legaturile pe care le pierdeau , oameni batrani care si-au pierdut linistea… un tablou pe care dumneavoastra… distinsi domni… din elegantele birouri ale conducerii societatii nu le vedeti ! Dar mariti preturile … continuu…
    Poate s-ar cuveni sa va adresez o intrebare … cand ati calatorit ultima data cu un tren de persoane in Romania !
    Poate niciodata sau poate acum multi ani si ati uitat !

    E trist sa vrei sa sa schimbi ceva si sa nu poti ! Trebuie inceput cu omul din conducere !

    Un biet calator CFR (poate cu litere mici e mai bine …c.f.R.)!!!!!

  23. dincolo de aversiunea vadita a autorului pentru PD-L-isti, acesta are mare dreptate! am trait in maramures exemplul “vedetei/fosila” de muzica populara angela buciu – deputat prm. cred ca un parameci are mai multa minte si constiinta decat stimabila horitoare. ceea ce incearca domnii acestia sa face este un soi de “sclavagism cu acte”, o exploatare a NUMELUI de fosta “glorie” si de valorificare a acestuia in capital electoral. va fi o tactica falimentara, indiferent de numele partidului care o va adopta… precis toate! 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.