Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Estetica pişatului de damă cu presiune

Estetica pişatului de damă cu presiune

Câteva cugetări pe repede înainte, că am o silă existenţială de n-am văzut.

– Estetul scrisului de forţă, revoltatul de meserie şi plin de talent care a introdus cuvântul muie în editoriale şi s-a oripilat că am făcut-o eu ţărăncuţă cu curu’ mare pe Elena Udrea, comite o nouă producţie istorică despre virtuţile izbăvitoare ale pişatului de damă în privata IATC-ului; acolo unde, papagalilor, domnu’ predă!

– Unu’ care-şi închipuie că oricine varsă nişte cuvinte într-un ziar poate fi poreclit ziarist nu mai poate de grijă că persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte. Înţeleg că dacă ar fi fost o bugetară cu noroc în viaţă, îl lua la ofertă prin vânzări succesive anterioare de la Căşuneanu sau Besciu şi primea un Mercedes S 500 rest era OK.

————————————————————————————————————————————————–

UPDATE: Am primit, la comentarii, o delaţiune pe care o dau publicitaţii fiindcă am mai întrebat şi eu prin trust. Voila de vedeţi: “Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!” MACOVEI, AI CEVA DE ZIS?

————————————————————————————————————————————————–

– Ce trebuie să fac pentru ca oamenii cu probleme să înţeleagă că, totuşi, nu sunt nici Superman, nici Captain Planet, nici măcar Băsescu şi că, oricât de vizibil aş fi eu la televizor, nu pot salva Universul; nici de unul singur, nici împreună cu ţăranul de Badea? Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?

– Aia mică a lu’ Tiranu’ iar şi-a pus EBA de-a cheresteşu’. Bre, nea Jucătoare, zi-i tu lu’ Constanda să-i dea fetei vreun sfert din Satu’ Francez pentru parcare şi să nu tragă dungi paralele, c-o încurcă pe biata academiciancă la (dez)orientare.

– Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Estetica pişatului de damă cu presiune

  1. Esti destul de antipatic,totusi e de apreciat ca raspunzi pe blog nu faci ca altii care pun doar articole pe blog si lasa lumea sa comenteze fara sa le pese de comentarii:> Felicitari! Incearca totusi sa nu fi lingusitor pe langa unii invitati cand apari la ‘sinteza zilei’ cum ai fost cu Jiji Becali..

  2. @Nu.sNormala: dati-mi un exemplu concret de lingusit invitatul Becali

  3. daca tot a inceput ctp-ul cu dinastea… nu-mi face placere… da’ l-as intreba: domnu’ ctp, copiii dvs. sufera de prosttata? 😀 sa ma ierte urmashii ctp-ului.. ca ei n-au nici o vina 🙂

    in rest! domnu’ ctp, s-auzim numai de bine :)) ca vad ca va pricepeti la auzit :))

    PS: daca data viitoare nu ne scrie si cum s-a uitat peste zidul ala inseamna ca nu e scriitor adevarat :))

  4. Postat de vali la 23.04.2009 19:58

    ma da multi frustrati in tara asta comentarii de genu “frumos articol pacat ca avem cititori prosti” sunt de toata jena, mai om fi noi prosti astia care nu ne plac povestirile cu pipi chiar daca sunt alaturate langa o opera a lui mozzart! om fi noi prosti ca nu ne plac descrierile un closet de iatc si ca nu putem sa ne imaginam o imagina artistica a acestui closet? om fi noi prosti ca metafora asta ni se pare gretoasa? om fi noi prosti ca am ridicat astfel de oameni la un nivel deontologic prea ridicat si le-am facut statui crezanduse un fel de dumnezeu pe pamant si pot sa scrie ce vor? om fi noi prosti ca nu vrem sa acceptam realitatea si ca nu acceptam fanteziile murdare a unui om in care prea multi am vazut un caracter? om fi noi de vina ca numai prin astfel de otvisme ascunse sub masca de arta mai produc ceva valva prin romania? om fi noi de vina ca traim in tara asta si suntem prea prosti sa intelegem tara asta si artisti din ea? om fi noi de vina ca suntem profund dezamagiti de presa din tara asta si devenim mari fani ai modelului american de presa? om fi noi de vina ca suntem fani a unor documentare care au disparut din tara asta si au aparut pitici,eleve etc si mai noi ziaristi artisti deontologi porno? ne cerem scuze noi toti prosti din tara asta si va anuntam ca sunteti majoritari in tara asta si de aceea totul e minunat in romania, va felicitam si domnului ctp il intreb daca stie cati copii orfani sunt in tara asta, si cati nebuni care ii lasa pe strazi traind cu astfel de fantezii. multa bafta imi cer scuze pt faptul ca nu v-am jignit asa cum a-ti facut-o voi

  5. Adica tot ce spunea jiji, voi luati de bun..l-ati lasat sa abereze cum vroia si il aprobati/incurajati dupa fiecare aberatie.Probabil cand v-a laudat trustul ..la iesirea din arest..v-a uns la suflet..

  6. @Nu.sNormala: pe mine m-a lasat foarte rece si cand ne-a umplut frigiderul de carne, si cand ne-a laudat. l-am lasat sa abereze, cum zici tu, ca d-aia l-am chemat. daca voiam sa aberam noi, nu aveam nevoie de el in studio.

  7. uite cine-mi spunea mie sa ma tratez!Nu.sNormala! pai,numai o femeie putea sa interpreteze prestatia d-lui Ciutacu,drept o linguseala. d-le,ma ingrozeste femeile romanesti! cauta in DEX explicatia cuvantului “lingusitor”,ANormal-o. da’,cred c-o sa interpretezi pana & explicatia!

  8. pe cati va intereseaza jetul ctpeului ridicat la rang de literatura in 2 pagini?
    care din noi impartasete aceleasi fantezii cu cele ale ctpeului?
    mergeti sa vedeti cate comentarii pro are acest articol incat te ia cu fiori si inca sunt si frustrati ca noi astialalti nu intelegem arta si splendoarea acestei mizerii si ne fac prosti si inapoiati! doamne ajuta

  9. @victor
    stiu io pe citiva in frunte cu moi campioni la a-berari. pe noi cind ne chemi, ca de deontologi ne cam saturaram

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Azi am auzit discursul Excelentei sale, Regele Mihai, in care indemna romanii sa actioneze cu responsabilitate la alegerile prezidentiale in favoarea Printului Radu.E un apel care trebuie ascultat si trebuie gandita bine alegerea.
    Dar ma intreb,e corect ce a spus anterior Printul:”Regele Mihai nu a vorbit până acum public de candidatura mea pentru că a fost Săptămâna Mare şi pentru că nu a vrut să mă eclipseze. Va face acest lucru miercuri, 23 aprilie, tocmai de ziua Sfântului Gheorghe”.Nu inteleg de ce a spus”ca nu a vrut sa ma eclipseze”.
    Eu stiu ca “a eclipsa” poate sa insemne o scadere a fortei creatoare a unei persoane sau
    a depasi pe cineva in merite,in stralucire sau mai stiu eu ce altceva.
    Daca vorbea Regele Mihai in Saptamana mare il eclipsa?!Astazi, nu s-a putut intampla acelasi lucru?!Eu ma intreb,ce sa fac…
    Nu stiu,dar parca nu inteleg sau m-am prostit si eu(poate am inceput sa nu mai am logica).
    Oricum o batalie intre Regele Mihai si Antonescu(Ion) a mai fost o data;eu sper ca in viitoarea intrecere intre Printul Radu si Antonescu(Crin),ca sa nu zic batalie, sper sa castige Antonescu Crin!

    Va doresc o seara buna!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  11. Credeti ca n-ati fi facut audienta daca l-ati fi contrazis putin?:>> Ma indoiesc..pur-si-simplu unii se tem de jiji becali si de reactile lui sau spera sa-l mai aiba invitat si de aceea ii canta in struna:> Cine stie voi ce motive ati avut…

  12. Cristu, inteleg ca ai tu o ciuda ‘speciala’ pe femei, probabil din cauza ca toate te resping:> Dar chiar nu impresionezi pe nimeni cu atitudinea ta..sunt cu sutele ca tine si nici unul nu impresioneaza:>

  13. n-am citit acel articol al d-nului CTP, nu o sa-mi dau cu parerea despre el, dar am o nelamurire, strict tehnica. Banuiesc ca acel articol e recent, de o zi sau doua. Indiferent de serverul pe care ai instalat un site, accesarea unui link interior de atatea ori intr-un timp atat de scurt, poate duce la blocarea site-ului. Banuiesc ca cei de la ‘gandul’ nu au serverele de la Google. Cine stie?

  14. @Nu.sNormala
    Dacă credeţi că omu’ abera atunci poate meritaţi să trăiţi în ţara asta. Eu cred că nu merit să trăiesc într-o ţară în care autoritatea statală încalcă drepturile naturale ale cetăţenilor, probabil legitimată de majoritatea roboţilor de votat, a proştilor fuduli, a celor care îşi aleg un vinovat de serviciu, a celor care li se pare cinstit trasul în ţeapă a la Vlad Ţepeş, a celor care fac abstracţie de conjunctură.

  15. “ma iubeste femeile si e moarte dupe mine…” cu multi ani in urma,d-nul Marius Tuca spunea ca diferenta dintre femei & barbati este ca,femeile incearca sa se adapteze lumii,oricum ar fi ea,in timp ce barbatii incearca sa faca lumea un loc mai bun. ANormal-o,aici nu-i relevant fizicu’ meu respingator sau orientarea mea sexuala. e vorba de printzipuri,de abstract,de onoare nereperata,daca vrei. dar,femeile e mai ancorate in concret cu meandrele lui,cu tot. n-ai sa vezi niciodata femei idealiste sau naive. n-are treaba ele cu abstractul.

  16. Din partea unui membru al nobilei ghilde numai la aşa ceva mă pot aştepta. Cum să critici societatea asta perfectă? Cum să vorbeşti împotriva “super-eroului” care conduce Romania şi a găştii lui de “justiţiari vigilenţi”, când poţi produce aşa o scriitură?
    Referitor la EVZ. Eu cred că puteau negocia mai dur. Visez la o cu emisiune Mircea Marian şi Mircea Badea. Să se numească de exemplu: “Tac şi’njură”.

  17. Cristian Tudor Popescu scrie foarte bine.Si jurnalistica si literatura.Voila!

  18. Textul merita o seara de lectura organizata de ICR la New York. Obligatoriu trebuie invitat si guru Bivolaru.
    Cata “emotie” intr-un sumar de urina!

  19. D-le Ciutacu,
    daca tot sunteti prieten cu Crin (dupa cum ziceti) poate ar trebui sa aruncati o privire pe linkul http://morar.catavencu.ro/2009/04/23/ati-vota-ca-presedinte-un-fost-repetent-multiplu/#comment-58154

    acu’ amandoi stim ca musiu Morar ia bani de la o Fundatie a carui presedinte (numit de Base) adora ponei roz… si daca vrea sa ia bani in continuare, atunci musai Base tre sa ramana capo di tutti capi… dar informatia care va fi aruncata curand pe piata nu este un ponei roz… ci se doreste o bomba puturoasa.

    Cu respect…

  20. @ Nu.sNormala:
    Chiar nu vrei sa intelegi ca Gigi trebuia lasat sa spuna CEEA CE A AVUT DE SPUS?
    Dar de persoane care stiu sa vorbeasca cu fiecare pe limba lui ai auzit? Pentru ca asta au demonstrat Gadea si Ciutacu atunci.

  21. Proza de inginer. Cand sapaligea ca toti constructorii credea ca e….programator.
    Pe valurile fsn-ului s-au ridicat unii si nu mai au cum sa coboare. Le-a luat cineva scara .

  22. @Gondolin:
    M-am abtinut sa-i scriu UNUI CARACTER JEGOS precum cel al lui Ioan T. Morar. Pentru ca a dovedit din plin acest lucru. Genul asta de oameni nu merita a fi bagati in seama, oricat de tentati am fi. Daca reusim sa ne abtinem, ei vor fi mai frustrati decat sunt, nu-si vor atinge obiectivul pentru care sunt platiti, vor deveni din ce in ce mai penibili. Si aici vreau sa extind conceptul, pentru ca prea multor nerusinati, nesimtiti, semidocti, li se potriveste.

    CAND DESCHIDE GURA CRIN, “MIROASE” CU TOTUL ALTFEL DECAT ATUNCI CAND O FACE UN IMPUTIT CA BASESCU SI ACOLITII LUI SEMIANALFABETI SAU, PUR SI SIMPLU, JEGOSI.

  23. @dramoleta
    ai uitat sa-l inviti pe pievici cu pata cu tot si de ce nu, pe pleasca actuala a culturii romanesti

  24. Din pacate si vremea celui care a fost Florin Calinescu s-a incheiat. E obosit si dezorientat rau umblind intre avere si populism. Gata ADIO F.C urmeaza Gara Mare

  25. 1. C.T.P. exploatează foamea românilor pentru grotesc, infect, şi macabru. Prin astfel de expresii, nu cred că se ridică mult deasupra lui Patapievici.
    2. Şi, mă rog frumos, unde-i demonstrabilă mangla în cazul D-nei Firea?
    3. Tocma’ pentru că e haos în ţara asta, avem nevoie de nişte oameni întregi la cap (chiar dacă or purta numele generic de tonomate), care pot “traduce” corect unde-i buba.
    4. Dacă EBA, a greşit numa’ de data asta, iertaţi-o că n-a ştiut! Da’ parcă nu era prima dată, aşa că…
    5. Flieraşii au şi legături cu exterioru’, deci că se împrietenesc cu finanţatorii e firesc. Da’ io cred că treaba din fotbal e mult mai groasă! Pe tema asta Tata Jean de Bistriţa a spus că sunt neşte ziarişti care intermediază blaturile din fotbal. Cu cine aţi stat D-le Ciutacu în tribună la acel meci? Şi Morar nu face nimic? Sunt ferm convins că asta e una din profeţiile conform cărora, următorii pe listă sunt jurnaliştii…

  26. io ma tat gandesc la o treaba de azi dimineatza incoace.mai fratzilor da in redactia ziarului ala nu o fost nici un om intreg la cap sa-l traga de maneca pa C.T.P.ca face nefacute?sau si acolo e ca la PDL “a nu se contrazice sefu’ ca face urat”

  27. @blondu
    poate ca-l putem da la remaiat, da calinescu zicea mai acu 5 min.,si bine zicea, ca duda, n-are nimic cu casa regala si daca tot vrea sa faca pe sf. ghe.sa convoace toate casele regale din europa si sa militeze pt. reinstaurarea regalitatii in rominica, iar alea cu presedentia s-o lase la altii, mai de vita.

  28. mirko,

    Patapix e din oficiu la ICR NY. A ramas acolo, infipt in ponei. El este cel care lectureaza :))Dupa parcurgerea textului, cu intonatie si traire, urmeaza diapozitivele pe care le comenteaza prin metoda metafizica de cunoastere :))

  29. Domnule Ciutacu, trebuie să recunoașteți că cei care au creat arta de valoare au fost săriți nițel de pe fix… În locul dv. nu i-aș mai face astfel de complimente. 😀

  30. somebody, adica a spus despre Basescu..Dar ei sunt jurnalisti(Ciutacu si Gadea) si nu ar tb. sa aiba interese….intelegi?

  31. Ii doresc CTP -ului sa revina la realitate. Bravo lui ca are trairi din astea la toaleta, dar, pentru a fi mai cool, ii recomand ca fundal sonor imnul “Land of choice”!!! Si va avea de unde alege!
    Si am si io o curiozitate obraznica:la catedra, tot asa le dezbraca? CE libidinos mic…

  32. “Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?”

    A propos: Calinescu a asistat ieri, in direct, la un moment de maxima sinceritate in emisiunea Nasu’. Vorbind despre timpul alocat vietii personale, Radu Morar a recunoscut ca singura alternativa la care apeleaza “uneori” e masturbarea. Alaturi de el si de Calinescu se mai afla si Andresanca care s-a uitat gales la el. 😀

  33. Nu ma asteptam ca papagalul ala care se da regele audientelor la aragaz sa ma surprinda cu ceva in seara asta,acelasi activist anestezist a orice poate afecta imaginea multpreaiubitului…O secatura

  34. Ba, dar sensibil mai sunteti! Pentru ca s-a luat o data de dvs. si de Badea, gata, frate: te terminam mediatic si ne luam de fiecare basina pe care o emiti! Tot vreti sa faceti meciuri cu CTP, ca sa va creasca cota! Lasa-ti-ma, ba, cu circul asta, plus ca am mai vazut filmul asta si-n anii electorali trecuti: jurnalisti vs. jurnalisti si , ca-n 2004, intregi trusturi de presa vs. CTP (pt. ca nu era nici cu Basescu, nici cu Nastase). Cata luciditate a putut acest om sa aiba atunci cand toti latraii de pe la toate trusturile erau partinici. Ma, de cand e nasol sa fii impartial in Romania anului 2009? Referitor la articol, omul cred ca a scris pentru studentii sai si atat. Nu se referea la un personaj politic. Cat despre ce si cum a scris, e treaba lui si fiecare poate sa aiba o opinie. Dar sa tavaliti continuu un mare jurnalist (ca este, fie ca va place sau nu!) doar pt. ca v-a reprosat ceva odata, e jenant. Ce erati dvs., domnu’ Ciutacu, cand CTP si Cristoiu erau pe cai mari? “Ranjetul bolsevic” aproape ca l-a terminat politic pe Iliescu, dar la dvs. nu prea vad mare lucru! Sigur, e bine sa incepi cu o reclama la statiunea Slanic Moldova, dupa ce ai stat la masa cu Hrebenciuc si cu actualul primar PSD-ist Iancu. Dar e totusi putin, avand in vedere faptul ca, desi are sarm si a fost una din statiunile mele preferate din perioada liceului, a ramas cu asfaltul rupt in doua si cu aceleasi hoteluri ceausiste in paragina. Pacat, domnu’ Ciutacu, mare pacat.
    Si inca un lucru: in eventualitatea pierderii alegerilor prezidentiale de catre Basescu (sincer, sper sa le piarda!) in fata lui Crin Antonescu (pe care l-am simpatizat dintotdeauna!), as dori sa nu vad pupincurism si exaltare din partea trustului pe care il reprezentati, ca sa nu mai spun de hore pe Ciuleandra la arteziana de la Arhitectura, in momentul aflarii rezultatului scrutinului sau dupa instalarea acestuia, asa cum am vazut la “portocalii” in 2004!

  35. Onorata asistenta, promit ca maine ii duc o fasole doamnei respective. va rog sa cumparati gandul de luni!

  36. @all
    ia vedeti mai baieti gala bizniz woman cine a fost ales politicianul anului si cine va aparea pe prima pagina a revistei political woman!
    you have no idea

  37. @Vlad-Tiberiu: mai usor cu tonul asta superior, ca am nervii slabi. hai s-o luam pe rand. diferendul meu (nu al lui Badea, nu ma priveste) cu CTP dureaza din 2001, deci face (luna viitoare) fix 8 anisori. un ziar scrie, in general, pentru cititori, nu pentru studenti ai sefului. iar textul, plin de expresivitate, e halucinant si punct. cand CTP era pe cai mari, eu eram mana lui dreapta. in calitatea anterior enuntata, va rog politicos sa ma scutiti cu “neutralitatea” lui. cu Cristoiu m-am intersectat la Sinteza zilei si-n JN, unde el scrie zilnic si, fie ca-i place sau nu, eu sunt redactor sef. actualul primar pesedist de Slanic Moldova se numeste Serban (Iancu-i deputat) si mi-e prieten de familie, iar statiunea-mi place si punct. cu Hrebenciuc am stat la masa fix cum mi s-a intamplat si cu favoritul dvs Crin Antonescu (om care si-a lansat candidatura la sefia PNL in emisiunea mea), cu Gheorghe Falca si cu extrem de multi alti politicieni. imi place sa sper ca v-am lamurit.

  38. cu acordul tau putina arta nepornografica pt toti fani ctpeului care numesc mizeria aia arta

  39. cine se scuza se acuza..era o vorba :>> Ce multe cratime a pus Vlad-tiberiu in “lasa-ti-ma” ala :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.