Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Estetica pişatului de damă cu presiune

Estetica pişatului de damă cu presiune

Câteva cugetări pe repede înainte, că am o silă existenţială de n-am văzut.

– Estetul scrisului de forţă, revoltatul de meserie şi plin de talent care a introdus cuvântul muie în editoriale şi s-a oripilat că am făcut-o eu ţărăncuţă cu curu’ mare pe Elena Udrea, comite o nouă producţie istorică despre virtuţile izbăvitoare ale pişatului de damă în privata IATC-ului; acolo unde, papagalilor, domnu’ predă!

– Unu’ care-şi închipuie că oricine varsă nişte cuvinte într-un ziar poate fi poreclit ziarist nu mai poate de grijă că persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte. Înţeleg că dacă ar fi fost o bugetară cu noroc în viaţă, îl lua la ofertă prin vânzări succesive anterioare de la Căşuneanu sau Besciu şi primea un Mercedes S 500 rest era OK.

————————————————————————————————————————————————–

UPDATE: Am primit, la comentarii, o delaţiune pe care o dau publicitaţii fiindcă am mai întrebat şi eu prin trust. Voila de vedeţi: “Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!” MACOVEI, AI CEVA DE ZIS?

————————————————————————————————————————————————–

– Ce trebuie să fac pentru ca oamenii cu probleme să înţeleagă că, totuşi, nu sunt nici Superman, nici Captain Planet, nici măcar Băsescu şi că, oricât de vizibil aş fi eu la televizor, nu pot salva Universul; nici de unul singur, nici împreună cu ţăranul de Badea? Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?

– Aia mică a lu’ Tiranu’ iar şi-a pus EBA de-a cheresteşu’. Bre, nea Jucătoare, zi-i tu lu’ Constanda să-i dea fetei vreun sfert din Satu’ Francez pentru parcare şi să nu tragă dungi paralele, c-o încurcă pe biata academiciancă la (dez)orientare.

– Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Estetica pişatului de damă cu presiune

  1. oare excrementele tiranului si fasurile ebaei ce sunt pt ctp daca propriul proces de urinare e subiect pt o mica nuvela ce zici dl ciutacu scoate un bestseller cu unu din cele doua subiecte?
    eu zic ca e posibil

  2. @Nu.sNormala: unde ma scuz? parca eram baiat bun ca raspundeam. vad ca nici asa nu-i bine. dracu’ va mai intelege.
    @vali: hai sa n-o dam in scatologie

  3. Pai da..nota 11 pentru ca raspunzi!Totusi nu cred ca e necesar sa dai detalii de tot felul..ma rog ,nu e treaba mea de fapt..scuze ca m-am bagat…

  4. # nu.s normala o intrebare:
    esti platita sa stai pe aici nu de alta dar cand am intrat prima data erai p’aci am mers la munca mi-am facut treaba am scos cainele am facut baie am mancat etc etc si tot p’aci te aflai?

  5. scuze da nu mai pot cu astia, am mai facut si ceva nervi cand am vazut ce a patit mircea badea cu parcul in tara asta tre sa fii foarte tare sa nu dai in scatologie cand vezi ce se intampla.
    pun pariu ca daca nu era implicat mircea badea in proiectul ala cu ” miscare contra statului” nu costa 3800/tura, cand mai intri pe net dupa o zi de lucru si vezi cati natangi stau cu balele la gura la o asanumita opera de arta dai in scatologie sigur.

  6. Da!!! Sunt angajata cu acte-n regula!! Cand nu va poate raspunde Victor va raspund eu…

  7. haideti ca am de invatat si nu mai am timp de voi=)) Imi dau demisia..noapte buna :>>>

  8. dl ciutacu si tuturor va urez o noapte buna eu nu imi dau demisia doar ma pun sa dorm, o propunere domnule ciutacu poate vreti cum se face autostrada transilvania si cat au oameni de suferit in zona bihorului carora le cad casele si un drum de 60 km judetean e o capcana pt orice sofer iscusit din lumea asta. n. b.

  9. Domnule Ciutacu, va multumesc pt. raspuns. Si eu stau prost cu nervii ca si dvs., desi in profesia mea e contraindicat. Imi cer scuze daca vi s-a parut as fi avut un ton superior cu dvs. Eu n-am vrut decat sa va spun sa o lasati mai moale cu mizeriile la adresa unui jurnalist, care, spre deosebire de “deontologii portocalii” sau de alta cromatica, nu pupa, sau, cel putin, nu lasa sa se vada ca pupa dosul vreunui polititician. O fi avand dansul pacatele lui, dvs. un meci cu el, ma rog, treaba dvs. M-a impresionat textul dumnealui la fel cum m-a impresionat tricotatul lui Udrea, adica deloc. Ceea ce vroiam insa sa spun e ca m-am cam saturat de aceasi mentalitate de haita din 2004, si vad, mai nou, de trust, prin care daca un jurnalist dintr-un trust e criticat de altul din alt trust, brusc sare si cameramanul, soferul, operatorul de platou, reporterii, editorialistii, managerul de PR, pana si femeia de serviciu in apararea primului. Mi se pare dizgratios acest lucru. I-am scris si domnului Badea pe blogul sau acest lucru, cand acesta sarea in apararea dvs. in cazul CTP, si acelasi lucru vi-l repet dvs. in cazul Firea: lasati-o dom’le pe doamna Firea sa-si poarte singura bataliile! Pai pe sistemul asta, fereasca D-zeu ca de acum incolo se ia careva de Iliuta Numerologul sau de Razvan si Dani, ca si-o fura de la nenea Ciutacu si Badea imediat!
    Referitor la treaba cu primarul din Slanic Moldova, mi-a spus despre dvs. un chelner din restaurantul respectiv cand am fost de curand sa revad statiunea, in care n-am mai fost din liceu. Poate ca vroia sa se laude, poate am inteles eu gresit. E treaba dumneavoastra cu cine sunteti prieten de familie si nici nu ma intereseaza cu cine ati fost la masa, la femei sau la baute. Problema apare atunci cand esti jurnalist (deci reprezinti si lucrezi cu opinia publica), apari zilnic pe sticla in emisiuni despre ANALIZA POLITICA, plus ca mai esti si redactor-sef al unui ziar serios, nu tabloid, si se presupune ca esti echidistant in opinii. Daca eu as fi fost intr-o astfel de postura si stiindu-ma comesean cu multi alesi, as fi avut bunul-simt si m-as fi abtinut de la a critica un coleg de breasla, care mai are si talent recunoscut, doar ca sa ma fac eu vedeta. Imi cer scuze daca v-am jenat cu ceva, dar am fost absent la lectia despre tupeu, ipocrizie si spiritul de haita in aceasta viata. Nu stiu, poate in viata viitoare ma voi pune la punct. Cat despre Slanic Moldova, va rog sa reveniti si sa incercati drumul spre darapanatul hotel Venus, cand urcati pe langa vila Rica si Pufu sau drumul de coborare de la Venus spre pastravarie, fix la scarile ce duc spre izvoare. Poate ii spuneti “prietenului dvs. de familie” sa-si mai vada si de urbe si, de ce nu, ca tot e-n judetul Bacau, sa apeleze si la conu’ Hrebenciuc sa investeasca in statiune, ca macar sa fie si el folositor la ceva pentru tara asta si nu doar in smecherii financiare si imbarligaturi politice.
    Toate cele de mai sus sunt opiniile unui om care-si respecta meseria de medic (deci interactioneaza cu oamenii cat se poate de direct), pe care a ajuns sa o practice dupa 20 de ani de studiu la zi, la fel ca taica-su, care se mai uita si la TV, mai citeste o carte, mai intra si pe net din cand in cand, are familie si mai si calatoreste cand apuca si care s-a saturat sa tot vada tot felul de latrai, marlani, oportunisti,patachine si mahalagioaice ridicate la rangul de politicieni, vedete si formatori de opinie. Eu n-am fost purtator de cuvant al guvernului pe pile, nu m-am imbracat in folclorista, n-am cantat “Trandafir de la Moldova” si nici n-am facut reclama vreunui ansamblu rezidential. De asemenea, nu stau la masa cu feluriti politicieni sau potentiali infractori, nu-l pup in cur 100 de ani pe un ins ca Prigoana pt. ca mi-a dat o paine de mancat, nu fac reclama unor tigani lautari, nu fac emisiuni cu babe ce se bat prin sate sau cu violuri pasionale in grup, nu fac pe justitiarul TV, nu cersesc bani sau functii, nu depind de MCR, nu am sef, nu tricotez in direct la TV, nu ma inchin si nu vorbesc de D-zeu toata ziua, nu numar cornere, nu am nevoie de microfon, nu depind de cameraman si nici nu ma bat cu paparazzi prin parcari ca sa-mi fac reclama. Eu doar imi fac meseria pe care am invatat-o si pacientii imi spun cat se poate de direct daca se simt mai bine sau nu. N-am nevoie de PR si nici de macheuza. Stiu, e greu asa, nu se castiga mult, dar e mai demn. Si demnitatea mi-am castigat-o prin educatie, studiu si munca si tin la ea ca la familie. Si eu sper, domnule Ciutacu, ca v-am lamurit.

  10. Mai frate,ciutacu,din pacate ceea ce deranjeaza la un om cu un grad normal de educatie este poluarea verbala a limbii romane ,indiferent din partea carui jurnalist vine,exprimarea aceasta vulgara de piata de vechituri,si ma intreb cred eu pe buna dreptate,da ce aveti mai oameni cu maria sa LIMBA ROMANA???
    Repet,rusine maxima pt exprimari belicoase,ori daca face parte dintr-un program educational al noilor generatii rusinea o amplific prin definitie.

  11. Sa fii capabil sa descrii emotzii e greu .

    Ura e usor de descris necesita doar o insiruire de umilintze la care si cu care guvidul sa se poata identifica .

    Dar jena, hmmm dcum sa ii descrii jena unui marlan cum sa faci un marlan s ase identifice cu jena ta , cum sa descrii jena ?

    Cum sa descrii jena fara sa dai in urofilie si golden shower-water sport ?

    Greu de zis . Daca as’ sti as’ fi scriitor.
    Dar nu sunt . Si stizi de ce ?
    Pentru ca nu pot descri estetica pisatului . Si pentru ca cred ca cel mai greu lucru ca scriitor nu e sa scrii ceva ce simtzi sau crezi la momentul resopectiv ci recitind ceea ce ai scris sa potzi sa fii in stare sa stergi .

    Nu sa corectezi ci sa stergi cu totul .
    Sa decizi ca abordarea ta a subiectului nu e buna. Nu ca un cuvant schioapata ci ca ideea cu totul expozeul in ansablul sau firul epic nu conduc la sentimentul pe care ai vrut sa il exprimi.

    da pentru asta trebuie sa potzi sa fii autocritic sa potzi sa zici : ntz ntz ntz geaba chinu, geaba munca n-a iesit ce trebuie .

    Ori pozitzia lui de ayatolah universal i-a atenuat si tocit pana la stergere orice urma de simtz autocritic, criticului de meserie , treninguristul sef al acestei tzari. Pacat

    Ca si el ca si Paunescu ar fi geniale daca ar putea sa sterga 9/10 din ceea ce au scris

  12. sunt pentru prima data pe blogul dvs., va fi si ultima.(poate n-am nimerit cel mai reusit moment- oricum n-am timp sa privesc in trecut)succes.

  13. Constat ca lui CTP a cam inceput sa-i fileze o lampa sau mai bine zis un senzor…..

  14. @victor: tati! prietene! draga victor! cand te dedai la un post despre cei care belesc pana la sange limba romana? ca mi se strange stomacu’. jur.
    stiu, e off topic…

  15. @ victor ciutacu
    Am citit toate cometariile. Suna a sedinta de bloc, cand vecina de la 3 reproseaza celei de la 1 ca prajeste fleica de purcel nedospit, de-i vine tot mirosul prin aerisire. In rest, tot respectul si mandria. Bine punctat in comentarii, dar se pierde esenta printre randuri. Poate asta o fi si scopul, instalarea unei perdele de fum, asa, ca sa fie suspansu’ mai mare. Cat despre CTP, Don’ Cristoiu, si alti Che Guevara, cu CNP-ul inregistrat la ferma de partid, cred ca e bine sa avem opinii. Lumea trebuie sa se renasca. Sa aratam acestor ,,fantzi de moda veche” ca a venit era tehno, si ca bazaitul lor neacordat nu ne mai intereseaza. SI inca ceva …. media populatiei care formeaza ,,reitingul” emisiunilor lu astia a cam iesit la muncile campului. Sa se mai opreasca Adonisii asta ai presei de scandat cu ipotezele ca babele vin cu creieru obosit de la vehiculat sapa prin brazda. DOM CIUTACU, o dorinta imi mai pun …. fa-ti timpul necesar si scrie ceva randuri in copletarea mea… sa realizez si eu ca omu de rand ca sunt luat in seama… Ce-mi plac glumele mele…..

  16. @Vlad-Tiberiu: chiar daca avem suficiente dezacorduri, macar ne-am lamurit reciproc.
    @magus: mi-e teama c-ar fi inutil. am mai incercat; fara spor…
    @NIHIL SINE DEO: n-am pretentia sa fiu eu cel care scoala poporu’ la gandit.

  17. @Victor Ciutacu

    Multumesc, si, fara mojicie sau falsa modestie ma bucur ca am primit un raspuns. Cat despre restu ce sa zic… imi place brandu’ Ciutacu… se potriveste cu stilul meu de umeri ingusti si cap mare … sper sa nu par nesimtit, dar am vrut sa folosesc o sintagma, pentru ca nu am reusit sa ma exprim ,,cu freaze intregi” ca don Boc, fie-i tocurile de zece si scaunu ergonomic cu hidraulica puternica… ca de mult isi doreste saracu sa fie mai inalt ca premiantul tarii :))))… hai ca mi-ai dat tonus Koane …. Multam inca o data … nu te dezminti

  18. @Nu.sNormala:
    Ce legatura au anumite interese pe care nu trebuie sa le aiba Ciutacu si Gadea ca jurnalisti, cu faptul ca L-AU LASAT SA VORBEASCA pe Becali, pentru a ne INFORMA PE NOI, TELESPECTATORII? Daca il provocau era mai bine? Au stiut cum sa tina fraiele emisiunii, care s-a desfasurat mai mult decat civilizat.

  19. Domnule Ciutacu, imi esti simpatic uneori, dar de cele mai multe ori ma enervezi pentru ca derapezi in bascalie la orice subiect cat de cat serios.
    Eu zic sa lasati bascalia pentru grupul Divertis, iar in emisiunile care se vor analize ale vietii politice sa fiti mai seriosi.
    Nu de alta, dar mie cel putin, imi dati impresia unor actori in slujba ratingului si a propriei imagini de “smecher”.
    Cred ca este trist peisajul tuturor posturilor TV autohtone ( ma refer la mediatizarea pseudovedetelor, pseudostirilor si a chestiunilor inutile gen “Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii” etc.)
    Ma gandesc uneori sa plec definitiv in strainatate, sa nu mai aud in fiecare zi ce le place romanilor, de unde prefera romanii sa-si cumpere de mancare , unde si cum se distreaza romanii cel mai bine si altele de genul asta.
    Parca “romanul” ar fi un specimen special diferit de specimenul “om” care traieste normal.
    Am sa urmaresc insa si spectacolul de circ electoral de anul asta ca vorba aia “speranta moare ultima”
    In rest numai de bine!

  20. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cum se traduce “NIHIL SINE DIE”?Intuitia imi spune(stiinta, nu):Nimic fara Dumnezeu.Gresesc?
    Cred ca expresia a folosit-o si Florin Calinescu aseara.

    Va doresc o zi buna , un week-end luminos si liniste sufleteasca!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  21. Treaba cu cetepeu` e simplă, face parte din categoria:
    Puşca şi cureaua lată
    Ce femei fu…m odată
    Din ogradă, din poiată
    Pişată sau nepişată.

    Ei, se schimbă treaba cu colega ta care niciodată nu se pierde cu firea. De cînd a apărut pe firmament fata asta a spus numai lucruri cu ţinta precisă.
    DAR NU E CAZUL SA O APERI că eu m-am prins de poantă. Zilele acestea, cuprins de sentimente creştineşti am dat un covrig unei babe si i-am spus: zi şi matale bogdaproste, să fie pentru mama mea. Acuma poţi să o acuzi pe babă că mi-a făcut piar pe lîngă Dumnezeu ?

  22. Nu.sNormala,fătuco, ia aminte: şi ca tine sunt grămezi masive, believe me şi crede-mă. Că vrei tu să ai atenţie covărşitoare p-aici, rezultă evident. Însă, ia-o mai uşor cu aerul ăsta de suparioritate falsă şi desuetă. Dacă eşti atât de bună cum ai vrea să pari, ia, bagă-te la un mogul, depune-ţi un CV undeva unde să te vază o-ntreagă ţară vorbind sublim şi profesional. Nu fi derizorie şi te pierde-ntr-un anonimat vehement pe un blog. Fie el şi al lui Ciutacu. Că să stai călare pe cocoaşa lui, e uşor.Bagă-te în seamă deontologic, undeva unde poţi fi tu, vizibilă, auzibilă, vehementă şi doctă. Hai..papapappa.

  23. Aceste persoane ca Nu.sNormala… sau altii, care intra aici dupa ce aud de blog, nu fac altceva decat sa se distreze, deoarece stiu ca aici, daca spun un lucru care displace majoritatii, au cu cine vorbii si se simt bagati in seama!
    Dar….peste toate acestea, le mai raspunde si Victor Ciutacu(gazda)…lucru care nu se intampla pe orice blog,iar toate acestea le creeaza o stare orgasmica fara precedent.

  24. @ditos : ‘Articol citit de 9715 ori’
    Asta inseamna ca sunt oamenii interesati de pipilica =)) nimic mai mult :))

  25. Mie mi-a placut CTP imediat dupa revolutie.
    Politehnist prin pregatire s-a dovedit un ziarist bun la inceput.
    Dar ca orice roman ce nu poate scapa de parvenitism si elitism… uite unde a ajuns.
    Acum sufera de conditia omului de geniu, neinteles de poporul din care face parte, e critic de arta, scriitor si critic de film.
    Se foloseste de dreptul fiecaruia la opinie dar el nu respecta dreptul altora la opinie.
    Pentru ca el e ZEU si noi suntem prostii.

  26. @ Victor
    Cred ca ajung 24 de ore comentarii despre o ratacire de andropauza trufasa. Devine grotesc.

  27. Nu numai că subiectul este idiot, dar şi scriitura este de doi lei, stil de compunere de liceu.
    N-am înţeles absolut nimic. Se pişa o femeie. Şi?
    Ori era beat muci când a scris chestia aia, ori trăsese pe nas, ori s-a dilit.

  28. @ victor ciutacu
    E putin off-topic… dar a reiesit din conversatie 😀
    Am vazut ca ati mentionat mai sus intr-un comentariu numele primarului din Arad, Gheorghe Falca si nu am inteles daca era de bine sau de rau 🙂
    Curiozitatea ma indeamna sa aflu parerea dvs. despre individ… nu detaliata… macar hint-uri 🙂
    Parerea mea despre el e atat de proasta incat nu o pot exprima in cuvinte fara injuraturi si vorbe printre dinti 🙂 vorbe grele, de altfel 😀

  29. Tocmai am citit articolul, am rasmas fara cuvinte…aveam impresia ca citesc ceva porno de foarte proasta calitate scrisa de vreun disperat care nu a vazut o femeie goala in viata lui si orice detaliu legat de femei i se pare ceva de domeniul fantasticului. A ramas ctp-ul fara subiescte, iar imaginatia e clar ca nu a fost niciodata un atu!

  30. Chiar nu inteleg de ce te superi? De fapt, de ce va enervati asa de tare toti cei de la Intact cand sunteti luati in vizor. Imbracati niste haine de supereroi pe micile ecrane si pe bloguri si postati o aura de detinatori ai adevarului absolut asa de frumos incat iti vine sa crezi in mod axiomatic tot ce debitati voi pe acolo. Nu sunteti decat niste otevisti frustrati, care in goana pentru audienta credeti ca orice este posibil. Stiti care este diferenta intre voi, cei din trustul Intact si celelalte (Vantu, Media Pro)? Voi suntenti nesimtiti pe fata. Ceilalti ne pacalesc fara sa stim. Voi tabloidizati totul. De fapt suntem inconjurati de nesimtire. Fiecare trust arunca in celelalte cu rahat, dar ceilalti il mai parfumeaza. Voi nu aveti treaba cu asta. Ati preluat reteta de la Dan Diaconescu si o adaptati la nesfarsit nevoilor voastre. Nu sunteti decat un OTV mai mare.
    M-am saturat sa ma uit la emisiunile voastre in care de la un cap la altul se spune numai “muie basesescu”. Toata tara spune asta, dar ne mai si plictisim. Mai luati si voi o pauza si mai lasati dracului “atotstiutorismul” asta pe care il afisati. Numai anchetele voastre sunt bune, numai voi aveti dreptate si, cel mai important, voi sunteti cei mai curati. Noroc ca este asa, ati gasit scuza sa aruncati cu pietre…

  31. @Cosmin Iacob
    despre ceea ce este rau sau deunator societatii… sau pur si simplu nu cadreaza cu grila ta de receptare (inclusiv morala) poti sa spui si sa repeti ad infinitum, tot ceea ce doresti. Adu-ti aminte de Cato Censorul, care a repetat dupa FIECARE discurs in Senat, ani de zile, cererea precum ca orasul Cartagina sa fie distrus…
    Daca eu consider ca Basescu nu este bun ca presedinte, este dreptul meu sa afirm (la modul decent) asta cata vreme doresc… si nu devin prin asta OTV-ist. Tot asa cu ziaristii de la orice trust media, atata vreme cata isi pastreaza sus-amintita decenta (ca despre deontologie nu vorbesc… nu place notiunea gazdei – si pe buna dreptate, atata vreme cat deontologia este invocata devenind o forma fara fond, ba cateodata nici macar o forma).

  32. Va plac, sunteti ok, dar hai sa recunoastem ca domana Firea a exagerat putin cu reclama… Nici cei de la evz nu trebuiau sa faca atata tam tam dar si doamna a trecut peste limita bunului simt – doamna care-mi displace de la emisiunea de acu vreo 3 zile in care virgula cand se aducea putin vorba de impozit forfetar schimba subiectul ajungand iar la alegeri si cine va candida impotriva lui Basescu… Sincer pe mine ma intereseaza mai mult sa gasesc o logica (chiar daca e putin probabil) dar macar sa se incerce explicarea acestei tampenii decat cine poate candida impotriva lui Basescu

  33. P.S: link: la ce-am spus mai sus, pe la minutul 33 (33:50 mai exact). Cand se discuta ceva interesant, doamna tine mortis sa revina la aberatiile anterioare…

  34. lol CTP are orgasm urinar la toaleta publica? lol, cand putirinta scade, imaginatia compenseaza proportional sau, cum ar spune Baseu, orgasmizational de-a dreptul, nu?

  35. nu banuiam ca sub armura incruntata de titan al CTP-ului se ascunde un fetisist,multi au ramas fixati(a se citi socati) de pipi power dar am observat voluptatea specifica cu ajutorul careia descria lenjeria intima a domnisoarei,poate locul acestui articol nu era sub forma unui editorial dar in sfarsit am vazut si fata umana a statuii teutone;de fapt nemtii si japonezii,probabil cei mai disciplinati si meticulosi oameni per ansamblu au si cea mai ciudate fantezii erotice..si cele mai ciudate filme erotice/pornografice.fetisurile sunt in mare voga in cele doua tari ,cultura lor e asemanatoare cu nuvela sf Doi sori,in munchen am fost intr-un club cat discoteca tineretului plin de nenei si tanti imbracati in latex piele,fese medicale ce faceau cele mai nebanuite traznai,si sunt sigur ca acei oameni erau cei mai respectabili cetateni pe timp de zi

  36. ps:daca e atat de perceptiv la cele mai subtile stari si evenimente cum dracu a ratat afacerile pe care colaboratorul,colegul de birou, pretenu de o viata si deontogul sef le desfasura cu servitziile? :d

  37. Nu pe bune!Daca asta cu EVZ e adevarata si nu ma indoiesc de asta e super tare;baietii au ramas singurii PUPINCURISTI DE BASESQ:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.