Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Estetica pişatului de damă cu presiune

Estetica pişatului de damă cu presiune

Câteva cugetări pe repede înainte, că am o silă existenţială de n-am văzut.

– Estetul scrisului de forţă, revoltatul de meserie şi plin de talent care a introdus cuvântul muie în editoriale şi s-a oripilat că am făcut-o eu ţărăncuţă cu curu’ mare pe Elena Udrea, comite o nouă producţie istorică despre virtuţile izbăvitoare ale pişatului de damă în privata IATC-ului; acolo unde, papagalilor, domnu’ predă!

– Unu’ care-şi închipuie că oricine varsă nişte cuvinte într-un ziar poate fi poreclit ziarist nu mai poate de grijă că persoana privată Gabi Firea a cumpărat, pe bani privaţi, de la un investitor privat, un apartament privat şi că se laudă cu achiziţia ei în publicaţiile private ale trustului privat de presă unde munceşte. Înţeleg că dacă ar fi fost o bugetară cu noroc în viaţă, îl lua la ofertă prin vânzări succesive anterioare de la Căşuneanu sau Besciu şi primea un Mercedes S 500 rest era OK.

————————————————————————————————————————————————–

UPDATE: Am primit, la comentarii, o delaţiune pe care o dau publicitaţii fiindcă am mai întrebat şi eu prin trust. Voila de vedeţi: “Un individ care raspunde neintrebat de nimeni la numele de Vlad Macovei si care, spre bucuria concurentei, se ocupa momentan de prabusirea tirajelor EVZ din calitatea de redactor sef, a incercat sa obtina oarece foloase de pe urma “investigatiei” vajnicului sau subaltern. Inainte de Paste, a negociat cu cineva de PR-ul Antenei oprirea materialului in urmatoarele conditii: Mircea Badea sa renunte la apelativul “oficiosul” atunci cand se refera la EVZ, iar Antena 3 sa mai invite la dezbateri si analisti de la EVZ, cum ar fi, de exemplu, Vlad Macovei. Trocul a fost respins… Deontologie, te halesc!” MACOVEI, AI CEVA DE ZIS?

————————————————————————————————————————————————–

– Ce trebuie să fac pentru ca oamenii cu probleme să înţeleagă că, totuşi, nu sunt nici Superman, nici Captain Planet, nici măcar Băsescu şi că, oricât de vizibil aş fi eu la televizor, nu pot salva Universul; nici de unul singur, nici împreună cu ţăranul de Badea? Dacă-l aduc deseară pe Florin Călinescu la Vorbe Grele e bine?

– Aia mică a lu’ Tiranu’ iar şi-a pus EBA de-a cheresteşu’. Bre, nea Jucătoare, zi-i tu lu’ Constanda să-i dea fetei vreun sfert din Satu’ Francez pentru parcare şi să nu tragă dungi paralele, c-o încurcă pe biata academiciancă la (dez)orientare.

– Arbitrii au început să se mute la Bastilia. Dacă mai continuă Morar cu Jihadul, cred că duminica viitoare se joacă de-a latul terenului şi la 3 cornere se dă penalty.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

211 thoughts on “Estetica pişatului de damă cu presiune

  1. Aiurea, ce rautacizme , nu te-ai prins ca era vorba de prostata ( sunt descrise toate simptomele ) in editorialul viitor cetepeul o sa faca reclama la Prostamol, ia si el un ban cinstit .

  2. Nu stiu care e treaba cu Calinescu, e un nimeni si tot apare la TV. Nu vad nicio diferenta intre el si Tolea. Amandoi au ce povesti, dar nimic important.

  3. Constat ca purtatorul de sergio tacchini nu are toate tiglele pe casa. Credeam ca pana la varsta lui a invatat ca oricata poleiala i-ai da cacatului, tot cacat ramane. Ba te mai umpli si de penibil ca miroase…

  4. Asta si Liiceanu devin tot mai penibili. Mi-e rusine ca la un moment dat chiar credeam ca sunt intelectuali. Apropo, ce preda CTP-ul la IATC?

  5. CTP: “glezna piciorului” 🙂
    Florin Calinescu: “Ma pis pe UE!”
    Asa ca e bine cu Florin Calinescu.

  6. cre ca dama avea mari probleme financiare, colani uzati, iar ctp-ul se oferi s-o ajute, daca m-antelegi, da asta nu ne mai zise in eye contact, contactul fiind de alta natura.

  7. ce tare e ctp!!
    isi bate joc de toti netalentatii din jurnalism.
    mirati-va ca oamenii simpli…:)

    ‘Articol citit de 9715 ori’
    va da “clasa” oricand.

  8. vomit in convulsii de cand i-am citit articolul mirobolantului deontolog. absolut jenant. cat despre atacul mizerabil la gabi firea, nu ma pot mira, astia fac tot posibilul sa-i legitimeze pe basesti, cu atat mai mult cu cat pot lovi marsav si gratuit intr-o colega de breasla. patetic

  9. Bre eu sunt mitocan sadea, pe ăsta CTP!!! Pot sa îl bag in mizda pasi direct!! Fara comentarii telectuale !! Aşa e moa!!! Si daca crede intelectualul de care ai făcut vorbire sa vina cu mine in satul meu sa vadă cum mor bătrânii de foame!! Ai sictir inteligentule???

  10. @lol: nu-i OK, frate. la ce-ti foloseste daca-l injuri?
    @ditos: suntem invidiosi, ne-ai demascat 🙂

  11. Daca altadata marele ziarist critica cu o desavarsita ardoare cuvintele daunatoare ale lui Mircea Badea, care, prin natura lor, ar putea dauna grav oricarui copil nesupravegheat, acum, dupa foarte putin timp, acelasi om isi inabusa fulgerator propiile critici prin acest articol abject, parca inspirat din acele filme de proasta calitate cu motociclisti sictiriti de propria imagine.

  12. Articolul CTP e doar o replică flască a epocalului “Manual de şters la cur” – din bibliografia cosmică obligatorie.
    Şi eu îmi cunosc vecinele de bloc după debit, turbiditate şi ambitus, dar nu găsesc pe nimeni să îmi dea salariu în schimbul amprentelor sonore…

  13. ba nene, dar toate trusturile, toti deontologii si toate holdingurile va mananca de fund, scuzati-mi expresia. Victor, mai raman postul de radio Itsy bitsy sa zica ceva de voi si televiziunea Trinitas si s-a rezolvat problema.

    E foarte bine daca-l aduci pe Calinescu in emisiune 🙂

  14. @ditos
    Este pentru a doua oara cand jignesti la modul general toti oamenii care scriu pe acest blog, prin niste afirmatii care nu isi au rostul si care nu iti aduc cinste deloc!
    Mie personal nu poate sa imi dea clasa un om care, chiar daca scrie ok, uneori isi depaseste conditia !

  15. Domnule Ciutacu mi se pare ca ati gresit primul cuvant din titlu. Nu se potrivea mai bine….V_estetica…..?

  16. Hac..pardon da nu ma pot abtine m-am “imbatat”.amu pa bune ce-a vrut sa fie editorialul asta.e un ziar totusi nu un blog.pe blog mi-as permite sa scriu si eu cum pusa-i curul pa buda si la cate dame am visat cu mana pe undeva da mai fratzilor chiar in ziar.si-o fi schimbat formatul respectivul ziar si noi nu stim..ma gandesc asa la o faza ma duc la chiosc sa iau Gandul cu intentia clara de a ma informa ce mai facura astia pe la Bucuresti si peste ce-mi dau ochii.e nasatisfacut rau .

  17. Victor,

    Fiecare din noi poate sa schimbe cate ceva in jurul lui. Si daca am reusi sa dam acest bine mai departe cred ca se va face un bine foarte mare.

    Succes,

  18. esti genial !!!! nu mai satur citind si recitind ce postezi.
    apropos …salutari de la Sinaia …de la fostii colegi de scoala generala. numai bine !

  19. Pe mine m-a uns la organ contemplarea retrospectivă a susurlui de pişat. Şi aşa mi-am amintit de o diaree de acum 20 de ani. Ou sont les căcări d’antan?

  20. cand distanta e prea mare si mai e si asumata ,invidie e prea mult spus.

    @ionut :ma refeream la la ziaristi ,nu la cei care posteaza pe blog. nu trebuie sa va simtiti jignit.

  21. Ai zis ca bagi cateva cugetari pe repede inainte si ai scris 2 pagini :)) … ce inseamna sa curga cuvintele!!!

  22. Bai va dati seama ce arbitraje o sa fie in campionatul inter-penitenciare? Beton frate. La aia e simplu : ai gresit la o faza confuza, ti-a luat gatul jucatorul

  23. @Miky: noi, astia, care nu mustim de talent precum CTP, avem nevoie de multe cuvinte ca sa explicam ce rezuma titanul intr-un singur jet de pisat

  24. Aveti ceva cu ctp-ul.Se vrea filozof si astia mai au scapari.
    Referitor la cercetarile din fotbal sunt datorate plictiselii .Terminase DNA-ul cu cercetarea tuturor furaciunilor din tara,mai ramasese de pus la punct arbitri si gata,ce bine o sa fiee…

  25. Foarte frumos,
    asistam la o deosebita dezvoltare a ceea ce se numeste
    atentie la detaliu — nu cu riscul, ci cu intentia
    de a pierde din vedere peisajul de ansamblu.

    Astfel prezenta lui Becali la Antena 3
    e mai grava decat prezenta Elenei Udrea la Ministerul Turismului,
    casa doamnei Firea e mai importanta
    decat apartamentul domnitzei Basescu,
    razgandelile lui Becali dauneaza tarii
    mai mult decat cele ale lui Basescu,
    influenta presei asupra judecatorilor
    este mai paguboasa decat influenta politicienilor
    asupra acelorasi judecatori
    (si am scris politicienilor numai ca sa nu se simta singur),
    transparenta scrisului pe bloguri e mai grava
    decat lipsa de transparenta in privinta averilor familiei Basescu,
    dupa cum si mizeriile din fotbal sunt mai grave
    decat mizeriile familiei Basescu —
    stie oricine ca un arbitru de fotbal e mai important decat un presedinte.

  26. Incepe sa se vada diferenta de generatie de jurnalist. La bun simt. Progresam.

  27. @ ditos “ce tare e ctp!!
    isi bate joc de toti netalentatii din jurnalism.
    mirati-va ca oamenii simpli…:)

    ‘Articol citit de 9715 ori’
    va da “clasa” oricand.

    ce fraier esti, scuza-ma victor. e citit de atatea ori pentru ca are link de pe blogu’ lu’ Ciutacu!

  28. pe cuvant ca nu stie creierul meu daca sa rad sau sa-mi ascund fata in palma de rusine… ca femeie ma simt mai mult decat penibil.
    asta este o lucrare epica despre mictiune in doi, o declaratie pasionala pentru fata cu care a impartit- ce dumnezeu?- catarsisul “usurarii”???
    imi aminteste de baiatul ala intelectual care mictiona in gura iubitei…… dumnezeule mare… cine e formator de opinie….

  29. Florin Calinescu ? …Ghiaaah ! Asta se vinde primului venit care-i arunca o maslina,o furseaca

  30. da, da, la andropauza ma gandeam si eu. Sa ajungi sa descrii o pisare ca un orgasm, intr-un ziar… Apare pe prima pagina editorialul lui?

  31. Eu inca ma mir de unde vin idei d`astea…ma duc sa beau,sa ma imbat..sa vad daca imi vin si mie…

  32. Mie-mi place Cristian Tudor Popescu. Scrie bine. Dar el nu e doar ziarist. El e scriitor. Sunt convinsa ca daca citeati acest text altfel decat ca un editorial intr-un ziar nu ati mai fi fost atat de indignat. Daca era in Romania Literara suna mai bine?

  33. am incercat sa citesc editorialul C.T.P.-ului,am mai urmat & celelalte “link”-uri,da’ n-am mai reusit sa le citesc pan’ la capat. cred ca nu ma mai tin nervii. sau am innebunit de-a binelea?! nu stiu. sau au innebunit & ziaristii?… dvs,d-le Ciutacu,sunteti singurul care v-ati pastrat luciditatea.inca. de la C.T.P. n-am nicio pretentie.da’ pe d-na Firea ce-a apucat-o??? chiar daca & l-a luat din bani privati & “cinstiti”,de ce sa faca asa ceva?! nu mai avea alte subiecte? le-a epuizat pe toate? ma rog,e femeie totusi. nu poti sa ai prea multe asteptari nici de la dansele. o sa-mi cumpar & io un apartament langa dansa,cu prima ocazie…

  34. Eu cred ca CTP sufera de lipsa de atentie. E clar ca nu mai este in atentia publicului cum era odata. Si tot clar e ca sunt altii. De la Intact. Iar CTP, om inteligent, stie ca respectivii nu sunt numai din ce in ce mai apreciati pentru ceea ce fac, dar incep sa fie si indragiti. Devin din ce in ce mai doriti pe sticla. Si nu numai.

    Cat despre arestarile din fotbal, daca cineva crede ca asta ii va aduce voturi, SE INSEALA AMARNIC. Dimpotriva. Asta ma face sa cred cu tarie ca omul e in agonie si se comporta ca atare. Vezi si comportamentul de ieri de la Cotroceni. As risca sa-mi dau cu parerea-la cum il cunosc-ca s-a enervat nu numai pentru ca i se cerea socoteala, dar si din cauza faptului ca mesajul de inceput a fost al Indirei Crasnea(sper sa nu gresesc numele), care are un timbru al vocii mai deosebit si mai e si femeie.

    Cineva spunea ieri aici ca Becali vorbeste mai corect decat EBA. Mi se pare evident, iar la cultura s-ar putea sa stea cel putin la fel de bine ca si pitipoanca de Bamboo.
    Nu cred ca se gandeste cineva ca as putea vota cu vreunul dintre cei doi, nu? Dar daca ar fi sa aleg intre ei doi, l-as alege pe cel care stie mai multe cuvinte in limba romana. 🙂

  35. Articolul lui CTP nu este editorialul, acesta apartine azi doamnei Melania Vergu;scuze, dar orice ziar are, de regula, un singur editoriala.
    Dl.Ciutacu, inseamna ca nu ati citit ,,Luni de fiere” a lui Pascal Bruckner, de v-au oripilat randurile CTP-ului ? E drept, parca nu-si gasesc locul intr-un cotidian oarecare.

  36. @ Rodica:
    Eu nu l-am citit numai ca pe un editorial intr-un ziar. Niciodata n-o fac. Dar, chiar si-asa…

  37. Cristu, am citit commentul tau si observ ca ai un complex de inferioritate fata de femei :> Trateaza-te :>

  38. cristu :L
    macar stii in ce secol te plasezi cu o asemnea mentalitate ?
    ,,ma rog,e femeie totusi. nu poti sa ai prea multe asteptari ” Am cunoscut destui barbati care gandeau cu ce aveau intre picioare ca sa mai inghit, in sec.XXI o gandire ca a ta.

  39. Nu.sNormala
    Ba eu cred ca altul nu-i normal, dovada ca am raspuns aceluasi 🙂

  40. @ Ditos:
    Te informez ca si pe blogul lui Mircea Badea a scris cineva despre articolul lui CTP. O aruncare de privire pe trafic.ro la clasamentul blogurilor spune totul. Si vor mai fi pana diseara, te asigur, mai multe citiri. 🙂

  41. Rodico, m-ai convins.
    Nu el scrie aiurea, noi citim aiurea.
    Am mai trait un moment in care am simtit
    ca am absolvit artele plastice degeaba,
    nefiind in stare sa patrund profunzimile
    si mai ales excrescentele
    unor valoroase opere de arta erectila promovate de catre ICR.

    Vreau inapoi la matematica!

  42. Asa Victore,fi rau,ca bestiile deontoloage servesc din plin tirania ridicata la nivel de stat,sub patronajul tiranului sef.Bag seama ca ultimele sondaje i-a cam bagat pe baieti in vrie,nu e de mirare ca oficiosul sa pupe la opozitie,cum ii e traditia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.