Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Emisiune strict interzisă prostovanilor

Emisiune strict interzisă prostovanilor

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Când eram eu puști și Băsescu dădea cu subsemnatul în fața organului, circula o legendă potrivit căreia masturbarea repetată duce la orbire. După foarte mulți ani, cică proștii care se uită la emisiuni cu oameni deștepți ajung la spitalul de ochi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Emisiune strict interzisă prostovanilor

  1. Am o mare rugaminte: incercati sa evitati pronuntarea in emisiune numele a 2 “genii” economice post-decembriste: Isarescu si Stolojan; numai cei ajunsi la orbire urmare procesului fizic descris mai sus se mai pot uita (daca mai au lumina ochilor) in gura lor…

  2. Misto, cum ar zice un clasic in viata ! Ora ni se va parea ca are 30 de minute.

    Succes!

  3. Domnul Ciutacu imi permit sa va stresez si eu cu o intrebare :
    Daca nu ar fi existat rapandulelele [pentru a nu iesi din tonul blogului] astea de politiceni , nu conteaza orientarea ce v-ar fi placut sa faceti ?
    Daca nu ar exista politiceni firesc nu ar exista emisiuni politice .
    Probabil jurnalism , nu ?
    Cred ca ati fi fost un jurnalist excelent , si o spun fara pic de ironie .
    Chiar sunt curios .
    Dumneavoastra , Radu Moraru , Domnul Gadea si multi multi alti jucati intr o piesa scrisa de actuala clasa politica .
    Daca nu ar exista “regizorul” acesta , oare ce ati fi fi facut fiecare ?
    Nu va vad facand emisiuni de divertisment 🙂

  4. @aztecul: fara politica asta pacatoasa, am fost (si cred ca as putea redeveni) un excelent jurnalist de sport si, mai ales, economic

  5. Si, in nici un caz nu se poate evita politicul, bat-o vina.Mi-ar place sa ma asezi in pozitie turceasca undeva si sa-l ascult pe D-l profesor turuind despre orice dar nu despre aberatiile care domina Romania.

  6. Bogdan Teodorescu e dumnezeu pe pamant , mi-a parut extrem de rau ca nu a mai aparut la gadea , pana saptamana asta .. acum avem o ora de emisiune cu el ca singur invitat ? mai mult ca sigur ca am ajuns in rai

  7. Ai pus punctul pe i, cum s-ar spune pe-aici pe la noi! O sa urmaresc cu mult interes emisiunea de vineri, multumesc.

  8. @aztecul- eu nu as putea pune in aceeasi galeata doua nume Morar si Gadea. Chiar nu vedeti diferenta?

  9. Bogdan Teodorescu este printre putinii , foarte putinii , pe care i-ai asculta fara sa te plictisesti !!!…
    Excelenta alegere !!!…

  10. Treaba asta cu “daca nu ar exista politicieni si politica” este o tampenie. Politica si politicienii au existat de la inceputul omenirii, de cand s-a infiintat in grota postul de sef de trib. Oricum ideea asta ca actuala clasa politica a esuat este indusa de basescu, cu intentia de a asocia clasa politica cu Parlamentul, iar Parlamentul cu opozitia. Ce trebuie sa inteleaga lumea este ca sistemul democratic, bazat pe separatia puterilor in stat si pe statul de drept, se bazeaza pe faptul ca oamenii nu sunt perfecti. Pentru asta exista un sistem in care puterile se controleaza reciproc. Dar, referitor la tema de azi, cine in tara asta intelege treaba asta?
    Problema cea mare e ca incet incet orbim cu totii.

  11. Va fi exceptional.Domnul profesor Bogdan Teodorescu face in asa fel incat unele lucruri devin inteligibile si pentru aceia care au trecut pe la spitalul de ochi.

  12. Eu sunt încântată! Îl apreciez şi respect mult de tot pe profesorul Bogdan Teodorescu. De fapt, când este el într-o emisiune, sunt foarte atentă să nu scap nicio virgulă. 🙂

  13. De văzut! Ca de fiecare dată!
    De sport?!?! Acuma?!?! Să-l văd io pe Victor Ciutacu comentînd becalisme… Numa’ cînd mă gindesc mă umflă rîsu’.
    Banzai!

  14. Dabia astept diseara sa vad emisiunea, se anunta tare , iar despre a comenta becalisme crede-ma nu te vad facand asta, esti prea bun ca sa te injosesti vorbind despre becali( care se preface ca doneaza aparate spitalelor de copii, pe care nu le achita si spitalul nu il foloseste stiu eu ce zic)in concluzie ramai acolo unde esti si cu ceea ce faci. o zi cat mai buna dana

  15. Bogdan Teodorescu, mare OM, mare caracter! Subscriu la parerea generala. E o placere sa-l asculti!

  16. Interesant “domnul cu barba”, cum i-a zis Boc, folosind o tehnica de meltean, de a incerca sa minimalizeze astfel importanta interlocutorului.
    Mesajul ascuns este “Esti atat de putin important, incat nu ma obosesc sa tin minte numele tau”!
    Emisiunea va fi mult mai interesanta decat cele cu politicieni, preocupati tot timpul sa ajusteze adevarul intereselor personale si celor de partid.

  17. Radu Moraru.Cine este Radu Moraru?A,da,o mare personalitate jurnalistică;normal,unul dintre oamenii presedintelui.Pe invitatul din această seară îl vom urmări cu interes.Cred că va merita.

  18. Prin extensie : ” emisiune strict interzisa PDL – ului ”.
    Poate dauna neuronului !!!…

  19. Mi-e dor de Octavian Paler, dar urmarind emisiunea in care a fost invitat Bogdan Teodorescu, am regasit cate “ceva” din linistea si intelepciunea lui Paler. Domnule Ciutacu, cand il veti mai invita pe Grigore Lese, mai avem nevoie si de liniste. Va multumesc pentru tot ce faceti

  20. basescu traian (actual dictator viitor puscarias sau impuscat la tirgoviste):
    “munciti bine, traiti bine”
    sau in traducere libera pentru nestiutori
    ARBEIT MACHT FREI

    dupa ce nu mai sinteti buni de munca va garanteaza basescu o gazare in chinuri

  21. Multumesc pentru raspuns domnule Ciutacu .
    Fara a face publicitate blogului meu [ care este unul obscur fara valente ] iata cum vad eu o Romanie a viselor [ parodiata fireste ]

    Un text pamflet la adresa clasei politice de azi cu Basescu conducand Olandezul Zburator iar Emil Boc jucator de baza in …. baschetul american :

    http://aztecul.wordpress.com/2010/11…mania-viselor/

    Din pacate eu nu am talentul dvs asa ca …please fiti bland 🙂

  22. In afara de cultura si o f buna intelegere a fenomenelor de pe scena politica dl Bogdan Teodorescu are coloana vertebrala,adica este de caracter.Ma inclin in fata alegerii dvs dle Ciutacu.Astfel de romani trebuiesc aratati.Va multumesc.

  23. Din nou aceeasi rugaminte , daca se poate : fara sa minimalizez cultura si personalitatea domnului Stan , cu respect spun ca emisiunea ta are mai mai multi fani , totusi …
    Poate o muti inaintea emisiunii ” Conexiuni ” …
    Succes !…

  24. abia astept emisiunea din aceasta seara,felicitari domnule Ciutacu pentru alegerea invitatului de azi.domnul Bogdan Teodorescu este un om de foarte mare calitate,din pacate este printre putinii de asemenea calitate.va doresc succes.

  25. S-a intors definitiv in Romania, sau e doar in trecere? Sau nu se mai intoarce deloc? 🙂

    Urati-i, va rog, Sarbatori fericite! din partea noastra, oriunde s-ar afla.

  26. Sunt convinsa ca o sa fie un REGAL! Respectele noastre atat pentru dvs. cat si pt.dl Teodorescu .

  27. Mie imi pare foarte rau ca n-a putut sa vina prea luminata D-na Udrea la acea emisiune ,pentru ca se putea verifica chestia cu orbirea datotrata unei anume activitati. Nu ma refer sigur la partea cu oamenii inteligenti.
    Ontopic: va fi interesant cu D-nul Teodorescu ,desi in opinia mea domnia sa e (inca) usor idealist. Nu ca n-ar fi nevoie si de idealisti…

  28. > Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
    (Winston Churchill)

  29. Un liberal este cineva care se simte indatorat fata de aproapele sau, care datorie este de acord sa o plateasca din banii tai.
    (Gordon Liddy)

    Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la
    oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.
    (Douglas Casey)

    Un guvern suficient de mare, incat sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi.
    (Thomas Jefferson)

  30. basescu e apropae orb,sa fie de la privitul la tv.,la emisiuni cu oameni destepti sau de la laba?:)))

  31. Eu m-as uita, dar nu sunt prea sigura ca nu ma incadrez la “prostovani”. M-ar interesa daca invitatul crede intr-un “Revival PNT”, mai ales acum ca Basescu e la putere si atat de reformist de 6 ani incoace, spre deosebire de Ciorbea caruia i-o reprosa acum ceva ani. Cu un lider mai carismatic si mai tanar decat Ciorbea, eu in idealismul meu cred ca ar avea sanse. Vorba lui Base, s-ar baga?

  32. excelenta idee sa-l inviti pe D-L Teodorescu,abia astept…cat despre miopi au mai fost pe la spitalul de ochi si nu s-au lecuit …. cred ca le plateste Base din vanzari anterioare tratamentul la Viena

  33. Vom avea o seara de gratie!!
    Multumiri d-lui Teodorescu pentru tot ceea ce ne transmite intr-un limbaj accesibil tuturor si in aceeasi masura elegat.
    Domnule Ciutacu , respectele si multumirile mele si ale sotului meu pentru emisiunile Dvs. , pentru verticalitatea Dvs.

  34. scuze ca revin, dar abia acum am observat: e tare faza cu diacriticele in context!

  35. @bigradu,@aztecul
    Am impresia ca purtati ochelari de sudura!
    Ati fost primiti politicos(cu rezerve cred)de propietarul blogului,in ciuda simulacrului de ironie inteligenta a @aztecul-ului(…a nu iesi din tonul blogului),si-a sfaturilor cel putin idioate date Aurei de bigradu.Din topica,modul de formulare si agresivitatea voastra,se pare ca nu avem(noi care bantuim imperiul ciutacesc)nimic in comun!Spre nedumerirea voastra noi ne cam cunostem.Ce resturi ciuguliti voi?Merita?Sau o fi vreo meserie noua!Cantati la alta masa!
    Astept emisiunea,si,transmiteti domnului Bogdan Teodorescu toata simpatia noastra.

  36. Nici nu se pune problema, cred ca as lua bataie pentru prima data in viata,daca as alege dansul la bara al Adelutei in detrimentul unei emisiuni cu un invitat adorabil. Mi-am antrenat ochii cu Bogdan Teodorescu,e atat de viu,pacat ca de abia acum multi ii dau dreptate.
    Am avut o zi frumoasa de dimineata, auzind ce invitat vine! Lalenuta…mi-a fost rau!

    De abia astept!

  37. Ei, da! Nu cred sa mai existe un invitat de care sa ma bucur si sa fiu mai interesat! Asa cum am mai spus de o suta de ori, fiecare vorba a dlui teodorescu ar trebui tiparita si impartita tuturor, la colt de strada, cu indemnul “citeste si da mai departe!”! Nu numai ca e toba de carte, dar are bun simt, echilibru si decenta, chestii rarisime in zilele noastre! Sa-l trecem la categoria “asa da!”, sa cascam urechile si sa incercam sa si gandim atunci cand va tuna adevaruri incomode pt fiintele extraordinare care ne conduc! Felicitari, don ciutacu si sa-i transmiteti toata pretuirea si nerabdarea noastra! Cum ziceam, asa da!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.