Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Emisiune strict interzisă prostovanilor

Emisiune strict interzisă prostovanilor

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Când eram eu puști și Băsescu dădea cu subsemnatul în fața organului, circula o legendă potrivit căreia masturbarea repetată duce la orbire. După foarte mulți ani, cică proștii care se uită la emisiuni cu oameni deștepți ajung la spitalul de ochi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Emisiune strict interzisă prostovanilor

  1. Scuze pentru off topic,dar nu pot sa ma abtin. Cu toata parerea nu grozava pe care o am pentru tribun,astazi parca mi-a mers la inima cu iesirea la adresa baselului.Parca a fost o replica la ce i-a zis bocanila unei persoane pe care noi o iubim si o apreciem.Mi s-a parut dragut !

  2. Ma rujez si fac ochii cat cepele!Salut invitatul,ca de fiecare data e o mare placere sa stai sa-l asculti pe dl.profesor Bogdan Teodorescu,face o analiza foarte corecta si exacta a impotentei lui boc et comp. si a basescului.Este foarte bine ca avem oameni de valoare ce-si fac auzita vocea la tine in emisiune!

  3. Stimate dle Ciutacu,apreciez staruinta dvs de a critica prin vorbe grele pegra portocalie dar cred ca va trebui sa si facem ceva concret.Nesimtitii astia din fruntea bucatelor au nevoie de o lectie deschisa cu aplicatii practice?Nu credeti?

  4. Abia astept emisiunea cu domnul Teodorescu. In rest va pot spune ca am calatorit prin Romania si arata mizerabil. Multi dintre noi astia din afara pe care toti omanenii politici ii urasc suntem dezgustati de cum arata Romania. Politicienii ne urasc pentru ca tovarasii lui Coldea le-a dictat asta. Toti din afara granitelor stim asta. Nu mai exista nici un dubiu in nici un suflet de roman ca de 20 de ai mafia securista conduce statul roman .

  5. excelenta invitatia ,superba va fi emisiunea si….. te rog ,daca poti si daca DOMNUL BOGDAN TEODORESCU pleaca iar din tara ,ureazai din partea celor care-l vor urmari “SARBATORI FERICITE!” si “LA MULTI ANI!”

  6. Imi aduc aminte cu placere la o participare a d-lui Teodorescu la o emisiune a Sintezei zile cand spunea cu inflacarare ca ar vrea sa se simta liber, fericit in tara, sa zboare fara a intampina vreun obstacol, ca pasarile cerului. Si drept exemplu s-a dat un dans spontan intr-o gara din Anvers, dans in care s-a exprimat aceasta idee de libertate.S-au mai redus orele de asteptare; mai sunt doar doua ore.

  7. Domnule @Ben .
    Ochelarii de sudura pe care in mod extrem de perspicace ia ti sesizat sunt de o calitate nord coreana astfel incat imi permite sa citesc prin si dincolo de monitor .
    Vorbiti de un ton agresiv , desi in cele doua posturi [ atat am postat pe acest blog ] singurul lucru agresat a fost tastatura pentru ca a trebuit sa ma suporte .
    In primul post mi am permis sa il intreb pe domnul Ciutacu ce crede dumnealui ca ar fi facut intr o lume fara politiceni . Si inca o data multumesc pentru raspunsul promt . Iar in al doilea post am continuat pe aceeasi tema postand opinia mea despre ce ar fi facut o parte din actuali politiceni daca nu ar fi facut politica .
    Nu vad unde este agresivitatea , dar na ochelarii astia de sudura nord coreyeni sunt facuti manual .
    Cat priveste exprimarea ca am violat imperiul Ciutac [ unde toate personajele sunt aceleasi , toti avand acelasi ADN ] regret ca mi am permis sa accesez acest link fara a va cere permisiunea .
    Faza cu “ce resturi ciuguliti” si “cantati la alta masa ” a reusit sa ma intimideze . Panica a pus stapanire pe mine si incerc sa ma retrag repede pana nu mi raman oasele pe aici .
    Sa inteleg ca dumneavoastra sunteti cainele de paza al imperiului ?
    Daca cineva care nu va cerut permisiunea posteaza aici imediat sa trezeste in dumneavoastra instinctul de “baietas de bine” si hop pe el ?
    Cu deosebit respect , va saluta un om care nu are sange albastru pentru a calca in imperiul Ciutacesc .

  8. Buna seara d-le Ciutacu,

    O,Doamne,ce va admir!

    Imi prinde bine ce ati scris astazi,dupa o zi care pentru mine a fost de rahat!M-a obosit si m-a terminat pur si simplu prostia unora.Stiti ce rau e,ca Dumnezeu ii apara pe prosti ,iar cei destepti,ca au ceva minte ,sufera din cauza prostiei unora?!E groaznic!!

    Il admir pe d-l Bogdan Teodorescu si abia astept sa ii apara cartea,pentru care ii transmit felicitari,ca sigur ca merita.

    Va doresc,cu acelasi respect,numai bine si succes in continuare,
    IoanaP

  9. @Am sa comand cartea d-lui Teodorescu la editura,dar daca eram in Bucuresti,veneam la lansarea cartii,sa am si un gand bun exprimat de dumnealui pe prima pagina…

    Cu acelasi respect,
    Ioanap

  10. Am sa-l contrazic pe domnul Teodorescu.Nu psd-ul creste,ci partide mai mici cresc,gen prm,din cauza umdr-ului si a actiunilor sale, pc-ul si alte partide .Ponta nu este perceput in teritoriu ca adversar al lui Base,ci dimpotriva,il sustine pe Base la putere.Asta se spune in teritoriu.Motivul:Ponta a fost impotriva suspendarii.Lumea nu e proasta.Asta vorbeste lumea.

  11. Excelenta emisiune!
    Dl. Bogdan Teodorescu este un om enervant de inteligent.

    Sunt putini oameni pe care mai am rabdare sa ii ascult.

    Printre putinii te mai numberi tu, Ciuvica si Badea.

  12. Incantata ca de obicei! Pacat ca s-au ‘furat’ cateva minute la inceput, dar am fost rasplatita pentru rabdarea mea prin dialogul natural bogat in continut. Felicitari!

  13. yeap, s-nii profesori Teodorescu & Stan sint 2 dintre preferatii mei. mi-e greu sa scriu ceva de bine despre domniile lor, eu biata furnica batuta de d-zeu pe scoarta pamintului in anul de gratie 2010 fara sa fie socotit linguseala. in fine, apropo de cei mai mediatizati baieti din ultimul timp ce reactioneaza in maniere diferite: unul e jupinulul (n-o spun cu admiratie, o constat cu tristete) / smecherul ce da smetii la propriu si la figurat pentru ca improvizeaza pe moment si vrea sa arunce atentia (deja s-a vorbit prea mult), un al doilea mic si crizat care vorbeste precum un heckler&koch face boroboate la ordin pe care le deconteaza altii si apoi toarce bucuros precum pisica ce a facut nevoile in pat; in final il avem pe un al treilea care n-are si nu va avea niciodata calibrul (LOL) celorlalti doi… eh, in cazul lui, vorbitul pe repede-inainte in limba lui Kipling (il stiti, `baiatul` ala ce-a scris `daca`) sugereaza frica pentru gugumaniile spuse in direct si/sau bravada (asta e un alt tertip al baietilor smecheri, de a deturna atentia); mai mult ca sigur ca transpira abundent 😀 tot azi am mai vazut un domn evacuat ce-i facea albie de porci pe alti domni civili si in uniforme. e frumos, doamne ce-o sa-mi lipseasca iarmarocul asta ambulant de ornitorinci…

  14. Ma asteptam sa dati inregistrarea emisiunii imediat. “Tonomatu’ lui Ciutacu” a prezentat cele mai accentuate momente ale discursului lui basescu. A fost o selectie jos palaria.

  15. O placere … , 🙂 o delectare chiar … 😀 si un imens regret : prea scurt ! 🙁

  16. Grozav! Foarte scurta emisiunea.Cand ai asa companie in casa ,chiar daca doar pe sticla,se spun lucruri care sunt parca pornite din gandurile tale,e clar ca timpul zboara. Multumesc!

  17. Mi se pare ca cineva a vrut sa te saboteze si ne-a luat din timpul si asa prea scurt al emisiunii cateva minute bune.
    Sa le fie rusine!
    PS
    Invitati tot unu si unu.Super! Zi-le sefilor (Gadea) ca la cererea telespectatorilor vrei mai mult timp…

  18. Se poate ca macar trimestrial domnul Teodorescu sa fie invitatul dvs. si sa faca o analiza la zi a situatiei economice si politice? Nu negociati o marire a spatiului emisiunii macar la 90 de minute, chiar daca depasiti ora 24? Pentru o asemenea analiza, facuta cu atata obiectivitate si logica, as sta si 3 ore ca sa ascult si sa inteleg, si dedesubturile si conexiunie si nu as simti cand trece timpul. Cred ca sunt de acord cu mine mai multi din cei care nu fac parte din categoria ” oamenilor aproape buni”. Cu multa stima pentru dumneavoastra si invitatul dumneavoastra !

  19. @Iordachel Gudurau: nu m-a sabotat deliberat nimeni. e chestie de (lipsa de) respect fata de meserie

  20. Eu tocmai m-am enervat.Daca tot e vorba de partide,il trezeste careva pe Crin Antonescu din romantism si ii spune sa se ocupe in teritoriu de organizarea partidului care e in continuare varza?

  21. Apropo de durata şi/sau ora de emisie a Vorbelor Grele: eu cred, încă de la început, că emisiunea “100 minute” e bună dar MĂNÂNCĂ prea mult din timpul altor emisiuni, care sunt bune şi ele.
    În condiţiile în care e înghesuială pe prime time şi în jurul său, cu “actori” plăcuţi toţi de publicul Antenei 3, consider că Sandra ( care cred că-şi face bine treaba, în general), are prea mult timp la dispoziţie comparativ cu ceilalţi colegi.

  22. Va velicit pentru rezistenta de atatia ani cu o putere abuziva. Daca nu vom/se va schimba mentalitaea oamenilor si nu vor intelege ca atitudinea calduta duce la dezastru nu avem sanse cu Romania. Stainhard in ” Jurnalul fericirii” atrage atentia asupra acestui lucru; nu este nici macar o atitudine crestineasca.
    Pe http://www.sgl.ro- lansat de curand- incerc cu fiul meu- student la Bucuresti- sa cream o noua atitudine oamenilor.

    Sanatate si numai bine.

    Doamne ajuta

  23. Felicitari pentru emisiune!
    Mi-a placut foarte mult decenta si profesionalismul interviului, iar Dl. Theodorescu are intotdeauna puncte de vedere si abordari extrem de interesante si riguros fundamentate.
    As avea 3 comentarii referitor la emisiunea de aseara daca imi permiti:
    1) A fost prea scurta (emisiunea)…fara sa-ti fac complimente gratuite, timpul efectiv a zburat. La fel ca si in interviul cu SOV. As fi vrut mai mult 🙂
    2) Domnul Theodorescu are o logica foarte corecta si prezinta o motivare corecta pentru concluziile domniei sale, dar din pacate mi-e frica ca se aplica doar in plan teoretic. Domnia sa vorbeste ce ar fi normal sa se intample intr-o tara normala cu oameni normali. Parerea mea este ca dincolo de corectitudinea observatiilor sale, aceste observatii sunt valide doar in teorie. In realitate, evolutia politico-sociala si de mentalitate a romanilor este 100% imprevizibila.
    3) Dl. Theodorescu a marsat prea mult pe stanga si dreapta. Romanii nu au inca cultura politica care se le permita sa faca diferenta dintre stanga si dreapta…nici macar politicienii nu ar putea sa-ti spuna diferentele de doctrina daca ii scuturi prea tare. La noi politica este intr-un stadiu primitiv, iar alegerea la vot se face pe baza simpatiei si carismei candidatului. Liderul trage dupa sine partidul si asta este motivul pentru care marinarul are asa succes in politica. Asa ca discutiile despre stanga sau dreapta mi se pare un pic gratuite. Tot ce conteaza in momentul votului, este perceptia pe care o are un anume candidat in constiinta populara. Iar la romani, importanta sau carisma se suprapun de multe ori cu notorietatea. Astfel se explica de ce Becali cu Vadim sunt europarlamentari, astfel se explica de ce Dan Diaconescu are 10%.
    Totul se reduce la persoana si felul cum se raporteaza alegatorul la ea.

  24. Salut Victor
    Ai reusit sa-ti rezolvi problemele cu conturile? Sa ne zici si noua cand le putem vizualiza.
    Esti cel mai bun.

    PS: poate schimba si mogulu, ora de difuzare a emisiunii…esti pedepsit de e asa de tarzie ora de difuzare?

  25. Nu ma pot abtine.off topic cu scuzele de rigoare

    Criza! “Economic criza”!
    Presedintele Romaniei Traian basescu a aflat cauza crizei: Romania falimentara din cauza fetelor “rujate cu ochii cat cepele care cer bani fara sa munceasca!”
    Calian la fel spunea si el ca a fost nemultumit de “serviciile” fetelor si le-a dat doar bani de tren sa se intoarca acasa.
    Sa le fie rusine acestor fete ca prin “nemunca” lor nemultumesc politicienii si ne baga in prapastie!
    EXAMENUL PSIHIATRIC PERIODIC AL PRESEDINTELUI E O NECESITATE PENTRU SIGURANTA STATULUI.

  26. Am si eu o intrebare,D-le V.Ciutacu,daca nu va supara indrazneala mea… Daca tot ii luati la puricat pe Basescu,Boc,Udrea si alte specimene politruce,de ce le aratati obrazul astora ca,(cica,din cauza crizei)i-a pus in somaj si pe tinerii orfani?…. Saracii de ei,n-au pe nimeni si sunt pusi in somaj…. E drept ca,nu toti orfani sunt muncitori,dar atat cat sunt…ei sufera ca nu gasesc de lucru…. Intelegeti? Unu-doi se sinucid,altii au devenit depresivi etc…. Chiar nu se gaseste nimeni care sa le sustina dreptul de a trai? Sa stiti ca,nu toata tara e “indopata” cu orfani,la randul lor,acesti orfani nu sunt vinovati ca s-au nascut la “steagul” milei divine si sociale… Asa a fost sa fie! La multi jurnalisti m-am adresat,dar….poate n-a fost pe sufletul lor?! Nu stiu ce sa zic?! Poate D-niei Voastre va pasa cat de cat,sper!
    E drept ca,nu toti sunt destepti,dar au ales sa munceasca si,tot e bine;dar daca ii pune in somaj…. Acum daca nu sunt asa destepti ca Dvs si ceilalti jurnalisti,sper ca nu va va determina sa nu va pese de ei! Va rog respectuos si,daca vreti ma voi milogi la D-voastra ptr.orfani,caci imi pasa de ei! Credeti-ma!!!! Va rog,putina mila aveti de orfani si strigati la babalacii astia de guvernanti sa-i ajute cu locul de munca si sa vorbeasca cu patronii….sa faca ceva ptr.ei. Va rog mult,putina mila!!! Daca nu vreti D-voastra,rugati-o pe simpatia mea,d-na Dana Grecu sa fie vocea orfanilor!!!!
    Va multumesc din suflet.

    Numai bine si fiti vesnic iubit!!!
    Armand Dusovski

  27. Sincer, ar trebi date in reluare, duminica dimineata, sau in alta zi,toate “Vorbele grele”.
    Cat am urmarit, a fost ca de obicei.La superlativ.

  28. Nu-i nici un secret, nici un dubiu ca proiectul lui basescu pentru el si camarila lui este de a castiga timp, de a ramane la guvernare pana in 2012, de a avea acces la resurse, de a avea un scor cat mai ridicat la alegeri. Si daca le are pe toate acestea atunci nu mai are nici o problema in a controla resursele!!!Vedeti ce simplu este totul; totul ramane sub talpa lui basescu.

  29. Domnule Ciutacu,
    E prea putin timp alocat emisiunii. Sper ca audienta sa va permita sa va impuneti.

  30. Eu una vreau să aveţi emisiunea la altă oră! :d
    Măcar o reluare să fie… Pe Net nu-mi place cum se aude.

  31. Ce simpatic a fost d-l Teodorescu cand cineva si-a exprimat temerea ca ar putea fi numit consilierul lui basescu! I-am urmarit reactia. Raspunsul lui a fost bineinteles negativ avand in vedere convingerea lui ca acest om trebuie sa plece ca este nociv.

  32. Ce destepti sunt Basescu si ai lui … FURA , PRADA TOT CE APUCA , pentru ca mai tarziu , dobitocii care vor veni dupa ei sa plateasca pana or crapa !!!
    Cel mai inteligent guvern … degeaba va suparati …
    Astia ne fura ” si zaharul din ceai ” cum spunea un PDL-ist , iar noi , in loc sa iesim in strada asa cum fac toate tarile , stam si ne lamentam ca niste cretini !…
    LUATI DE LA UDREA , ATUNCI , POPOR DE CRETINI !!!

  33. Nu stiu daca sa-mi fie mila sau nu de oamenii aia care stau la coada pentru o paine …
    Acum un an , aceeasi oameni stateau sa-l voteze pe Basescu … iar acum n-au nici un gand sa scape de el !!!
    Deci …

  34. Este de departe cel mai profund analist politic de azi. Ati face bine daca l-ati “utiliza” mai des. A fost superba discutia in contradictoriu cu fratele Mircea. A fost un exemplu de “amandoi au dreptate”.

  35. Sincer, ma enerveaza Teodorescu. Receptioneaza fare bruiaj si reda atat de limpede… e enervant. Mi-e si ciuda pe el. Ne zice verde-n fata asa. Ca noi numa’ comentam da’ nu facem nimic, deci sa luam in continuare cu incredere de la Basescu.
    Si Ciutacu ma enerveaza. De fapt sunt invidios pe toti aceia care si fac ceva nu numa’ comenteaza.
    In mod paradoxal, insa, indiferent de abuzurile puterii, indiferent de biciuirea intelctuala usturatoare ce ne-o aplica si Teodorescu si Stan si altii, nu se schimba proportia dintre cei care luati atitudine si cei care doar comentam. Si asta ma enerveaza.

  36. Ce doresc eu si nu intelege nimeni ori se face ca nu intelege.Imi doresc un presedinte liberal-Crin Antonescu,adevarat mediator intre puterile statului si cu adevarat implicat in politica externa ,care la ora actuala nu e deloc usoara si un premier in persoana lui Ponta,dar care ,pentru urmatorii ani, pana la alegerile prezidentiale ,cu un program combinat stanga-dreapta(sunt necesare masuri de ambele parti,de refacere a economiei si de protectie sociala) sa aduca pe linia de plutire tara asta.Mi-e greata de atata ura si inversunare ,de atata egoism.Ei se gandesc numai la partidele lor si atat.Prevad o lipsa la vot si un dezinteres total la urmatoarele alegeri.

  37. Victore trebiue sa nu fiu de acord cu tine, cu riscul de a ma face pdl-ist dar nu sunt de acord ca masturbarea duce la orbire. Ai vazut tu vre-un politician orb? Si astia se masturbeaza in fata natiuni.Iar cu prosti care se uita la oameni destepti nu ai dreptate pentru ca prosti se uita labe1 tv si la otv iar aia sunt oricum numai destepti, in rest toate bune de la acelasi om revoltat

  38. Domnule Ciutacu Grupul Intact este PRIVAT SAU DE STAT? Daca te uiti la stiri vezi numai informatii din domeniul de stat. Da-i dracului domnule pe astia. De 60 de ani numai de ei auzim. Vrem sa avem stiri si despre domeniul privat. Cind deschid postul Antena 3 parca te simti in COMUNISM. E ceva de speriat domnule. Chiar comunismul nu moare in tara asta? Ar trebui sa ii dati odata la 3 zile pe cretinii din politie, finante, Banca nationala etc. Groaznic domnule. Toata ziua timpitul de basescu si securistii lui. Sa-i ia dracului.

  39. Astfel de emisiuni ar trebui sa le deschida ochii celor care au drept de vot, iar pe unii dintre ei sa-i faca sa dea declaratie in fata notarului ca renunta la acest drept elementar pentru ca s-a dovedit a fi un instrument de autotortura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.