Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

Similar Posts

107 thoughts on “Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

 1. “În momentul în care această putere este dărâmată prin forţa străzii, România se duce 30 de ani înapoi. ”
  “aceasta putere”= securitatea
  Omul asta e un securist sadea!
  “Sa trecem peste asta”- spontaneitate ZERO! A raspuns doar la intrebarile unde avea deja un raspuns pregatit. Betivanul national e mult mai spontan cu “eram beat”-ul lui.
  Slab interlocutor ai avut Victore!
  Individul nu a fost pregatit pentru un interviu cu tine. E ca un hot care are doar plan A (cum sa sterpeleasca) dar nu a mai apucat sa faca plan B (cum sa explice ca ceea ce a sterpelit era de fapt a lui de drept).
  M-ar surprinde sa m-i se demonstreze vreodata ca omul asta a facut un singur leut pe cale cinstita. Nu poate!

 2. Nu e prost deloc Vantu dar e “overrated”
  Ma amuza ca sunt unii care mai cred ca secventa de la alegeri a fost “manevra”.
  Din nefericire, nu mai cred ca exista nimeni care sa contracareze molima care a cuprins tara.Cum spune Tutea, parca, atunci cand raul devine atat de profund, el nu mai poate fi inlaturat prin bine ci printr-un rau si mai mare..N-avem…Dar cum, speranta moare ultima,succes(uri).

 3. Din rahatul in care a ajuns Romania din cauza tradatorilor de tara : politicieni, bogatani, ziaristi, intelectuali ne mai scoate doar o dictatura militara neideolgica sau Legiunea Arhanghelii Mihail si Gavril.

 4. VICTOR draga,dumireste-ma te rog si pe mine privitor la un aspect:care este diferenta dintre ziaristii ce il proslaveau pe CEAUSESCU si cei care isi pupa in cur patronul.sper ca diferenta nu consta in contul din banca!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.