Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Cine se hrăneşte cu borhot securistic?

Cine se hrăneşte cu borhot securistic?

Publicarea unor frânturi de convorbiri telefonice Chirieac-Cocoş, dintr-un dosar închis de procurori cu NUP, e o mizerabilă intruziune în intimitatea şi viaţa privată a doi particulari. Principiul e valabil, pentru mine (ar trebui să fie pentru orice om cu ţiglele pe casă), indierent dacă actorii sunt simpatici sau antipatici puterii politice. Pentru că sacralitatea vieţii private e un principiu; deci nenegociabilă. De data asta, unealta folosită pentru o execuţie (rămâne de văzut a cui) este ziarul Adevărul. Al cărui proprietar, mogulul Patriciu, a dat în judecată SRI fix pentru înregistrări neautorizate şi folosirea lor mediatică. Borhotul securistic, din care principala concluzie e că şi Chirieac, şi Cocoş îşi bagă pula ca doi căruţaşi (cum, de altfel, nu-i nici o mândrie, fac şi eu în viaţa privată), trebuie să aibă o ţintă şi un beneficiar.

Fiindcă nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Rămâne de văzut cine sunt ei. La prima vedere, pare un semnal adresat (de cine?) soţiei lui Cocoş, multilateralul ministru şi politician Udrea, să nu se mai arunce aşa vitează către înălţimi. N-am nici o certitudine, e o simplă bănuială, întărită, însă, de constatarea că nici Evenimentul zilei, nici Hotnews, care se hrănesc de regulă cu publicarea de intimităţi sordide sub formă de stenograme ale unor interceptări telefonice, nu suflă o vorbă. Prin deducţie logică, beneficiarul at trebui căutat în tabăra portocalie nu extrem de veselă de schimbarea polilor de influenţă în partid. Dar dacă nu e aşa?

P.S. Eu aş lua în calcul şi ipoteza că aşa-zisul scandal Cocoş-Chirieac e o simplă deschidere la un scandal mai spectaculos care se coace-n cuptoarele laboratoarelor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Cine se hrăneşte cu borhot securistic?

  1. Am dioptrii de -6.5 cu ~1.25 cilindru la ambii ochi si, din motive pe care nu stau sa le explic acum, am o pereche de ochelari cu 0,5 mai putin decat ar trebui si astept sa-mi vina pe comanda ochelarii (sper) buni.

    Ideea era ca nu apreciez schimbarea de font. 🙂 A nu se intelege ca nu vad deloc ce scrie…

  2. Stenogramele astea au devenit un fel de “emblemna de noblete”. Esti cineva numai in masura in care apari intr-o stenograma. Daca nu te asculta nimeni si daca nu iti vezi reproduse discutiile particulare prin diferite ziare, de regula in aceleasi, nu reprezinti nimic si poti sa te sinucizi.

  3. Intruziunea in intimitatea oricui este extrem de blamabila. Ai dreptate. Insa, doar daca baietii astia doi ar fi vorbit despre curve (ma rog, au vorbit despre una, dar in alt sens…), masini sau fotbal. Ei, insa, vorbesc despre dosare la DGA si, mai nou, sotul sotiei sale vorbeste despre Dalli, de unde a plecat doar din acte, controlul firmei facandu-se prin interpusi.
    Aparitia acestui gen de stenograme nu ma deranjeaza deloc, pentru simplul motiv ca ma face sa inteleg mult mai bine legaturile din cloaca numita “puterea din Romania” din ultimii 20 de ani. Pentru ca, vedem si noi ce vorbesc doi “baieti destepti”, abonati la contracte cu statul de zeci si zeci de milioane de euro si mai vedem si cum se raporteaza la “institutiile statului”.
    Din partea mea, la cat mai multe astfel de stenograme.
    Cat priveste lucratura pe care o mirosi tu, sunt convins ca nu va fi singura in perioada urmatoare. Abia se ascut sabiile…

  4. @john doe: aveai vreo indoiala cu privire la adevaratul proprietar al Dalli?
    @Manuela: hai c-am rezolvat!

  5. mai trebuiesc vreo două sau trei colaterale d astea pe lângă învălmăşala de la finanţe şi profesori şi apoi om vedea şi noi la ce s a lucrat în ăst răstimp prin laboratoare sub atenta priveghere a ue şi fmi…

    oricum dialogul între cei doi cameleoni este demn de o şuetă profudn pestriţă cu ţuică în pragul unui crematoriu aflat spre iminentă desfiinţare…

  6. Chestia cu interceptarile fara mandat prea putin ma intereseaza.Ce sa vad din ele altceva decat faptul ca se dau pe ecran mari analisti,sfatuitori si mari intelepti,pe cand ei nu sunt decat sobolani ce sobolanesc prin toate.Faptul ca se trag de sireturi si ca isi baga si-si scot,cocos se cocoseaza impreuna cu chireac,nu ma mira.Daca esti musca te asezi pe rahat iar daca esti albina o iei spre stup.Ce conversatie sa mai ai atunci cand intervine o a treia ureche,si-ti invadeaza intimitatea,pentru ca suntem constienti ca este!

  7. “Bate saua ca sa priceapa iapa” parca e vorba.
    Ramane de vazut cine tine “biciul” in mana: Vasile sau Traian.

  8. Victore, am citit interceptarile lu’ peste. Mi se par de-a dreptul amuzante. Si eu cand vorbesc cu prietenii ma injur ca la usa cortului, nu e nimic neobisnuit. Chiar mi se pare simpatic ca Bogdan Chirieac are un lexic atat de colorat. Dar nu inteleg momentan relevanta. Poate ai ceva ,,inside-intell” vizavi de subiect. Cui ii serveste, de fapt? A, si pune si tu linkul ca site-ul astora de la Adevarul de necitit.

  9. pai cine sa se hraneasca ? noi, poporul suveran .. cine produce ‘borhotul securistic’ ? citez din lirica filozofica a unui hit – ‘Bakerman is baking bread’ – mutandi mutandis …
    Mai ramane o intrebare .. cui foloseste ? noua nu, cel putin in mod direct.

  10. Şi Radu Tudor scria ieri că pdl arde şi ţara e scrum. De pe partea mea să ardă! Să nu mai rămînă nici scrumul din gaşca asta portocalie! Fac un efort financiar şi donez şi io o canistră de benzină, să-i ajut.
    Banzai!

  11. Perfect corect. Mi-a placut sa citesc randurile de mai sus. Miaj’puella in ei de ascultatori.

    Apropo! Cu prietenii, cand vorbim la mobil, fac urmatoarea gluma: la un moment dat, cand interlocutorul meu isi mai trage sufletul sau face o pauza, declar moment publicitar. si incep s-o injur nasol pe Udrea, apoi pe Base, apoi pe Boc, apoi pe Iliescu, apoi, pe Tariceanu, ma rog, ii iau pe toti. Si termin, ca un publicitar adevarat in 30 sec. Interlocutorul meu, razand, ma intreaba ce-i asta. Iar eu ii raspund ca e un moment de relaxare oferit gratis de mine celor care, eventual, transcriu inregistrarea pe hartie. Pentru ca, orice s-ar intampla, daca esti urmarit de cineva, acel cineva este obligat sa transcrie TOT ce vorbesti, inclusiv pulili pe care le trimiti peste ani judecatorului care va citi transcrierea convorbirii tale. In asa fel, ii obligi pe dujmani sa citeasca injuraturi adresate lor.

    🙂

  12. Eu nu pot sa constat decat ca Securitatea e in mare forma. Mai are putin si intra in forma care a consacrat-o inainte de ’89
    Ce inseamna un antrenor bun. Multumim traian basescu! Sa traiti bine!

  13. Eh, o incerca Blaga the Hutt s-o muste de osanza rancezita pe Ciocanitoarea Woodrea… Oricum, Tiran Basescu se poate folosi de orice mizerie sa mai coaca o ticalosie, chiar si la adresa “structurlor” care-l tin in brate.

    Toata povestea cu stenogramele e si mai imputita din simplul motiv ca nu avem nici o garantie ca ar fi reale: adica, o convorbire telefonica (inregistrata) poate oferi cel putin senzatia ca vocile apartin indivizilor mentionati. Asa, stenogramele astea sunt doar niste dialoguri ‘artistice’, si alea trunchiate/cenzurate.

    O mizerie de la un capat la celalalt, pentru niste jeguri de oameni.

  14. Arata viril Cocos.Banuiesc ca are mari restante!Ma tare bucur(Obor),ca Papey se mai ocupa …Am treaba…

  15. P.S. Astazi se implineste fix O LUNA de cand Anastase si-a ” bagat ” si ea ceva in porul suveran , furand practic , dreptul la viata a atator oameni …
    Ce se aude ??? … Nimic … Liniste mormantala !!!…
    Bem sampanie si zambim la televizor … Totul este OK !!!

  16. Ne obisnuim deja cu porcariile acestui regim . Este incredibil cum ne-a dus cu ani in urma . Nu mai mira pe nimeni ascultarea convorbirilor pentru cel mai banal motiv . Culmea , e o porcarie nedemocratica pe care eventualii cenzori externi (UE , SUA) nici macar n-o pot imputa basestilor pentru ca si ei se ocupa de asa ceva in ultimii ani in numele luptei antiteroriste . Asa ca ai nostri zburda pe campiile undelor electromagnetice cu multa voiosie . Si stii care e pericolul cel mai mare ? Nu am incredere ca cei ce vor veni dupa acestia nu vor profita de precedent (sa nu ne facem iluzii , reflexele democratice se dobandesc foarte greu) . Iar cu un electorat imbecil (nu ma tem s-o spun) care nu reactioneaza decat in ultimul moment , cand le ajunge cutitul la os , lipsit de constiinta civica , cu o societate civila si niste intelectuali care pot fi caracterizati , politic vorbind , doar prin indiferenta criminala sau partizanat desantat , singura speranta e presa (n-o spun ca sa va perii , din contra) . Dar pentru asta va trebui sa lasati deoparte senzationalul si goana dupa rating si sa faceti educatie democratica . Altfel , eu prevad inca un interval brucanian de 20 de ani ca sa reparam ce-au stricat astia .

  17. uneori cred ca se incearca sa se distraga atentia de la alte probleme prin aceste “scandaluri”, dar…deh…se vinde ce se cere… Paine si Circ…

  18. Foarte posibil sa fie fumigena,dar daca nu,indiferent cine si-o vara mai vartos,beneficiarul il stim cu totii…Si da , sunt de acord ca ar putea fi ceva mai elaborat.Vom vedea…

  19. Personal nu vreau sa mai dau in presa peste vreo stenograma din-asta cu laturi. Oricine ar fi respectivii.
    Ai dreptate, viata privata sa ramana ascunsa si secreta, nu ma intereseaza zoaiele lor.

  20. nu vreau sa vb prostii,da parerea mea este ca vasile ii arata pisica moarta si lu traienus betivus si lu nuti spaima p…i,n-are cum un smecher peste sisteme sa se lase inlaturat daca nu are el un plan,adica eu is stapan pe o gramada de informatii si bani si plec asa de buna voie ca un betiv o zis ceva de mine,asa ceva nu se intampla,nu la noi,nu exista demisii de onoare,care onoare la romani,daca nu era vasile betivu la ora actuala era doar marinar pe vreun vas naufragiat,vasile l-o facut presedinte,o vb din popor,care sper sa se intample”eu te-am facut,eu te omor”…..eu mizez pe vasile 😛

  21. Victore…
    Astazi Boc si-a dat cu firma-n cap.
    La Cluj, zicea ceva de genul ca nu este de acord cu nu stiu ce pervers…
    Pai ceva mai tare nu mi-am putut imagina…

    De acum cred ca pe boc o sa-l cheme…
    …PERVERSUL DE PE TARGUL BOCNA!!!!

  22. Of, dă-i încolo, Victore, de ” patrioţi” parveniţi, ce-au gustat din beneficiile libertăţilor democratice, mai ales a celei economice, în comparaţie cu ceea ce executau pe timpul MARELUI CONDUCĂTOR, cu misiunile pe care le aveau şi care le aduceau beneficii, satisfacţii personale limitate, ba chiar deloc, cumva, zic eu. Of, securişti, securişti şi iar securişti! oare nu se mai satură, unii dintre ei, să se ” joace” – că lor, pt. ei, este o joacă, le provoacă un soi de masochism, de beatitudine, de control al puterii dincolo de normalitate, de raţiuni de stat etc. – cu destinele a milioane de oameni prin influenţa şi chiar deciziile pe care le iau, de care dau dovadă, fiindcă sunt răspândiţi peste tot, în toate locurile importante. Ciudat destin avem noi, românii. Păcat! sincer păcat. Să fim aproape ultimii în toate statisticile, în toate clasamentele ş.a., asta-i adevărata dramă ce se pare că nu vom scăpa de ea foarte curând. Da, Chireac şi Cocoş, doi pricepuţi, ” maeştrii” în arta disimulării, al dezbinării, şi al multor calităţi speciale pt. ei, doar pt. ei. Ce-ar fi fost să le pună, cu adevărat, în slujba oamenilor pt. care au fost antrenaţi iniţial? Ce pervertire şi virusare cu virusul plenipotenţei, al bogăţiei, al înnavuţirii, al dorinţei de a fi mici ” dumnezei”, ei şi mulţi alţii ca ei, din rândul lor. Dar, după cum stim cu toţii, niciunul, dintre cei de teapa asta, n-a sfărşit fericit, n-a scăpat cu bine, nu şi-a petrecut adânci bătrâneţi. Îngâmfarea şi infatuarea – vezi Udrea, mai ales, că-i protejată mult de ei – parvin pe nebăgare de seamă, dându-le sentimentul de putere maximă. Ce patetic, jalnic! După cum vezi, Victor, mămăliga nu-i chiar mămăligă, deşi mă doare sufletul că suntem atât de hărţuiţi, noi toţi, contemporanii, în vremurile astea, pe care nu ni le-am dorit, dar pe care le-am influenţat, cumva. Sper în continuare într-un destin fericit pt. noi toţi şi, mai ales, pt. urmaşii noştri, copiii. Cu respect,

  23. Daca nea Cocos si-n viata particulara il apara pe Basescu, ca un monah ce-l apara pe Sfantu’ Duh atunci e clar, astia traiesc pe alta lume si nu se prefac.

  24. P.S.: Evident că stenogramele sunt date în vileag, sunt realizate de către colegii lor, dar, într-un anumit ” context”, că e la modă, se practică, are efect, trebuie să fie daţi în vileag. La ordin sau nu, ce mai contează.

  25. Interesant este ca, pana si cei care-ti citesc blogul si caora le acord o oarecare prezumtie de inteligenta, nu dau doi bani pe dreptul la viata privata, de care beneficiem cu totii si pentru implementarea si garantarea caruia s-au facut eforturi uriase.

    Sa vii si sa spui ca e in regula sa ti se asculte telefoanele si sa fie facute publice stenogramele, pe ideea ca ar fi oarecum de interes public ce vorbesc doi sau mai multi indivizi, este o imbecilitate si o dovada in plus ca suntem o natie de oi proaste, pentru ca singurul in masura sa justifice o ingerinta in viata privata este un judecator, care ar trebui sa cenzureze toate convorbirile irelevante pentru dosarul in care s-a dispus interceptarea telefoanelor.

    In continuare, societatea noastra de rahat continua sa fie ipocrita, deoarece atat timp cat nu li se intampla lor e ok, iar dupa ce li se intampla lor urla ca din gura de sarpe: drepturile mele, constitutie, CEDO etc.

    Cei doi nu vorbesc despre curve sau despre ce-au facut in vacanta, dar nici nu discuta despre vreo fapta care sa aiba caracter penal, deci ii priveste pe ei ca il injura sau nu pe Basescu la telefon, pe Nastasiu ori ca se injura ca prostii unul pe altul, iar limbajul colorat nu surprinde pe nimeni care este cat de cat ancorat in realitate si care nu sufera de false complexe de civilizatie si elevare.

    Oricine ar fi in spatele publicarii stenogramelor, cred ca domn Cocos sau domn Chirieac ar putea invoca o perversa de pe Targul – Ocna, pe ideea suntem golani sau nu mai suntem?

  26. Ai perfecta dreptate. Am fost tentat sa iti atrag atentia asupra unor cazuri similare pe stenograme/inregistrari pe care le-ai tratat mult mai bland, dar nu am sa o fac.
    Mi-ar placea sa devii primul jurnalist care refuza sa comenteze orice fel de discutie privata cu caracter pur personal. Indiferent de protagonist, indiferent de subiect.

  27. @everybody: n-am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata de acord cu nici un fel de ingerinta in viata privata a oamenilor, fie ei politici, de afaceri sau obisnuiti. faptul ca, mai nou, apar in povesti de tipul asta si apropiati ai regimului nu ma face sa ma simt mai bine.

  28. @Popa Mihail Ioan

    Cred ca n-ai inteles mare lucru din stenogramele astea, dar, stii cum e, fiecare dupa posibilitati. Vorbim de pozitionarea fata de institutiile statului, de abordarea unor presupuse probleme penale ale unor “baieti destepti” care au furat si vor fura in draci statul asta de cacat, adica inclusiv pe tine!
    Daca tu nu dai 2 bani pe modul in care functioneaza caracatita mafiota care ne sugruma zilnic, sa fii sanatos. Pe mine ma intereseaza orice legatura subterana ce poate conduce la spolierea continua a noastra, a tuturor. Iar astia de mai sus asta au facut. Garantezi tu ca in alte convorbiri n-au facut si ceva combinatii penale?! Iti aduci aminte de felul in care “Pielea pulii” punea problema cu boul ala de la ANI?! Acum imi explic si tonul prietenos al lui “Pielea pulii” fata de Udrea, habar n-aveam ca se cunoaste cu Cocos de atata timp, ca sunt tovarasi de armata.
    Imi vine in minte acum o stenograma cu a carei publicare n-am fost de acord, e vorba de discutia dintre SOV si Popa cu privire la fetele lor. Aia n-avea ce sa caute in presa. Nu intereseaza pe nimeni care a tras pe nas sau care si-a gasit un mazdrob cu geana doar pe lovele.

  29. Pentru mine este bizar cum dintr-un dosar inchis pot sa apara astfel de documente, dar daca ma raportez la locul unde se intimpla actiunea, respectiv Romania, parca totul devine mai putin suspect. Intr-o tara in care influenta politicului se simte in cel mai intunecat si insignifiant loc, sa ma apuc acum si sa cred ca anumite personaje sint niste “imaculati” in limbaj si actiune, trebuie sa fiu cel putin naiva. Nimeni in Romania n-ajunge “mare om de afaceri” cu limbaj elevat de pension si comportament impecabil fata de lege si institutile statului.
    In ceea ce priveste motivul pentru care s-a facut acesta “dezvaluire”, tine strict de logica firesca a laboratorului PDL-ist de denigrare (initiat de zeusul lor) a unor indezirabili si in cazul de fata a ministeresei plenipotente care ar avea pretentii la “cascavalul” cel mare (fie presedentia partidului, fie la presedentia tarii, fie la postul de premier). Sa nu uitam ca in urma cu doar citeva zile, cel mult o luna nimeni altul decit exministrul de interne demis Blaga, ameninta intr-o sedinta de-a lor ca daca se apuca el sa vorbesca ….. Mesajul este clar, insa este doar inceputul. Iar in ce priveste “mogulul cel rau” Patriciu, hai sa fim seriosi, baiatul asta miliardar, care este un “minunat” si care si-a facut avere din munca cinstita (cel putin asa pretinde el) n-a fost si nici nu este decit o unealta care a “puternicilor” momentului si se adapteaza mai bine decit gindacii de bucatarie.

  30. Na! Victore I dare to contradict you. Nu exista “intruziune in viata privata” la persoanele publice. Odata ce ai dorit/acceptat sa devi o persoana publica ai renuntat pentru totdeauna la viata privata. Esti un politician, esti un actor,muzician… esti o persoana care se adreseaza publicului si “traiesti” din asta, NU MAI AI VIATA PRIVATA.
    Cocos traieste din salariul nevestei (indiferent daca are sau nu un job) deci este si el expus scrutinului popular ca si consoarta lui. Aparitia in presa ale unor convorbiri interceptate ilegal este total diferit de FOLOSIREA LA CURTE a unor astfel de convorbiri.
    Au fost publicate convorbirile intime ale unor persoanlitati mai “grele” decat sordidul Cocos (vezi convorbirile cu subiect sexual ale Printului Charles si Camila din timpul casatoriei lui cu Diana).
    Nu ca as fi eu foarte curios de ce vorbesc scursurile societatii romanesti la telefon cand se alinta unii pe altii cu sulocul in gura, dar e intr-un fel bine sa stie si cei ce voteaza idiotic pe cine au ales. Udrea nu poate fi mult diferita de “porumbelul” ei drag…la capitolul “suge tot”.

  31. Johndoe, atat tu, cat si eu, putem sa ne pozitionam cum vrem fata de institutiile statului si de reprezentantii acestora, avem dreptul sa consideram ca toti sunt niste cretini carora le curge scuipat din gura, ca Nastasiu e un sclav basescian mediocru, ca parchetul actioneaza la comenzi politice, ca Udrea e o ipocrita care fura de stinge, ori, dimpotriva, ca traim intr-un stat de drept, unde institutiile isi fac treaba in mod eficient, iar reprezentantii lor sunt niste eminente cenusii.

    Am (inca) dreptul sa injur pe cine vreau, sa laud pe cine vreau, deci aceleasi drepturi le au si cei doi, nu e nimic penal in faptul ca ii injura pe unul sau pe altul, ori ca se injura intre ei, iar in ceea ce priveste faptul ca in alte convorbiri s-ar putea sa apara si elemenete penale, fii tu sigur ca nu le va publica nimeni pe acelea si ca stenogramele aferente zac printr-un sertar pe undeva, cu scopul de a fi curatate de praf la nevoie.

    Nu ma intelege gresit, cei doi sunt libidinosi si depasesc firescul folosirii cuvantului cu p intr-un dialog, ceea ce denota oarece fixatii ori frustrari, dar si asta ma lasa rece, intrucat nu i-am privit niciodata ca pe niste academicieni or intelectuali si i-am considerat, ca pe multi altii, niste dobitoci sinistri.

    Ce nu intelegi tu si nu inteleg nici altii, cum ar fi De Simp, este ca legea nu se aplica in mod subiectiv, dupa cum subiectul este gigel, un nimeni, ori dimpotriva, o persoana mai mult sau mai putin publica.

    Societatea noastra ipocrita inca n-a inteles principiul elementar ca justitia este oarba, iar daca vitele care sunt acum la putere nu dau 2 bani pe lege, macar noi, cei care-i criticam, ar trebui sa nu facem aceleasi greseli pe care le fac si ei, deoarece scopul nu scuza mijloacele cand vorbim despre legi si statul de drept.

  32. Bine punctat!!!! Felicitari! Este strigator la cer ca, atunci cand tara e in situatia care este , pe prima pagina a unui ziar ca Adevarul sa apara o convorbire privata fara nici un fel de relevanta pentru popor. Rusine ziarului Adevarul

  33. Dar stiti ceva?! Ma bucur ca politicienii, bogotanii si mafiotii, indiferent de culoare politica, se balacesc in laturile si-n noroiul pe care ei l-au creat si-n care s-au complacut cu lejeritate! Ii asculta serviciilii?!? Ii inregistreaza?!? Ii santajeaza?!? Foarte frumos si binemeritat, asta isi doresc toti, cu ce credeti ca si-a facut marinaru’ trupa de marionete pe care le manuieste si-n gura carora pune ce vorbe vrea?! In ce ma priveste, urmaresc spectacolul si n-am decat un mesaj: aviz amatorilor!

  34. Ceea ce deranjeaza este modul in care si-au facut prezenta in vietile noastre, in convorbirile noastre telefonice aceste servicii. Cu bocancii, evident.
    Eu, pentru a le da bataie de cap, in locul dlui.sot al Ministrului DRT as fi folosit cel mai romanesc si conform cu gramatica limbii romane vocabular cu care nu mai suntem obisnuiti de preamult timp…. fiindca vocabularul de maidan le este prea cunoscut…poate cu el au auzit cantecele de leagan si/sau povestile de adormit.
    Cat despre dl.B.C….la tupeul lui doar acest tip de vocabular i se potriveste…intotdeauna cand il vad pe la emisiuni ma astept sa “tashneasca” maidanezul din el.Maidanezul din pct de vdr al vocabularului, evident… 🙂

  35. Gretos !!! TOTUUUUULLL ….! Atat imixtiunea in viata privata a oricui , cat si continutul acestei imixtiuni si , nu in ultimul rand , amicitia care rezulta din acest continut ….!!!

  36. Este o discuţie particulară? Ok, bine că m-aţi avertizat Imperatoare, să n-o ascult că mi-s bine crescut, da?! 🙂

  37. Păi…cineva a mutat pe tabla de şah, chiriac a pierdut că doar nu e moral să vorbeşti aşa, nu e mooral să dai lecţii de bun simţ când tu ai un asemenea limbaj…cocoş a câştigat, ca să mai vadă Stăpânul cât de loial îi este chiar şi în viaţa privată.

  38. Dorin Cocos este un bisnitar de Tei , imaginati-va cine conduce aceasta tara.Si in ce priveste limbajul mi-as dori din toata inima ca cei ce ne conduc sa nu se exprime cand vor sa-si bage ceva.Daca toata lumea vorbeste asa atunci sa-l aducem in functii de conducere si pe nea’Gheorghe din capul satului

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.