Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

Similar Posts

107 thoughts on “Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

  1. Victor el are nevoie de tine la Realitatea 😀 MARE NEVOIE,poate il ajuti 😛

  2. Deci…in urma emisiunii Dv. am inteles ce…economista-contabila proasta a fost Dna.M.Vlas si ce rapid au disparut listele fericitilor fni/fna.
    Da’ tara are advocati si judecatori buni, formati la facultati de drept de prestigiu din centre mari universitare ale tarii noastre numita ROMANIA.
    Va doresc …noapte buna !

  3. E a treia emisune la care ma uit.( pe Antena 3 )
    Ca si la cele doua care le-a precedat, o fac ca sa “te vaz” si sa ” te auz”.
    Auzit, vazut, placut.
    Felicitari, Victor!

  4. Super emisiunea,va felicit domnule Ciutacu, il admir foarte mult pe domnul Vantu. Imi place foarte mult cum gandeste si sper si eu dupa ce voi termina masterul sa pot calca pe urmele domnului Vantu, deoarece mi-as dori sa-mi pot deschide o afacere in Romania cand statul imi va creea conditii.
    Va multumesc

  5. Slaaaaaaaab, catre penibil. Cred ca mai bine mergea la “nasu'”. Macar bufonul ala ii pregatea niste intrebari incuietoare. Asa ca ori iti revii, ori te lasi. Inca un interviu ca asta si te poti transfera linistit la 0tv.

  6. hehe, sper ca nu te superi daca de acum incolo te voi numi “tonomatul sa trecem”
    hehehehe
    Accepti si cupoane FNI?

  7. Subtire emisiunea. La toate intrebarile mai interesante raspunsul standard-“trecem peste”. Regret timpul irosit. Invitatul in afara de faptul ca a onorat o invitatie de la concurenta nu a spus nimic, dar nimic interesant. Nu stiu daca lipsa de insistenta in a primi raspunsuri este determinata de deontologie sau de alte motive, dar parca am remarcat o alta incisivitate cu alti invitati. Oricum multe “succese” pe viitor.

  8. A fost o surpriza placuta sa-l revad pe SOV dupa 10 ani de cand nu a mai fost prezent pe la Antena 1. A fost OK! Ce sa mai, adevarat eveniment jurnalistic al anului si cum a fost si transferul anului in televiziune, Razvan Dumitrescu sau la Radio Zu, Razvan Popescu. Bravo voua Antena 3, Dvs, D-lui Gadea, D-lui Stan, D-lui Radu Tudor et company, se stiu ei.
    Se dovedeste inca o data ca sunteti niste profesionisti si de aceea am scris cu ”D” mare.
    Asa ca noroc si sanatate jupane Ciutacu!!!

  9. Ce mi-a placut:
    – am vazut un om inteligent;cand te gandesti de unde a plecat si ce educatie a primit e surprinzator sa descoperi ce poate face un creier dezvoltat mult peste medie;
    – un Victor Ciutacu cucerit (si aici iti dau dreptate, si eu as fi fost la fel!) de omul de langa el.Asa ceva nu vezi in fiecare zi!!
    In rest conversatie placuta, dar lipsita de substanta.
    Sfat: sarpele e inspaimantator, insa pantofii din pielea lui merita toti banii…

  10. Felicitari domnule Ciutacu. Unde se poate urmarii inregistrarea emisiunii dupa ora 12.00 am? Inregistrarea valabila pe site-ul A3 include numai 55 minute. Multumesc!

  11. Domnule Ciutacu, de dumneavoastra mi-a placut foarte mult , de Vantu nu. Chiar nu inteleg de ce are lipici la personalitati. Si mi s-a parut ca este de partea portocalie. Parlamentul sa rezolve totul. Si daca nu razolva?? Nu avem scapare.

  12. Victore!Nu l-ai incurcat deloc.Oricum e clasa fata de Voiculescu.Nu stiu exact ce magarii a facut in trecut dar stie cate prune are in traista.S-a vazut relatia de amicitie pe care ai afisat-o dar nu ma asteptam sa vad un scandal.De apreciat e ca Voiculescu va da mana libera si asta se vede.Diferenta intre Realitatea si Antena e ca una e tinuta pe linia de plutire de catre patron iar cealalta de colectivul minunat.

  13. “exotic” interviul cu domnul vintu ! pentru balcanismul nostru ( balcanii sunt curul europei- zicea tutea) .dar, acel “sa trecem peste” este -in nuce – semnificatia celor spuse de domnul vintu. si inca ceva, nu suntem capabili, obisnuiti- nu am inteles,nu ne am desprins sa vedem intr-un om ” bogat” un hot, un dusman “al celor ce muncesc ” ! oricum ,sincere felicitari! si.ca o concluzie, avem multe clisee de care,daca nu ne debarasam,istoria ne va fi o piatra de moara legata de picioare,vom fi in afara istoriei, vom trai cu istoria legata de git. . .si atat! a sti sa faci bani -nu este hotie, asta nu vrem sa intelgem noi, romanii. suntem-la modul “bien poli” spus niste paternalisti

  14. Nu vad cu ce este mai ticalos vantu, care a tepuit niste romani lacomi si naivi (lacomia si prostia trebuie accizate – vezi tigarile), comparativ cu guvernul care fura direct din buzunarul bugetarilor in dispretul legii si moralei. se simte careva respectat si ‘iubit’ de statul roman ? cat despre ‘sarim peste’ – e de preferat unei minciuni sau justificari penibile.

  15. Cred că pot spune că mi-a plăcut ce am văzut şi auzit. Mi-a plăcut cum a întors-o cu nişte declaraţii trecute, motivarea lor şi faptul că se amuza de asta. 😉
    Văd că unii voiau să facă omul şi un desen. Asta nu se poate, evident. Sper, deci.

  16. Vad ca dau navala lefegii portocalii sa iti reproseze prestatia ta si a invitatului…
    Parerea mea este ca din toate interviurile, cu SOV ai fost cel mai incisiv. I-ai pus cateva intrebari incomode, iar cuvintele “sa trecem” sunt un raspuns in sine.
    Cine se astepta la dezvaluiri senzationale, cred ca nu il cunoaste pe SOV.
    Mie personal mi-a placut interviul. Se simtea o anume gravitate si tensiune in aer, specifica interviurilor de calibru greu, iar prestatia ta a fost corecta.
    Felicitari!

  17. felicitari pentru interviu! mi-a placut foarte mult cum ai stiut sa rasucesti discutiile de fiecare data… si chiar l-ai dat la iveala, de cateva ori, pe adevaratul Vintu.
    finalul a fost best of!

  18. Victor, tu ai fost bun, l-ai incoltit, l-ai incurcat, ai punctat bine….oricum eu nu aveam nicio speranta ca voi afla ceva senzational….e un MAFIOT si trebuie sa taca ! in plus, am avut senzatia ca e DIAVOLUL in persoana !

  19. Din cauza acelor”sa trecem peste”nu pot sa-l percep pozitv.Am nevoie de mult mai multa informatie ca sa pot sa-lcunosc,asa ami pare doar un tip foarte ,foarte lunecos,

  20. Bravo.Chiar mi-a placut Eolianu.E educat si pur si simplu te prinde.Nu-i de mirare ca trazneste in cel mui iubit fiu al poporului.

  21. He he … aseară am fost la băut … cînd emisiunea era live … dar o văd acu … înregistrată … e mişto … eolianul are un şarm … al lui 🙂

  22. Incepuse sa ma enerveze cu ” treci mai departe ” … cred ca a spus-o de 7 – 8 ori !
    Nu mi se pare , totusi , extraordinar de destept … E numai dovada vie a expresiei : ” sa-i prostim pe prosti ” …
    Si i-a reusit de minune , si cu FNI -ul si mai departe in afaceri ; ca prosti sunt destui la gramada de hectar !!!…

  23. Cand ai facut acel concurs de intrebari, am postat si eu una la care mi-ar fi placut ca dl Vantu sa raspunda. Discutia ta cu dl Vantu a avut loc si pe intrabarea postata de mine. Ma bucura faptul ca avem aceleasi curiozitati…;)

  24. @ all…
    Nu poti baga pumnul in gura in astfel de interviuri. Aici nu stai de vb cu Visan, Hora, Pora…
    De cele mai multe ori, “…sa trecem peste…” era un raspuns, dar na!, cine se prinde, se prinde…

  25. Inca 2-3 interviuri d-astea si deja poa’ sa candideze la Primarie…pentru inceput, ca lumea deja il admira, il iubeste, e carismatic, “se descurca, a profitat” cum zicea unu mai sus deci asta trebuie sa ne fie modelu in viata. Ce daca unii stau prin puscarii de doru lui sau le e frica sa raspunda la telefon p-afara? Nu vorbele trebuiau sa fie grele ci intrebarile. Si ar trebui sa remarcati cu toti mimica din finalul interviului cand s-a dezlantuit. Se uita fix si serios la Ciutacu de parca batea cuie. Ala e adevaratul Vantu! Cine stie, stie, cine nu, vorbeste ca sa-i intre aer in gura.

  26. Emisiunea a fost ok, va felicit domnule Ciutacu, chiar daca pe ici pe colo cam “subtire”…Oricum nu ma asteptam la dl.Vantu sa faca dezvaluiri extraordinare, mai ales in contextul politic si personal actual….Am descoperit un Vantu care stie sa se faca placut cand vrea, abordand un zambet sincer uneori, alteori unul mai fortat……Insa in momentele in care i-au fost avansate intrebari mai “fierbinti”, sau cand era intrerupt de dvs., pret de fractiuni de secunda, ochii ii tradau iritarea…..E un om temperamental, foarte interesant, pe alocuri tenebros si pe care cu siguranta nu ti-l doresti dusman…..
    Succes in continuare!

  27. n-am stat decat la o bucata de emisiune. cand am vazut ca vantu incepe cu “sa trecem” m-am lamurit. dar ma intreb : oare cine urmeaza ca invitat? am avut parte de SOV care a falimentat fni-ul, acum ce alti hoti urmeaza?! cu tot respectul , domnule ciutacu, dar s-a gatit tara asta de valori si chemati acum non valorile romaniei, cei mai mari hoti? ori antena 3 ori otv cam tot aia. totusi, la otv mai avem parte si de oameni interesanti – a se vedea generalul strainu care a fost invitat pe acolo.

  28. am inteles aseara de unde vine admiratia lui vlas desi o trage de pe urma lui. lunecos personaj n-a raspuns direct la aproape nici o intrebare.singurul lucru interesant mi s-a parut cind a zis ca FNI nu-i mai apartinea cind a cazut si ca de fapt era al statului. binenteles ca iau asta sub beneficiul indoielii pina nu va aparea ceva cert

  29. Am urmarit emisiunea de aseara si am observat deflectarile domnului S.O.V la intrebarile tale cu un simplu “sa trecem”..imi pare rau sa spun ca ati fost dominat de dl. Vantu in toata discutia

  30. vad ca multa lume insista in clisee :
    1. vantu a ‘falimentat fni’ – orice schema piramidala nu poate fi falimentata, e o tzeapa si atat.. cine isi inchipuie ca baga un leu, doarme linistit , si scoate zece, merita sa piarda, macar spre invatatura de minte – proprie si a altora – un minim de cultura economica si bun simt, fereste pe oricine de ‘afaceri’ tip caritas, fni, safi.
    2. ce cauta un penal pe sticla – fiindca penalii ne determina viata de 20 de ani incoace, si inca nu pricepem ce ni se intampla ,e preferabil sa stim cum arata, cum gandesc si cum actioneaza, decat sa ne uitam in gura diversilor profeti, care oricum nu au gasit nicio solutie corecta pentru noi.

  31. Si mai antipatic ..imi pare dupa interviu !!
    Un mare increzut ..el zice ca stie sa faca bani ..dar si-a bagat toate business-urile in gard.
    In concluzie .. pare cam prostut !
    Nu e nici jumate din ce e de exemplu Dan Voiculescu ca om de afaceri.

  32. Sa vedem emisiunea si din alt punct de vedere, lumina pusa bine, cadre bine gindite, sunet excelent. Bravo celor din spate. La polul opus fata de porcaria de interviu de 15 minute de la Realitatea. Chiar ca acolo n-a mai ramas nimeni care stie meserie.

  33. sa trecem mai departe! — pai voi ati fi vrut sa-si puna streangu de gat? Sa trecem mai departe la voi e cand vorbiti de iaurt. La nivelul lui e cu imbarligaturi pe cele mai de sus trepte. Cam oligofrene supararile voastre in legatura cu trecerile lui Vantu. El nu e prost. Voi cam da!

  34. N-am apucat sa-mi exprim multumirea ca pozitionarea ‘protagonistilor’ a fost cea corecta, in sensul ca amandoi se bucurau cam de aceeasi marime, de aceeasi distanta,aceeasi lumina care puneau in valoare pana si expresia fetei, mimica, surasul la amandoi, ca sa nu vorbesc de fundal cu o biblioteca impresionanta cu colectii in care se gaseau carti din toate domeniile de interes pentru un om ca SOV. Era un contrast evident intre permanentul suras al lui SOV, un suras cam ‘artistic’ si surasul sincer al D-lui Ciutacu. Imaginile erau clare, sonorul perfect, lipsea doar o muzica de background in surdina; ei, na, dar e clar ca glumesc doar nu se incadra intr-un talk -show politic.

  35. mda… acum chiar sunt convins ca intotdeauna a fost cu TB… pe cale de consecinta si geoana joaca in aceeasi barca (am fost convins de asta de anul trecut)… jucam intr-o piesa de teatru pe care nu o intelegem: ei se cearta in fata platitorilor de bilet si chefuiesc dupa reprezentatie… imi pare rau s-o spun (chiar daca inteleg demersul jurnalistic): aseara i-ai intins on mana (involuntar?) lui TB…

  36. Daca hasuram imaginea si uitam ca este vorba de “acel” Vantu despre care dna Vlas ne spunea ca este un “geniu intunecat”, pe fond afirmatiile sunt corecte si de bun simt.Daca guvernul boc ar adopta cele 3 masuri s ar mai schimba ceva in bine dar acum ca este propunere facuta de SOV fiti siguri ca nu vor fi adoptate in veci oricat de bune ar fi.

  37. emisiune penibila. Ciutacu slab, timorat desi incerca sa schiteze cate un protest la “sa trecem …”, si cate-un zambet fals.

    Vantu – un borfas cu pretentii, dar doar incult, care voia sa mimeze …autoritarism. Jenant.

    E timpul sa faci interviuri reale Victore. Sau sa renunti complet.

  38. Victore, e pacat ca la unii folosesti dintii si la altii limba. Iar la unii te duci la gat si la altii in partile mai moi.

  39. Io ti-am zis ca nu as face un interviu cu Vantu. Tocmai pentru ca auzisem ca sunteti prieteni. Acum, hai sa vedem ce ai reusit sa faci pentru prietenul tau…
    Ai reusit sa ne transmiti mesajul lui, acela ca stie sa faca bani, dar nu este lasat.
    Ai reusit sa ne transmiti mesajul lui, cum ca e si el om, si nu poate fi fericit intr-o tara nefericita.
    I-ai permis sa strecoare o limba nesimtita pe fundul guvernului(gresit spus ca guvernul asta a facut si lucruri bune; crezand ca face bine guvernul asta a facut greseli apocaliptice) si astfel a fost transmis si inevitabilul lui mesaj oportunist.
    I-ai permis sa se spele pe maini de ziua de 06.12.2009, cand el, ca si staff-ul PSD-ist, a fost atat de plin de sine incat a plutit mult deasupra r(R)ealitatii…;de fapt, eu cred ca minte si, de fapt, l-a sustinut in mod perfid pe portocaliu.
    Ce sa mai zic de intrebarea uluitoare de la sfarsit: de ce eu?!
    Uite ce este, eu una respect prietenia… Prin urmare, referitor la emisiunea asta nu pot decat sa te inteleg. Esti si tu om. Sigur, te-ai descalificat ca ziarist dar…sa trecem!

  40. Interesanta emisiune!Stiam ca interlocutorul este redutabil,a fost foarte solicitant,vorbesc din punctul meu de vedere, pana la urma a fost ok si pentru tine.Cineva incerca sa faca o paralela cu Ridzi,oho,de-alde Ridzi ,SOV a papat la micul dejun probabil cand se antrena acu 35 de ani.Cred ca a fost o provocare si pt tine.Vintu e tare,trebuie sa recunoastem.Mai cred ca intr-adevar Isarescu a iesit la incalzire si ca Vintu lucreaza…vom vedea.

  41. @everybody: azi sunt extrem de tolerant. eu zic ca – mai putin limbajul de peluza – e loc sa folositi prilejul 🙂

  42. Am urmarit interviul. Subtire de tot, lipsit de orice fel de relevanta. S-a vorbit mult dar nu s-a spus mai nimic. Cuvantul de ordine, ori de cate ori intrebarea era interesanta pentru noi, a fost : “sa trecem peste asta “. Pacat de ocazia avuta.

  43. Cine i-a spus lui Mircea “nici noi nu mai stim cati suntem” Geoana ca a fost filmat??? Ofiterul de serviciu? A carui serviciu? Ce cauta in casa lui Vantu?

    Si cum a fost pana la urma cu FNI-ul? O alta schema securistica pentru a crea capitalisti autohtoni pe spinarea fraierilor, la fel ca si Bancorexul?

    Pute rau Vantu asta. Probabil asistam la un razboi intre diverse zone ale serviciilor pentru preluarea puterii (capitalului) in Romania. Politica pe care o vedem la TV reprezinta doar culisele.

  44. Va multamim pentru marinimie, Excelenta!

    In rest, sa trecem…

    Sa vorbim mai bine de detalii tehnice. Inregistrarea de pe A3 nu reda toata emisiunea, dar nu rateaza niciun calup publicitar, ca si cum in inregistrare n-ar exista posibilitatea de a sari peste ele. Chestie recurenta. Cat de greu o fi sa arhiveze si inceputul, si sfarsitul?

  45. Ati fi putut fi mai incisiv, multi au ramas cu impresia ca v-a dominat complet Vantu. Un jurnalist trebuie sa fie “rau”, sa-si incolteasca invitatul, pe cand dvs nici nu l-ati atins. Spunea el “trecem peste”, treceati peste. N-am aflat nimic din ce m-as fi asteptat. L-ati menajat nepermis si veti da nastere la discutii ca ati fost la blat cu el si ca ati vrut sa-l albiti. Pacat, putea sa iasa un interviu super.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.