Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

Similar Posts

107 thoughts on “Sorin Ovidiu Vântu, azi, la “Vorbe grele”

  1. As fi curios ce va poate spune diseara domnul Vintu despre Medin Robanescu.Multumesc

  2. Eu sunt convins ca si daca ar spune povesti de Ion Creanga, emisiunea oricum va sparge toate recordurile de audienta 🙂
    Felicitari Victore!

  3. Sa il intrebati va rog de ce Nu ne spune tot ce stie despre PRESUL nostru sa-l bagam la pastrare la Jilava unde ii este locul ???? Si nu singuar ca la Ceausescu si pe EA…
    Sa dea dovada ca vrea cu adevarta sa MODERNIZEZE Romania…. sa ne izbavim…
    Altfel AFRICA scrie pe noi..

  4. Emisiunea e cumva inregistrata? Daca nu, nu va e teama ca dl. Vintu va face o pana pe undeva pe drum si n-o sa mai ajunga in studiou?

  5. Victor, emisiunea de diseara e inregistrata sau il ai pe SOV Live! in studio de la 23?

  6. o sa va urmaresc si voi spune tuturor sa va prinda aceasta emisiune. va felicit.

    p.s. ca o gluma seaca,daca v-ati depune CV-ul la TVR si cumva ar ocoli urechile conducerii si v-ar angaja,domnul Boc cat de nervos ar fi din moment ce ar afla?

  7. De ce ar face Vantu rating pentru Antena 3? Asta nu pot sa inteleg…

  8. Ne uitam, dar nu neaparat pentru Vantu, in ciuda faimei de interlocutor fascinant pe care “personajul” si-a creat-o.
    In fond e doar un ins care a stiut sa se invarta, sa-si joace cartile la timp si sa profite.

  9. @andrei, pentru ca e pe val in opinia publica si pentru ca sunt foarte multi pagubiti ai FNI. Nu conteaza ca e A3 sau RTV, desi pe la el prin trust observ ca e scump la vedere… sau auz.

  10. Ciutacule,ce treaba ai tu cu Vantu? “Vorbe grele “i se potrivesc lui Voiculescu,asa ca
    interviul cu Vantu i se potriveste bine lui Nasu’
    care sie ce intrebari sa-i puna,tu ii vei pune intrebari cu raspuns fara obiect.

  11. Pe modelul Vidocq – dar in alti parametrii, ar fi o lovitura ca SOV sa-si puna inteligenta in slujba Romaniei…

  12. Salutare domn Ciutacu, no pai, ce sa zic? asta da invitat, fi atent, te rog, la mine, o sa stau pana la 4 dimineata (ora mea) ca sa va vaz emisiunea si maine la 9 merg la o expozitie toata ziua (Canton Fair) daca nu iasa foc, fum si flacari in emisiunea asta nu te mai recunosc ca jurnalistul numarul 1, stiu ca te doare la “Vasile” de ce spun eu dar, sincer, cu asa invitat in studio, ioi, ioi, ioi. Sanatate la familie, asta e important, in rest om trai cum om putea. Numai bine.

  13. P.S. am uitat, intreba-l te rog pe domn Vantu care ar fi primele 10 masuri care le-ar lua daca in acest de saptamana viitoare ar fi prim ministru, vezi sa nu se “fofileze” cu raspunsul.

  14. O sa ma uit si eu , poate o sa aflu ce dracu’ a fost cu duplexul Medeleanu-Moraru .

  15. V-a declara dl.Vantu despre prietenia sa cu Basescu si cum la ajutat sa ajunga presedinte!?Va mai supun atentiei o problema.In laboratoarele pdl se pregateste de la 1 ianuarie 2011 o ordonanta de exterminare a persoanelor cu handicap grav si a asistentilor personali ai acestora.dumnezeu sa-i bata pe acesti pdl-isti nemernici.persoanele cu handicap grav nu pot iesi in strada sa-si strige durerea,astfel toti ii calca in picioare.

  16. Evenimentul anului so far… 😉 Cu toate ca ma ustura ochii de la nenorocitul asta de monitor si nenorocitele de lumini de la facultate o sa stau sa vad emisiunea, ca sa figurez si eu in statisticile de rating si share 😉
    Succes Domnu Ciutacu

  17. Ahahahaaaa…. “Ce l-ai întreba tu pe Vântu, cititorule?” 😆
    Sunteti cel mai simpatic tonomat din lume !

  18. Da, şi eu îmi fac mea culpa. De ce? l-am considerat altfel decât ceea ce este cu adevărat. Vreau să-i tramsmiţi – în particular, evident, fiindcă eu nu sunt important şi ceea ce spun nu are relevanţă publică -, înţelegând astfel şi de ce i-ai rămas printre apropiaţi, că şi el este un om special, ce trebuie evaluat, considerat, apreciat într-un context special, la adevărata lui valoare, risipind orice urmă de confuzie, supoziţie, blamări, acuze sau orice altceva. Este cu atât mai mult de apreciat, deoarece nu este nici el ” uşă” de biserică, fiind ” uns” cu toate alifiile, beneficiind şi de o solidă pregătire intelectuală, spirituală chiar. Da, cred că a venit momentul să se dezvăluie, să se lupte cu cei ce au început deja lupta, pe toate fronturile, cu el. Poate oricând, dacă vrea, să facă diferenţa, ştiind – aşa cum am mai spus – meşteşugul vorbelor, al spuselor, relevanţei lor asupra oamenilor etc. Transmite-i, te rog, aşa cum am mai spus, din partea mea, după ce l-am apreciat greşit, poate chiar mult subiectiv şi un pic răuvoitor: Jos pălăria, magister! un admirator: Silviu. Mulţumesc anticipat, Victor! cu respect,

  19. ciudat vantu asta. iti acorda exclusivitati tie inaintea realitatii ? si daca s-ar duce la realitatea inainte aia nu ar sti cum sa scoata ceva interesant de la el. poate doar sa spuna el fara sa fie intrebat. pot sa vad emisiunea inregistrata undeva pe net?

  20. P.S. Intrebare pt Vantu.
    Ca tot veni vorba de faptul ca Boc a fost surprins pe “contre-pied” de indrazneala unui angajat TVR. Ce zici, are SOV vreun amestec indirect ? Prietenii stiu de ce !

  21. INTREBARI IN VANT
    Intalnirea cu Geoana a fost o capcana intinsa impreuna cu Basescu? A fost atitudinea unui om care nu cunoaste consecintele?Se simte vinovat, ca din cauza sedintei de relaxare oferita,Proiectul Iohannes a esuat?Are cumva un cod strict de onoare,sau arestarea a fost inscenata pentru a fi mai apoi acoperit de glorie?Daca da,atunci va nasul mariajului dintre “pedele”si partidul “otveului”?
    Sunt sigur ca ai sa depasesti toate audientele si imperiul Ciutacesc va fi recunoscut si de concurenta!Succes(ptiu..era sa scriu succesuri)!

  22. Pentru a nu fi în situatia celui ce merge la pomul lăudat cu sacul(la interviul anului)sunt necesare două conditii:un moderator inteligent si asta avem si un interlocutor pe măsură si asta vom vedea.

  23. Tot respectul pt Dl. Ciutacu, emisiunile sunt profi si merita vazute, dar in locul unora din invitati as prefera monologuri ca al lui Badea.
    Vantu a dezamagit nu doar prin episodul FNI, ci prin faptul ca recent a pus umarul sa instaleze actuala oranduire. Pentru asta e demn de dispret si nu are dreptul sa se autoproclame “opozant”.

  24. Cu tot respectul cuvenit…,
    Eu iti spun:
    Te-a dovedit!

    Vantu ramane “eternul sarpe”! Rece, taios, alunecos… si cu limba ascutita! Printre idei foarte adevarate aruncate la fileu, pasare… si jocul cu cuvintele la intrebarile “incomode”. Un om ce merita respectat! Este “greu” de prins in plasa!
    Pasul urmator… ar fi invitatia D-lui Voiculescu la Realitatea Tv in contrapartida?

  25. domnu vantuuuuuu…aveti metoda de scoatere a romaniei din rahat ?
    poate reusesti sa gasesti o metoda sa dai banii si in realitatea.
    eu unu nu i-am luat din iunie.
    nu ti-e ma rusine, tu nu esti in stare sa gestionezi amarata aia de realitate si vii cu solutii pentru romania?
    mai vrei o tura de fni? tu chiar vrei sa te cred ca maria vlas si fraieru’ de popa au luat banii din fni?
    baaaaa… lucrez in realitatea si nu mi-am luat banii din iunie.
    mai sunt unii care asteapta din mai.
    de noi te intereseaza ma samariteanule ?
    victore, intreaba-l de cand il doare pe el de fraieru’ de la care a luat bani ?
    e clar ca omu’ e si prost si fudul.
    nu pot sa cred ce aud.
    bravo victore, ai scos maxim !
    maxim am spus !

  26. problema lui ce/a facut pana acum..daca a gresit si se dovedeste sa plateasca….nu stiu.in seara asta eu mi/am schimbat parerea despre el…pare simpatic…o persoana cu care poti vorbi,chiar daca a evitat elegant multe raspunsuri..nu pare atat de arogant/ malefic pe cat se spune…e posibil sa ma insel…felicitari pt emisiune.

  27. No offense, dl. Ciutacu dar omul asta nu-ti raspunde practic la nici o intrebare cat de cat interesanta.
    Si, sau sunt eu prea prost, sau omul asta face in mod incredibil pe prost sau chiar nu prea alte multe in cap.
    Ca impresii in pauza publicitara.

  28. da cam multe “sa trecem peste…” a avut Vantu…in continuare ai prostul obicei sa intrerupi persoanele vorbind peste cel cu care ai dialogul…sper sa renunti la obiceiul asta destul de prost…fara suparare…

  29. Tu ai fost la inaltime, dar ti-a cam tras teapa, am remarcat ca si tu ai fost dezamagit de acel “sa trecem”. Altfel la nivel pur teoretic cele 3 idei pe care le-a enuntat nu sunt de loc rele, dar cu ce fonduri 🙂 ?

  30. Domnule Ciutacu la orice intrebare care a fost deranjeanta pt domnul SOV ati trecut mai departe deoarce asa a dorit el.Inainte de emisiune ati afirmat ca doriti sa aflati ce vreti dumneavoastra nu ce vrea domnia lui sa ne povesteasca.

  31. Felicitari pentru emisiune Victore. Esti mare. Poate cea mai buna bucata de televiziune pe care am vazut-o in ultimii cativa ani in ora asta si un sfert. Asteptam si emisiunea de saptamana viitoare.
    P.S.: Tare curios sunt ce rating ai facut. Daca ai putea sa ne publici ratingu` si shareu` de asta-seara…

  32. NU L-AM VĂZUT NICIODATĂ PE CITACU ATAT DE INGENUNCHIAT DE ATITUDINEA DE SUPERIORITATE PE CARE INVITATUL I-A TURNAT-O IN CAP ( retezandu-i intrebarile cu “Sa trecem !”). Se vede ca, desi este un om bland si iubitor de animale, Vantu este foarte incisiv in abordare si temperamental. Apropo domnule Vantu ? Ce mai face Şoşon ?

  33. Domn Ciutacu…final de emisiune, tot ce mai pot spune este: No Comment! si congratulations.

  34. domnul vantu intr-adevar stie sa fie si serios si simpatic in acelasi timp. ii da dreptate deplina la chestiunea legata de lovitura de stat,ar aduce o sumedenie de efecte negative,imposibil de prevazut si imposibil de controlat,oricat de tare ne-ar durea pe noi,populatia.
    inca o data,va felicit pt interviu.

  35. Pot sa ma laud ca urmarind partial emisiunea cu madam Ridzi am anticipat ca va fi Vantu invitatul emisiunii viitoare…cea are tocmai se termina de cateva minute…..reunosc insa ca nu pot sa imi imaginez cine ar putea fi invitatul supriza de data viitoare. Cat despre emisinuea cu Vantu pot sa imi intaresc parerea ca este un “golanas” mai rasarit

  36. Victore…
    Cu parere de rau ti-o spun, ca SOV ti-a stricat “megainterviul”!
    Dincolo de regulile de bunacuviinta, de respectul ptr. gazda ta, de amicitia pe care o aveti, ce mai, dincolo de o gramada de alte multe considerente pe care si eu la randu-mi le respect…
    Toata aceasta discutie, a fost un fel de…
    – Hai pe la mine sa vorbim despre nimic!
    Cu drag…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.