Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

UPDATE: Personajul interpretat în acest joc de rol mărturiseşte că nu s-ar descurca atât de bine dacă ar trebui să răspundă în locul meu; chestie de intelect şi spontaneitate, până la urmă…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

  1. se alege praful de proteste in curind… toate televiziunile basiste (adica chiar toate in afara de Antena3) vorbesc de proteste la timpul trecut iar la Antena3 ajungem in scurt timp la rubrica diverse… dminica nu a mai dat nimeni nici macar o secunda…
    in piata lumea incepe sa fie din ce in ce mai debusolata, stau din ce in ce mai putin pt ca nu mai vad nici un fel de sprijin de la nimeni si incepe sa se instaureze teama ca atunci cind incepem sa fim foarte putini o sa intre slugile basiste de la jandarmerie peste noi cu amenzi la fel ca la cei din Suceava.

    pe usl nu-i doare nici in fund de protestele noastre si asteapta ca niste cocalari de doi bani sa puna mina pe ciolan la alegerile deja stabilite impreuna cu mafiotii portocalii in noiembrie fara sa faca absolut nimic. Anticipatele nu au ramas decit la noi cei care inca mai mergem in Piata… dar resemnarea incepe sa-si reintre in forta in rol si printre noi.
    Simbata am fost circa 3-400 de oameni, duminica am fost aproape 200 dar majoritatea nu au stat prea mult.

  2. Pe langa nota ironica pe care o are interviul asta, eu cred ca a fost vorba si de ‘exorcizarea’ ta. Faptul ca a refuzat in ultimul moment aparitia la “Vorbe Grele” (obiectiv spui tu), probabil ca te-a facut sa simti nevoia de a da publicului tau un ‘flavor’ din interviul care s-a dorit dar care n-a mai fost.
    Probabil ca s-a prins si tanti Udrea vazand filmuletul asta de 10 minute si 20 de secunde, ca n-are de ce sa se teama. Decenta te-a caracterizat mereu, asa ca poate sa onoreze oricand o eventuala noua invitatie la “Vorbe Grele”.

  3. La UPDATE…
    A început să se gudure Nuţica?! 😛
    Eheeei,unde-s vremurile când ar fi sărit la jugulară? 😉

  4. am citit pe blogul d-nei udrea comentariul despre faptul ca nu poate sa raspunda mai bine ca tine…. are dreptate, nu tie trebuie sa-ti raspunda, ci justitiei cand nu o sa mai fie tov. basescu la carma.CINEVA,va trebui sa o traga la raspundere.

  5. Hah! Acu’ am vazut si eu update-ul. 🙂
    E clar. “Se cere” invitatã.
    Si daca tot a simtit ironia nedusa la extrem (n-ai crosetat in interviul asta), si-o fi zis ca-i bine sa percuteze si ea la glumita ta. Eu unul am deja banii pusi pe editiile din 2 sau 9 Martie. Ca tot e-n preajma lu’ 1 sau 8. Merge brici o blonda-n direct o ora, cu ocazia inceputului de Martie. 🙂
    Nu ca n-ati avea ce discuta… Mai ales acum dupa alianta becalico-udrista.

  6. S-a simtit femeia importanta ,tu ce n-ai inteles?Si -apoi vine campania,ce zici ,vine de data asta la un interviu?Sau iar nu are timp?

  7. poate ca toate specimenele acestea aparute, nu sunt decat rodul societatii romanesti. adica poate undeva ca ne reprezinta, pe noi ca sorginte, ca nota nationala si ca mentalitate si apucaturi. pana la urma, daca noi ca natie am avea vreun scop, adica o directie, poate ca nu ne-am mai bate atat intre noi in intersectii la semafor, pe stadioane, la locul de munca, in politica etc. o ultima idee, in tara aceasta se iroseste foarte multa energie in a determina toata lumea cine pe cine conduce. adica cine este sefu’ cui! la noi romanii, sefia este boala grea. daca fiecare ar investi aceeasi cantitate de energie pentru a se perfectiona in profesia sau in activitatea pe care o practica, cred ca am fi mult mai departe noi, ca natie! toate cele bune victor. sal

  8. @Pentru ” ex ” :

    La cum arata si la ce poarta , zici ca face reclama la magazinul de reduceri : oferte la flanele !

  9. @cardell: incearca sa scrii so singura data, cu un singur nick, ca nu m-am angajat detector de comentarii duplicat

  10. Aveai pantofi roz cu tocul cui, sa intri mai bine in pielea personajului? Culmea e ca esti o “Elena Udrea” chiar mai atractiva si mai interesanta decat Elena Udrea originala!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.