Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

UPDATE: Personajul interpretat în acest joc de rol mărturiseşte că nu s-ar descurca atât de bine dacă ar trebui să răspundă în locul meu; chestie de intelect şi spontaneitate, până la urmă…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Elena Udrea, la Intact Media Academy:)

  1. Intotdeauna am banuit – o ca nu e blonda , dar sa isi dezvaluie si adevarata voce : e prea mult !…
    Deci exista pixelul albastru !!!… hahaha

  2. Victore, esti si MILF acum ! =))
    “Ciutacu v2.0: acum intr-o varianta imbunatatita.”

    Cind am citit articolul, m-am gindit:
    bai nene, daca sinteti colegi cu Crudu,
    de ce n-ati fi colegi si cu Udrea ?!

    Misto “interviul” acordat invatacelei.

  3. De acum încolo Bendeac o să te vadă cu alţi ochi.

    P.S. “ce ar trebuie să fac? să mă îmbrac în blană de urs polar” – asta a sunat mult mai ciutacesc decât udristic.

  4. Cat de tare e asta!Chiar ai stofa de Elena Udrea…ai intrat cu adevarat in pielea personajului :)…oricum dragut interviu.Ma intreb totusi cum ti-ar sta blond?Ar trebui sa incerci, o schimbare de look nu strica niciodata:*

  5. inauntrul fiecarui om vietuieste o
    blonditate in stare latenta ce iese
    la iveala cel putin o data in viata.

  6. Genial.Deci…au de invatat din interviul asta si politicienii si persoanele publice…nu doar studentii de la IMA.
    Nush cum ai putut sa stai asa de serios…:))

  7. Ma intreb oare ce o sa faca acesta doamna dupa ce va pierde puterea, sigur isi va cheltuii super milioanle de euro, dar oare va putea sa faca doar atat! Ea incerca mereu sa se faca placuta, insa ca si EBA este tare greu sa le placa cineva!

  8. Eu nu cred ca doamna in discutie ar fi putut sustine astfel acest interviu,cel putin cu referire la dictie,la modul de a rosti cuvintele,dar nu numai.

  9. Care o fi masculinul de la ” Elena ” ???…
    Traian ???…

    Si apropo … unde ti-ai lasat posetele ??? … Cu bodyguarzii ???…

  10. superb :)) cam cat de tare poate fi?! 🙂 🙂 🙂

    apropos,domnule Ciutacu, am gasit pe un site (dcnews.ro) o stire cum ca ai candida la functia de director stiri la tvr. pana aici nimic iesit din comun. problema mea e ca domnii spun ca ti-ai fi analizat aceasta candidatura pe blogul tau si sincer sa fiu eu n-am vazut asta (s-au am ratat`o?). ma puteti elucida?

  11. sincer nu m-ar supara sa ajungi director de stiri la tvr (cum ar fi ca televiziunea nationala sa`i “rupa” pe micutii de la putere ?!?! ar fi ideal – din nefericire pentru toti platitorii de taxa tvr irealizabil) doar ca eram contrariat ca nu am citisem o astfel de “intentie” pe acest blog. thx pentru elucidare.

  12. Victor!Ai fost prea elegant pentru precupeata Udrea.Oricat de stilata s-ar stradui sa fie Udrea,are acel ceva ,parca tu spuneai,tarana din buletin.Asa cum nobilimea care a saracit isi pastreaza aerul distinct,demn,asa si ea,pe dos, de data asta.Mi-a placut faza cu patriotismul…:)Cat despre blonde,ma abtin de la comentarii,dar e nasol cand o blonda se apuca sa lucreze pe cineva.:)Daca nu se vopsea ,n-o baga in seama Base ,in veci si pururi.Doar asa ,putin,dupa un anumit dosarel.Astia doi au ceva in comun:tarana din buletin.Parerea mea.Oricum Base s-a chinuit enorm sa capete ceva monarhic,care sa dea prestanta taranei din buletin.Noroc ca istoricii si monarhiile nu isi croiesc regulile dupa cum canta Base.

  13. regret sa va informez, nu este vorba de tarana ci de pleava ce curge din buletin. si apropos de pleava, cei doi sunt de fapt tot o pleava…

  14. Te-au tradat ochii umezi,lipsa rautacismelor,a agramaticalitalor si a biletelului roz!E nevoie de singe-n pasarica sa faci ce face Udrea.
    Rochia de latex,care spun rauvoitorii ca era de cauciuc,de fapt era de piele.A declarat dna ministru intr-un interviu cu Giac.Oare pastreaza petele compromitatoare,nu se stie niciodata cu rochitele astea?

  15. Elena Udrea, campioana la tupeu, minciuna si vulgaritate…aceasta Xena a politicii de Dambovita, alaturi de “nea Gigi”…ce pereche potrivita…Nea Gigi are un bun renume de Terminator al echipei Steaua…poate are mana buna si in cazul Pdl!!!…Elena Udrea, aceasta Xena a pdl-ului, are un bun renume de Terminator al bugetului…eu le doresc romanilor succese din vanzari anterioare…ca sa supravietuiasca!!!!

  16. Doamna Udrea, ce parere aveti despre femeile carora li se vede dunga de la chiloti prin pantalon? Sunt bune pentru a face o cariera in politica?

  17. You are in touch with your feminine side. 🙂
    Lasand gluma la o parte, studenta se descurca binisor si e mult mai draguta decat multe strambe care actualmente activeaza live. Realitatea, pe langa fatucile de baza care se ineaca cu scuipat, gafaie si spameaza “a, ba…a, ba”, are si vreo doua cititoare de prompter cu prune-n gura de-ti tremura mana in cautarea telecomandei nestiind cum sa schimbi postu’ mai repede. Don’soara care te-a intervievat e placuta din toate punctele de vedere. Poate-i faceti botezu’ in curand. Bafta!

  18. nu sunt postac.Nu sunt portocaliu.Sau orice forma incearca baietii astia sa adopte.
    Ma uit la Anastase.Ma uit la Sova.Ma uit la Ponta-ma uit la Ungureanu.Oamenii astia au acelasi adn.Restul e doar o treaba ca unii sunt la cascaval,altii sunt aproape de el.Vor musca din noi la fel.

  19. Profesional, nimic de zis.
    Uman, insa, nasol! Biata duduie udrea isi arata cei aproape 40 de ani, s-a ingrasat si arata asa cum e: peizanca, rea de musca, ratata, stearpa si imbatranita! Asta nu v-a iesit, regret sa v-o trantesc asa, in fata! Mai lucrati.

  20. Marturisesc ca am ramas siderat de acest “interviu”. Trecand peste calitatea de pamflet a acestuia, Udrea (cea autentica) ar trebui sa reflecteze serios si pe perioada a cel putin doua mandate, intr-o manastire de exemplu, la felul cum ar trebui sa se prezinte in fata unor potentiali alegatori. Victor, ai face cariera ca si purtator de cuvant al Udrei… i-ai ridica procentul de simpatie la cote marete. Ea n-ar trebui decat sa taca sau, si mai bine, sa dispara din peisaj.

  21. Eu la ea pe site nu voi intra; nu-i voi face trafic. În fine, nu o voi băga în seamă, lucru pe care ( cred ), l-a urmărit prin această “mărturisire”. E disperată după a fi în centrul atenţiei. Îi propun să treacă prin zona Intercontinental-ului( acel loc plin de amintiri pentru…unii ), pentru a-şi realiza această nevoie imperioasă, împrejurare care ar putea duce la nişte situaţii foarte interesante.

    Altfel, sper ca românii să deschidă ochii mari şi să se uite bine ce au în balanţă: pe un taler, USL cu bunele şi relele ei, mai mari sau mai mici, iar pe celălalt taler, Udrea, Becali, DD şi …restul.

  22. Sa stii ca ar fi fost greu si pentru psihiatri sa ii vindece de depresie pe detinutii de la Auchewitz. La fel e de greu si pentru psihiatrii actuali sa ii vindece pe romani de depresie, pentru ca in conditiile actuale este f greu sa iti dai seama care sunt regulile societatii romanesti si inspre ce se-ndreapta ea, adica ce obiective are. Este un context bulversant pt foarte multa lume. Dar, orice confuzie poate fi incadrata la urmatoarele, adolescenta intarziata, adica poti sa o dai ca ai o criza de identitate sau daca nu, poti sa o incadrezi la criza unei anumite varste, adica sa zici ca sunt praguri psihologice ale varstei si de-aia te simti asa cum te simti. Asta ca sa incerci sa iti dai explicatii pentru ceea ce simti, altele decat cauza principala care este dn fapt una singura si anume, realitatea de cacat.

  23. Fata e departe chiar si de Niels d.p.d.v. al unui moderator.
    Trecand peste, si pentru a va alimenta atat tie cat si lu’ Udrea ego-urile, cu siguranta tu ai pus-o la colt pe micuta jurnalista si intr-adevar, nici Lenuta n-ar fi raspuns atat de bine.
    Poate ca ea a spus-o intr-un fel de psihologie inversa dar sunt ferm convins ca ea e convinsa ca nu putea fi mai convingatoare decat tine :))

  24. @cristinuzzu: fata-i o eleva la primul ei interviu la camera, nu mai fiti voi mai estepti decat prevede legea. nu cresc moderatorii in pomii de pe strada ca dudele

  25. Nu stiu de ce se discuta atat despre Gigi Becali, Elena Udrea sau alte persoane de ordinul acesta, care sunt cel mult niste mediocritati ale societatii romanesti actuale, daca nu mai mult… Pana la urma, care e scopul sa discutam atat de niste anosti pe toate planurile? Ce rost are si unde vrem sa ajungem? Ramane sa luam in dezbatere si ce spune sudorul autogen de pe santier si nu mai stiu care depanator de la o autobaza. Sa fie la mama lor!! Cu sinceritate, un roman trist. Bafta

  26. Ce n-a inteles “talpa tarii” din acest interviu
    dat ca exemplu/model, e ca respectul se poate
    obtine din ambele parti, jurnalistul intervievind
    intr-un mod profesionist, iar invitatul,
    (aici, o invitata impersonata de Victor
    [oricum, cred ca n-ar trebui sa conteze
    cine e persoana din punct de vedere al
    jurnalistului, interviul trebuie luat])
    raspunzind natural, fara sa aiba bufeuri,
    fara sa-si dea ochii peste cap, etc.
    In primul rind, cred ca e o lectie
    de civilizatie (d)in ambele sensuri
    (care civilizatie include cultura dialogului),
    apoi, material de studiu/didactic.

  27. Ma tem ca vrei sa-ti tragi post de consilier de imagine la Udrea! Nu de alta, dar chiar daca ai studiat-o foarte bine, sorry, nu are cum sa-ti iasa rolul. Nu-ti iese asta cu imaginea de parvenit. Parca cea mai pregnata la toti PDL-istii pe care ii cunosc. Daca mai insisti si astia se prind , nu m-as mira sa te cheme sa le faci imagine.
    Asta, lasand la o parte ca, pentru admiratorii ei nu ai tate suficiente, si asa batran ca ea la o varsta atat de frageda, nu poti arata.

  28. @Victor,
    Daca ar creste in pom ar insemna sa fie o roada, in conditiile in care Romania are nevoie de pomi, nu de roade. Roadele pica si se vestejesc cand le e timpul, pomii sunt cei care decid daca e momentul sau nu ca un eveniment sa se intample.
    In inferioara-mi fiinta (care nu crede ca va ajunge nici pe-aproape de fata cu care ai purtat dialogul) consider ca momentan am nevoie de Ciutaci, de Badisti si de Ciuvici, adica de pomi.
    Nu trebuie sa fim pe aceeasi lungime de unda iar faptul ca tu imi accepti comentariile – deseori impotriva valului a carui picatura esti – e cea mai mare dovada de democratie intr-un mediu in care ai putea fi, foarte simplu, dictator.
    Bottom line: Stiu ca stii ca stiuca-i mare dar mai stim ca stiuca-i peste.
    Stima

  29. bre, dar jurnalistul, oricare ar fi el,
    trebuie sa ia interviuri doar opozitiei
    sau doar personajelor pozitive/marcante
    din viata artistica ?!

  30. Sa inteleg ca ai fi vrut sa-l imiti pe Basescu , dar n-ai putut sa-ti ochii crucis 10 minute ??? … hahahahaha
    Ma asteptam totusi sa te vad in rochie cu stelute !!!…

  31. Superb interviul, adica dvs. in rolul madamei, ca daca era ea vai de capul nostru, oricum nu m-as fi uitat, cat despre fatuca mie una mi-a placut, un pic timorata dar e normal, fata in fata cu dvs si mie mi-ar tremura vocea si as fi avut balbe multe.Multumesc si pentru emisiunea de vineri, asa cum v-am scris in sms mi-a placut ca a-ti fost foarte relaxat, atunci cand aveti oameni de cultura si nu politici, sunteti mult mai linistit.Cat despre afilierea intre razboinicul gigi si javrele portocalii nici nu merita sa mai comentam, sunt 2 zdrente (el+udrea) acum vad ca si prigoana vrea sa candideze la Primaria Bucurestiului, sa vedem cine l-o vota?

  32. Victore, am râs cu lacrimi la imaginea asta

    Badea a fost haios de tot in a-l imita si cred ca o sa-l mai imite oridecateori va mai veni vorba despre el.tare e si alaturarea cu Oscarurile , in dreapta.

    sunt curios cum l-ai imita pe ăsta, sau e inimitabil…?

  33. Dupa acest inteviu poate o sa si invete ceva madama, desi ma indoiesc, apropos de intelect. Si inca ceva, blonda lui Zeus n-ar fi putut sa-si pastreze tonul echilibrat, ar fi fost prea mult pentru “modestia” ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.