Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

UPDATE: Cu mulţumirile de rigoare adresate ascultătorilor noştri şi băieţilor cu ochi albaştri care ne citesc, salut promptitudinea Fiscului. Două firme (una, între timp, vândută) controlate, două procese verbale ca lacrima încheiate astăzi.

În campania electorală, acuzatorul de moguli s-a dus într-o seară la Realitatea să vizioneze în direct, odată cu restul poporului suveran, palma pe care i-a dat-o unui copil în 2004 şi să răspundă, în beneficiul aceluiaşi suveran de popor, la întrebarea de largă respiraţie “aţi fost vreodată la Grivco?” Ulterior, în cadrul amplului şi costisitorului proces de splălare a imaginii sale, aflat în vastele studiouri ale fostei garsoniere a lui Dan Diaconescu, fostul viitor preşedinte l-a ameninţat, cu subiect şi predicat, pe Răzvan Dumitrescu. Sigur, el va spune că doar l-a informat.

Astăzi, Realitatea sărbătoreşte muncitoreşte a cincea lună de control de la Fisc. Şi face, normal, tot ce-i stă în putinţă să scape şi să-şi deblocheze situaţia financiară. Unii semnează apeluri de solidarizare cu soarta tristă a unui trust cândva mişto. Alţii îl pupă-n cur pe tiran, în direct şi la o oră de vârf. O a treia categorie e dipusă, româneşte, la compromisuri profitabile. Aşa că primul extras din căciulă e Răzvan Dumitrescu. Om care tocmai ce-a rămas cu o singură oră din cele două de emisie şi, ca să nu se simtă singur, s-a trezit cu inspectorii ANAF acasă. Ca să-l controleze, pe el şi pe nevastă-sa luată-n pijama, dacă firma pe care prestează neplăcut ochilor preşedintelui la Realitatea n-a comis cumva vreo samavolnicie evazionistă. De pe 22 aprilie şi până azi, nimic. Da’ nu-i închid procesul verbal, că poate se sparge-n anchetă la nervi şi recunoaşte că-i mistreţ…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Dumitrescule, recunoşti că eşti mistreţ?

  1. Azi in timpul pauzei lui Badea am ajuns pe zero teve si era cante joc si voie buna. Rezulta ca baietii veseli sunt de la televiziuni. Pare ca nu toti sunt veseli. Mai ales cei cu neuroni si cei cu bun simt.

  2. trist, victore, trist…
    poate ne trezim pana la urma…
    Stii cum e, speranta moare ultima, dar…moare.

  3. Este diabolic si malefic. Imi pare rau de Razvan Dumitrescu ca este linsat psihic in fiecare zi de orcile lui Sauron.
    D-le Ciutacu, sper ca nu-l lasati pe om la greu, si-l sustineti cu toate armele posibile.

  4. De ceva vreme nu mai suportam nici să mai am de`a face cu cele niscai milisecunde necesare să trec peste programele “politice”(chiar si cu prezeţa lu’ dom’ Crin). Daar, Câmpurili(deh criza cu accentele ei) sper să nu fie mov, m-au “îmblânzit” siii .. nimeri’i (iar) peste tine cuu… o nouă “emfază” – cel mai din cele mai bloguri.
    Hai să te crez (că nu m-ai deziluziunat încă) şi sa-ţi mai strecor un ghimpe: măria-sa fidbecu'(sic!).
    DECI! am 2 chestii cu tine:
    1. Votu’ electronic – cafetiera dă vot;
    2. Fidbecu’ – deducerea dă TVA către contribuabil, adecă FĂRĂ MENAJAMENTE CĂTRE DOAMNA EVAZIUNE. (Io cumpăr ceva, musai iau factura, o “clasez pa caprărie”, duc căprăriile la FISC în decembre, şi-mi retrocedeaza procent din “MNEA’EI” dupe viziunea lui. Arc închis.
    Te’ntreb deci! Când MNEA’TA te pui (cu procentele cari te lauzi) pă treabă? (luptă)?

  5. Eu nu stiu de ce ii tot plangi pe aia de la Realitatea fiindca eu m-am mai uitat zilele trecute (nu m-am mai uitat de mult) si mi s-au parut foarte basisti, mai tare decat ii stiam eu ultima data cand m-am uitat. Si asta cand prezentau stirile, ceea ce m-a facut sa cred ca asta e politica postului. Nu m-am uitat de dimineata pana seara ca sa-i vad si pe aia care cica nu-s basisti, dar cat m-am uitat eu, n-am vazut asa ceva. Si aia care-or fi, poate-s diversionisti, ca sa para ca trustul e anti-Basescu. Fiindca ei nu-s prosti ca sa fie basisti pe fata, ca aia de labe1, dar tot basisti sunt. Sunt chiar inteligenti la faza asta. Sunt, chipurile, impotriva pana in ultimul moment, dupa care isi schimba opinia la 180 de grade si reusesc astfel sa pacaleasca audienta ca sunt impartiali. Din punctul meu de vedere, postul RTV a contribuit decisiv la castigarea alegerilor de catre Basescu. Cei care spun ca Basescu a castigat alegerile si datorita atitudinii unor jurnalisti au oarecum dreptate (cunosc eu persoane care s-au hotarat sa se duca sa voteze cu Basescu datorita agresivitatii jurnalistilor – ceea ce nu-i face mai putin prosti!), dar nu cred ca cei din trustul Intact sunt vinovati, ci cei de la Realitatea. Aia aveau o agresivitate care parea comandata (poate chiar era!), nu era reala, ca a voastra. Iar episodul Vantu, intratul lui Vantu in direct ca sa declare ca Geoana s-a dus sa se relaxeze la el, dupa ce Geoana declarase altceva in timpul confruntarii, m-a facut pe mine sa cred ca SOV ori e prost, ori e foarte viclean. Si nu stiu de ce, dar inclin sa cred a doua varianta. Razvan Dumitrescu o fi vreun ratacit pe-acolo, dar eu nu m-as apuca sa-l plang pe Vantu…

  6. Sincer eu ma intreb pana unde?? poate cobora fiinta umana, cat de scumpa este moralitatea unui om, cate injosiri poate indura un individ pentru bani, fala, apreciere din partea strambei orinduiri pentru a scrie oribilitatea de articol din evenimentul zilei referitor la protestul pensionarilor… sincer oricat de sarac, necunoscut, lingator, fanatic ar fi el ori ea nu concep sa decazi in asa fel… cum poate dormi noaptea, cum nu urla icoanele parintiilor acestora vii sau morti de pe pereti???? si eu care credeam ca Romania este tara mea…ehhh a fost… tara mea odata….

  7. pai, nu stiu, ai zis ca trustul e anchetat de aia de la Fisc si m-am gandit ca zici ca Basescu persecuta Realitatea (deci si pe Vantu, nu?), fiindca n-au tinut cu el in campanie. Ceea ce mie mi se parea fals. Desi se poate sa n-am eu o idee prea clara despre trusturile de presa.

  8. Oricum o sucesc si-o invartesc tot la aceeasi concluzie ajung : POPORUL ASTA ISI MERITA SOARTA CARE , IN MARE PARTE , SI-O FACE SINGUR… Pacat ca facem si noi parte din el …
    Cand vad noi si noi dejectii umane , cand il vad pe Cristoiu pana unde a coborat (avea O MULTIME de variante mai onorabile -vezi Mona Musca – dar el a ales-o pe cea mai pestilentiala ) , cand ma uit in jur si vad ceea ce vad CHIAR CRED CA E NECESAR SA NE IA DRACU’ bine de tot …!!! (vorba lu’ Mircea Badea…)
    Cred ca e nevoie sa ajungem ca in Somalia , poate din acel punct se va schimba ceva… Poate… Sau poate nu…

  9. Pai cine l-o pus sa-si faca sediul firmei acasa, sau respectiv sa tina nevasta in pijama la sediul firmei ?

    Putintica gandire previzionista nu strica.

  10. Nu inteleg de ce Antena 3 nu-i face o oferta buna lui R. Dumitrescu, ca banuiesc ca nu e sudat autogen de Realitatea TV 🙂

  11. Spuneam aseara ca “marele dar divin” Presedintele tarii, nu are nici o remuscare pentru dezastrul creat; evita sa -si recunoasca greseala, ca ne-a aruncat inapoi cu 80 ani in trecutul indepartat cand a fost declarata prima curba de sacrificiu in Romania; singurul lui gand este razbunarea fata de acei care au indraznit si indraznesc sa i se impotriveasca.

  12. “Si-l avea in fata pe presedintele Romaniei”…, hai sictir, porcule! Dictator nenorocit!Cine ma-ta te crezi, nemuritorule?! Dar nu numai el, javra asta securista , e de vina ,Ci si toti pupatorii lui in cur!
    Va dati seama cite vieti si cite cariere a distrus nemernicul asta in atitia amar de ani de “activitate”?!

  13. Pe cand se schimba rolurile? Pe cand devine “cel mai iubit dintre pamanteni” mistret? Pe cand plateste Voda pentru greselile lui?
    Poate ca “scanteia” a carei purtatori au fost ‘pensionarii’ il parjoleste si pe Basescu si nu va mai fi iertat; poate de data aceasta “Jos Basescu” nu va mai ramane doar un slogan. Sa dea Dumnezeu!

  14. Am ramas foarte dezamagita de protestele de astazi.Cu mana pe inima pot sa spun ca am retrait o parte din ceea ce s-a intamplat in 1989.De ce naiba se incapataneaza Basescu-Boc sa nu plece? .Oare chiar merita aceasta functie sa-ti pui in pericol viata ta si a familiei tale?Toti sunt depasiti de situatie ce naiba au facut de peste 6 ani ,de nu stiu nimic despre tara?Au mancat,au baut,au fost pe coclauri si acum trebuie sa le platim noi huzurul?Dupa parerea mea,daca recititi poezia lui Cosbuc veti vedea ca este mai actuala ca oricand,hai sa vedem:
    N-avem puteri si chip de-acum
    Sa mai traim cersind mereu,
    Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
    Stapani luati din drum!
    Sa nu dea Dumnezeu cel Sfant
    Sa vrem noi sange,nu pamant!
    Cand nu vom mai putea rabda,
    Cand foamea ne va rascula,
    Hristosi sa fiti,nu veti scapa
    Nici in mormant!

  15. Ati pictat un tablou sumbru de tot si culorile ‘morbide’, ‘nesanatoase’ au pus stapanire si pe noi.Revolta Dvs. exprimata fata de “unii” care ‘semneaza apeluri de solidarizare cu soarta trista a unui trust candva misto’, fata de “altii” care-l ‘pupa-n cur pe tiran’culmineaza in a-i infierea pe cei “dispusi la compromisuri profitabile”; deci si acum se gandesc doar la micul si meschinul interes de al lor. Pfui!

  16. razvan dumitrescu,este categoric un ratacit prin acel trust…pacat.
    ce vb voda…de ticaloshii?
    este penibil de gretzos.

  17. Ciutacule mi-ai stricat ziua ispas, cu filmul tau.
    Numarul celor injositi in tara asta creste exponential, asta-i planul umflatiilor de iesire din tot ce mai este ortodox.

  18. Am urmarit de multe ori emisiunile dlui Razvan Dumitrescu si il apreciez pentru profesionalismul si corectitudinea de care a dat mereu dovada.
    Ce Dumnezeu se intampla in Romania ?

  19. BOC: saru’ mana, prea-maritule. traiasca fiscul! o sa-i legam ca americanii pe capone, marite zeus. asa mai recrutam si noi ceva aplaudacii zburataciti de frica.
    BASE: frecati-i, ba, poate cedeaza. scoate dosarele, emile, arata-mi ca-ti pasa. arde-i la bani.
    BOC: sa traiti, am inteles. ies diseara pe sticla si zic iar “urmeaza antena 3”, sefule?

  20. Până la urmă, Victor, ce crezi că este-pt. Zeus-mogulu’ Vântu? prieten sau duşman? că-n campanie…Până la urmă, după atâtea mizerii, li se apropie şi lor sfârşitul, cumva. Sper! Stii: Iohhanis-Germania-relaţii-ajutor-salvare-spirit nemţesc(1866-1947)-modernizare forţată etc. Poate nu-i prea târziu, cine ştie?!Cu respect,

  21. Si eu sunt un gras nesimtit, cu leafa nesimtita. Oare merita si pensionarii astia “nesimtiti” taierea pensiei cu 15%. Eu merit ca sunt gras (am 58 kg.), dar parintii si bunicii nostrii asta merita de la marinar. Sa iti fie rusine Dinu Patriciu. . dar e de plans.

    Un mare adevar spus de Octavian PALER despre boc

  22. Razvan Dumitrescu e unul dintre putinii care din cand in cand mai are curajul sa le spuna adevaru’-n fata.Controalele de la ANAF si Fisc in conturile celor de la iRTV (Irealitatea TV) cred ca-s trimise de papagalul ala de Boc, ala la cat e de prost nici macar nu stie sa “loveasca” pe la spate.Macar marinaru’ o face mai discret atunci cand stie ca totul se poate-ntoarce impotriva lui dar Boc…

  23. Recunosc, am mai mintit si eu citeodata…in probleme nu foarte inportante si am simtit ca mor de rusine in fata copiilor mei.Ei cum dracu pot trai asa ?Cit de nenorociti sint?Cum nu le este scirba de ei?cum nu se sinucid de atita scirba?Sint tare curiosa citi l-au votat pe Basescu?Eu una nu!Si pentru asta,nici nu am de gind sa ies in stada .Daca asta au vrut ,asta au.Din partea mea vorba lui BADEA “sa moara in chinuri !”toti cei care l-au votat!Cred ca o sa-mi vina si mie rindul, dar macar o sa vad crapand multi alti inaintea mea !

  24. Asta isi permite sa spuna ce fel de om e Razvan Dumitrescu, ca urma sa faca o ticalosie, o mizerie. Vorbeste el de caracter… Auzi!!! Ca avea in fata pe presedintele in functie!
    Pai tocmai din cauza asta bai comunistule, ca i-a dat o palma cel ce avea sa devina presedintele adunaturii asteia de nerozi.
    Ca daca-l pocneam eu nu zicea nici dracu nimic.

    Ah! Unde nu te-as avea in fata ochilor macar vreo 5 minute sa-ti zic cateva cu SPP-ul tau cu tot!

  25. M-a invatat viata, care n-a fost cea mai usoara, sa nu zic niciodata “niciodata”.
    Dar totusi, n-as fi crezut nicidata ca o sa-mi fie dor de Iliescu presedinte.
    Si ma gandesc..daca-s fi din nou pusa in fata situatiei de a alege intre doua rele:Basescu si Vadim…ce as alege? Ca in studentie de frica sa nu vina Vadim l-am ales pe Iliescu desi ma saturasem de el.
    Sa zic ca nu ma duc la vot dar unul din ei trebuie sa iasa…
    Si sa nu-mi spuna cineva ca situatia asta n-are cum sa apara ca Basescu nu mai are dreptul la al treilea mandat.
    Asta e in stare de orice..schimba Constitutia si daca-i vine pohta de inca un mandat face rost. Il cred in stare de absolut orice.

  26. trebuie sa facem o noua revolutie!!..sa iasa pensionarii in strada sa ne salveze domne ca sa nu se mai poate…si noi sa-i incurajam din fata tv-ului cu berea in mana

  27. Stelian Negrea – cine este acest imbecil si de ce este invitat permanent la Antena 3 ?

  28. @dturdes: nu-i deloc imbecil. e redactor sef adjunct la Financiarul si a lucrat o vreme cu fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu. a capatat deprinderi de gandire de tip finantist, iar asta poate sa enerveze. uneori are dreptate, alteori exagereaza, da’ nu mi se pare rau intentionat.
    @Silviu cel necajit: incerc sa nu-mi mai pun intrebari despre Vantu. ma preocupa infinit mai mult soarta mea decat a lui.
    @Micawber: numai de angajarile din Antena 3 nu ma mai ocupam.
    @Mircea Popescu: procedural, controalele si tematica lor se anunta. nu-i flagrant, ci control, indiferent unde-i sediul firmei.

  29. Păi da, Răzvan Dumitrescu este un obraznic şi-un tupeist că nu se supune unor direcţii trasate de unii şefi ai trustului falimentar ( uman şi economic). Eu zic că n-o să-l mai vedem mult timp pe acesta la Realitatea, e prea deranjant băiatul. Am o mică bănuială că Răzvan este cumpărat de Voiculescu, dar nu ştim noi asta. Să-l pună în locul lui pe Mircea Marian, măcar ştim ceva.

  30. de ce nu dati si voi la ore de varf ‘Colapsul economic al Argentinei’?macar prinul episod de vreo 5/6 ori?

  31. Nu ii plang pe cei de la realitatea tv si nici pe Razvan Dumitrescu oricum nu vor pati nimic,sunt doar actiuni de intimidare ale dictatorului Basescu ca sa priceapa baietii cum sa ,,joace,,in aceste momente de restriste ale clanului dictatorial Basescu. Sa nu uitam aranjamentul din campania electorala dintre Basescu si Vantu prin care Vantu la atras in capcana pe Mircea Geoana iar securistii lui Basescu si-au indeplinit cu brio treaba. Asa ca dictatorul Basescu nu face decat ceea ce stie:santaj,amenintare,razbunare si minciuna. Desi in 1989 in strada lumea manifesta,revolutia incepuse, tvr-ul transmitea program obisnuit de parca nimic nu se intampla asa si-a invatat lectia otv-ul care marti seara latra lozinci anti-Basescu iar ieri seara a dat-on dansuri populare. Nu este greu de ghicit ca slugile dictatorului la sunat pe Dan Diaconescu si sub amenintari cu controale i-a fost indicat sa revina la,, programul de pupincurism Basescian,,.

  32. @Victor,
    Sunt offtopic, dar te-as ruga sa-mi dai linku catre ce-a spus sorina matei! Din ce am putut deduce (ca am pierdut faza live) sunt consternata!

  33. nimic despre Nasu’?Of, Doamne, nu credeam ca mai exista asemenea lingai care, ca in 89 ,spuneau ca agenturili sunt de vina, ca oamenii aia din strada sunt agenti provocatori rusi.il asteptam si pe jurnalistul Gregoire peste 20 de ani sa descopere misterele revolutiei din 2010.
    probabil ca noi o ducem bine cu 9 mil.lei, cam atat o sa am eu ca bugetar(cu studii superioare) ciuruit.probabil ca Romania e o oaza de bunastare si n-am stiut noi?
    vreau grecizarea Romaniei.vreau salariu de 2000 euro/luna!

  34. Cineva spunea ca foarte multi bani sunt directionati spre constructia bisericilor si ca n-ar fi rau sa se faca economii si acolo.
    Iata reactia Patriarhiei.

    Cu riscul de a-mi aduna gramezi de injuraturi spun doar atat: hot la hot nu-si scoate ochii…

    Ne putem ruga si in WC daca vrem sa ne rugam cu adevarat.

  35. 1,2,3,4, cine urmeaza ?! Domn’ CIUTACU !!!
    5,6,7,8,LA COLT TE ASTEAPTA BOC !!

    IN REST NUMA’ DE BINE !!

  36. Razvan Dumitrescu este ratacit pe la “Realitatea”. Tot timpul face greseli. Nu este de mirare ca ii tot scade timpul de antena.
    Controalele sunt bune, mai ales daca sunt periodice si se scrie si o reteta (compensata).

    Dupa parerea mea, R.D. nu trebuie sa astepte decat sa decoleze aeronava prezidentiala, despre care se spune ca ar astepta cu motoarele pornite si cu proviziile de gustari actualizate. Cica ar avea si plan de zbor catre america de sud.

  37. Lasitate;unul dintre calificativele care se potrivesc personajului care se ascunde de pensionari in spatele unui cordon de jandarmi,sau care fugareste si sicaneaza cu instrumentele statului pe cei care indraznesc sa-l critice.

  38. Chiar, poate că s-ar încadra mult mai bine Răzvan la Intact. Cu toate că, dacă mă gândesc bine, nu prea e loc pe intervalul orar care contează. Şi-aşa vă cam înghesuiţi…Nu, nu e loc, din păcate, că nu vreau să renunţ la ceea ce există deja.

  39. Multumesc ptr ceea ce faceti. Multumesc ca-ti faci treaba de jurnalist. Multumesc oentru opiniile exprimate. Multumesc!

  40. Vantu a facut jocul lui Basescu pentru ca sunt din aceeasi gasca. Lui Vantu i-a fost bine pe vremea lui Base, asa ca nu ai de ce sa crezi ca ar fi vrut schimbarea. A fost o capcana intinsa lui Geoana si acesta a muscat-o. Vantu/Basescu sunt parca din acelasi aluat. Niste tigani care au invatat sa vorbeasca.

  41. Imi pare rau ptr ceea ce i se intampla lui Razvan Dumitrescu. Ar trebui sa facem ceva sa-l ajutam. Nu-l plac ptr ca nu stie sa modereze o emisiune, dar trebuie sa-i fim alaturi. Haideti sa facem ceva ptr Razvan Dumitrescu!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.