Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Drumul lung al Oracolului spre Brutărie

Drumul lung al Oracolului spre Brutărie

1. Cu excepția acuzațiilor de infracțiuni comise cu violență, instituția arestului preventiv îmi repugnă. Nu mai detaliez de ce starea naturală a individului e libertatea. Așa că rămân consecvent ca boul și susțin că, la fel ca și în cazul lui Sorin Alexandrescu de la Antena 1 (ca să discutăm despre aceeași încrengătură), procesul lui Dumitru Dragomir se poate desfășura și cu el în stare de libertate.

2. Marea companie de cablu și televiziune RCS-RDS este implicată-n două cazuri de șpagă/spălare de bani, în afaceri cu drepturi de televizare făcute cu Liga Profesionistă de Fotbal. În ambele spețe, arestați/reținuți sunt doar primitorii, nu și plătitorii. Poate-mi spune și mie cineva mai deștept de ce.

3. Am prezis că Mitică la brutărie va ajunge hitul anului. Cu părere de rău pentru Corleone, om care față de mine a fost mereu corect și cuviincios, am greșit doar anul. Cu riscul asumat de a-mi atrage toate flegmele Robespierrilor de pripas, mie-mi rămâne simpatic Oracolul de la Bălcești, așa șarlă cum se declară el.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Drumul lung al Oracolului spre Brutărie

  1. E clar ca omu’ asta nu a fost si nici nu este vreun mare mintos, asta evidentiindu-se si prin “faptele” de la LPF, dar cu siguranta nu merita sa fie in arest pana ce nu se va da un verdict de catre un judecator care sa confirme sau sa infirme, asa cum pentru mine, desi imi sunt total anti-patici – fratii Becali, Borcea, Stoica sau Padureanu – totusi nu merita nici eu puscaria.

  2. Tarau,nu e cumva finul lui Nastase?Parca asa tineam minte,din dosarul ala cu Lele si cu Panait!Sau ma duc prea departe in timp?

  3. Nu va face pușcărie acest…..individ că e prea uns cu toate alifiile…plătește peșcheșul și va fi eliberat definitiv

  4. Te intrebi de ce baietii de la RDS zburda in continuare fara batai de cap ? Sincer, si io. Dar la intrebarea asta nu poate sa raspunda decat acad. Traian Basescu 😉

  5. De vro 24 de ani ne curg bale privind la aceste personaje si nu face nimeni nimic, asa ca si rezultatul acestei anchete este previzibil.

  6. Nu e obligatoriu ca un pungas sa fie si antipatic. Dimpotriva, multi oameni suferind de tulburare narcisica de personalitate sunt chiar foarte simpatici, face parte din arsenalul lor care a devenit apoi o a doua natura. Dar chiar tulburatii astia o comit de cele mai multe ori. Pentru ca li se cuvine. Becali era simpatic, Berlusconi era pt unii, Mazare era regele Momo (si acum a inceput carnavalul), etc.

  7. nu este vorba despre robespierri ci despre ghitani exact ca-n anii 50 pt ca ei erau peste tot. lipseste din decor doar secera si ciocanul pt ca-n rest totul este la fel: procurori, arestari, judecari la miezul noptii, instigari in presa si bucurosi de arestari pt care nu conteaza decit numarul de condamnari.
    toate procesele cu cei din lumea fotbalului n-ar fi avut loc in vestul din inchipuirile ghitanilor..

  8. @ThinkAgainRo: mai mare prostie decat asta rar mi-a fost dat sa citesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.