Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Universul liberal încape într-un laptop

Universul liberal încape într-un laptop

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Am promis, acum un an, că-n emisiunea pe care o realizez va apărea, în măsura în care chiar își dorește, toată lumea care are ceva de spus. Și mi-am propus ca, atât timp cât sunt pe post, să încerc să reunesc în același platou, chiar și cu intenția asumată de a polemiza, personaje aflate, de-a lungul istoriei, pe poziții ce păreau ireconciliabile. Am bifat până acum câteva premiere. Astă seară merg mai departe…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Universul liberal încape într-un laptop

  1. Antonescu m-a dezamagit ! Ma incadrez in profilul ala al votantului PNL, dat deunazi publicitatii, studii univ. , intre 40-55 ani. N-as vrea sa reamintesc ce spunea Plesu despre Antonescu. ‘subtire’!

  2. Intrebati-l, va rog, pe Antonescu daca, in ipoteza in care ajunge presedinte, ii va propune lui Basescu functia de prim ministru. Si faceti asta brusc, sa-i vedem si noi reactia! Va multumesc!

  3. Nenea Victor, asculta-ma, ca am experienta in privitul la tv :)). Asa cum a fost si cu USLu asta, fiind practic adus la putere de A3 (cand stii bine ca se spunea pe vremea alegerilor parlamentare din 2012, ca daca ar candida din partea USL o gluga de coceni ar fi luat mandatul de parlamentar), tot asa, daca matale insisti pe calea asta, aceea cu a ii permite mai des dlui Antonescu sa isi prezinte faptele si intentiile, binenteles adresandu-i intrebarile de bun simt pe care toata lumea stie ca le poti adresa, atunci cu singuranta dupa decembrie 2014, se va spune ca Antonescu a ajuns presedinte si cu ajutorul lui Ciutacu (asta nu inseamna ca ar deveni presedinte numai din aceasta cauza).

    Numai bine!

  4. dle ciutacu la ce naiba i-ati adus pe acestia doi… nu avem nevoie de ironiile lui antonescu, nici de glumele acestui valentin stan… sa vorbeasca concret nu in parabole..

  5. Interesanta incisivitatea din aceasta seara.

    Oare se va repeta si cu ponta?!?

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Mare ,mare dezamagire antonescu!
    Incep sa-i scriu de acum numele asa,cum scriu si numele basescu de atatia ani…Ma ia cu fiori cum va fi daca va ajunge presedinte;are un comportament foarte ciudat de cand a plecat din USL.

    Respect.

  7. Victor Ciutacu încearcă să fie cât mai corect. Iar ăsta e un lucru mare, mai ales în timpurile pe care le trăim…

    Nu mai zic mai mult, că mă repet deja. Doar că l-am regăsit pe acel Valentin Stan pe care l-am îndrăgit, la un moment dat.

  8. Doamne Fereste!omul asta se deterioreaza cu fiecare aparitie!!antonescu sufera de nevroza …..are probleme cu nervii,e extrem de iritabil,anxios, ..devine tot mai incoerent -isi apreciaza propriile declaratii drept MIZERII-uau!
    -omul asta e GOL ,nevroza i-a anihilat orice urma de empatie ,vorbele lui LATRATE arata dereglare!!mai are un pic si sare din tv in sufrageria noastra!
    -se transforma intr-un Mascarici!!pare Invidios pe toata lumea…….daca a ajuns sa vorbeasca si de fam.lui Ponta ……….doar complexele de inferioritate te fac sa vorbesti cum a vorbit el la Neamt! ma rog…nevroza acolo isi cam are si radacinile…oricum Felicitari ptr prestatie D-le Ciutacu! i-ati controlat problema!!

  9. Ce codoasa batrana a devenit Antonescu ,a plecat ca fura psd si el preacinstitul nu suporta ….Vedea-l-as defiland cu udrea si cu furaciunile pdl-ului ,ajunge Antonescu la 7% ,o sa vada ca alegatorii au memorie ,stiu ce trebuie sa voteze ,a aplecat urechea la cantecul de sirena basista ,apusa-i steaua lui Poate da D-zeu si reuseste actorul sa candideze la europarlamentare , mai scade antonescu ,toate ,toate se vor intoarce impotriva lui ,s-a pus pe el primul, apoi noi cei 7,4 mil.Nu-mi vine sa cred ,acum cateva luni era pe val, de cand a batut palma cu baasistii il ineaca valul .Avem nevoie de caracter d-le Antonescu si ce-i mai rau ca nu-l gasim de cumparat ,te-ai nascut sau nu cu el.

  10. Constat că manipularea băsisto-pesedistă practicată de… cine o practică, pentru a-l afunda pe Crin cât mai mult, chiar ține la anumite persoane. Bogdan Teodorescu, doctor în așa ceva, jurnaliștii de succes ai Antenei 3, or fi crezând că ne-au crescut pe noi, telespectatorii, întru achiesarea sută la sută la ceea ce propovăduiesc ei. Ei, bine, ghinion de neșansă. În afaceri, clienții se câștigă greu și se pierd ușor.

    Bine a întrebat Crin și în emisiune: dacă e așa de neînsemnat, bun de hulit, mic în sondaje, de ce mai este băgat în seamă? De ce atâta desfășurare de forțe pentru persoana sa?

    P.S. Nu mă așteptam la mizeria pe care a făcut-o Adrian Năstase la A3. Am citit pe Net, n-am privit. Să afirmi despre omul care s-a opus, alături de alții, formării alianței DA, în 2004 ( când Crin era doar deputat și a mai și rămas văduv cu un copil mic ), că e complice la ”lacrimile lui Băsescu”, denotă nu lipsă de informație, nici amnezie, nici lipsă de inteligență. Denotă ceva ce nu voi numi, din respect pentru omul care credeam că e Adrian Năstase. De altfel, materiale există destule pe Net, inclusiv despre declarațiile și acceptarea ca fiind reală a făcăturii Băsescu/Stolojan, ale lui …ADRIAN NĂSTASE. La vremea aceea îl și compătimea pe Stolojan.

  11. La nivelul la care dm.Antonescu doreste sa fie, nu poti sa-ti iei jucariile si sa pleci,chiar daca in multe cazuri ai dreptate,trebuie sa lupti pt alegatorii care te-au trimis sa-i reprezinti.Interesele de partid sau personale pe planul 3,4.Din pacate in tara aceasta alegatorul nu conteaza decat in preajma alegerilor,iar atunci mai toti cei care doresc voturile mint de nici macar ei nu cred ceea ce spun.

  12. Acum ceva timp spuneam ca cel mai sigur mod in care Antonescu va putea pierde alegerile este sa-l lasi sa vorbeasca, dar despre altceva decat despre Basescu. Omul este gol.
    Ceea ce este ingrozitor (pentru mine) este faptul ca daca va ajunge in turul 2, impotriva lui Ponta, voi vota cu el.

  13. in ce hal am ajuns. vom alege la prezidentiale dintre doua lepre. ponta si antonescu si iar stai si bateti capul cu raul cel mai mic

  14. nu ma uit la Romaniatv ,dar ieri ti-am urmarit emisiunea. Buna emisiune ai facut, dar ma surprinde ca toti moderatorii sunteti f.incisivi cu Antonescu iar cu Ponta mielusei.

  15. @dan: de multe ori m-ai vazut tu pe mine cu Ponta mielusel 🙂
    @ALLENATORE: vezi ce ne facem daca nu mai are voie sa candideze marele caracter Basescu?

  16. Antena 3 si RTV duc o campanie infecta (il excludem pe domnul Ciutacu din aceasta poveste) impotriva opozitiei si pupa in fund puterea. Doar in Rusia cred ca jurnalistii mai ataca asa golanesc si mizerabil opozitia. Trompetele puterii il ataca in mod banditesc pe Crin. Oricum, ii fac un bine. Ma bucur ca domnul Stan spune adevarul, ca ponta si basescu sunt intelesi, cureaua de transimisie e securistul ilie sarbu.

  17. @alonso: cand era Crin la putere, tot infecta era campania impotriva opozitiei?

  18. Nu stiu de ce ,dar parca s-au unit impotriva ta,dom’ profesor si cu dom’ presedinte!?
    Frumos!

  19. in sfarsit un dialog mai reusit la o emisiune cu dl. antonescu, s-a remarcat ca e vorba de trei persoane mai mintoase. ca rezultat: 0 – 0. e o victorie pentru voi, colegii dvs. de saptamana trecuta au fost lamentabili in dialogul cu antonescu. omul are talent evident si e excelent in dueluri verbale la tv. voi ati iesit bine.

  20. Rodica va intreba despre reluarea emisiunii D-voastra. Si eu va intreb: cand este reluarea?
    Visul lui Basescu, de (re)distrugere a PNL se va implini in curand. Orban, al nostru (care-mi pare var cu cel de dreapta extrema, poate inca nu extremista) prefigura pe postul marelui (autodeclarat) strateg Guse (sau Gusa, cred ca Guse era generalul) ca nu mai e mult pana cand PNL se va uni cu PDL si va deveni, probabil, PNP (Frunza-Verde, foaie lata-asta baron in Caras, de prin 1992!!! Tot sus, tot sus-numai padurile si drumurile din Caras – JOS!).

  21. Nea Victor, vreau si eu o explicatie. Ori eu sunt dus si nu mai aud, ori astia ai matale sunt varza. De exemplu, Crin a zis (eu asa am auzit): “Nu mai avem PE ce sa dam batalia cu traian basescu”. (asta insemnand ca toate “jucariile” pe care le-a avut basescu, le are in continuare pt ca ponta a faptuit fapte stiute de oamenii cu bun simt). Iar ai matale posteaza pe burtiera: Crin: Nu mai avem DE ce sa dam batalia cu traian basescu.(“de ce” ar fi ca si cum crin ar fi sters cu buretele ceea ce a facut basescu & co). Acum cred ca, la cum se desfasoara propaganda PSDista de la A3 si RTV, chiar si un “de” in locul unui “pe” poate face diferenta. Dovada. Zi-mi, te rog daca trebuie sa merg la doctor?

  22. @Dan Costinel: du-te-n site, uita-te la inregistrari si confrunta. daca functiona asa unsa propaganda pesedista, nu-i vedeai tu la mine, infratiti, pe Crin si Vali muindu-l pe Ponta si, a doua zi, pe mine pe post

  23. Mie imi place de mor de Valentin Stan! Deci sunt incantata ca il ai in emisiune 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.