Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

Dragă Nutzy, ştiu că-ţi place să ţi se spună Elena, dar sunt un nenorocit şi ador să te chinui. Am aflat că eşti tristă că, în afară de faptul că voia să fugă cu cota unică la subsori, Vanghelie şi-ar fi propus să te aresteze. Şi că lumea te suspectează nedrept că ai fi născută-n Pleşcoi. Deşi nu văd de ce te simţi deranjată (mie-mi plac cârnaţii de Pleşcoi), eu ştiu că eşti din Buzău. Şi că ai absolvit, înaintea particularei, Liceul Haşdeu. Dar nu despre asta vreau să-ţi scriu. Ci doar ca să te informez că mă pregătesc să mă văd cu Preda. Cristi, nu Cezar, zău aşa, nu interpreta şi tu fiecare vorbă. La Gabi Firea-n studio. Pentru că l-a invitat şi el nu respectă decizia voastră colectivă de a ne boicota. Nu pe toţi, că Antena 2 a fost exclusă de la embargo. Şi nu ştiu de ce. Ca să lămurim situaţia, propun să procedăm tot ca până acum. Eu tot nu te invit şi tu tot te prefaci că nu vrei să ne împăcăm. Mi se pare fair, if U know what I mean. În aşteptarea răspunsului tău arţăgos, îţi arăt ce n-o să vezi niciodată live. Fiindcă nu te califici să intri-n primul studio de televiziune violet din România.

Ab imo pectore, (pentru tine) domnul Ciutacu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

  1. LA MULTI ANI! Ce sa va mai spun? Sa stati stramb si sa judecati drept.Cand am timp va urmaresc cu drag.

  2. Uauuuu…, nu stiu , zau , daca “i-a mai facut , careva , parul permanent” asa ca tine … ! Sunt curios de reactia “distinsei (sic!)” 😉 …

  3. Chiar ar trebui sa scrieti pe frontiscpiciul antenei 2 ca intrarea este interzisa pentru Elena Udrea intrucat ‘micul gigant violet’ nu suporta prezenta dansei

  4. Hahaha, “Ab imo pectore”, hahaha, latina, intr-un document adresat formal Lenutzei Udrea? Dar cu cata cultura o creditezi? Daca ar fi internalizat cat de putina cultura, educatie si staif nu ar fi avut atata tupeu si nesimtire, deci vorbesti cam singur, imparate ciutacesc. Sa inchei si io cu un “Ex toto corde”, ca vaz ca latina este la mare pret la ciutacimea voastra?

  5. Bre, da’ ce-i făcurăţi lui Vadim! :))

    Nutzy să ne spună şi ce profil a terminat la Haşdeu. Că şi cele mai bune licee au avut întotdeauna uscături. Eu pot spune că oricare dintre colegii mei de clasă, absolvenţi de mate-fizică nu au ce sta de vorbă cu “ministrul Elena Udrea”, cum îi place ei să spună. :)) Şi nu sunt de talia majorităţii colegilor lui Mircea Badea.

  6. Salut Victor!!
    Bravo tie esti consecvent si asta te face tot mai placut in momentele astea cind nimeni nu mai recunoaste ce a zis cu 2 ore mai inainte.Imi place ca nu va dezmintiti si evident ca nu o faceti la “misto” sinteti curati si adevarati .Vreau sa-ti spun citeva lucruri destul de ciudate dar nu ti le pot spune pe blog “la vedere” din pacate adresa ta de email cea pe care o stiam nu mai este activata. Daca nu te deranjeaza as dori sa-mi dai noua adresa . Si sa stii ca totusi D A este consilier la pdl, dar …..

  7. Pentru ca a venit, Cristi Preda merita felicitari. Iar prapaditei din Buzau, recte Plescoi, da-i cu flit.
    PS
    Faptul ca reprezentantii Partidului Dictaturii
    Luminate nu mai polueaza studiourile Realitatea
    si Antenelor ma face sa plang. De bucurie.
    Nu uita ca voi i-ati facut oameni. Dar acum e prea tarziu sa mai ne plangem. Pe cai!!!

  8. Nutzy e pa!!! Numai PROSTII faceau particulara pe vremea Doamnei( ANII `90)….asta asa pentru cunoscatori….si ce e asa o rusine ca e din Plescoi… poate nu e nici din Buzau..mai stii?

  9. stiu ca esti sinaian si poate te intereseaza cate ceva din viata orasului
    am o ffffffffff mare problema si nemultumire
    daca puteti sa ma ajutati trimiteti un email de raspuns si apoi voi continua sau vb eventual pe tel sau chiar personal
    dar trebuie cat mai repede pana nu este prea tarziu
    O.M.
    multumesc

  10. Nu mi se pare ca este un chin. Ci mai degraba mi se pare a fi un raspuns la care nu multa lume indrazneste sa raspunda. De fapt, nu prea poarta un interes semnificativ, si prostia tarii noastre a ajuns asa de departe, incat nu mai intereseaza pe nimeni daca cineva multe pe altul, sau daca cineva a calcat “prin strachini”.

  11. Eu cred ca o sa va creasca audienta.
    Nici nu-ti inchipui ce fericire este sa gasesti in tara asta o chestie fara pedele si fara basescuboc.
    O sa fie ca si cand astia nu s-ar fi nascut.

  12. pai doctoranda stie sa citeasca??? si ceva engleza stie????
    si eu care credeam ca veti plange dupa Hoara, Visan, Popoviciu, Spanu, Necula….

  13. Buna seara d-le Ciutacu,

    Cred ca PDL-ul o sa il excluda pe Cristian Preda;sper sa nu am dreptate,ca mai sunt oameni care nu se inclina la orice adiere de vant.
    Va inteleg ca n-o invitati pe Udrea-nu merita si pierdeti o ora degeaba.

    Va doresc un week-end frumos si numai bine,
    IoanaP

  14. nutzy, da’o’n… pleasca lu’ gagamitza paleologu… vreau sa felicit pe cel/cea de la montaj, ei va “taie” si va fac savurosi… app astept cu nerabdare mai multe “sketch-uri” dintr’astea… mai ales alea cu mircea badea onomatopeizand:P

  15. Ei, te poti intelege cu acei portocalii care pot fi suspectati de a avea ceva minte in cap. Pe un ton ponderat C.Preda sustinea ca trebuie pastrat un echilibru oarecare in orice dezbatere. A-ti sustine o cauza, care este in contradictie cu parerea altcuiva nu trebuie sa se degenereze in violenta. Dumnealui este gata sa discute cu D-l Ciutacu, si va admite ceea ce va spune dumnealui cand are dreptate, precum si D-l Ciutacu va face la fel. Doar oameni suntem, nu-i asa?

  16. @Conu’ Leonida: cred ca trebuia sa apelezi la consultanta Andreei Pora 🙂

  17. Victore, tot respectul, te-am vazut pe Mix tv Brasov, ce-i drept in reluare. Vreau sa-ti spun ca oamenii care te-au contactat (sau poate stiai) nu sunt altceva decat sclavii lui Cancescu (Presedintele CJ Brasov – PNL) ,pentru ca “trustul” de presa Mix media ii apartine. Mizeria asta de om se lauda in tot judetul prin toate mijloacele ca el a facut marea cu sarea si il ataca pe primarul in functie ori de cate ori are ocazia. Nu tin partea nimanui, dar m-am saturat de razboiul asta chior din care noi, oamenii de rand, nu avem nimic de castigat. Se vede de departe ca ambii au interese meschine. Somajul a atins cote aproape record in Brasov, iar noi ne punem speranta in gunoaiele astea ca poate s-or trezi si vor face ceva cu adevarat pentru brasoveni. Ma tot intreb, pentru ce isi iau banii oamenii astia??? Sa se faca restructurari frate, adio primar, adio prefect,etc ca si asa nu fac nimic decat sa se certe. Nici macar somaj nu le-as da javrelor astora. Mai am o ultima dorinta: sa se duca un pic la mama dracului. Toti.

  18. @Giani: am raspuns apelului telefonic al unor colegi de breasla care mi-au cerut un punct de vedere. nu ma intereseaza cine le e patron. in cheia ta de gandire, de ce m-ai respecta pe mine? si eu sunt sclavul lui Voiculescu. care toata ziua se cearta cu Basescu. unde-i diferenta?

  19. Si totusi , Preda (Cristian , nu Cezar 🙂 ) e tot omul lui Basescu . E chiar mai halucinant decat lingaii interesati , pentru ca (cel putin asa pare) “basismul” lui e sincer . Cunosc si eu niste cazuri in randul prietenilor , rudelor si cunostintelor . Pe mine cazurile astea ma sperie mai mult decat cele in care “atasamentul la valorile democrat-liberale” (recte , pupinbasismul) e cuantificabil , in diverse valute .

  20. Off topic
    Minunata, interesanta si la obiect emisiunea lui Vali Stan! Asa da!
    PS
    Lume, lume! Nu va lasati pacalita de inscenarea
    cu Voicu & Co! Este pentru prosti si fraieri!

  21. @Adi: Chiar ai pus punctul pe “I” : este mult mai ingrozitor ca existenta pupinBasestilor de conjunctura (financiara), cea a pupinBasestilor benevoli (cu creiere “spalate”) si increzatori in minciuno-teoriile acestuia …! Parca i-as vedea pe cei din “Hitlerjugend” , in cazul nostru “Basejugend”…
    Brrr….!!!

  22. Domnu’ Ciutacu, multumesc.
    Poate ca e firesc sa fie asa, dar madam Pora n-are coa’e. Ea e doar cu… m… fleanca si cu copy-paste.

  23. super, super, super!!!
    Ceva ce nu e-n “ton” cu tembelismele cotidiene.
    asta m-a mai insufletit!
    Sa va fi bine si noroc!:)

  24. Multi revendica acest violet o fi ceva cu el dupa succesul in alegeri al Domnului Traian Basescu. Cine stie cui pe cui se scoate.
    Pentru Nutzy merge si EGU (Elena Gabriela Udrea), pentru a respecta o traditie ce a dus la successuri.

  25. Voi ca voi dar sunteti inconjurati de niste femei absolut superbe.Bafta si succes in continuare.

  26. Uite de asta te citesc eu chiar daca nu imi aprobi comentariile niciodata :))

  27. Iar ai umplut-o de smac, adica de respect, pe stimata doamna ministru! Deh, cine se iubeste, se tachineaza 😀 …

  28. sa se duca pe la taraftv,myneletv,otv,bitv….
    acolo le este locul!e pe limba lor!

  29. ..if you know what I mean, coane ?…O murdarisi si p-asta de engleza pe la colturile gurii.Daca se spuzeste, ce faci? Da nu-i mai bine sa fii mai explicit ?… asa ca pentru “doamnele” de Plescoi care stiu doar de ” pricepusi unde bat fa tato ?”…Si altceva coane.Eu as chema-o pe Lenuta la voi in studio.Fireste..la o emisiune culturala unde sa ia mielul in …direct, sau pe Sorry finul ei sau sa ne arate cum da cu mopul.Sa vaza si ea ce carera a ratat…

  30. Mai draga, de-l pocneai pe ala in direct, iti faceam statuie aci in curte la mine, la mare departare de Romanica.
    PD alta parte, am senzatia ca boicotul e planuit din timp. Ia uite-te tu ce mi-a trecut prin dezinvoltutiunile cerebrale: baietii au in curand congres. Acolo vor fi taiate capete de baroni, se va implementa noua conducere SS-ul violet, care va inlocui camasile portocalii. (deja vu…)Acolo va fi probabil criticat baselu de cei nemultumiti de dezcapatanare. Acoloooo antena si realitatea vor avea acces canci.
    Deci io zic ca de fapt ideea e sa nu puteti transmite in direct congresul PD.
    Pertinent?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.