Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

Dragă Nutzy, ştiu că-ţi place să ţi se spună Elena, dar sunt un nenorocit şi ador să te chinui. Am aflat că eşti tristă că, în afară de faptul că voia să fugă cu cota unică la subsori, Vanghelie şi-ar fi propus să te aresteze. Şi că lumea te suspectează nedrept că ai fi născută-n Pleşcoi. Deşi nu văd de ce te simţi deranjată (mie-mi plac cârnaţii de Pleşcoi), eu ştiu că eşti din Buzău. Şi că ai absolvit, înaintea particularei, Liceul Haşdeu. Dar nu despre asta vreau să-ţi scriu. Ci doar ca să te informez că mă pregătesc să mă văd cu Preda. Cristi, nu Cezar, zău aşa, nu interpreta şi tu fiecare vorbă. La Gabi Firea-n studio. Pentru că l-a invitat şi el nu respectă decizia voastră colectivă de a ne boicota. Nu pe toţi, că Antena 2 a fost exclusă de la embargo. Şi nu ştiu de ce. Ca să lămurim situaţia, propun să procedăm tot ca până acum. Eu tot nu te invit şi tu tot te prefaci că nu vrei să ne împăcăm. Mi se pare fair, if U know what I mean. În aşteptarea răspunsului tău arţăgos, îţi arăt ce n-o să vezi niciodată live. Fiindcă nu te califici să intri-n primul studio de televiziune violet din România.

Ab imo pectore, (pentru tine) domnul Ciutacu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Dragă Nutzy, hai să-ţi arăt ce n-o să vezi

  1. Hai sa va si critic putin…
    Cine i-a facut cunoscuti pe alde Hoara, Visan, Ialomiceanu, Croitoru, Nutzy, Baselu, Boc, Berceanu, Videanu& Co? Cumva TVR Cultural?
    Sunt persoane pe care le vezi pe la Ateneu sau
    pe la Teatrul National?
    Voi si Realitatea. Cine a filmat-o in direct pe Nutzy la crosetat, la mop sau cum dadea mancare flamanzilor? Sau pe cal, pe bicicleta sau cu baietii de la salvamar.
    Da pe Basel cu conferinta de presa direct din salonul oficial de la Otopeni, plangandu-se ca
    proasta tarii este luata la misto de presa…
    Iar cine intra la Mircea Badea “In gura presei”
    este un om facut, ca-l stie o lume-ntreaga…
    Faptul ca voi i-ati facut mari vi se datoreste.
    In legatura cu mizeria cu “Banda celor patru”.
    Sunt de acord, ca daca ajungei sa-i deranjezi ca persoana privata, nici nu se uitau la tine.
    In afara de un “Mars ma de aici”, un “sictir” sau o privire superioara nu aveai parte de la ei. Normal, deoarece ei sunt/erau supraoameni.
    Acum, cu “bratarile” la mana ii vedem ce sunt de fapt. Niste borfasi laudarosi, cu “pile” si relatii. Tragic este ca asta este “elita” Romaniei. Dar… Nu sunt de acord cu telejustitia; ati vazut ce au facut reporterii
    tuturor televiziunilor la “Transmisiune in direct de la ICCJ”. Penibil.
    Si sper sa mai traiesc sa-i vad si pe reprezentantii actualei puteri tot asa la transmisiuni in direct spunandu-ne ca respecta hotararea Justitiei. Tot cu bratarile la mana, cate doi, zambindu-ne umili. Atunci va fi justitia adevarata. Asa sa le ajute al de sus…

  2. Vadim Tudor: “Udrea s-a dus la vrăjitoare, a doua zi de Paşte, ca să-i facă vrăji lui bărbat-su”

  3. Degeaba va luptati cu ‘nutzy ‘, ca dansa respecta ordinele ‘date’ de BPN, ca-i disciplinata, asa ca daca inca nu ati pus “Abandon all hopes, ye who enter here” poate se incumeta sa vina la antena 2.
    Off topic: Din intamplare am reusit sa intru pe Vorbe Grele din cauza Host Gator-lui, care nu ma slabeste. De ce ti-e frica nu scapi! zice o vorba din popor.

  4. OFFTOPIC: GUVERNATORUL POLONEZ a declarat acum 1 luna ca FMI a declansat in mod INTENTIONAT criza economica mondiala, prin rapoarte eronate in mod voit, fiindca NU AVEAU CLIENTI!

    Acum, FMI are indatorate TOATE TARILE Europei cu sute de miliarde de euro si dobanzi pe masura, mai putin POLONIA!

    PT TUPEUL Guvernatorului Polonez, si a faptului ca Polonia o duce bine si FARA ”ajutorul” FoNDULUI Monetar International, ASTAZI pe teritoriu rusesc Guvernatorul Poloniei, presedintele, seful de stat major si alti 85 de demnitari si membrii ai stafului polonez mor in accident de avion ?!??! Ratarea pistei de aterizare ?!?!??

    Cit de tampiti ne cred marile mafii internationale?? Este REEDITAREA crimei J.F.K. , ca sa demonstreze lumii intregi ca cine are ciocu mare si se pune contra dorintei de grup mafiot, este ras definitiv si brusc in vazul lumii.

    Sa nu va mire daca anul acesta sau viitor vom auzi de niste imprumuturi colosale cu dobanda preferentiala foarte mica pentru Rusia, acordata de FMI …. o mana spala pe alta…

  5. Off topic: Cică s-ar fi prăbuşit un avion prezidenţial. Era să exaltez, dar în secunda doi am aflat că era vorba despre avionul prezidenţial polonez. Înclin să cred că e vorba de diateza pasivă şi nu reflexivă, respectiv, “a fost prăbuşit”. Aiurea, atac terorist, greşeală umană, starea vremii nefavorabilă… mai degrabă vreo nealiniere la concepţiile politice. Au curăţat locul în 30 minute. Echipele de filmare nu au prins niciun cadavru în cadru.

  6. @Enuresis
    Ala de-a facut declaratia era viceguvernatorul Bancii Central a CEHIEI! Nu ca nu ar fi falsa; eu am spus-o mai demult, dar eu sunt un nimeni…

  7. Niciodata sa nu te certi cu un idiot, pentru ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta.

    Ba, eu tin la tine si te asigur ca avem nevoie de oameni ca voi. Las ca ne-om incorda noi oleaca s-om scapa de PD-L. Problema e ca protii e multi si l-au votat pe basist. Ne mai trebuie ceva timp pana sa li sa lipeasca stomacu de spate asa ca sa-i lasam sa sufere daca e prosti…..

    ps: scuze pentru limbaj si dezacoarde 😉

  8. @Iordachel Gudurau
    Nenicule ne potrivim in pareri ceva de speriat… Mi-ar place sa ne cunoastem si sa barfim la cateva mici…d’alea cu spuma cum se fac pe la Munchen..Salutare stimabile si cer scuze apropitarului acestui locsor, plin de nebunii…

  9. Bravo frate , ( am beut putin si imi permit sa-ti spun asa chiar daca nu esti de acord ) , sunt niste clisee super ! inca odata bravo ! cine le-a ” muncit ” ?

  10. @De bocitor cinic cu puradel musulman de botezat
    Dankeschön!
    Oricand fratelo! Oricand!

  11. Sincer sa fiu C.Preda s-a ridicat in ochii, nu numai ai mei ci ai mai multora, ca are indrazneala sa treaca cu vederea prohibitia de a comunica cu RTV si Ant.3, si admite ca este absolut necesar sa se “discute in spatiul public”. Dar ca este absolut necesar si sa fie o discutie echilibrata ca doar “tonul face muzica”. Aceasta apreciere insa nu mi-a schimbat insa atitudinea ostila fata de politica de distrugere in masa a “poporului suveran”.

  12. Victor Ciutacu, văz că te antrenezi cu\pentru viitorul preşedinte, he, he, he! Ce-or să spună colegii ei, profesorii universitari!

  13. In Romania e dictatura in toata regula. Opozitia e inexistenta iar atunci cind incearca sa isi faca datoria pe cale democratica i se da in cap. Restul sunt vorbe goale pentru cetatenii unei tari lipsiti de orice simt civic. SARACIA E DOMNINANTA IN TARA ESTULUI IMBIBATA IN MANIPULARI SI MINCIUNI SFRUNTATE. SECURITATEA MANEVREAZA TOTUL CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU CU ACORDUL STATELOR DIN UNIUNEA EUROPEANA

  14. Geaba Nutzy dacă pe y nu pui şi două puncte, dragă domnule Ciutacu 🙂 Asta, pentru adecvare la o veritabilă ţoapă!

  15. Cum mai Victore sa nu primesti tu acest geniu de ministru purtatoare de geanta Luis Vuitton dar nu de creier (conditie de altfel ideala de a deveni ministru in romania)? Cum sa nu primesti acest geniu de ministru care dupa esecuri repetate in turism si ma refer la iesit in pierdere an de an in turism continua sa ne streseze in calitate de ministru ? (stim cu totii ca in romania lui Traian Basescu capacitatea si inteligenta nu este o conditie de a deveni ministru ci relatiile de prietenie si rubedenie)Cum sa nu primesti un ministru care din lipsa de altceva sta pe telefon cu televiziunile dandu-se altcineva ? BINE FACI CA NU O PRIMESTI ca doar nu suntem toti o tara de retarzi.

  16. Domnule Ciutacu!
    De ce nu a fpst invitat la rusi si domnul presedinte basescu cu avionul delagatie poloneze???
    Rog un raspuns…..Multumesc anticipat:D:D:D

  17. Ce dracu o bagati in seama pe asta?Nu vedeti ntele ca da in gropi?Cel care merita bagat in seama este tatalor: ,,Profesorul“.Apropos;daca
    DNA-ul a interpretat inregistrarile convorbirilor lui Voicu (medicamente, etc)as fi curios cum au interpretat convorbirile lui Haisam.Alea despre ,,Profesor“.
    Sa fii sanatos,Victore!

  18. Dom’ne, n-avem stofa. N-avem anvergura. Pana la urma nici noroc nu avem. Cum naiba se face ca mereu ne-o iau altii inainte?! Uite, bunaoara azi! Ghinion de nesansa sa cada avionu’ polonez. Nu puteam sa fim noi, romanii, pe prima pagina in ziarele din toata lumea?! Nu puteam si noi sa deschidem editiile la cnn, cu fatuci englezite turuind isteric in microfoane imense in fata camerelor? Nu ne statea mai bine noua sa fim plansi, tristi si de neconsolat pe toate televizoarele din lume?! Dar nu, noi nici macar de asta n-am fost capabili, nu-i in gena noastra sa fim primii nici macar la asta. Desi avionul nostru prezidential e mult mai rabla, desi pilotii nostrii au salarii si pensii nesimtite si desi sunt rezultati din invatamantul care scoate tampiti pe banda, n-au putut, frate, sa ne faca vedete si pe noi, ori poate tocmai de-aia?! Sunt ravasit si trist, jur c-as fi si plans, as fi depus si-o floare, m-asi fi comportat ca la carte, numai sa se fi petrecut necazul. Dar n-a fost sa fie. Oricum, parca vad ca ne scoatem parleala cu vreun cutremur gras, ca sa le rupem noi gura si la europeni si la rusi si la tarile nato, ca n-om fi noi chiar asa niste luzeri fara speranta! Le-aratam noi, mama lor de smecheri, cu catastrofele lor aviatice cu tot!

  19. D-le Ciutacu,
    eu nu inteleg de ce ,,boicotul,, acesta deranjeaza atita lume? Multa lume nu mai vrea sa-i vada,sa-i auda……unde-i problema daca vin su nu la Antene sau TVR !? In alte tari putin le pasa oamenilor daca sint s-au nu sint politicienii la TV .Mai sint si alte lucruri frumoase si la indemina oricui de vazut si de auzit pe aceasta lume.O seara buna !

  20. Sunteti rau: Lenuta e doctorand, este cadru universitar, are trecere la Parchetul General si la Academia Romana ,are studii postuniversitare,haine de marca, scarba pentru nevoiasi si e invaluita in flacara mov.
    Este viitoarea academician doctor docent.
    Poate viitorul premier ?

  21. D-ale dicţionarului

    (R) 3Elenism s.n. Etapă târfologică în zbuciumata istorie a batriei noastre, inaugurată de Elena Lupescu, continuată de “Plumbuita” Elena ş-aşa mai încoa e cea-ncă-n bobi.

  22. Yey!!!!!Revine BizBazar! E din trustul tau, pls lasa-ma sa-i fac putina reclama. Il ador pe MG. I’m so happy! O noapte superba, iti doresc.}}{{

  23. Daca postul Antena 2 ar fi aparut prin noiembrie 2009, Hrebenciuc v-ar fi acuzat primii pe voi(Antena 2) de toata nebunia cu flacara violet.
    Mie-mi place Antena 2, si emisiunea ta Victore 🙂
    Tine-o tot asa 🙂

  24. Taximetristii says:
    April 5, 2010 at 01:29
    Echipa de taximetristi independenti din Bucuresti, Calarasi si alte orase, cam 50 de soferi in Bucuresti si vreo 30 in celelalte orase, toti cu studii superioare, multi pensionari si fosti ofiteri MApN, dorim sa transmitem din partea a foarte multi pasageri ai nostri multe salutari domnului Ministru al apararii, domnul general Gabriel Oprea si deasemenea d-lui Comandant Florentin Pandele! Dl general Gabriel Oprea este un mare patriot, ce se bate pt tinerii Romaniei , avind o contributie foarte mare
    in managementul formarii in PRESTIGIOASELE institutii militare de invatamint superior din ROMANIA a unora dintre cei mai buni ofiteri si ofiteri-ingineri de elita din Europa ! Profesionalismul lor fiind recunoscut atit in UE cit si in NATO ! Cinste familiilor acestor copii care au MUNCIT PENTRU A-SI EDUCA copiii cu spiritul de sacrificiu pt a Servi Patria ! Cinste acestor copii minunati ce au ales viata cazona, performanta, excelenta si disciplina din dragoste de tara si neam ! Frumos ii formeaza pe acesti tineri institutiile militare de invatamant superior si inaltul management al d-lui general Gabriel Oprea ! Adevarati Aparatori ai Patriei vor deveni ofiterii si ofiterii-ingineri de elita , cinste lor pentru dedicarea intregii lor fiinte, pentru a Servi Patria !Dl general se bate pt acesti tineri patrioti, ultrainstruiti si superprofesionisti ce se formeaza in institutiile militare de invatamant superior, ca pt fii dinsului ! Considera aceasta ca pe o mare datorie patriotica ! Un mare fiu al neamului romanesc, este dl general ! Inaltul management al d-lui general Gabriel Oprea, a facut ca inalta performanta, excelenta, profesionalismul si patriotismul sa fie lege in institutiile militare de invatamint superior ! De aceea la admitere sint cite 20 de tineri pe un loc, ei si parintii lor pretuind foarte mult aceste PRESTIGIOASE institutii militare !( stim pt ca doar noi le caram famiile candidatilor cu taxiurile ! ) Acesti minunati tineri ai ROMANIEI, merita intregul respect al societatii noastre, merita intreaga noastra ADMIRATIE ! ! !
    SLAVA tinerilor Aparatori ai Patriei !
    In viitoarea campanie
    electorala bazati-va pe noi, d-le general Gabriel Oprea ! Pt dvs d-le general ne vom bate precum leii ! Noi nu sintem microbisti, dar tinem la dl general Gabriel Oprea precum microbistii la echipa favorita, aceasta pt ca am observat inaltul management al domnului general Gabriel Oprea si consideram ca in viitor copii nostri care sint studenti la buget la fara taxa si cu burse de merit, vor trai mai bine sub matricea manageriala implementata de catre dl general Gabriel Oprea ! Copiii nostri invata de la sar capacele in timpul anului universitar pt a fi integralisti si pt a-si pastra bursele de merit, iar in vacanta
    de vara muncesc cu noi pe terenul ce-l avem pt obtinerea legumelor si vinzarea lor. Sa traiti d-le general Gabriel Oprea ! Mare fiu al neamului romanesc !

  25. Nuty sa stea in banca ei, iar Antena 2 sa mearga mai departe c-asa-i frumos si oneros. va sta misto cu Vandici. E colega de master cu mine. In rest totul e coooooool.

  26. Ascunse la vedere

    Lenuţa-i moartă după o(pule)nţă
    Chiar de-l acceptă pe TB ş-a lui demenţă.
    (Va gin)it pe toţi care-i bârfiţi Pleş(coiul);
    Da ea – imuna – îşi tot scarpină „pisoiul” !

  27. Una din “stirile” de azi de la antena 3 este “clasamentul” parlamentarilor in functie de factura la telefonul mobil.
    Degeaba e postul destept daca gastele stiriste sunt gaste.
    Nu s-au intamplat azi si ieri destule evenimente semnificative?
    Le-a tocmit cineva pe proastele astea sa faca apologia desfiintarii parlamentului?
    Nu le mai ajunge cat au mancat in ultimii ani?
    Ce fel de “stire” e asta?

  28. D-nule Ciutacu, va rog sa adresati o intrebare tuturor: “Merita cei care conduc ROMANIA un avion nou?” Raspunsul meu e oricum NU pentru ca tara e in coma iar ei se pregatesc de-nmormantare cu petreceri pe banul public!

  29. @ alex. dumitrascu
    Am vazut si eu acum (ora 12.20) marea stire.
    Pentru Antena 3:
    Propuneti voi PRIMII desfiintarea Parlamentului
    ca si asa consuma banii poporului de pomana.
    Tot mai penibil…

  30. Oare nu se mai plictisesc oamenii acestia de asemenea porcarii? Am devenit irascibil la auzit ce mai scot astia din gura!

  31. Ce fain ar fi

    De am avea „noroc” ca Polska,
    Când Preş. ne minte ca pe Leana,
    Să-l văd căzut la pat, cu plosca,
    Sau pe gazon lins de joiana !!!

  32. Domnul acesta care,,onorează,,ANTENA cu prezenta sa,încălcând embargoul este,totusi,unul dintre ei,dintre cei care girează gruparea care l-a propulsat,precum si relele pe care această grupare le pricinueste societătii.Eu cred că nimic,nici chiar prezenta la o emisiune tv.nu se face fără aprobare,,de sus,,.În ceeace o priveste pe doamna(nu-i spun titlul academic spre care tinde pentrucă,bănuiesc,nu prea are habar ce înseamnă cu adevărat să trudesti pentru a-l obtine),deci,vorbind despre domnia sa nu pot spune decât că uneori oportunismul,trufia si celelalte,,calităti,, de acest gen ar trebui să fie temperate,dacă nu de altceva care se învată,cel putin de simtul ridicolului.Dar,de unde nu este….

  33. Super tare articolul,tineti-o tot asa.Imi place emisiunea ta si emisiunile de la a3.Nu va lasati,chiar daca va boicoteaza,asta imi suna a neputinta si slabiciune din partea lor si binenteles sa va decredibilizeze in fata noastra,intr-un cuvant e pentru marea de prostime.Foarte tare,am ras cum n-am mai ras demult de mesajul lui alien,chiar ma gandeam si eu la acelasi lucru,dar nu indrazneam sa recunosc.

  34. Pe mine nu m-a impresionat de fel prezenta lui Cristian Preda la Antena 3.In primul rand eu vad in el un oportunist si nu mi se pare ca ar avea ceva de spus mai mult decat pedelistii de rand.S-a dat el civilizat in participarea le emisiune,dar este doar o demonstratie ieftina de a arata ca mai sunt si altfel de PDL-isti decat Hoara.INtr-adevar nu a manifestat aroganta de zi cu zi a PDL,dar mi s-a parut fals,fals,fals.E de la sine inteles ca au intrat in PDL doar cei de acelasi interes,deci cum ar fi exceptie dl C.Preda?Nu-i contest inteligenta,sau capacitatea profesionala de baza,dar unii dintre noi nu inghitim momeli PDL-iste.,sau de orice fel.Domnule Ciutacu,eu n-as vrea sa va inmuiati sufletul in fata unora ce vor mai veni sa ispiteasca buna noastra credinta.Va apreciez mult verticalitatea si mi-as dori mai multi romani asa.

  35. Abia in seara asta am vazut prestatia Ilincai Vandici in rolul Zitei din “O noapte furtunoasa”… Chiar daca nu sunt un fan al emisiunilor ei , prestatia ei din acest rol mi s-a parut exceptionala , demna de vechea scoala romaneasca de actorie reprezentata de Florin Piersic , Stela Popescu , Toma Caragiu , etc. Chiar a fost o surpriza placuta… Poti sa-i transmiti sincere felicitari din partea unui spectator “de moda veche” si destul de critic !

  36. Oups , trebuia sa fac comentariul cu un articol mai jos … In graba am incurcat “oalele” … Sorry!

  37. Nu stiu de ce va pun toti la un loc cu Realitatea care e pupinbasesca rau?

  38. Nu as vrea sa-i ridic chiar monument lui C.Preda, dar faptul ca s-a opus deciziei Biroului Permanent ma face sa zic ca totusi mai sunt oameni care nu se raliaza bucurosi sa ‘manance rahat’ la PDL, si
    si macar mormaie daca nu chiar maraie, si-si sustin punctul de vedere:”Convingerile sunt convingeri. Nu pot spune una la Bruxelles si alta la Bucuresti”.Corect.

  39. Nene de ce esti rau si o tachinezi pe tanti ministru?
    Sper ca nu aplici proverbul ala frantuzesc?!?!? :))))
    Banzai!

  40. Pai intr-o tara unde teoretic vorbind diferentele intre sate si orase au disparut de pe vremea odiosului, se mai pune accent pe faptul ca ai origine rurala sau citadina? Ce are Buzaul mai valoros ca Plescoiul? Buzaul a avut cinstea ca macar un cap incoronat sa admire orasul? Dar Plescoiul a avut cinstea aceasta ca sa nu mai vorbim de faptul ca Elena Udrea insasi se infrupta din carnatii de Plescoi si si-a exprimat incantarea fata de producatorii de carnati. Ce a apucat-o acum sa –si iasa din papuci?

  41. duduia Udrea stiam ca terminase Colegiul Economic Buzau si nu Hasdeul . posibil sa ma insel nu contrazic.

  42. Ma, a dracului e pielea pe tine, zau asa. Se vede ca esti parhovean de-al nostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.