Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

gadea-badea-bendeac
Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea şi cu Gâdea, ei doi sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus în Antenă să câştige banii ăia mulţi pe care se laudă parvenitul că-i câştigă de fiecare dată când scrie câte un text scremut în care se dă victima cenzurii, ei au organizat primirea lui princiară şi promovarea în emisiunile lor a unui personaj cu umor de autobază. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covârşitoare, rezultatul realităţii de necontestat că ei i-au deschis larg uşa. Da, Mircea şi Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-aţi făcut, dar măcar aerisiţi incinta după el!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie

  1. Chiar crezi ca știau că o să faca asta ? Așa se întâmplă totdeauna când vrei să ajuți pe cineva,mai repede sau mai târziu o să-l scape căcuțu. Păcat.

  2. Sublim spus! Acest mascarici a avut tupeul sa conteste pana si dreptul la viata al maiestrului Arsinel, nu are pic de rusine sau bun simt in transul. Iar glumele sale, de fapt nu le putem categorisi ca si glume, laturile sale expuse pe sticla sunt sub orice critica, nici un copil de 12 ani nu cred ca le-ar gasi amuzante, insa mai dureros decat aceste mizerii numite glume, din pacate, este faptul ca aceste dejectii sunt acceptate si imbratisate de catre o mare parte a populatiei. Asta intradevar este lucrul ce doare cel mai tare!

  3. Minunat !! Domnule Ciutacu va ADMIR ca de fiecare data !!! Va multumesc !!! Sa vrea sa reveniti in Antena3 unde va este locul.

  4. corect! ce face Bendeac la tv nu este comedie, este bataie de joc…daca el este comediant atunci DOD ce mai este?

  5. Eu sunt in echipa lui Bendeac de partea asta, nu pentru ca a facut ceva bine, doar pentru ca Badea exagereaza cu toata anti-campania pe care o face impotriva lui Bendeac, si devine enervant. Amandoi sunt imaturi, se cearta pe Facebook de parca ar fi la liceu. Doi barbati adevarati si-ar rezolva problemele in privat nu ar apela la o retea de socializare pentru a-si spala rufele.

  6. Ca bine spui Victore! N-are de ce sa se supere Mircea!
    Sa-l vedem pe Bendeac de unde mai castiga banii aia multi daca-l “ejaculeaza” afara antenele…. :))

  7. sunt de acord cu ideea centrala dar atunci hai sa mergem pana la capat si sa facem curatenie generala, glume de navetisti si umor de autobaza au si Capatos, Acces Direct etc..

  8. Între-adevăr umor de autobaza. Faptul ca ţipă, se screme, vorbeşte urât într-unele contexte care n-o cer, se scalambaie si sărută forţat toate panaramele pe care le invită in emisiunea lui nu înseamnă că are umor. Mai nou, i se pare ca e vreun mare actor şi-şi permite să-şi dea cu părerea proastă despre unii care chiar sunt mari artişti si nu de ieri, de azi ci de generaţii. Si nici faptu ca te chinui sa imiti tot felu de ratati ai societăţii nu-ţi confirma vreun talent special…

  9. Corect Victore, corect!!!
    Daca nu il aduceau la Antena nu aveau nici o problema.Un figurant tampit care a avut nerusinarea printre altele sa scrie tampeniile alea despre maestrul Arsinel.
    L-am intalnit pe figurantul asta intamplator de cateva ori intr-un magazin din Drumul Taberei…. nu vrei sa sti ce aere isi da …

  10. Ai perfecta dreptate,draga Victor! “Pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti”.Imi pare rau ca Mircea este asa de afectat…cu astfel de exemplare trebuie sa folosesti indiferenta…doare mai tare.Toate cele bune!

  11. Nu stiu ce are lumea asta, parca a înnebunit. A inceput prima data cu Oreste, apoi cu Sabina care le-au pus lumanari la poza, iar acum Bendeac. Toti au fost ajutati sa iasa din anonimat de Antene si acuma… Asa e romanul, daca nu e ajutata se da victima ca soarta nu l-a ajutat, si daca il ajuta da cu piciorul. Asta e… punct și de la capat.

  12. Ca Bendeac face show-uri de 2 lei, nu prea cred ca-i vina lui. Proiectul cu Teatru TV a murit din cauza ca pur si simplu nimeni nu il urmarea…deci omul eset capabil si de mai mult, insa piata ii cere altceva.

    pana la urma, astia suntem si cu asta defilam.

  13. Foarte tare! Bravo Ciutacu! Te asteptam la A3, ne lipsesti, dar, crede-ma, nu pot sa te caut pe RTV.

  14. NU STIU MOTIVUL PENTRU CARE ATI PLECAT DE LA ANTENE, DAR ACOLO VA ERA LOCUL. ACOLO V-AM URMARIT TOATE EMISIUNILE, PE CAND ACUM…NICI NU POT SA SCHIMB CANALUL LA TELEVIZIUNEA RESPECTIVA. SPER SA REVENITI LA ANTENE.

  15. Eu m-am intrebat mereu cum de a ajuns nesimtitul ala in trust? Pe langa faptul ca glumele sale sunt o jignire la adresa umorului, in plus se crede si genial! Locul lui (ca si cel al pacatosului), nu este in Antene! Astia doi lezeaza permanent bunul simt! Sunt convisa ca, cu banii investiti in aceste doua emisiuni de cacao, ar putea fi pusa pe roate o emisiune teatrala adevarata!

  16. Pentru mine glumele lui Bendeac sunt pe aceeasi treapta cu manelele,salam,tiganiada,mahala,etc…
    La umorul lui secat nu rad decat cei carora le rasuna salam si guta in timpane…

  17. Din pacate ceea ce face Bendeac nu se numeste comedie ci lipsa de respect fata de 19 mil de romani(daca mai sunt si atat).Acest domn ofera un exemplu prost ptr copii nostri,pe care ajungem usor usor sa-i scapam de sub control.Eu ca si parinte ma chinui sa-i ofer o educatie,sa-l indrept catre un drum al sinceritatii si corectitudinii iar acesti ‘domni’ajung sa strice ceea ce noi ca si parinti ne chinuim sa formam.Pacat ca antena 1 a ajuns sa accepte astfel de persoane in trustul lor.In rest nu am nimic de reprosat acestei televiziuni,este impecabila,cu exceptia acestui domn(ma repet).O zi ferita de probleme!

  18. Sunt un fan Mondenii si pe vremea cand Bendeac era la ei aveam impresia ca el e sufletul show-ului si fara el nu se poate. Insa cand am vazut ce face la Antene, mi-am dat seama ca de fapt el a fost cancerul iar Mondenii au crescut constant in valoare de la plecarea lui.

    E pacat pt ca il consider un talent ca si actor, insa e extrem de vulgar. Chiar si pt unul care lucreaza in autobaza. Si asta nu are nimic in comun cu libertatea de expresie. El practic a decazut la un nivel chiar si sub Vacanta Mare care era un show pt mase cu glume usoare si vulgare.. sa poata rade Dorel in timp ce ragaie bere si toaca seminte dupa o zi grea de munca. Pacat.

  19. Habar n-aveam in ce conditii a intrat acest personaj in Antene, acuma am citit si stau si ma intreb daca nu i se poate anula contractul… este absolut abject, nu am reusit sa-l privesc decit 2-3 minute…iti jigneste rabdare, bunul simt, intelegerea… ca nu are valoarea multor artisti, ca face umor la nivelul cerintelor… hai sa nu exageram.. nu sintem toti in “noaptea mintii”…si daca ne vom cobori la acest nivel, atunci pe cind sa ajungem o tara de oameni civilizati?

  20. 1. Bendeac a castigat bani multi de la Antena 1 , dar si reciproca e valabila
    2. In comunicatul A1 se zice ceva de genul ca Bendeac a folosit expunerea TV si imaginea postului pentru conflictele ale personale. Adica cum, e ok ca Badea sa foloseasca emisia Antena 3 pentru conflictele sale personale (bloggeri, forumisti, Oreste, etc) iar Bendeac nu poate s-o faca?…
    3. De la un an la altul Badea devine tot mai bolnav la cap; poate e si efectul atator ani de vorbit singur cu camera, poate nu l-a mangaiat mama destul cand era mic, poate are niste frustrari reprimate. Faptul ca face audienta nu-l face bun, pentru ca, guess what, in tara noasta minunata si rahaturile fac audienta.

    Personal nu ma uit la Antena 1 (in afara de meciuri), si la Antena3 tot mai putin. Nu pot sa vad cum repeta la nesfarsit secvente de acu cativa ani in urma (ex: perlele lui funeriu), cand avem acum o cu totul alta guvernare care se tine de magarii si ei se fac ca ploua. Cum a ramas cu promisiunea ca “noi ii vom critica mereu pe cei care sunt la putere”? Da..da…stiu, o sa ziceti ca tot basistii conduc tara, USL-ul e ca o virgina cu mainile legate.
    Sa nu scoti la iveala mizeriile facute de o forta politica tot inseamna ca ii sustii

    Trustul intact demult pute a cacat. Asa ca, un cacat in plus in sufragerie nu mai conteaza.

  21. @sandu: ca sa nu traiesti si tu, ca si Bendeac, cu ideea falsa ca te cenzureaza cineva pentru profunximea ideilor exprimate, te banez dupa ce iti aprob comentariul. pentru ca, daca nu-s eu de acord, nimeni nu-mi jigneste/ataca la persoana un prieten la mine-n casa; blogul meu, regulile mele

  22. Foarte corect spus.As mai adauga ceva.Bendeac asta seamana cu fotbalistul Tamas.Adica amindoi sint niste timpiti !

  23. @all: asta nu-i un loc de injurat/jignit cetateanul Bendeac. postul sub care comentati e, vad ca-i nevoie sa va spun, despre altc(in)eva. daca am eu de rafuit cu cineva, sunt in stare s-o fac si fara sprijinul vostru logistic

  24. @Kali “E pacat pt ca il consider un talent ca si actor, insa e extrem de vulgar. Chiar si pt unul care lucreaza in autobaza.” De unde rezulta ca talentul nu are nimic de-a face cu caracterul sau cu bunul simt, lucru perfect adevarat. La fel de adevarat e ca expunerea de care beneficiaza asemenea personaje – din pacate Bendeac e numai un exemplu recent – e nemeritat de mare, pe principiul “asta cere publicul”. Care public?! Publicul lui Badea si Gadea in nici un caz! Am avut o presimtire sinistra ca la asa ceva se va ajunge inca din vremea cind ii faceau reclama cu toata gura si cu un entuziasm dubios la prestatia absolut penibila de asa-zis teatru, pentru ca e foarte adevarat ca daca te bagi in troaca te maninca porcul.

  25. Corect! Nu am timp sa scriu, nu sunt un artist al penitei, dar iti citesc articolele de ori de cate ori am timp. Si mai mult decat atat, apreciez la maxim propria ta descriere. Sanatate si succes Victore!

  26. de ce vi se caca bendeac in sufragerie?probabil faiindca acolo este televizorul. baiatul vrea si el sa creeze o atmosfera…cine serveste produsul este liber s-o faca, ceilalti apasa butonul telecomenzii.
    nu m-am uitat niciodata la emisiunile lui deci nu pot comenta in mod obiectiv…

  27. Ne lovim din nou de coincidente.Dupa ce am vazut ca l-a facut pe Preafericit,banuiam ca nu v-a ramine fara reactii.Acum,stim ca artistii de genul asta sar calul de cele mai multe ori si tot scandalul va face bine,pina la urma,audientelor tuturor celor implicati.Si,din nou,unele lucruri imi plac la un om ce apare la tv,altele nu!
    Este atita loc la tv pentru toate prostiile,incit isi vor gasi locul toti cei ce au ceva de spus.Daca in tara asta,mare vedeta e Negru,doar pe baza unor chiraieli,atunci oricine poate face orice.E un post zonal la mine in regiune,unde nonstop ruleaza 10 melodii populare,aceleasi de vreo doi ani,cred.Deci,se poate orice.De ce sa ne certam,mai bine un cintec vesel sa cintam!

  28. Aici se vede caracterul adevarat lui Badea … ii place sa faca misto de oameni la el in emisiune, dar cind altcineva face misto de el… eh! pune botutul jos si face cacutza moale!

    Nici Bendeac nu e mai bun.
    Un fel de Jim Carrey want to be, care e gata sa faca totul pentru audiente mari…inclusiv cacutza moale pe Badea in numele libertatii de exprimare…

  29. VA ROG INCETATI SA MAI COMENTATI/SCRIETI LA URA SAU LA PRIMUL IMPULS!
    Bendeac este un artist si este chiar bun in ceea ce face. Are factorul comic in el si-l radiaza splendid pe sticla(eu numai acolo l-am vazut) Insa, ca sa fii si artist bun, si integru si matur = Toma Caragiu, Constantin Tanase
    Bendeac este foarte tanar in bransa si chiar cred ca interpreteaza gresit, sfaturile fratilor lui mai mari:Gadea si Badea. Astia 2 sunt mai maturi si mai trecuti si au incasat si incaseaza inca, lovituri grele de la reprezentanti ai puterii care chiar vor sa cenzureze libertatea de exprimare.Banciu,isi presteaza serviciile in favoarea acelor reprezentanti ai puterii.Banciu a si aparut pe sticla, ca o forma derizorie de “In gura presei”: folosind acelasi format al emisiunii, dar directionand comentariile in celalalt sens.Mie personal, si asta-i parerea mea, Banciu cand foloseste comentarii gen “Varanu’ face” “Varanu’ drege” “Varanu’ a furat de-a rupt” “Varanu’ fura-ncontinuare”….automat o voce-n cap se trezeste: da mah, Varanu(ca si Baselu) e fost secu.da mah Varanu(ca si Baselu) face,drege…dar stii ce? Varanu’NU E LA PUTERE CA BASELU.Atat, multumesc.

  30. Am si eu o destainuire de facut: multa vreme, cam de cand s-a lansat Bendeac pe sticla, am crezut ca sunt eu defecta. Am auzit pe destui care ziceau ca-i tare Bendeac, ca e ceva “aparte”, ca e din generatia noua de artisti de comedie etc. Iar eu nu intelegeam: mie mi s-a parut intotdeauna ca promoveaza un umor fortat, fara sare si piper, cu replici de mahala, fara pic de inteligenta etc. Zilele astea m-am mai linistit. Am vazut ca suntem totusi multi care nu gustam “stilul” Bendeac. Noroc cu episodul asta cu sufrageria si “rahatul” :).

  31. Bendeac nu s-a laudat ca el castiga bani multi, a spus ca , castiga bani multi pentru trust, sugerand ca iComedy aduce bani. Mie nu-mi plac tiganiile astea in public, dialogul de la distanta prin facebook intre el si Antena Group, cred ca toate divergentele de opinie pot fi rezolvate in cadru privat. Nu gust genul lui de emisiune, nu o consider una satirica, ci mai degraba una ce face din trivial un scop in sine, insa pot sa-i inteleg revolta impotriva “sefilor” , ce l-au amonestat in mod public printr-un comunicat, scotandu-l drept tap ispasitor pentru insulta adusa Patriarhului, cu toate ca ei aprobasera acea emisiune stiau in ce consta parodia. N-au fost corecti fata de el. Nu-i dau insa dreptate cand se plange de cenzura, acuzand ca i s-au trasat limite, anumite persoane neputand face obiectul satirei. Nu cunosc motivele pentru care Antena nu vrea ca proprii angajati sa fie parodiati, insa trebuie sa le fie respectata decizia, nu sa te plangi aiurea. Bendeac e liber sa-si ofere serviciile altora, daca nu-i convin conditiile de la Antena; nimeni nu e obligat sa-i cumpere orice produs media ofera el, e firesc sa fie selectivi.

  32. Mircea Badea ar trebui sa fie la randul lui mai retinut. Faptul ca l-a introdus pe Mihai Bendeac in Antena nu-i da dreptul sa aiba un comportament grobian fata de acesta, amplificand tiganeala publica dintre Bendeac si Antena Group.

  33. @ioana: “Sunt un artist care castiga MULTI bani pentru emisiunile pe care le realizeaza”
    hai sa nu mai traducem din romana-n romana 🙂

  34. Initial nu am fost incantata de plecarea ta, dar acum te felicit. Antena 3 e ca o balta unde mihai gadea se lauda cu legaturile externe, iar Badea e total dus cu pluta, face telespectatorii prosti, tampiti si ma mir ca se mai uita cineva la el. Referitor la plecarile in America a unora din Antena 3 e
    strict legat de facilitatile asigurate de sectanti care se ajuta intre ei incepant de la cel mai mic nivel pana la cel mai inalt nivel.
    Ai condei, esti simpatic restul tine de demnitate, calitate pe care nu ti-o poate lua nimeni.

  35. Inca ceva, legat de “cenzura”. Cand cei de la Antena 3 se confrunta cu o stare mai tensionata, sunt anchetati sau naiba stie, pot sa inteleg ca nu mai au dispozitia necesara sa accepte mistoruri despre ei, facute in cadrul propriului trust, deci Bendeac si-a ales prost timingul. Pun pariu ca daca emisiunea ar fi fost anul trecut sau acum doi ani, ar fi putut sa-i ironizeze pe toti.

  36. Bendeac, pe lângă schelămbăielile demne de spitalul 9, are de demonstrat faptul că mâna care te-a hrănit sfârșește prin a fi scufundată-n excremente, în cazul de față vorbim de excrementele cugetării unui infantil complexat de propria dotare. Personajul ce pozează-n gagicarul nr. 1 al țării, defilând de ori de câte ori are ocazia în chiloți ce nu par a ascunde mare lucru, deși cică televizorul te face să pari mai mare, a dezvoltat un și o aplecare spre părerilologie(știința datului cu părerea, înființată de Madam Tatoiu). Așa că, personajul zburdă în social-media cu delicatețea unui porc de două quintale împroșcând panseuri despre orice îi străfulgeră neuronul singuratec.

  37. @ioana: Acum un an sau doi ar fi putut sa-i ironizeze pe toti din propriul trust, si chiar a facut-o, nederanjat de nimeni, dincolo de limita acceptabila (cel putin in cazul lui Ciutacu)

  38. Văd că unii nu pricep neam ce face şi zice Mircea. Ba chiar cred că nu se descurcă cu flegmele primite. Eu zic că se descurcă; e băiat major şi vaccinat. Dar problema e una de bun-simţ pe care, evident, nici Bendeac, aşa artist cum e el, n-o pricepe. Sau nu vrea, mai degrabă. Eu îi acord acest credit.

    Cel mai mult apreciez cum cei care îşi dau seama, la un moment dat, că nu le ( mai ) place Mircea, îl “părăsesc”. 🙂

  39. 1. umorul lui bendeac nu e cel mai elevat cu putință, mai ales că (la fel cu vacanța mare) cu timpul pierde din substanță și “câștigă” în vulgaritate

    2. oreste este ușor (?!)ciudat, radu banciu poate fi acuzat de multe, nu însă și de caracter la purtător. e treaba lui badea cum își trăiește viața, dar nu pot să nu remarc faptul că e din ce în ce mai încărcat de ură

    3. dacă și arșinel e mare maIstru…

  40. din pacate antena 3 devine pe zi ce trece mai slabuta. cu reporteri noi si tineri probabil absolventi ai “celebrei” academii intact media, cu moderatoare care frizeaza prostia, ridicolul si partinirea fatisa dar neargumentata, chiar si subiectele alese pentru dezbaterile din studio cu aceeasi cativa oameni invitati rotiti pe la toate emisiunile de cativa ani incoace, toate astea duc la o piedere de credibilitate in randul telespectatorilor si incet incet astea vor duce si la scaderea in audiente. nu inteleg politica dusa din ianuarie incoace de atac permanent la ponta si un fel de pupincurism desantat la adresa lui antonescu de parca cei 2 nu ar fi aliati in usl. tot timpul la a3 se spune ca rtv-ul e televiziunea lui ponta se poate spune fara greseala ca atunci a3 e televiziunea lui antonescu.oare un radu tudor, dana grecu sau stanciuleasca ( de cand e ziarista fiinta asta din ce in ce mai promovata pentru inetiile si prostiile spuse)chiar nu inteleg ca ei contribuie in mare masura la scindarea suporterilor usl ( si asa “poporul” psd – ist era nemultumit de aroganta liberalilor iar atacurile tot mai dese ale acestora din ianuarie incoace cu varf de lance fie srs fie calimente sau altii i-au inrait si mai mult si au adus in discutie o realitate cruda pentru liberali: fara voturile masei mari a psd-istilor dar si a celor neinregimentati dar antibasisti, cu cele vreo 10-12% ale lor niciodata liberalii nu ar fi avut atatia parlamentari). ce interese au ? numai problemele lui voiculescu? nu cred pentru ca se observa ca liberalii ii trateaza mult mai rau pe pc-isti decat psd-istii cu toate ca teoretic au semnat nu stiu ce fel de alianta de dreapta!? concluzia este ca pe multe fronturi se pare ca antenele o zbarcesc inclusiv cu acest bendeac care a devenit din ce in ce mai vulgar si parca urmeaza traiectoria celebrei vacanta mare! tot asa si acestia au trecut spre mahala si pornografie pana au disparut!

  41. @alexph: n-am inteles ce legatura are A3 cu povestea asta. si nici de ce ar trebui sa ne preocupe scindarea suporterilor USL.

  42. Nu m-am putut uita niciodata la o emisiune cu Bendeac mai mult de cateva minute. Nu ma distrez la ceea ce face el , poate o fi talentat si nu vad eu.
    Nici macar nu stiu si n-am inteles ce cauta in juriul de la “Romania danseaza”?!
    Am auzit despre scandalul izbucnit insa nu am stiut pana sa scrii tu ca Mihai si Mircea l-au adus pe Bendeac in “antene”. Nu ma gandeam ca ar fi compatibili cu Bendeac.
    Mi-a mers la casa sufletului modul in care l-ai caracterizat din scurt pe Bendeac.

  43. Da, țigănie, prost gust și căcuța moale – cam asta se dă pe canalele tv generaliste si nu numai. Cam de aia nu prea mai urmăresc programul tv.

    P.S. Eu, telespectatorul, nu vă iert că ați plecat de la Antena 3, domnu’ Ciutacu. Să știți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.