Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce tac acoperitii in scandalul Anaconda-Rizea-Monaco

De ce tac acoperitii in scandalul Anaconda-Rizea-Monaco

Cand au aparut dezvaluirile lui Sebi Ghita despre Florian Coldea, desi nu exista in spatiul public imagini de la concediile celor doi din Seychelles/Toscana, SRI si-a activat urgent comisia de analiza si ancheta interna, iar acoperitii din presa/ONG n-au mai avut de ales si au admis ca – aia e! – a fost nevoie, inclusiv pentru linistea cuplului Iohannis-Hellvig, sa pice generalul. Acum, la mai bine de jumatate de zi dupa ce sefa acoperitilor, generaleasa Elena Istode, a aparut in poze, facute pe Coasta de Azur, alaturi de Cristian Rizea si pe banii lui, in perioada cand ea conducea Directia de Securitate Economica a SRI, iar el facea obiectul/subiectul campului ei tactic, se tace asurzitor. Pentru ca, intr-o perioada agitata, in care tinerii frumosi si liberi sunt scosi programatic in strada impotriva dusmanilor politici, e nevoie mare de serviciile Anacondei. Iesirile spontane se organizeaza cu aplicatie si costa, cineva trebuie sa le coordoneze, la fel ca si mesajele unitare din media Binomului SRI-DNA.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “De ce tac acoperitii in scandalul Anaconda-Rizea-Monaco

  1. Numele de cod vine de la felul in care serpuieste generaleasa sau are o pasiune pentru serpii peste 25? De cm.

  2. Cum de ce tac? Pai e ceata in presa ” deontoloaga”. D’aia ! Si inca o chestie : inca nu se stie ce temperatura are clanta de la US Embassy. O fi prea rece, o fi prea fierbinte.

  3. Acum, dimineata, dupa moartea lui Adamescu in puscarie, a iesit Iohanis sa besteleasca politia ca l-a scapat pe Ghita…Desi, politia aia era a lui, nu a lui Dragnea. Si tot presul ne spune cu ce se ocupa SRI-ul si cum isi face asta treaba. Astia au o obsesie de-a dreptul scatologica in legatura cu “a-si face treaba”, mai ales Kovesi…Acum, nu stiu de ce s-a mai deranjat, dar noi stim deja cu ce se ocupa SRI. Ne-a spus Ghita. Si despre DNA. Sa nu se mai oboseasca mamuthul, el sa se ocupe de somnul de frumusete, ca ala al ratiunii, deja a avortat niste monstri.
    P.S. Sper ca Ghita sa fie bine ascuns, nu ca-mi e prea drag, dar, astia cam omoara tot ce ating, de-aia ziceam de Adamescu. Sau Kondrea. Sau Anghelescu. Sau toti ceilalti …Dar, poate avem o hotarare CSAT, care “legifereaza” pedeapsa cu moartea, mai ales in penitenciare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.