Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Dat fiind că, de când s-au încins spiritele electorale, primesc din ce în ce mai multe atenţionări (de la cele  amabile, până la jigniri şi ameninţări oribile) că după ce va fi reales Băsescu o să fiu un om terminat, vă provoc la un (nou) mic şi colectiv exerciţiu de imaginaţie. Puneţi mână de la mână şi creionaţi-mi cruda soartă postlectorală. Poporul suveran al Ciutacosferei are destulă imaginaţie. Vă consult!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

359 thoughts on “Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

  1. ““Stai linistit, ca am gasit un loc sigur. Eu am aranjat totul si va fi bine. Se vor intoarce cåt mai repede si de acum incolo sunt niste chestiuni pur electorale si pur tehnice”. Si eu am zis ca domnul Presedinte este innebunit de ceea ce se intampla acolo si dupa aceea, dupa ce am vazut ce se intampla acolo si cand a declarat domnul Presedinte ca oamenii sunt in siguranta, am facut legatura cu ce mi-a zis el si am tacut.”
    Ce vizionar este basescu asta! ” Eu am aranjat totul”… “Chestiuni pur electorale”,ei? Numa’ ca o gresit putin data … nu credea el ca e vorba de 2009.Sa nu fim rai! Nici Nostradamus nu a fost 100% exact in ce priveste datele…

  2. @ Victor

    Itzi spun ce patzeshti de la Base.
    Te pune ministrul Turismului ca sa vezi ca Nutzy a investit judicios cele 80.000.000 euro.
    Sa vedem cum te descurci cu gestiunea.

    Nutzy zice ca au fost achizitzionate lucruri esentziale pentru turism, dupa cum urmeaza:

    1 Tampoane cu swarovsky nu numa’ cu aripioare (pana si masura XXL si in varianta de 5 litri);
    2 Chilotzi de dama cu atza in fatza;
    3 Izmene gonflabile cu ventilator la cur;
    4 Chilotzi barbatesti cu slitzul in spate;
    5 Prezervative cu aroma de carnatzi de Pleshcoi (pardon, testicul);
    6 Pilule contraceptive pentru sex oral;
    7 Gama completa de parfumuri “Băse de lux” (pentru pachetele turistice clasa I) si gama de parfumuri “Băse de fâSS” (pentru pachete turistice cu pretz redus, destinate pensionarilor);
    8 Sapun “Sulfina” (chiar mai prost ca “Cheia”);
    9 Tzashpe tone praf de outze pentru maioneza “Alma”;
    10 Bautura alcoolica fermentata “Zeama de bok cu spume” – rezerva speciala pentru pedelisti.

    Te descurci?

  3. Alegerile se apropie, candidatii si-au spus punctele de vedere. Spune si tu ce ai face daca ai fi in locul lor! Intra pe http://www.busolapolitica.ro

    Fa-ti testul de personalitate politica si afla ce fel de presedinte al Romaniei ai fi!

    Completezi testul de „personalitate politica” compus din 22 de intrebari de actualitate si la sfarsit vezi care candidati la Presedintie au raspuns la fel ca tine, dar si cu cine nu te potrivesti deloc.

  4. decembrie 1989 – decembrie 2009 ….au trecut 20 de ani, istoria se repeta…e timpul sa mai scapam de un dictator.

  5. In caz ca nu se stie: Luxten agata banner-ele PDL-ului prin Bucuresti la ora asta. Cineva i-a vazut pe Mosilor.

  6. Al cui consilier la Cotroceni ,nenica?
    Ba consilierul lui EBA!
    Atunci te duci de bunavoie la Spitalul 9.
    Nu stiu care este razbunarea odioasa :EBA sau Spitalul 9.

  7. @Raluca

    ai dreptate. imi amintesc cum duduiau jurnalele de stiri iar editiile speciale erau parca sudate intre ele, totul pe marginea unor alte stenograme sau inregistrari, nu cu mult timp in urma.
    vad ca mai de interes a fost sa-i vedem stromeleacul diplomatului nostru curvar de la chisinau, mai bine de-o saptamana, decat cele aduse in discutie aseara de catre victor…
    🙁

  8. aiurea, nu sa te ia cu el in croaziera aia de un an, ca oricum fuge in brazilia, ca aia nu extradeaza.

  9. Ti se vor lua caii de la bicicleta.Unde nu avem noi sansa sa se ia matelotul de tine sa punem de “una mica”(campanie de protest).

  10. Domnule Ciutacu pana la urma ‘De ce ii este frica romanului de domnul Dinu Patriciu?”
    este o intrebare care nu-mi da pace.
    De ce romanilor nu le plac oamenii bogati?
    visam cu toti sa fim bogati dar nu avem curaj si atunci este mai comod sa-i aratam cu degetul si sa-i detestam.

  11. Transmit domnului presedinte un calduros” Sa traiti bine!” tot asa cum si poporul o face.Cat pentru dumneavoastra domnule Ciutacu, ” multe succesuri” caci aceasta expresie a adus mult noroc si referendum pe tema drogurilor.

  12. Deci: De razbunat tot se razbuna pen’ca e singura arma pe care o are prostul inca de la nastere. Cand simtzi ca tzi se apropie latzul de gat, ia-o usurel, fara panica, catre cimitir… sau…. Da’ nu mai bine iei dumneata notizte unde locuiesc eu si treci oceanul? In 12 camere om gasi noi unde sa impachetam un “Sinteza Gurii Grele” in exil sa va asculte pulimea ca pe “Europa Libera” d’antzartz. Banuiesc ca nu vrei sa te vezi decapitat la breaking news pe de la ora amiezii. Maestre, n-ajuta la nimic sa faci pe eroul, ca mine, si sa stai sa vezi care crapa primul. Ia vana cu tine, pana nu ti-o trepaneaza serviciile si baga carbuni.
    PS: Vrei camera la rasarit?… apus?…sud? sau nord? Numai zi si pana de anul nou e gata. Te rog eu, nu-i spune nimic lui Cristoiu.

  13. Dupa atatea comentarii, idei, sugestii, moduri de razbunare, nu mai pot veni cu ceva nou, dar pot evoca afirmatiile a doi oameni de vaza, care se potrivesc oarecum situatiei in care ‘se afla’ D-l Ciutacu.Intrucat d-l Oprescu s-a hotarat ca azi, pe final se inscrie in cursa pentru Cotroceni, mi-am adus aminte de cuvintele dumnealui vis-a-vis de Basescu: “cobori de la Cotroceni si calci Constitutia LIFE”; ‘razbunarea’ si-o manifesta in ” a amari zilele aceluia,care a ramas in picioare, pe care nu a reusit sa-l doboare”.
    O alta idee ce merita retinuta ii apartine jurnalistului Racovicean, care vorbeste de pericolul de a divulga secrete, scenarii prin scris. Dumnealui spune ca ‘razbunarea’ pentru un asemenea gest: “Nu cred ca te calca vreo masina pe trotuar, si nici ca te asteapta niste handralai cu cagule in fata casei…”,dar cel care vrea sa te loveasca stie exact cum si unde anume.
    D-l Ciutacu, si ceilalti jurnalisti, si noi toti, vom avea parte de ‘razbunare’ de un fel sau altul.Vorbe, vorbe.

  14. Fără Frică! A scăpat el Haisam! Preventiv, trece-l pe Îngheţatu’ -n agendă!

  15. Catalin Avramescu – “Filosoful crud. O istorie a canibalismului”, Editura Humanitas, 2003

    And you’re done!

  16. Care bucurie la Traian să fie

    Speranţa familiei, mama familiei şi stâlpul şubred – de multe ori al infamiei – plecarăm să facem risipă pământului, pentru 7 zile, mai acum o lună, la o cabană modestă sub poale de plai. Lăsarăm în grija celui mai bun prieten o mândreţe de căţel, educat la şcoala înaltă a dragostei familiei din care face parte cu drepturi egale. I-am asigurat hrană porţionată doar să i-o servească. O singură rugăminte, acceptată fără rezerve de bunul prieten, să-i facă din când în când câte o bucurie întristatului patruped de scurta despărţire mare pentru el şi noi. Pe unde am fost n-am nimerit-o, aşa că ne-am întors cu două zile mai devreme. Prima grijă să-mi recuperez căţelul. Picând pe neanunţate, prietenul se cam codea să îl arate dar neavând încotro îl descopăr într-o cămară întunecoasă, legat cu o.sfoară groasă de coadă, cam lângă vrană, cocoţat în contact cu tavanul printr-un mecanism cu scripete acţionat de la podea. Uluit de atâta sadism, mai am avut decenţa sa-i amintesc despre promisiunea angajată de a-i face câte o bucurie.
    Mi-a replicat că tocmai asta a şi făcut. – Nu mă crezi dar de fiecare dată când îl coboram pe podea, era aşa de bucuros !
    Dragilor, este exact situaţia plebei, pe care Dârdală şi clica o tot manevrează, cu nemernicie calificată, făcându-i , chipurle, în momente psihologice şi câte o nesemnificativă bucurie.
    Reflectaţi şi hotărâşi-vă dacă mai vreţi să trăiţi precum căţeluşul atârnat de coadă, cu ochii ieşiţi din orbite. Primul prilej s-apropie !

  17. Victore, atata stiu ei sa faca: sa ameninte, sa fure si sa minta !!! Pe tine te ameninta ca daca iasa el presedinte……, pe noi ne ameninta, ca daca nu iasa el presedinte….
    Si eu am aceiasi soarta aici la Alba Iulia: amenintari zilnice din partea primarului PD si a clicii sale
    Ne vor pupa in fund !

  18. Doamne fereste sa iasa, eu personal am sa conving toti prietenii, rudele si colegii sa voteze cu oricine numai cu Basescu NU, sper sa am succes. Acum referitor la ce o sa-ti faca Basescu, are de gand sa te coopteze la fel ca pe maestrul Cristoriu, dar te rog din suflet sa nu o faci.

  19. 1) Vei fi obligat sa-ti schimbi numele in “Ciumbasescu”. O combinatie intre Ciutacu, Mircea Ciumara si Base’ “himself”;

    2) Vei avea 2 job-uri: assistant manager (secretar, mai direct) la Theodor Paleologu si sofer al doamnei Udrea (eventual si un al treilea, consilier “caligulian” al lui Emil Boc);

    3) In loc de urmatoarea descriere:

    “Despre mine:

    Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun? “, vei fi obligat sa o schimbi in:

    “Despre mine:

    Stiu ca-s umil si prostanac, dar nu-mi place sa mi-o spun singur. Oare n-o sa ma laudati niciodata ca sunt cel mai prost?”;

    4) Vei fi invitat la “Te pui cu blondele” doar atunci cand Elena Udrea va participa;

    5) Vei scrie un poem denumit “Dobitocul dracului” pe care il vei recita la fiecare deschidere de emisiune “Vorbe grele” (va fi in continuare permisa, ca semn de intelegere din partea lu’ Base’);

    6) Vei fi pus redactor-sef la “oficios”;

    7) Vei fi obligat sa te rogi pentru tot guvernul Boc, in secunde, exact atat si nu mai mult decat toti si fiecare euro pe care acestia i-au furat.

    Te asteapta vremuri grele, nenica!

    PS. Ca sa nu inteleaga cineva gresit, sper ca toate astea sa nu se intample, si ca sa nu se intample, tre’ sa plece, vorba lu’ Badea, Base’ pe vaporas sa cerceteze daca Pamantul este intr-adevar “rotund” si poate, peste 5 ani, sa rosteasca: “E pur si muove!”

  20. Domnule Ciutacu,
    Sunteti printre putinii oameni normali din Romania si asta e “anormal”.
    Eu consider insa ca poporul roman care este manipulat in aceste zile cum n-a fost manipulat niciodata, se va trezi in ultimul moment si il va zvarli pe acest saltimbanc ridicol(la basescu ma refer) la lada de gunoi a istoriei alaturi de predecesorii sai pe care-i copie atat de fidel (hitler,stalin,ceausescu).
    Nu va temeti, un om cu puterea dvs de analiza,cu taria de caracter manifesta, isi va avea loc mereu in societate, fie ea si asa cum e construita societatea din Romania.
    Daca nu existati dvs Victor Ciutacu ar fi trebuit sa fiti inventat.

  21. Imi este putin teama. S-ar putea sa ai un accident in tara sau in afara ei. Baietii sunt specialisti in asa ceva.

  22. javra daca ramine in libertate e periculoasa….
    in anii grei care urmeaza doar forta bruta va fii arma betivului…

  23. Întocmirea lucrărilor pregătitoare pentru dezbaterea în Parlament a problemelor ce fac obiectul referendumului
    “TONOMATUL DE PE 2.”

    Cu tot respectul pe care il meritati, glumesc doar, domnule Victor Ciutacu.

  24. Întocmirea lucrărilor pregătitoare pentru dezbaterea în Parlament a problemelor ce fac obiectul referendumului ce ar duce la transferarea dumneavoastra in cadrul postului TVR 2 spre a modera emisiunea:
    “TONOMATUL DE PE 2”.

    Cu tot respectul pe care il meritati, glumesc doar, domnule Victor Ciutacu.

  25. Sa spui aceleasi lucruri despre el, necontenit, pe acelasi post de televiziune, pana albesti si ultima ta dorinta sa fie aruncatul cu tonomatul in capul tau, ca tot nu te-ai invatat minte sa nu mai fluieri in Biserica. Dar, daca ar fi dupa mine, si as fi in locul lui Base, as veni in fiecare zi si te-as pupa pe frunte, te-as strange in brate, pentru ca stiu ca asta te-ar omora cu siguranta.
    P.S. Si totusi, mai da-l si-n …..

  26. Domnule Ciutacu,
    Daca am fi un stat de drept si nu unul de stat “dreptzi”, in mod normal Curtea de conturi ar trebui sa se sesizeze cu privire la cheltuirea abuziva a banului public de catre administratie prezidentziala, recte, (vorba lui Mircea Badea), de presedintele Basescu personal. Este vorba despre referendumul inutil pentru toti cetatenii, dar, in mod sigur, util pentru campania electorala basesciana. Daca vroia un Parlament redus, putea foarte simplu, atunci cand a avut 70% de partea lui, sa voteze reducerea numarului de parlamentari la cati vroiau muschii lui. Nu era nevoie de cheltuirea banilor in mod inutil, intr-un referendum mai mult decat inutil, un referendum pagubos pentru toti cetatenii tarii. Pe acest referendum ar trebui sa se desfasoare o campanie gen Basescu: “AICI FOLOSESC BANII VOSTRI SI IMI BAT JOC DE VOI! Semneaza Basescu Traian. (Va aduceti aminte de “Aici sunt banii dumneavoastra” in gropile existente si azi pe drumurile tarii.

  27. …bun, si care ar fi sensul sa-ti faca rau sau ma rog, sa te termine dupa alegeri si numai in conditiile in care ar fi reales?! Din punctul meu de vedere tu, ca ziarist, ca formator de opinie, ca analist, ca … (lista poate continua :)) poti sa-l incomodezi acum, inainte de alegeri, nu dupa! Asa ca nu vad motivul pentru care n-ar actiona acum, cand e disperat. Am inteles ca a mai incercat si inteleg ca inca mai incearca (se pare ca este perseverent exact acolo unde nu e cazul) … si!? ceva rezultate?! nu cred! tu crezi?

  28. asteptam din plin sa vedem ce si cum vor face unii ca tara asta sa inceapa si ea sa mearga, caci de atata stat s-a imbolnavit rau de tot, in asa fel incat unii chiar au depresii.

  29. Pai daca asta mai iasa presedinte singura noastra sansa este emigrarea chiar si in Trinidad Tobago si tot ar fi mai bine.Cat despre pedeapsa pe care o vei primi tu de la TIRAN,eu zic sa incerce numai si tu sa dai semnalul aici pe blog de indata ce simti ceva si atunci cred ca va vedea si el pentru prima data cu adevarat vointa poporului.Fratilor daca iasa asta inca odata presedinte singura solutie este sa repetam momentul decembrie ’89.

  30. Dupa parerea mea cred ca te pune pe tine, Gadea,Badea,Bogdan Teodorescu,Radu Tudor si Valentin Stan(mai gaseste niste oameni si la postul concurent Antenei 3) intr-un guvern cu prim ministru Doamna Udrea, bineinteles :)). Oricum daca mai iese el presedinte eu zic sa ne ducem dracu cat mai departe de aici… Asa ca in incheiere citez din Radu Tudor : “Sa traiti asa cum o sa votati!”

    Cosmin

  31. Este putin egoism in intrebarea pe care ai pus-o si ceva individualism, dar, exercitiul MERITA sa fie efectuat, tratand raspunsurile cu extrapolare la nivelul INTREGII Romanii.
    In conditiile in care betivul marinar va fi reales la carma de la Cotroceni, prea putin va mai conta ce vor pati Ciutacu, sau Badea, sau Gadea…important este ca va va lua dracul PE TOTI ROMANII.
    Daca va dori, cu adevarat, sa te termine, fii fara grija ca o va face si va si reusi, atacandu-te in TOATE formele posibile (moral, social, spiritual, familial si, in cele din urma, fizic)…pana cand, scarbit de toate, vei alege sa te gandesti la tine si la familia ta , sa traiesti viata LA TIMPUL PREZENT…si vei parasi Romania.
    …dar vei fi numai UNUL dintre perdanti.
    Si ASTA este ceea ce conteaza.
    Aveti in fata voastra o noua revolutie…si, din pacate, nu mai aveti atat de multe servicii secrete straine care sa va mai ajute.
    De aceea va trebui sa va ajutati SINGURI.
    CUM sa faceti asta???
    IESIND LA VOT SI VOTAND DEMOCRATIA, NU DICTATURA (lasati-l dracului de bun-simt, nu mai intoarceti spatele mizeriilor, considerand ca jigodiile trebuie ignorate, DATI-LE CU VOTUL PESTE OCHI).
    Mingea este in terenul vostru.
    DACA ii veti lasa pe cei multi si prosti sa invinga si de aceasta data, DEGEABA veti mai plange dupa 6 decembrie…
    VOTUL poate schimba TOTUL…vorbele, fie ele chiar scrise, RAMAN VORBE.

  32. Eu nu inteleg pe ce se mai bat politicienii.
    Situatia in tara va fi din ce in ce mai nasoala, nu vad care e castigul.
    Si, nu in ultimul rand, m-am saturat de tipul asta de campanie electorala: PD-L-istii zic despre voi ca sunteti tonomate, mergand pe acelasi discurs ca in 2004, ca in PSD si PNL e plin de vechii comunisti care s-au umplut de bani vanzand fabricile, voi va legati de flota lui Basescu si de nesimtzitele lui. Mai nou, ati inceput sa interpretati constitutia fiecare in sensul lui.
    Pana una-alta, Barbuleasca e sefa.
    O solutie de durata nu vine decat in urma unor decizii luate la rece, iar la noi care mai de care se inflameaza si arunca cu cacat mai abitir in oponent.
    Nu va iesi ceva bun din disputa asta, pentru noi, pulimea, decat daca argumentele divergente se intersecteaza intr-o zona comuna.
    Constat, pana una-alta, ca toata media este contra lui Basescu, ceea ce mi se pare suspect.

  33. Ca membru al poporului suveran Ciutacosferic, nu pot decat aprecia atat cantitativ ca si calitativ “produsul imaginitatiei” acestui popor.Si daca ‘electoratul’/’poporul suveran’ se masoara in “spumele la gura pe care le fac prezidentiabilii care se infrunta, sunt si eu in mare dilema. Un lucru este cert, ca nici un Ciutacosferic nu-l vrea pe Basescu presedinte. Aceasta “minoritate ca numar” n-ar putea fi recunoscuta de “majoritatea” electoratului si VOINTA LOR SA FIE ACCEPTATA, adica oricine NUMAI BASESCU NU!!!?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.