Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

Dat fiind că, de când s-au încins spiritele electorale, primesc din ce în ce mai multe atenţionări (de la cele  amabile, până la jigniri şi ameninţări oribile) că după ce va fi reales Băsescu o să fiu un om terminat, vă provoc la un (nou) mic şi colectiv exerciţiu de imaginaţie. Puneţi mână de la mână şi creionaţi-mi cruda soartă postlectorală. Poporul suveran al Ciutacosferei are destulă imaginaţie. Vă consult!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

359 thoughts on “Cum se va răzbuna pe mine Băsescu?

  1. fara legatura cu ce iti va face basescu:

    cineva (nu cred ca esti tu) posteaza cu numele tau
    “Ciutacu | 22 October 2009, 12:05
    Răspunde
    Pensionarii din Romania si nu numai ei isi merita soarta! Atata timp cat voteaza in functie de numarul pomenilor electorale (programele de mituire UN MIC SI O BERE, UN TELEFON MOBIL, O GALEATA DE UNICA ”

    stirea este http://www.antena3.ro/stiri/politica/campania-electorala-incepe-vineri-noapte-pregatirile-pentru-alegeri-in-linie-dreapta_83267.html
    Daca postezi acolo …. e problema ta (nu vreau raspuns) daca nu.. si te deranjeaza se foloseste cineva de numele tau … vb si tu cu adminu. dealtfel sunt cativa care fura nickname-uri de nu mai stii care cum ce scrie

  2. De ce sa te pisi pe tine de ras ? Crezi ca Badea e speriat? 😀 Sau stii sigur ca e ? 🙂

  3. @scorillo: ha… , ha… , in ideea ca aceasta ipoteza neplacuta… s-ar intampla , cred ca singurul care ar trebui “sa-si faca griji” , ar fi Badea … ,ca mult l-a mai iritat , cred, seara de seara …. Ceva de genul “Somn usor , Baselu'” , in varianta Badea =>”Cosmaruri … placute…, Mr. President!” ( numai pt insomniile avute si tot cred ca Mircea va beneficia de …. “o atentie deosebita”…)

  4. @per Scorillo!!
    Badea-si face face numarul!!!
    Ca-l ia mama naibii daca alerg de la Onesti pan’ la Bucuresti impreuna cu pretinii numai sa-l sustin!!! Chiar vorbeam cu ei…ce ne facem noi fara Badea la cafea???!! Maraton!!! La 45 de ani am exercitiu, chit ca nu promovez pentru olimpiada. Glanetasha ma numesc! (n-are treaba cu sportul, are numai cu exercitiul fizic ! Tara noastra-i tara noastra/dulce pasare albastra…

  5. sa nu renunti la principiile tale oriunde ai merge! tocmai am terminat “supleantul” de petru popescu- traim aceleasi mizerii sub conducerea acestui dictator!

  6. Dacă va fi reales, nu-ţi va face nimic. O să fie prea ocupat să-şi scoată “învestiţia”. Iar dacă nu va fi reales va fi prea preocupat să îşi acopere urmele. Io zic că eşti safe 🙂

    E clar că sunt ei împotriva noastră. Numai prin vot îi putem da un şut în cur. Sper doar să iasă lumea la vot şi să fim mai mulţi decât pulimea de manevră şi mai sper să ai putere să stai pe redute până la sfârşit.

  7. Si inca ceva. Ce a facut cu Nastase, Voiculescu, Patriciu, Tariceanu, Iliescu? A dat din papagal fara rost. Asa ca o sa te pupe-n cur. Cand vrei si cand nu vrei…

  8. Eu cred ca va face cu patronul tau un nou compromis intr-o “solutie imorala”. P.C. va veni la guvernare, iar tu vei fi invitat sa cunosti piata libera a muncii. Cum toata mass media vor participa la OAMGIUL PRIMULUI TIMONIER a patriei iti vei gasi loc de munca destul de departe de tara. Si vei lua un premiu pentru ziaristica pe care in urmatorii 50 de ani nu-l vei obtine la VORBE GRELE. Ei Ciutacule ce zici?

  9. Ciutacule, esti terminat ! Tiranozaurul te va pune consilierul sau asistentul lui Avramescu !

  10. E simplu. Pentru un jurnalist e mai bine in opozitie. Prin urmare, dupa ce va incerca sa te cumpere, o sa incerce sa te loveasca. Pe de alta parte, vei avea materiale impotriva Marinarului ca niciodata. Mai sunt multe chestii ascunse care vor iesi la suprafata dupa alegeri (indiferent de rezultat).
    In concluzie, indiferent ce va incerca sa-ti faca, iti va fi mai bine. Inca un avantaj, o sa ai adrenalina pentru sapte vieti.
    Lasand gluma de-o parte, nu are ce sa-ti faca.

  11. Victore,
    Gluma e gluma, dar la cati bani pun la bataie portocalii, n-ai vazut sa castige marineru’? Realist vorbind, mare parte din populatia tarii cu drept de vot, e in mediul rural. Sa iti mai povestesc ce minuni fac o sticla de ulei, un kg de zahar si 1oo roni, pusi intr-o galeata portocalie? Disperarea e mare, si se vor pune bani grei la bataie. Ziceam si eu asa…Nu-mi fac griji pt tine, ca te descurci tu.

  12. Cea mai crunta razbunare va fi aceea ca marinaru’ nu va pupa al doilea mandat, se va retrage in insula pastelui, iar dvs, don ciuatacu, nu veti mai avea subiect de critica, noi va vom uri si va vom pedepsi prin dezinteres total!
    Oricum, aveti grija de dvs si familie, paziti-va spatele si atentie la ce beti si mancati in vizitele ziaristice si nu numai! Va salut,

  13. Sunt un PET. Va rog, reciclati-ma intr-o sticla de whisky. Vreau sa stau pe biroul prezidential si sa se uite dragastos la mine Basescu!

  14. HA!
    Udrea nu vrea sa faca parte din guvernul Croitoru! Vrea sa faca parte din stafful de campanie al alcoolistului national…

  15. @Iordachel Gudurau: e o alegere rationala si o miscare mediatica buna. oricum nu trece Guvernul Croitoru, deci ramane-n functie pana la alegeri.

  16. Oare astazi cand l-a intampinat pe Joe Biden era treaz? vai, sa-mi fie rusine ca pot sa gandesc in acesti termeni despre CONDUCATORUL NOSTRU PREAIUBIT, despre “PARINTELE” CONSTITUTIEI, care,in fiece moment nu face altceva decat sa se consulte cu “constitutionalistul” boc si cu “jurista” udrea spre a ne conduce spre noi culmi de progres si fericire! Acum serios, sa speram ca ziua de 6 decembrie va insemna o revenire la normalitate, ziua in care reinnoirea brevetului de marinar sa se justifice pe deplin, ziua in care boc sa inceapa a restudia (plec de la premisa ca s-a studiat) dreptul constitutional, ziua in care udrea sa plece intr-o calatorie de shopping, mai lunga, daca se poate, ziua in care “alti membri marcanti” portocalii sa faca un bine (termenul il folosesc cu sensul de ut singuli) acestei tari si sa ne lase in pace!

  17. 🙂 eu zic ca te pune sa inveti de la aia mare a lui cum sa faci vanzari anterioare:) si dupa ce inveti te face europarlamentar ca sa scape de tine 🙂 succesuri cat mai multe

  18. eu il vad pe Basescu ca un om care crede cu tarie ca e detine dreptatea, iar oricine altcineva are o alta parere, atunci acea persoana este in eroare, ceva gen southpark > cartman =>nu se va razbuna in cazul in care revine din simplul motiv ca se va ocupa de alte treburi 🙂 acum, eu cred ca ar trebui sa iti faci probleme daca nu iese fiindca va avea mai mult timp liber :))

  19. ji..ji!!
    timp liber de suflari??!!
    uneva…??!!
    Sa-l sufle!
    Domnule Ciutacu, domnul Jiji nu e coerent! Si nici alte multe postari d-aici nu-s logice!!! Sa va pupe x ba intr-un omonim???!! Alegeati care…IO zic sa fie in ambele!

  20. @aliena-tu-nea!
    In insula Pastelui ma’sii!!
    Lasand gluma la o parte…pe mine ma va lua dracu’ inaintea oricui daca Base iese!! Si sincer, n-am chemare pentru turu’2!!!
    despagubiri??!! Cui cer?? Lu’ Avramescu???!!:(

  21. Victore…o sa te puna sa mergi in fiecare seara la Nasul sa faci cuplu cu Pora …Rezisti ?

  22. te numeşte prim-ministru sub împărăţia lui ..poate fi ceva mai rău ? Boc cel mic nu are voie să raspundă la acestă întrebare.

  23. Stii bancu cu cainele Pandele? Tot aia o sa-ti faca si tie Basescu. Worst case, daca se va dovedi ca are buze reci, poti face hemoroizi 😀

  24. Scenarii pot fi multe. Cancerul galopant nedescoperit la timp e la moda acum. Sau inscenarea unui accident ca fiului lui Stanescu. Sau o sinucidere. Un doasr in cazul Alro? Nici nu vreau sa ma gindesc. Vor urma arestari in masa cu Loganurile negre la miez de noapte.
    Sau poate ca nu. Poate ca de data asta vom vota cu capul.

  25. eu simt ca se razbuna deja pe noi astia care nu suntem de acord cu el. ne ignora. noi nu existam. nu contam. suntem minimalizati. chiar daca se pare ca suntem in majoritate. si asta mi se pare f grav. sper sa nu mai aiba ocazia sa ne ignore si in urmatorii 5 (…X??) ani. desi… sincer, nu m-ar mira sa iasa din nou.

  26. simplu; la fel cum o sa se razbune pe toti cei care nu fac matanii cand il vad: o sa trebuiasca sa-l suporti (suportam) inca 5 ani.

    cruda soarta

  27. Victoras draga, eu te stiu asimilat in categoria oamenilor lucizi, calculati si independenti, cu un nivel al paranoiei mentinut la un nivel “sanatos”, dar ca sa-ti treaca prin minte ca cineva, cumva, va atenta la integritatea ta, de orice natura ar fi ea, este deja prea mult. Unde te crezi, in Bulgaria sau in Rusia unde jurnalistii sunt executati pentru crezul lor?! Astia “ai nostri” nici macar de atat nu sunt in stare… Glumesc desigur… Ideea e ca BOC-ii astia ce ne conduc nu au coaiele suficient de mari nici macar sa-si puna in practica promisiunile electorale, cu-atat mai putin sa-si materializeze amenintarile… Ma abtin sa-ti dau sfaturi, stii tu foarte bine ce ai de facut; esential este sa nu dai satisfactie celor care ingroasa randurile in jurul Primului Santajist al Tarii. Respect

  28. Victor, uită-te în Gardianul! Au publicat acum, pe prima pagină, stenogramele convorbirilor lui Constantin Degeratu cu Omar Hayssam. Cu numele dictatorului în clar, promisiuni de la dictator pt Hayssam via Degeratu, etc… Degeratu-consilier prezidențial, la vremea aceea, îl vizita pe Hayssam la închisoare.
    Ce drăguț, a început show-ul! 🙂

  29. Stenograma din Gardianul o fi cadoul pentru dictator, fără număr fără număr, de la vice Licuriciul Biden?? 🙂

  30. ” o sa trebuiasca sa-l suporti (suportam) inca 5 ani.”
    de ce sa il SUPORTATI inca 5 ani? Sunteti masochisiti? Voi nu ati auzit DE STRADA? IESITI IN STRADA! CERETI-VA DREPTURILE! AVETI SALARII DE MIZERIE IN TIMP CE EL FACE DATORII PE SPINAREA VOASTRA SI FOLOSESTE BANII SA ISI CUMPERE ELECTORATUL ADUS IN PRAG DE ANIMALISM.

    Apropo de alegeri. Sunt “semne” ca vor fi fraude electorale masive in diaspora (au infiintat un numar mare de sectii de votare greu de supravegheat de reprezentatii altor partide etc). Mie nu imi pare corect, in situatia actuala, ca un presedinte sa castige alegerile NUMAI datorita voturilor din diaspora. Nu e corect. De ce sa votez eu, cine sa va conduca pe voi in Romania? Da, am dreptul la vot, sunt cetatean roman dar nu ma pot eu kka in capul vostru votandu-va O DICTATURA si eu sa o duc aici bine mersi in democratie. Daca vreau sa imi exercit dreptul la vot sa o fac acasa. Doresc asa de mult sa votez? Ma arde in asa hal grija de tara? Atunci vin acasa si votez in Romania! Domnilor ziaristi, va rog sa dezbateti si subiectul asta in emisiunile voastre electorale.

  31. @ciutacu
    Nu cred ca ai nevoie de ajutor.
    Era un “indemn retoric”, in oarecare legatura cu titlul articolului.
    Da’ dreptate mai am cateodata, chiar daca enervez.

  32. Madame Raluca!!! NU glumi cu poporul!!
    cu numele in original????!!
    Traiasca Badea!!
    Sa dea dracu sa citeasca in seara asta in chilotii lui BOte! Ma razbun original! Il iau la muncile agreculturii nefardate, asa, ca-n diferite emisiuni “parfumate”!! Sa zica ‘mnealui ca nu doreste!!!
    Ce dixtractie!:))) In orginal??!:)) Darli-darli!!

  33. Numai tu ai vorbit despre stenogramă. În rest, o tristețe! Asta apropos de cine simte un subiect tare, și cine nu. La Antena 3 pe site nu apare nimic despre stenogramă, Gâdea nu zice nimic despre asta, la Jurnalul la fel.

  34. O sa-ti faca o felatie,cu ochiul,machiat cu maro!Nu uita sa te stergi cu sapca marinarului.

  35. Buna seara,
    Am scris pe blog despre cat de mult mi-as dori o emisiune cu tine si Basescu ! Si chiar mi-o doresc… Doar ca am primit un comment care pare sa vina de la tine ! daca e asa iti multumesc, daca nu sunt ceva portocalii ! Oricum astept emisiunea …

  36. Nu va apuca sa se razbune pentru ca nu va fi reales.Altcineva va fi presedinte din 6 decembrie.
    Cat despre iesitul in strada pentru sustinerea ta,eu sunt de accord. 🙂

  37. Apropos de panseurile băsesciene de inspirație fascistă (democrație simplificată, stat simplificat, poporul trebuie convins), doar un mic exemplu, din puțu’ gândirii băsesciene, în cuvântarea de azi: ”Viziunea mea despre Parlament, ca parte a statului român, este că el trebuie simplificat, eficientizat şi trebuie să nu existe suprapuneri între activitatea unui parlament bicameral cu două Camere având atribuţiuni similare.
    În timpul campaniei pentru referendum, sigur o să aduc foarte multe argumente în favoarea acestei soluţii, pentru că românii vor trebui convinşi să spună “da”. ”

  38. nu o sa mai fie ales Basescu ! americanul a venit degeaba in Romania ? sigur o sa il sprijine pe Crin sau Geoana .

  39. O sa-ti suga “o acadea”, vorba lui Becali.
    Si o sa mori de extenuare, c-o sa ti-o suga in mod repetat!

  40. Mai rău decât faptul că ar ieși din nou președinte?! Nu cred că există un rău mai amre ca ăsta!
    Dv. stați liniștit, Băsescu nu-și permite luxul să aibă probleme. Probleme pe care oricum le va avea dacă nu iese președinte. În cazul în care se vor găsi destui tâmpiței să-l reîntroneze (termen folosit de bisreica ortodoxă la ungerea patriarhului) va fi precaut și cumințel pentru că altă canditatură nu mai vede. Dar, să nu fim prea siguri, cine știe ce Hitler se ascunde în marinelul plaiurilor mioritice… !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.